Joustoluotto heti tilille - hae joustoluottoa jopa 60 000€ ilman vakuuksia

Paras joustoluotto ilman vakuuksia tai takaajia löytyy kilpailuttamalla.

 • Kilpailuta 500–60 000 € joustoluotot ilman sitoumuksia.
 • Voit saada useiden pankkien lainatarjoukset minuuteissa.
 • Nopea lainapäätös, rahat heti tilille jopa samana päivänä.

Hae joustoluottoa tästä

Arvioitu kuukausierä:

+300 000 asiakasta on käyttänyt palvelua
4.5
Arvostelut tarjoaa

Joustoluotto – jatkuva luotto aina käytössäsi

Joustoluotto (eli joustolaina tai joustolimiitti) on vakuudeton laina, joka muistuttaa luottokorttia. Saat käyttöösi joustoluottotilin, jolta voit nostaa rahaa joko pienemmissä erissä tai kokonaisuudessaan sinulle myönnettyyn luottorajaan asti.

Kun maksat luottoa takaisin, voit käyttää sitä uudelleen. Joustoluotto on siis jatkuva laina, joka toimii pitkälti luottokortin tapaan.

Joustoluoton etuna on joustavuuden lisääminen päivittäisiin raha-asioihin

Yleensä joustoluotto on 1 000–10 000 euron suuruinen, suhteellisen pieni laina. Joustoluotto sopii erityisesti niille, jotka eivät tiedä tarkalleen kuinka paljon luottoa he tarvitsevat tai milloin he tarvitsevat sitä.

Joustoluoton turvin sinulla on rahoitus valmiina juuri sillä hetkellä, kun sitä tarvitset. Tämän jatkuvan ja joustavan luoton saa helpoiten täyttämällä lainahakemus palvelussamme. Kun olet kerran saanut joustoluoton, et joudu tekemään uutta luottohakemusta erikseen jokaista yllättävää tilannetta tai suurempaa hankintaa varten, vaan voit siirtää rahat käyttötilillesi aina niitä tarvitessasi.

Hae joustoluottoa näin

 1. Täytä lainahakemus

  Täytä hakemus

  Täytä tietosi vertailua varten. Tämä ei sido sinua mihinkään.

 2. Kilpailutamme rahoituslaitokset

  Kilpailutamme rahoituslaitokset

  Kilpailutamme jopa 15 pankkia ja rahoituslaitosta alle minuutissa.

 3. Vertaile lainatarjoukset

  Vertaile tarjoukset

  Vertaile saamasi lainatarjoukset ja katso kuinka paljon voit säästää

Kuka voi hakea joustoluottoa?

Joustoluoton hakuvaatimukset ovat samat kuin muissakin vakuudettomissa lainoissa. Joustoluottoa voi saada täysi-ikäinen, Suomessa pysyvästi asuva henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Todennäköisyys saada hyväksytty lainatarjous kasvaa, jos hakija on yli 20-vuotias ja tulot ovat säännölliset sekä luottosummaan suhteutettuna riittävät.

Tarkemmat hakukriteerit vaihtelevat pankkien välillä, joten tarjouksen saa todennäköisimmin silloin, kun hakee joustoluottoa useammalta pankilta vertailupalvelun kautta. VertaaEnsin.fi:n lainavertailu auttaa sinua kilpailuttamaan joustoluotot kerralla usean pankin kesken helposti ja nopeasti. Nopeimmillaan hakemasi joustoluotto maksetaan tilille jopa saman päivän aikana.

Vertaile useiden pankkien joustoluotot

Saat henkilökohtaiset luottotarjoukset muutamassa minuutissa

Joustoluoton kulut ja korot

Joustoluoton korko määräytyy yleensä asiakaskohtaisesti, ja pankki tai rahoituslaitos tekee tarjouksen arvioidun maksukyvyn perusteella. Tämän takia pankkien tarjoukset on todella tärkeä vertailla huolellisesti, ettei joustoluotosta joudu maksamaan liikaa. Palvelumme kautta pystyt vertailemaan monen pankin tarjoukset joustoluotosta yhdellä lainahakemuksella.

Joustoluoton alin mahdollinen korko on 4,5 prosenttia ja suurelle osalle hakijoista alle 10 prosentin korko on mahdollinen. Lakisääteinen korkokatto rajoittaa joustoluoton korkeimman mahdollisen koron 20 prosenttiin. Myös joustoluoton muut kustannukset kuten tilinhoitopalkkio sekä avausmaksu ovat lakisääteisesti rajattuja korkeintaan 150 euroon vuodessa.

Joustoluoton takaisinmaksu

Joustoluottoa on mahdollista pitää voimassa niin kauan kuin ajattelet, että nopealle ja joustavalle luotolle voi olla tarvetta, etkä halua joutua käyttämään kalliita luottokortteja. Luottokorttien luottojen korot ovat yleisimmin 7- 20 prosenttia, joten joustoluotto voi tulla monessa tapauksessa kannattavammaksi ratkaisuksi kuin luottokortti.

Kun lopulta haluat päättää joustotilin, voit maksaa joustoluoton kokonaisuudessaan takaisin vaikka etuajassa ilman ylimääräisiä kustannuksia. Samalla joustoluottosopimus kannattaa perua, sillä jotkut pankit voivat periä kuukausimaksun luottotilistä, vaikka luotto ei olisi aktiivisessa käytössä.

Usein kysytyt kysymykset joustoluotosta

Mikä on joustoluotto?

Joustoluotto on luottokortin tapaan toimiva joustava luottotili. Sinulle avataan luottotili, jolta voit nostaa käyttöösi varoja käyttöösi miten haluat ja milloin haluat aina luottolimittiin saakka.

Kun maksat joustoluottoa takaisin, maksetut varat vapautuvat jälleen käyttöösi. Näin voit käyttää luottoa aina uudelleen tarpeesi mukaan niin kauan kuin sinulla on joustoluottotili aktiivisena.

Mikä on joustoluoton korko?

Joustoluotto on vakuudetonta luotto, jonka korkoprosentti on sama kuin muissa vakuudettomissa lainoissa eli 4,5% - 20 %. Tarkka korkoprosentti luotolle on aina henkilökohtainen ja vaihtelee eri pankkien välillä.

Voit katsoa suuntaa-antavan kuukausierän joustoluotollesi helposti siirtymällä sivullemme lainalaskuri.

Tuleeko joustoluotto heti tilille?

Kun teet hakemuksen sivuillamme, lähetämme sen välittömästi kaikille yhteistyökumppaneille, jotka tarjoavat joustoluottoa. Yleensä ensimmäiset tarjoukset tulevat jo minuuteissa hakemuksen teosta, mutta pankista riippuen jotkin tarjoukset voivat tulla esimerkiksi päivän tai parin sisällä, mikäli teet hakemuksen aikana, jolloin pankki ei ole auki, kuten viikonloppuna.

Kun olet valinnut tilanteeseesi sopivan rahoituksentarjoajan ja allekirjoittanut sopimuksen, annetaan joustoluottotili yleensä käyttöösi vielä saman päivän aikana.

Miten löytää paras joustoluotto?

Koska jokainen joustoluottotarjous on erilainen, löytääksesi paras joustoluotto, on sinun kannattavinta kilpailuttaa tarjous monelta pankilta.

Helpoiten voit kilpailuttaa joustoluotot maksutta VertaaEnsin.fi sivustolla. Yhdellä hakemuksella kilpailutamme sinulle puolestasi lainatarjoukset jokaisen joustoluottoa tarjoavan yhteistyöpankkimme kesken.

Mikä on halvin joustoluotto?

Halvin joustoluotto on sellainen, jossa yhteenlasketut kokonaiskustannukset ovat pienimmät. Kilpailuttaessasi luottoja meidän palvelussa, saat meiltä tunnukset, jolla voit kirjautua sivullemme.

Omilta sivuilta voit tarkistaa jokaisen saamasi luottotarjouksen koron sekä kuukausierän sisältäen pankin kulut. Näin voit suoraan nähdä mikä joustoluotto on halvin. Meidän kautta kilpailutetussa joustoluotossa ei ole piilokuluja.

Joustoluotto vai kulutusluotto?

Joustoluotto sopii tilanteeseesi, mikäli tarvitset pitkäaikaista luottoa. Koska luotto on jatkuva, sinun ei tarvitse nostaa koko summaa käyttöösi kerralla, vaan voit nostaa tililtä aina luottorajaan saakka varoja, kun tilanne niin vaatii.

Mikäli tarpeisiisi sopii ennemminkin kertalaina, on sinun tällöin kannattavaa kilpailuttaa itsellesi edullinen kulutusluotto.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.