Kilpailuta Nordic Green Energy sähkösopimus ja löydä halvin vaihtoehto

Arvioimme vuosittaista sähkönkulutustasi ja haemme sinulle edullisimmat tarjoukset. Voit halutessasi vertailla vain vihreät sähkösopimukset.

 • Valintamerkki Yli 40 tarjousta saatavilla
 • Valintamerkki Ilmainen ja nopea palvelu
 • Valintamerkki Läpinäkyvä ja puolueeton vertailu

Löydä sähkösopimus tästä

  Tarkista tai syötä osoite ja valitse postinumero valikosta
  Syötä talonumero ja mahdollinen asuntonumero

  Vertaile ja löydä sinulle edullisin sähkösopimus

  Sähkövertailu on aina ilmainen

  Nordic Green Energy yrityksenä

  Nordic Green Energy myy sähköä kaikkialle Suomeen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Yritys aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2008 ja palvelee tällä hetkellä noin 80 000 yksityis- ja 20 000 yritysasiakasta ympäri maan.

  Nordic Green Energyn tavoitteena on edistää ympäristöystävällistä sähköntuotantoa ja olla edelläkävijä vihreän sähkön markkinoilla. Yritys on osa norjalaista Fjordkraft-konsernia, jolla on yhteensä yli miljoona asiakasta Pohjoismaissa.
  Voit kilpailuttaa Nordic Green Energyn sähkösopimuksen vertailumme kautta. Sähkösopimuksen vaihtamista kannattaa harkita aina määräaikaisen sopimuksen päättyessä, sillä usein sähkön hinta nousee tarjousjakson päätyttyä. Myös muuton yhteydessä uusi sopimus on syytä kilpailuttaa hyvissä ajoin.

  Nordic Green Energyn asiakaspalveluun saa yhteyden numerossa 06 357 7750. Asiakaspalvelu on paikalla maanantaista perjantaihin klo 9-19, eikä palvelunumeroon soittaminen maksa kuin paikallisverkkomaksun verran.

  Nordic Green Energy sähkö

  Miten-sahkosopimus-kilpailutetaan
  Kun haluat vaihtaa sähkösopimusta esimerkiksi muuton yhteydessä tai määräaikaisen sopimuksen umpeutuessa, kannattaa eri vaihtoehdot kilpailuttaa huolellisesti. Sähkön kilpailutus on helppoa ja maksutonta, kun suoritat sen VertaaEnsin.fi-sivustolla.

  Nordic Green Energyn lisäksi myös useat muut sähköyhtiöt tarjoavat uusiutuvaan energiaan pohjautuvaa sähköä. Jos haluat valita sähkösopimuksesi alkuperäksi nimenomaan vihreää sähköä, voit suodattaa vertailun tuloksia sähkön tuotantotavan perusteella.

  Tietoa Nordic Green Energyn sähkösopimuksista

  Miten Nordic Green Energy tuottaa sähköä?

  Nordic Green Energy tuottaa sähköä yksinomaan uusiutuvista energianlähteistä. Jos valitset yhtiön sähkösopimuksen, on energia tuotettu näistä lähteistä:

  • Vesivoima
  • Auronkovoima
  • Tuulivoima

  Halutessaan Nordic Green Energyltä saa myös EKOenergia-merkittyä sähköä, jonka ympäristöystävällisyyden vahvistaa Suomen luonnonsuojeluliitto. Vesivoiman kohdalla EKOenergia-merkintä kertoo esimerkiksi, ettei kalojen vaellukselle koidu huomattavaa harmia jokien patoamisesta. Vastaavasti tuulivoiman osalta merkintä edellyttää, ettei tuotantolaitoksia ole sijoitettu merkittävien lintualueiden välittömään läheisyyteen.

  Nordic Green Energy pörssisähkö

  Nordic Green Energyltä on mahdollista ostaa pörssisähköä, jonka hinta määrittyy pohjoismaisen sähköpörssin mukaan. Pitkällä aikavälillä pörssisähkö on monesti edullista, etenkin jos kulutustaan onnistuu keskittämään edullisemmille ajanjaksoille.

  Nordic Green Energyn pörssisähkösopimus on toistaiseksi voimassaoleva, eli sopimuksen voi vaihtaa toiseen 14 vuorokauden irtisanomisajalla. Ajankohtaiset ja tuoreimmat sähköyhtiöiden tarjoukset ja hintatiedot löydät kilpailuttamalla sähkösi verkkopalvelussamme.

  Nordic Green Energy sähkön hinta

  Nordic Green Energyn hinnat ovat kilpailukykyisiä – etenkin kun otetaan huomioon, että yhtiö on keskittynyt tarjoamaan vihreää sähköä, jota on monesti keskimääräistä kalliimpaa tuottaa.

  Muiden sähköyhtiöiden tapaan myös Nordic Green Energy päivittää jatkuvasti tarjoushintojaan, joten ajankohtaisen tarjouksen saa näkyviin joko yrityksen sivuilta tai vertailupalvelun kautta. Parhaan hinnan löytää helpoiten kilpailuttamalla useamman sähköyhtiön sopimukset ilmaisella vertailutyökalulla.

  Sähkön hinnoittelu vaihtelee Nordic Green Energyllä sopimustyypin mukaan. Esimerkiksi määräaikaisen sopimuksen voi saada sitä halvemmalla kWh-kohtaisella hinnalla, mitä pidemmäksi ajaksi on valmis sitoutumaan. Lisäksi 24 kuukauden määräaikaisissa sopimuksissa ei ole lainkaan kuukausimaksua, joka on 12 kuukauden sopimuksissa 1,99 € ja toistaiseksi voimassa olevissa sopimuksissa 3,60–3,80 €/kk.

  Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen voi hankkia Nordic Green Energyltä joko yhden tai kolmen kuukauden hintatakuulla. Kuukausitakuu-sopimuksessa kWh-kohtainen hinta määräytyy aina kuukaudeksi kerrallaan ja Kvartaalitakuu-sopimuksessa kolmeksi kuukaudeksi kerrallaan.

  Miten Nordic Green Energyn sähkösopimus irtisanotaan?

  Nordic Green Energy tarjoaa sekä toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia että esimerkiksi 12 tai 24 kuukauden määräajaksi solmittuja sopimuksia. Määräaikaisen sopimuksen voi irtisanoa kesken sopimuskauden vain poikkeustapauksessa, kuten muuton yhteydessä. Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen taas voi irtisanoa milloin tahansa 14 vuorokauden irtisanomisajalla.

  Sopimuksen voi irtisanoa ilmoittamalla asiasta sähköyhtiön asiakaspalveluun. Tämä ei kuitenkaan ole välttämättä tarpeen, jos vaihdat uudelle sähköyhtiölle, sillä yleensä uusi sähköyhtiö hoitaa aiemman sopimuksen irtisanomisen asiakkaan puolesta. Tällöin on kuitenkin tärkeää varmistaa, ettei kyseessä ole määräaikainen sähkösopimus, jonka sopimuskausi ei ole vielä päättynyt.

  Nordic Green Energyn aurinkopaneelit

  Nordic Green Energy tarjoaa yksityisasiakkaille mahdollisuuden omien aurinkopaneelien hankintaan. Paneelien avulla kotitalous voi tuottaa suuren osan tarvitsemastaan sähköstä itse, jolloin pitkällä aikavälillä on mahdollista säästää sähkökustannuksissa. Aurinkoenergia on myös ympäristöystävällinen tapa huolehtia talouden energiatarpeesta.

  Mikäli haluat hankkia aurinkopaneelit Nordic Green Energyn kautta, voit lähettää yritykselle tarjouspyynnön verkkolomakkeen kautta. Paneelipaketteja on tarjolla eri kokoisiin talouksiin 8–12 paneelin S-paketista aina 18–30 paneelin L-pakettiin.

  Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

  Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.