Vertaile ja löydä sinulle edullisin sähkösopimus

Sähkövertailu on aina ilmainen

Vaasan Sähkön sähkösopimukset päivän parhaaseen hintaan

Ilmastosähkö 24kk
Myyntihinta
8.96 snt/kWh
Kiinteä kuukausihinta
4.50 €/kk
Ilmastosähkö 12kk
Myyntihinta
9.70 snt/kWh
Kiinteä kuukausihinta
4.50 €/kk
Ensimmäiset 3 kuukautta
0.00 €/kk
Perussähkö
Myyntihinta
8.70 snt/kWh
Kiinteä kuukausihinta
3.50 €/kk

Sähköä Vaasasta entistä edullisemmin

Vertaile helposti päivän parhaita sähkötarjouksia maksuttomalla sähkövertailullamme. Meiltä saat Vaasan Sähkön sähkösopimukset joko samalla tai edullisemmalle hinnalla kuin suoraan sähköyhtiön omilta sivuilta tilatessa. Hyödynnä ainutlaatuiset kampanjahinnat jo tänään. VertaaEnsin.fi on Vaasan Sähkön virallinen yhteistyökumppani.

Määräaikainen sähkösopimus

#

Valitse määräaikainen sähkösopimus, jos haluat turvaa odottamattomia hintamuutoksia vastaan. Voit sitoa sähkön hinnan yhdeksi tai kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Vaasan Sähkön Ilmastosähkö on ympäristöystävällinen valinta.

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus

#

Toistaiseksi jatkuva sähkösopimus on hyvä valinta, kun et halua sitoutua sähkösopimukseen pitkäkestoisesti. Suositun Perussähkö-sopimuksen hinta päivittyy neljästi vuodessa markkinahintaa seuraten. Voit halutessasi helposti vaihtaa sopimuksen toiseen, sillä Perussähkö ei sido sinua määräaikaan.

Vaasan Sähkö yrityksenä

Vaasan Sähkö on nimensä mukaisesti vaasalainen sähköyhtiö, joka on perustettu jo vuonna 1892. Vaasan Sähkö tarjoaa sähköä koko Manner-Suomen laajuisesti ja tämän lisäksi kaukolämpöä vaasalaiskoteihin.

Vaasan Sähkön tytäryhtiöitä ovat Vaasan Sähköverkko Oy ja Oy RAVERA Ab. Vaasan Sähköverkko vastaa myös Vaasan seudun sähkönsiirrosta.

Vaasan Sähkö logo

  • Perustettu: 1892
  • Työntekijöitä: 136 (2022)
  • Liikevaihto: 329,9 miljoonaa euroa (2022)
  • Osoite: Kirkkopuistikko 0, 65100 Vaasa

Vaasan Sähkön keskeiset sopimusehdot tutuksi

Tarjoaako Vaasan Sähkö mobiilisovellusta kulutuksen seurantaan?

Kyllä. Vaasan Sähkön oma mobiilisovellus on ladattavissa sekä Google Play että App Storesta maksutta. Paljonko sähköä kuluu? Millainen lasku on tulossa? Miltä pörssisähkön hinnat näyttävät? Esimerkiksi näihin kysymyksiin saat helpoiten vastauksen Vaasan Sähkön mobiilisovelluksessa.

Sovelluksen lisäksi omia tietoja pystyy tarkastelemaan ja hallitsemaan Vaasan Sähkön nettisivuilta löytyvän Online-palvelun kautta.

Mitä etuja Vaasan Sähkö tarjoaa asiakkailleen?

Sovelluksen ja Online-palvelun lisäksi Vaasan sähkö tarjoaa asiakkailleen 3-4 kertaa vuodessa ilmestyvän Nette-asiakaslehden. Jokainen numero tarjoaa elämänläheisiä tarinoita ja vinkkejä energiankulutukseen.

Miten saan lisätietoa Vaasan Sähkön sähköopimuksista?

Klikkaa “Lue lisää” -painiketta sähkösopimuksessa, josta haluat nähdä lisätietoja. Tämä avaa uuden sivun, jossa on eritelty kaikki sopimukseen liittyvät ehdot. Täältä löytyvät esimerkiksi hintatiedot, sopimustyyppi ja voimassaoloaika. Sivu sisältää myös tiedot millä ehdoin sopimus jatkuu mahdollisen tarjouskampanjan jälkeen.

Kuinka irtisanon sähkösopimuksen Vaasan Sähkön kanssa?

Toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen voi irtisanoa ilman rajoitteita 14 vuorokauden irtisanomisajalla. Määräaikaisen sähkösopimuksen kohdalla sopimuksen voi irtisanoa ennenaikaisesti vain muuton tai muun sopimusehdoissa määritellyn syyn perusteella.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.