Joustoluotto heti tilille - hae jopa 60 000€ ilman vakuuksia

Paras joustoluotto ilman vakuuksia tai takaajia löytyy kilpailuttamalla.

 • Kilpailuta 500–60 000 € joustoluotot ilman sitoumuksia.
 • Voit saada jopa 23 pankin lainatarjouksen minuuteissa.
 • Nopea lainapäätös, rahat heti tilille jopa samana päivänä.

Hae joustoluottoa tästä

Arvioitu kuukausierä:

+300 000 asiakasta on käyttänyt palvelua
4.5
Arvostelut tarjoaa

Joustoluotto – jatkuva laina aina käytössäsi

Joustoluotto (eli joustolaina tai joustolimiitti) on vakuudeton laina, joka muistuttaa luottokorttia. Saat käyttöösi joustoluottotilin, josta voit nostaa rahaa joko pienemmissä erissä tai kokonaisuudessaan sinulle myönnettyyn luottorajaan asti. Kun maksat luottoa takaisin, voit käyttää sitä uudelleen. Joustoluotto on siis jatkuva laina, joka toimii pitkälti luottokortin tapaan.

Yleensä joustoluotto on 1 000–10 000 euron suuruinen, suhteellisen pieni laina. Joustoluotto sopii erityisesti niille, jotka eivät tiedä tarkalleen kuinka paljon luottoa he tarvitsevat tai milloin he tarvitsevat sitä. Joustoluoton turvin sinulla on rahoitus valmiina juuri sillä hetkellä, kun sitä tarvitset. Et siis joudu tekemään uutta luottohakemusta erikseen jokaista yllättävää tilannetta tai suurempaa hankintaa varten, vaan voit siirtää rahat heti tilillesi aina niitä tarvitessasi.

Näin haet joustoluottoa

 1. Täytä hakemus

  Täytä hakemus

  Täytä tietosi vertailua varten. Tämä ei sido sinua mihinkään.

 2. Kilpailutamme rahoituslaitokset

  Kilpailutamme rahoituslaitokset

  Kilpailutamme jopa 23 pankkia ja rahoituslaitosta alle minuutissa.

 3. Vertaile tarjoukset

  Vertaile tarjoukset

  Vertaile saamasi henkilökohtaiset tarjoukset ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto.

Kuka voi hakea joustoluottoa?

Joustoluoton hakuvaatimukset ovat samat kuin muissakin vakuudettomissa lainoissa. Joustoluottoa voi saada täysi-ikäinen, Suomessa pysyvästi asuva henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Hyväksytty lainatarjous on todennäköisempi, jos ikää on yli 20 vuotta ja tulot ovat säännölliset ja lainasummaan suhteutettuna riittävät.

Tarkemmat hakukriteerit vaihtelevat pankkien välillä, joten tarjouksen saa todennäköisimmin silloin, kun hakee joustoluottoa useammalta pankilta vertailupalvelun kautta. Lainavertailumme avulla pääset tutustumaan jopa 23 pankin joustoluottotarjouksiin helposdti ja nopeasti. Nopeimmillaan hakemasi joustoluotto maksetaan tilille jopa saman päivän aikana.

Joustoluoton kulut ja korot

Joustoluoton korko määräytyy yleensä asiakaskohtaisesti, ja pankki tai rahoituslaitos tekee tarjouksen arvioidun maksukyvyn perusteella. Tämän takia pankkien tarjoukset kannattaa vertailla, ettei joudu maksamaan joustoluotosta liikaa. Palvelumme kautta pystyt vertailemaan jopa 23 pankin tarjoukset joustoluotosta yhdellä lainahakemuksella.

Joustoluoton alin mahdollinen korko on 4,5 prosenttia, ja alle 10 prosentin korko on mahdollinen suurelle osalle hakijoista. Lakisääteinen korkokatto rajoittaa joustoluoton korkeimman mahdollisen koron 20 prosenttiin. Myös joustoluoton muut kustannukset (tilinhoitopalkkio, avausmaksu) ovat lakisääteisesti rajattuja korkeintaan 150 euroa vuodessa.

Joustoluoton voi maksaa kokonaisuudessaan takaisin etuajassa ilman ylimääräisiä kustannuksia. Samalla joustoluottosopimus kannattaa perua, sillä luottotilistä voidaan periä kuukausimaksu, vaikka luotto ei olisi aktiivisessa käytössä.

Yhteistyökumppanit

Vertailemme esimerkiksi nämä pankit puolestasi
Näytä kaikki 23 kumppania

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.