Tutustu yhteistyökumppaneihimme

Etsimme sinulle sopivimmat sähkösopimukset, lainat ja puhelinliittymät yli 30 yhteistyökumppanimme tarjousten joukosta. Tällä sivulla voit tutustua kattavaan ja laadukkaaseen kumppaniverkostoomme.

Sähköyhtiöt

Sähkövertailustamme löydät niin määräaikaiset kuin toistaiseksi voimassa olevat sähkösopimukset useilta tunnetuilta sähköyhtiöltä. Kilpailutat kaikki sähköyhtiöt yhdellä hakemuksella.

Kilpailuta sähkösopimus

Lainantarjoajat

Lainavertailumme kautta voit hakea vakuudetonta lainaa 15 rahoituslaitokselta vain yhdellä hakemuksella. Välitämme lainahakemuksesi luotettaville yhteistyökumppaneillemme, joilta saat henkilökohtaiset lainatarjoukset minuuteissa.

Täytä lainahakemus

Mobiililiittymät

Liittymävertailusta löydät keskeisimpien Suomessa toimivien operaattorien tarjoukset, joita voit vertailla helposti niin hinnan kuin palvelutason perusteella.

Löydä paras liittymätarjous

Haluatko osaksi kumppaniverkostoa?

Tavoitteenamme on olla markkinoiden kattavin yksityishenkilöiden taloustuotteiden vertailualusta ja siksi etsimmekin aina uusia yhteistyökumppaneita. Jos haluat liittyä kasvavaan yhteistyökumppanien joukkoon, voit olla yhteydessä Vertaa Ensin Suomi Oy:n toimitusjohtajaan Sebastian Blomqvistiin sähköpostitse: sebastian.blomqvist@vertaaensin.fi