Kilpailuta Nordic Green Energy sähkösopimus ja löydä halvin vaihtoehto

Arvioimme vuosittaista sähkönkulutustasi ja haemme sinulle edullisimmat tarjoukset. Voit halutessasi vertailla vain vihreät sähkösopimukset.

 • Yli 40 tarjousta saatavilla
 • Ilmainen ja nopea palvelu
 • Läpinäkyvä ja puolueeton vertailu

Löydä sähkösopimus tästä

  Katuosoite on virheellinen. Sen tulee olla 3 - 45 merkkiä pitkä.
  Tiedoksi, että emme löytäneet tätä osoitetta postin tietokannasta. Voit kuitenkin jatkaa tuloksiin tästä huolimatta.
  Huomioithan, että et ole kirjoittanut talonumeroa katuosoitteeseen. Voit kuitenkin jatkaa eteenpäin laittamatta numeroa.
   Postinumero on virheellinen.
   Emme löytäneet tätä postinumeroa postin tietokannasta. Voit kuitenkin jatkaa tuloksiin tästä huolimatta.
   Postin tietokannan mukaan katuosoite ei ole postinumeron alueella. Voit kuitenkin jatkaa tuloksiin tästä huolimatta.
    Postitoimipaikka on virheellinen. Sen tulee olla 2 - 45 merkkiä pitkä.
    Emme löytäneet tätä postitoimipaikkaa postin tietokannasta. Voit kuitenkin jatkaa tuloksiin tästä huolimatta.
    Postin tietokannan mukaan postitoimipaikka ei ole postinumeron alueella. Voit kuitenkin jatkaa tuloksiin tästä huolimatta.
    4.5
    Arvostelut tarjoaa

    Vertaile ja löydä sinulle edullisin sähkösopimus

    Sähkövertailu on aina ilmainen

    Nordic Green Energy yrityksenä

    Nordic Green Energy myy sähköä kaikkialle Suomeen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Yritys aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2008 ja palvelee tällä hetkellä noin 75 000 yksityis- ja 10 000 yritysasiakasta ympäri maan.

    Nordic Green Energyn tavoitteena on edistää ympäristöystävällistä sähköntuotantoa ja olla edelläkävijä vihreän sähkön markkinoilla. Yritys on osa norjalaista Elmera Group -energiakonsernia, jolla on yhteensä yli miljoona asiakasta Pohjoismaissa.
    Voit kilpailuttaa Nordic Green Energyn sähkösopimuksen vertailumme kautta. Sähkösopimuksen vaihtamista kannattaa harkita aina määräaikaisen sopimuksen päättyessä, sillä usein sähkön hinta nousee tarjousjakson päätyttyä. Myös muuton yhteydessä uusi sopimus on syytä kilpailuttaa hyvissä ajoin.

    Nordic Green Energy sähkö

    Miten-sahkosopimus-kilpailutetaan
    Kun haluat vaihtaa sähkösopimusta esimerkiksi muuton yhteydessä tai määräaikaisen sopimuksen umpeutuessa, kannattaa eri vaihtoehdot kilpailuttaa huolellisesti. Sähkön kilpailutus on helppoa ja maksutonta, kun suoritat sen VertaaEnsin.fi-sivustolla.

    Nordic Green Energyn lisäksi myös useat muut sähköyhtiöt tarjoavat uusiutuvaan energiaan pohjautuvaa sähköä. Jos haluat valita sähkösopimuksesi alkuperäksi nimenomaan vihreää sähköä, voit suodattaa vertailun tuloksia sähkön tuotantotavan perusteella.

    Tietoa Nordic Green Energyn sähkösopimuksista

    Miten Nordic Green Energy tuottaa sähköä?

    Nordic Green Energy tuottaa sähköä yksinomaan uusiutuvista energianlähteistä. Jos valitset yhtiön sähkösopimuksen, on energia tuotettu näistä lähteistä:

    • Vesivoima
    • Aurinkovoima
    • Tuulivoima

    Halutessaan Nordic Green Energyltä saa myös EKOenergia-merkittyä sähköä, jonka ympäristöystävällisyyden vahvistaa Suomen luonnonsuojeluliitto. Vesivoiman kohdalla EKOenergia-merkintä kertoo esimerkiksi, ettei kalojen vaellukselle koidu huomattavaa harmia jokien patoamisesta. Vastaavasti tuulivoiman osalta merkintä edellyttää, ettei tuotantolaitoksia ole sijoitettu merkittävien lintualueiden välittömään läheisyyteen. Aurinkovoiman tapauksessa merkintä edellyttää, että aurinkovoimaloita ei ole sijoitettu suojelluille alueille.

    Nordic Green Energy pörssisähkö

    Nordic Green Energyltä on mahdollista ostaa pörssisähköä, jonka hinta määrittyy pohjoismaisen sähköpörssin mukaan. Pitkällä aikavälillä pörssisähkö on monesti edullista, etenkin jos kulutustaan onnistuu keskittämään edullisemmille ajanjaksoille.

    Nordic Green Energyn pörssisähkösopimus on toistaiseksi voimassaoleva, eli sopimuksen voi vaihtaa toiseen 14 vuorokauden irtisanomisajalla. Ajankohtaiset ja tuoreimmat sähköyhtiöiden tarjoukset ja hintatiedot löydät kilpailuttamalla sähkösi verkkopalvelussamme.

    Nordic Green Energy sähkön hinta

    Nordic Green Energyn hinnat ovat kilpailukykyisiä – etenkin kun otetaan huomioon, että yhtiö on keskittynyt tarjoamaan vihreää sähköä, jota on monesti keskimääräistä kalliimpaa tuottaa. Kaikkien vertailussamme mukana olevien sähköyhtiöiden keskimääräisen sähkön hinnan löydät Sähkön hinta -sivultamme.

    Muiden sähköyhtiöiden tapaan myös Nordic Green Energy päivittää jatkuvasti tarjoushintojaan, joten ajankohtaisen tarjouksen saa näkyviin joko yrityksen sivuilta tai vertailupalvelun kautta. Parhaan hinnan löytää helpoiten kilpailuttamalla useamman sähköyhtiön sopimukset ilmaisella vertailutyökalulla.

    Sähkön hinnoittelu vaihtelee Nordic Green Energyllä sopimustyypin mukaan. Esimerkiksi määräaikaisen sopimuksen voi saada sitä halvemmalla kWh-kohtaisella hinnalla, mitä pidemmäksi ajaksi on valmis sitoutumaan

    Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen voi hankkia Nordic Green Energyltä joko yhden tai kolmen kuukauden hintatakuulla. Kuukausitakuu-sopimuksessa kWh-kohtainen hinta määräytyy aina kuukaudeksi kerrallaan ja Kvartaalitakuu-sopimuksessa kolmeksi kuukaudeksi kerrallaan.

    Miten Nordic Green Energyn sähkösopimus irtisanotaan?

    Nordic Green Energy tarjoaa pörssisähkösopimuksia ja 12 tai 24 kuukauden määräajaksi solmittuja sopimuksia. Määräaikaisen sopimuksen voi irtisanoa kesken sopimuskauden vain poikkeustapauksessa, kuten muuton yhteydessä. Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen taas voi irtisanoa milloin tahansa 14 vuorokauden irtisanomisajalla.

    Sopimuksen voi irtisanoa ilmoittamalla asiasta sähköyhtiön asiakaspalveluun. Tämä ei kuitenkaan ole välttämättä tarpeen, jos vaihdat uudelle sähköyhtiölle, sillä yleensä uusi sähköyhtiö hoitaa aiemman sopimuksen irtisanomisen asiakkaan puolesta. Tällöin on kuitenkin tärkeää varmistaa, ettei kyseessä ole määräaikainen sähkösopimus, jonka sopimuskausi ei ole vielä päättynyt.

    Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

    Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.