Hehku sähkösopimukset päivän parhaaseen hintaan

Hehku Pörssisähkö
Marginaali
0.44 snt/kWh
Kiinteä kuukausihinta
3.90 €/kk
Hehku Kiinteä 24kk
Myyntihinta
8.49 snt/kWh
Kiinteä kuukausihinta
3.50 €/kk
Ensimmäiset 3 kuukautta
0.00 €/kk
Hehku Jatkuva
Myyntihinta
8.90 snt/kWh
Kiinteä kuukausihinta
3.90 €/kk

Tietoa Hehkun sähkösopimuksista

Vertaile helposti päivän parhaita sähkötarjouksia maksuttomalla sähkövertailullamme. Meiltä saat Hehkun sähkösopimukset joko samalla tai edullisemmalla hinnalla, kuin suoraan Hehkun omilta nettisivuilta tilatessa. Hyödynnä ainutlaatuiset kampanjahinnat jo tänään. VertaaEnsin.fi on Hehkun virallinen yhteistyökumppani.

Hehku pörssisähkö

#

Valitsemalla markkinahintaisen Hehku pörssisähkön saat pitkällä aikavälillä edullisimman sähkösopimuksen, asuntotyypistä riippumatta. Pörssisähkön hinta vaihtelee tunneittain Spot-hinnan mukaan. Lisäksi maksat marginaalin ja kiinteän kuukausimaksun.

Hehku hybridisähkö

#

Hybridisähkössä yhdistävät pörssisähkön markkinahinta ja määräaikaisen sopimuksen hintavakaus. Sopimuksessa on pohjana kiinteä kWh-hinta, jonka päälle lisätään 20 % pörssisähkön kuukauden keskihinnasta sekä kiinteän perusmaksu. Kun pörssisähkön hinta on alhaalla, sinä hyödyt. Jos sähkön hinta nousee, ei nousu vaikuta koko voimalla sähkösi hintaan.

Hehku määräaikainen sähkösopimus

#

Valitse määräaikainen sähkösopimus, jos haluat turvaa odottamattomia hintamuutoksia vastaan. Voit sitoa sähkön hinnan yhdeksi tai kahdeksi vuodeksi kerrallaan.

Hehku toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus

#

Toistaiseksi jatkuva sähkösopimus on hyvä valinta kun et halua sitoutua sähkösopimukseen pitkäkestoisesti.

Hehku Energia yrityksenä

Hehku Energia on perustettu vuonna 2010 Helsingissä. Hehku pyrkii toiminnassaan tuomaan sähkömarkkinoille turvaa ja huolettomuutta. Lisäksi he panostavat erityisesti laadukkaaseen asiakaspalveluun, josta on helppo saada neuvoa ja opastusta sähköön liittyvissä kysymyksissä. Hehkun tavoitteena on olla Suomen avulian sähköyritys.

Hehku

  • Perustettu: 2010
  • Työntekijöitä: 12 (2023)
  • Liikevaihto: 8,5 miljoonaa euroa (2021)
  • Osoite: Verkkosaarenkatu 5, 00580 Helsinki

Keskeiset sopimusehdot tutuksi

Tarjoaako Hehku mobiilisovellusta kulutuksen seurantaan?

Hehkulla ei ole erillistä sovellusta, mutta heillä on “Minun sivuni” -palvelu, joka toimii sovelluksen tapaisesti. Palvelusta pystyy seuraamaan esimerkiksi omia sopimustietoja ja laskutustietoja. Palveluun kirjaudutaan Hehkun sivujen kautta.

Miten saan lisätietoa Hehkun sopimuksista?

Lisätietoa Hehkun sopimuksista saat valitsemalla Hehkun tuotteen sähkövertailustamme ja painamalla “tilaa tästä” -painiketta. Tämä avaa uuden sivun, josta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot sopimuksen ehtoihin liittyen.

Harkitsen kampanjatuotetta. Mistä tiedän miten sopimuksen ehdot muuttuvat kampanjan päätyttyä?

Valitse tuote, josta haluat lisätietoa ja klikkaa “tilaa tästä” -painiketta. Tämä valinta avautuu uuteen ikkunaan, jossa eritellään sopimuksen ehdot kampanjan voimassaoloajasta sopimuksen hintaan.

Kuinka irtisanon sähkösopimuksen Hehkun kanssa?

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus on mahdollista irtisanoa 14 vuorokauden irtisanomisajalla. Määräaikaisen sähkösopimuksen irtisanominen ei kuitenkaan ole mahdollista ilman erityisen hyvää syytä. Näiksi syiksi luetaan yleensä muutto tai sopimusehdoissa määritelty sopimussakko.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.