Kodin sähkösopimukset yhdestä palvelusta

Tutustu palvelumme avulla Suomen johtavien sähköyhtiöiden tarjouksiin. Klikkaa "Näytä sähkösopimukset" ja valitse juuri sinulle paras sähkösopimus. Sähkösopimuksen tekeminen onnistuu helposti ja nopeasti netissä.

 • Vertaa kodin ja mökin sähkösopimukset helposti netissä
 • Hyödynnä johtavien sähköyhtiöiden päivän tarjoukset ja edut
 • Tilaa uusi edullinen sähkösopimus vaivatta parilla klikillä

Aloita tästä!

  Tarkista tai syötä osoite ja valitse postinumero valikosta
  Syötä tai tarkista antamasi tieto. Esim. 2 A 13 (katunumero rappu asuntonumero). Tämän täytyy alkaa numerolla.

  Myös he löysivät uuden sähkösopimuksen palvelustamme

  1. Jari I

   Tältä firmalta sai sähköt nopeasti ja helposti. Suosittelen !

  2. Kari Mattila

   Toimi hyvin ,erittän helppo vanhalle ukollekin.

  3. Sirpa Laaksonen

   Kesämökin sähkösopimuksen tekemiseen sain tarvittavan avun. Kiitos.

  Fortum, Oomi, Väre, Nordic Green Energy, KSS Energia, Vihreä Älyenergia - ja monet muut johtavat sähköyhtiöt löydät palvelustamme.

  Kauttamme saat sekä kodin että vapaa-ajan asuntojen sähkösopimukset kaikkialle Suomeen. Kysymme ainoastaan vuosittaista sähkönkulutustasi ja toivomaasi sopimustyyppiä, jonka jälkeen esittelemme sähköyhtiöiden sähkösopimukset hintajärjestyksessä. Helppoa, nopeaa ja yksinkertaista. Tutustu vaihtoehtoihin ja tee sähkösopimus palvelussamme.

  Olemme Suomen johtava kaupallinen sähkösopimusten vertailupalvelu. Edustamamme sähköyhtiöt palvelevat joka vuosi noin 1,7 miljoonaa suomalaista kotitaloutta Hangosta Utsjoelle.

  Näin tutustut sähkösopimuksiin

  1. Laskuri

   Arvioi sähkönkulutuksesi

   Syötä vuosikulutus tai käytä laskurimme arviota

  2. Tarjoukset vertailussa

   Vertaile tarjoukset

   Selaa tarjouksia ja löydä halvin sähkösopimus

  3. Tilaa uusi sopimus

   Solmi uusi sähkösopimus

   Täytä henkilötiedot ja vahvista tilauksesi

  Tarjousten hyödyntäminen kannattaa - sähkölasku pienenee jopa 65% valitsemalla tarjoushintainen sähkösopimus

  Tammikuussa 2023 selvitimme kuinka suuria säästöjä sähkösopimusten kilpailuttamisella palvelussamme saavutettiin. Tilastojen perusteella keskimääräinen säästö oli jopa 35–65% vuosittaisessa sähkölaskussa kuluttajan valitessa päivän halvimman sähkötarjouksen. Kuten alla olevat kuvaajat osoittavat, edullisimman tarjoushintaisen sähkösopimuksen valitseminen mahdollistaa kotitaloudelle jopa viiden tuhannen euron vuotuisen säästön sähkölaskuista optimaalisissa olosuhteissa.

  Sähkön kilpailutus voi leikata 1 hengen kerrostaloyksiön (kaukolämpö) vuosittaista sähkölaskua keskimäärin 200-500€ kulutuksen määrästä ja vertailtavan sähkösopimuksen kWh-hinnasta riippuen. Kuvaaja päivitetty 27.1.2023) Sähkön kilpailutus voi leikata 2 hengen rivitaloasunnon (kaukolämpö) vuosittaista sähkölaskua keskimäärin 300-900€ kulutuksen määrästä ja vertailtavan sähkösopimuksen kWh-hinnasta riippuen. (kuvaaja päivitetty 27.1.2023) Sähkön kilpailutuksen vaikutus vuosittaiseen sähkölaskuun, 2h rivitalo sähkölämmitys, (kuvaaja päivitetty 27.1.2023) Sähkön kilpailutuksen vaikutus vuosittaiseen sähkölaskuun, 4h omakotitalo sähkölämmitys ja sauna, (kuvaaja päivitetty 27.1.2023)

  Sähkötarjous — sähkösopimukset alkaen 8 snt/kWh

  Tuhannet kotitaloudet kilpailuttavat ja vertaavat sähkösopimuksensa sähkövertailussamme päivittäin luotettavasti ja helposti. Tässä ovat kuluvan kuukauden katsotuimmat ja edullisimmat sähkötarjoukset. Klikkaa, tutustu ja tee sähkösopimus netissä jo tänään!

  Halvin 12kk sähkösopimus

  KSS Valinta 12kk oli edullisin kiinteähintainen 12 kk sähkösopimus 3/2023. Tämän sopimuksen tilaaja säästi keskimäärin 13 senttiä/kWh kalleimpaan 12 kk sähkösopimukseen verrattuna.

  Halvin 24kk sähkösopimus

  KSS Valinta 24kk oli edullisin kiinteähintainen 24 kk sähkösopimus 3/2023. Tämän sopimuksen tilaaja säästi keskimäärin 10 senttiä/kWh kalleimpaan 24 kk sähkösopimukseen verrattuna.

  Halvin opiskelijasähkö

  Väen Valinta oli edullisin sähkösopimus opiskelijalle 3/2023. Tämän sopimuksen tilaaja säästi keskimäärin 30 senttiä/kWh kalleimpaan opiskelijasähköön verrattuna.

  Halvin jatkuva sähkösopimus

  Fortum Vakio L oli edullisin toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus 3/2023. Tämän sopimuksen tilaaja säästi keskimäärin 16 senttiä/kWh kalleimpaan toistaiseksi voimassa olevaan sähkösopimukseen verrattuna.

  Halvin pörssisähkösopimus

  Väen verraton oli edullisin pörssisähkösopimus 3/2023. Tämän sopimuksen tilaaja säästi keskimäärin 2 senttiä/kWh kalleimpaan pörssisähkösopimukseen verrattuna.

  Me vertaamme, sinä säästät — Näin netin kovimmat sähkötarjoukset syntyvät

  Meidän työnämme VertaaEnsin.fi-palvelussa on varmistaa, että löydät kauttamme sähkösopimukset aina parhaaseen hintaan. Käytännössä tämä tarkoittaa, että me neuvottelemme suoraan sähköyhtiöiden kanssa ja pyrimme hankkimaan joka kuukaudelle vähintään muutaman erikoishintaisen sähkösopimuksen sähkövertailumme käyttäjille. Täma mahdollistaa sen, että sähkön hinnat joita näet sähkövertailussamme ovat ajoittain sähköyhtiön omaa listahintaa edullisempia tai vähintäänkin samoja kuin sähköyhtiön omilla sivuilla. Tarjouspäivien kuningas on tietenkin Black Friday, jolloin löydät palvelustamme useita ale-hinnoiteltuja sopimuksia.

  Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

  Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.