Joustoluotto heti tilille - hae jopa 60 000€ ilman vakuuksia

Paras joustoluotto ilman vakuuksia tai takaajia löytyy kilpailuttamalla.

 • Valintamerkki Kilpailuta 500–60 000 € joustoluotot ilman sitoumuksia
 • Valintamerkki Voit saada jopa 23 pankin lainatarjouksen minuuteissa
 • Valintamerkki Nopea lainapäätös, rahat heti tilille jopa samana päivänä.

Hae joustoluottoa tästä

Arvioitu kuukausierä:

+300 000 asiakasta on käyttänyt palvelua
4.6
Arvostelut tarjoaa

Näin haet joustoluottoa

 1. Täytä hakemus

  Täytä hakemus

  Täytä tietosi vertailua varten. Tämä ei sido sinua mihinkään.

 2. Kilpailutamme rahoituslaitokset

  Kilpailutamme rahoituslaitokset

  Kilpailutamme jopa 23 pankkia ja rahoituslaitosta alle minuutissa.

 3. Vertaile tarjoukset

  Vertaile tarjoukset

  Vertaile saamasi henkilökohtaiset tarjoukset ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto.

Joustoluotto toimii luottokortin tavoin – jatkuva laina aina käytössäsi

Joustoluotto (eli joustolaina tai joustolimiitti) on vakuudeton laina, joka muistuttaa luottokorttia. Saat käyttöösi joustoluottotilin, josta voit nostaa rahaa tarpeen mukaan sinulle myönnettyyn luottorajaan asti. Joustoluottoa vapautuu uudelleen nostettavaksi sitä mukaa kuin lyhennät aiemmin nostamaasi luottoa. Maksat korkoja ainoastaan nostamastasi luotosta.

Joustoluotto sopii varsinkin niille, jotka eivät ole aivan varmoja kuinka paljon lainaa tulevat tarvitsemaan, tai siitä milloin tarvitsevat rahoitusta. Joustoluoton turvin sinulla on rahoitus valmiina juuri sillä hetkellä, kun sitä tarvitset. Et siis joudu tekemään uutta luottohakemusta erikseen jokaista yllättävää tilannetta tai suurempaa hankintaa varten, vaan tarvittaessa voit siirtää rahat heti tilillesi ilman byrokratiaa.

Edullisin joustoluotto löytyy kilpailuttamalla

Joustoluoton korot ja kulut voivat vaihdella suurestikin lainantarjoajan ja asiakkaan tietojen mukaan. Näin ollen pankkien tarjoukset kannattaa vertailla, ettei joudu maksamaan joustoluotosta liikaa. Palvelumme kautta pystyt vertailemaan jopa 23 pankin tarjoukset joustoluotosta yhdellä lainahakemuksella.

Uuden joustoluoton hakeminen ja kilpailuttaminen on helppoa ja yksinkertaista. Täytät vain lainahakemuksen netissä, vertailet saamasi tarjoukset ja valitset sinulle sopivimman vaihtoehdon. Muistathan, ettei lainatarjousten pyytäminen ja kilpailuttaminen velvoita sinua mihinkään.

Paras joustoluotto on monen tekijän summa

Joustoluottovertailustamme näet koron lisäksi mahdolliset avausmaksut, tilinhoitomaksut ja muut kustannukset. Samalla kerromme myös muista luotonmyöntäjän ehdoista. Esimerkiksi: kuinka paljon kukin pankki on valmis myöntämään sinulle joustoluottoa, sekä mahdollisten lyhennysvapaiden kuukausien määrä.

Järjestelmämme pyrkii esittämään sinulle kokonaisvaltaisesti parhaan tarjouksen aina ensimmäisenä.

Vertaile ja löydä edullisin joustolaina

Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa

Usein kysyttyä joustoluotosta

Miten joustoluotto toimii?

Joustoluotto on vakuudeton, joustava luotto, jota voit nostaa tilillesi sopimuksessa määriteltyyn luottorajaan asti. Joustoluotto myönnetään ilman vakuuksia, ja sen voi nostaa joko pienemmissä erissä tai kokonaisuudessaan heti tilille.

Luottoa vapautuu aina luottotililtä uudestaan takaisin käyttöön sitä lyhennettäessä, minkä jälkeen voit tarvittaessa nostaa lisää lainaa käyttöösi. Joustoluotto on siis jatkuva laina, joka toimii pitkälti luottokortin tapaan.

Yleensä joustoluotto on 1 000–10 000 euron suuruinen, suhteellisen pieni laina. Jotkut pankit kuitenkin tarjoavat joustoluottoa jopa 60 000 euroon asti.

Miten haen joustoluottoa?

Voit hakea joustoluottoa kätevästi VertaaEnsin.fi-palvelussa täysin ilman vakuuksia tai takaajia. Joustoluoton hyviä puolia ovat hakemisen helppous ja joustavuus – hakemuksen täyttämiseen kuluu keskimäärin vain 4–5 minuuttia, eikä päätöstäkään tarvitse odotella paria minuuttia kauempaa.

Kuinka nopeasti joustoluotto myönnetään?

Netistä haettavien lainojen käsittelyprosessi on pitkälti automatisoitu, ja tästä syystä päätöksen lainan myöntämisestä saa lähes välittömästi.

Kun hakemus on hyväksytty, tulee lainasopimus allekirjoittaa verkkopankkitunnuksilla luotonmyöntäjän sivuilla. Lisäksi luotonmyöntäjä saattaa pyytää liitteitä tulotason todentamista varten. Tämän jälkeen joustoluotto maksetaan tilille jopa saman päivän aikana.

Mikä on joustoluoton korko?

Joustoluoton korko määräytyy yleensä asiakaskohtaisesti, jolloin pankki tai rahoituslaitos tekee tarjouksen hakijan arvioidun maksukyvyn perusteella. Pienimmillään luoton korko voi olla 4,5 prosenttia, ja alle 10 prosentin korko on mahdollinen suurelle osalle hakijoista.

Vuonna 2019 säädetty pysyvä korkokatto määrittelee joustoluoton maksimikoroksi 20 prosenttia. Luoton muut kustannukset, kuten tilinhoitopalkkio ja avausmaksu voivat olla korkeintaan 150 euroa vuodessa.

Voiko joustoluoton maksaa kerralla pois?

Kuten minkä tahansa lainan tai luoton, myös joustoluoton voi maksaa kokonaisuudessaan takaisin etuajassa, eikä tästä koidu ylimääräisiä kustannuksia. Joustoluottosopimus kannattaa samalla perua, sillä luottotilistä voidaan periä kuukausimaksu, vaikka luotto ei olisi aktiivisessa käytössä.

Jos rahatilanne antaa periksi, aikaistettu takaisinmaksu on järkevää, sillä korkoa peritään vain siltä ajalta, kun joustoluotto on asiakkaan käytössä.

Kuka voi saada joustoluottoa?

Joustoluoton hakuvaatimukset ovat samat kuin muissakin vakuudettomissa lainoissa. Joustoluottoa voi saada täysi-ikäinen, Suomessa pysyvästi asuva henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Hyväksytty lainatarjous on todennäköisempi, jos ikää on yli 20 vuotta ja tulot ovat säännölliset ja lainasummaan suhteutettuna riittävät. Tarkemmat hakukriteerit vaihtelevat pankkien välillä, joten tarjouksen saa todennäköisimmin silloin, kun hakee joustoluottoa useammalta pankilta vertailupalvelun kautta.

Voiko joustoluottoa korottaa?

Kyllä, useissa tapauksissa joustoluoton korotus onnistuu ilmaiseksi. Esimerkiksi Komplett Bankin joustoluoton kohdalla korotusta voi hakea ilman ylimääräisiä kuluja. Kannattaa kuitenkin huomioida, että pankki saattaa tarkistaa asiakkaan maksukyvyn uudestaan, jos luottorajaan pyydetään huomattavaa korotusta.

Lisäksi on tärkeää, että joustoluotto tulee maksettua takaisin ajallaan. Älä nosta tilillesi enempää luottoa kuin tarvitset, jolloin lainan kulut ja kuukausierä pysyvät hallinnassa. Joustoluotolla voit saada talouteesi kätevästi joustoa, kunhan muistat käyttää luottoa vastuullisesti.

Miten löydän halvimman joustoluoton?

Joustoluoton korko määräytyy aina pankin tekemän henkilökohtaisen riskiarvion mukaisesti. Matalimman koron löytää pyytämällä lainatarjouksen mahdollisimman monelta eri pankilta ja vertailemalla eri luotonantajien lainatarjouksia. Palvelumme kautta voit saada lainatarjouksen jopa 23 eri pankilta.

Koron lisäksi joustoluoton kustannuksia kasvattavat avaus- ja käsittelymaksut. Nämä ovat aina pankkikohtaisia. Palvelumme huomioi myös nämä kustannukset kun kilpailutat joustoluotot.

Mikä on joustoluoton maksimimäärä?

Voit hakea kauttamme joustoluottoa 60 000 € asti. Kun määrität haettavan lainan kokoa, kiinnitä huomioita omaan maksukykyysi. Jos haet liian isoa lainaa suhteessa taloutesi tilaan, ei pankki myönnä sinulle hakemaasi lainasummaa. Pyri siis arvioimaan oman taloutesi maksukyky huolellisesti.

Jos sinulla on vaikeuksia päättää minkä suuruista joustoluottoa sinun kannattaa hakea, asiakaspalvelumme auttaa sinua puhelinnumerossa 010 271 7291

Yhteistyökumppanit

Vertailemme esimerkiksi nämä pankit puolestasi
Näytä kaikki 23 kumppania

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.