Joustoluotto heti tilille - hae jopa 60 000€ ilman vakuuksia

Paras joustoluotto ilman vakuuksia tai takaajia löytyy kilpailuttamalla.

 • Kilpailuta 500–60 000 € joustoluotot ilman sitoumuksia
 • Voit saada jopa 23 pankin lainatarjouksen minuuteissa
 • Nopea lainapäätös, rahat heti tilille jopa samana päivänä.

Hae joustoluottoa tästä

Arvioitu kuukausierä:

+300 000 asiakasta on käyttänyt palvelua
4.5
Arvostelut tarjoaa

Näin haet joustoluottoa

 1. Täytä hakemus

  Täytä hakemus

  Täytä tietosi vertailua varten. Tämä ei sido sinua mihinkään.

 2. Kilpailutamme rahoituslaitokset

  Kilpailutamme rahoituslaitokset

  Kilpailutamme jopa 23 pankkia ja rahoituslaitosta alle minuutissa.

 3. Vertaile tarjoukset

  Vertaile tarjoukset

  Vertaile saamasi henkilökohtaiset tarjoukset ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto.

Joustoluotto – jatkuva laina aina käytössäsi

Joustoluotto (eli joustolaina tai joustolimiitti) on vakuudeton laina, joka muistuttaa luottokorttia. Saat käyttöösi joustoluottotilin, josta voit nostaa rahaa joko pienemmissä erissä tai kokonaisuudessaan sinulle myönnettyyn luottorajaan asti. Kun maksat luottoa takaisin, voit käyttää sitä uudelleen. Joustoluotto on siis jatkuva laina, joka toimii pitkälti luottokortin tapaan.

Yleensä joustoluotto on 1 000–10 000 euron suuruinen, suhteellisen pieni laina. Jotkut pankit kuitenkin tarjoavat joustoluottoa jopa 60 000 euroon asti. Joustoluotto sopii erityisesti niille, jotka eivät tiedä tarkalleen kuinka paljon rahaa he tarvitsevat tai milloin he tarvitsevat sitä. Joustoluoton turvin sinulla on rahoitus valmiina juuri sillä hetkellä, kun sitä tarvitset. Et siis joudu tekemään uutta luottohakemusta erikseen jokaista yllättävää tilannetta tai suurempaa hankintaa varten, vaan tarvittaessa voit siirtää rahat heti tilillesi ilman byrokratiaa.

Joustoluoton hakeminen ja hyväksyntä

Uuden joustoluoton hakeminen on helppoa. Täytät vain lainahakemuksen sivustollamme, vertailet saamasi tarjoukset ja valitset sinulle sopivimman vaihtoehdon. Joustoluoton korot ja kulut voivat vaihdella suurestikin lainantarjoajan ja asiakkaan tietojen mukaan. Näin ollen pankkien tarjoukset kannattaa vertailla, ettei joudu maksamaan joustoluotosta liikaa. Palvelumme kautta pystyt vertailemaan jopa 23 pankin tarjoukset joustoluotosta yhdellä lainahakemuksella. Muistathan, ettei lainatarjousten pyytäminen ja kilpailuttaminen velvoita sinua mihinkään. Jos sinulla on vaikeuksia päättää minkä suuruista joustoluottoa sinun kannattaa hakea tai tarvitset apuea hakemusprosessissa, asiakaspalvelumme auttaa sinua puhelinnumerossa 010 271 7291

Joustoluoton hakuvaatimukset ovat samat kuin muissakin vakuudettomissa lainoissa. Joustoluottoa voi saada täysi-ikäinen, Suomessa pysyvästi asuva henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Hyväksytty lainatarjous on todennäköisempi, jos ikää on yli 20 vuotta ja tulot ovat säännölliset ja lainasummaan suhteutettuna riittävät. Tarkemmat hakukriteerit vaihtelevat pankkien välillä, joten tarjouksen saa todennäköisimmin silloin, kun hakee joustoluottoa useammalta pankilta vertailupalvelun kautta.

Netistä haettavien lainojen käsittelyprosessi on pitkälti automatisoitu, ja tästä syystä päätöksen lainan myöntämisestä saa lähes välittömästi. Joustoluottovertailustamme näet sinulle tarjotun koron lisäksi mahdolliset avausmaksut, tilinhoitomaksut ja muut kustannukset. Samalla kerromme myös muista luotonmyöntäjän ehdoista. Esimerkiksi: kuinka paljon kukin pankki on valmis myöntämään sinulle joustoluottoa, sekä mahdollisten lyhennysvapaiden kuukausien määrä. Järjestelmämme esittää kokonaisvaltaisesti parhaan tarjouksen aina ensimmäisenä.

Kun hakemuksesi on hyväksytty, tulee lainasopimus allekirjoittaa verkkopankkitunnuksilla luotonmyöntäjän sivuilla. Lisäksi luotonmyöntäjä saattaa pyytää liitteitä tulotason todentamista varten. Tämän jälkeen joustoluotto maksetaan tilille jopa saman päivän aikana.

Yhteistyökumppanit

Vertailemme esimerkiksi nämä pankit puolestasi
Näytä kaikki 23 kumppania

Joustoluoton kulut ja korot

Joustoluoton korko määräytyy yleensä asiakaskohtaisesti, jolloin pankki tai rahoituslaitos tekee tarjouksen hakijan arvioidun maksukyvyn perusteella. Pienimmillään luoton korko voi olla 4,5 prosenttia, ja alle 10 prosentin korko on mahdollinen suurelle osalle hakijoista.Vuonna 2019 säädetty pysyvä korkokatto määrittelee joustoluoton maksimikoroksi 20 prosenttia. Luoton muut kustannukset, kuten tilinhoitopalkkio ja avausmaksu voivat olla korkeintaan 150 euroa vuodessa.

Kuten minkä tahansa lainan tai luoton, myös joustoluoton voi maksaa kokonaisuudessaan takaisin etuajassa, eikä tästä koidu ylimääräisiä kustannuksia. Joustoluottosopimus kannattaa samalla perua, sillä luottotilistä voidaan periä kuukausimaksu, vaikka luotto ei olisi aktiivisessa käytössä. Jos rahatilanne antaa periksi, aikaistettu takaisinmaksu on järkevää, sillä korkoa peritään vain siltä ajalta, kun joustoluotto on asiakkaan käytössä.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.