Sähkön kilpailutus tuo säästöjä – Kilpailuta sähkö helposti

Hintavertailumme avulla voit kilpailuttaa johtavien sähköyhtiöiden tarjoukset ja löytää sinulle parhaan sähkösopimuksen.

 • Vertaile johtavien sähköyhtiöiden tarjoukset.
 • Ilmainen, puolueeton ja nopea sähkövertailu.
 • Sähköt kotiin ja mökille parhaaseen hintaan.

Aloita kilpailutus tästä

  Tarkista tai syötä osoite ja valitse postinumero valikosta
  Syötä tai tarkista antamasi tieto. Esim. 2 A 13 (katunumero rappu asuntonumero). Tämän täytyy alkaa numerolla.

  Kilpailuta sähkö

  Vertaile sähköyhtiöiden tarjouksia ja valitse edullisin sähkösopimus

  Näin sähkön kilpailutus toimii

  1. Laskuri

   Arvioi sähkönkulutuksesi

   Syötä vuosikulutus tai käytä laskurimme arviota

  2. Tarjoukset vertailussa

   Vertaile tarjoukset

   Selaa tarjouksia ja löydä halvin sähkösopimus

  3. Tilaa uusi sopimus

   Solmi uusi sähkösopimus

   Täytä henkilötiedot ja vahvista tilauksesi

  Kilpailuta sähkö säännöllisesti

  Sähkön säännöllinen kilpailutus on tietoisen kuluttajan ratkaisu. Sähköyhtiöitä kannattaa vertailla aina määräaikaisen sopimuksen päättyessä, muuton yhteydessä ja muutoinkin vähintään vuosittain. Jos sähkösopimus on voimassa toistaiseksi, on sähkön kilpailutus mahdollista tehdä vaikka useamman kerran vuodessa.

  Sähkön kilpailutus ja edullisimman sähköyhtiön valinta vertailumme avulla voi pienentää vuotuista sähkölaskuasi huomattavasti. Suurin, jopa tuhansien eurojen arvoisen etu saavutetaan omakotitalouksissa, joissa on sähkölämmitys. Myös kaukolämmitteisissä kotitalouksissa ja kerrostaloissa sähkön kilpailutus mahdollistaa parhaimmillaan jopa satojen eurojen vuosisäästöt sähkölaskusta.

  VertaaEnsin.fi on kilpailuttanut suomalaisten sähkösopimuksia vuodesta 2020. Nykyisin joka kymmenes uusi sähkösopimus Suomessa hankitaan palvelumme kautta. Palvelumme tarjoaa sinulle luotettavan, maksuttoman ja helppokäyttöisen tavan vertailla sähkösopimuksia.

  Asiakaspalvelumme auttaa sinua arkisin sopivan sähkösopimuksen valinnassa ja tekemisessä puhelinnumerossa 010 271 7291 klo 10—17. Puhelun hinta on 0 € + pvm/mpm.

  Kokemuksia sähkön kilpailutuksesta palvelussamme

  1. Seppo Tiirikainen

   Todella toimiva palvelu. Vertailu oli nopea ja kattava ja säästin paljon aikaa ja rahaa.

  2. Kari Mattila

   Toimi hyvin ,erittän helppo vanhalle ukollekin.

  3. Sirpa Laaksonen

   Kesämökin sähkösopimuksen tekemiseen sain tarvittavan avun. Kiitos.

  Sähkön kilpailutus voi säästää nyt jopa 25 senttiä/kWh

  Sähkön hinta Suomessa on saavuttanut kaikkien aikojen korkeimman tason energiakriisin myötä. Samalla myös erot uusien sähkösopimusten hinnoissa ovat kasvaneet korkeammiksi kuin koskaan alkutalven aikana. Tekemämme markkina-analyysin mukaan sähkönsä kilpailuttanut kuluttaja on voinut säästää jopa 25 senttiä/kWh valitsemalla vertailumme edullisimman sähkösopimuksen kalleimman vaihtoehdon sijasta. Esimerkiksi pienessä opiskelijayksiössä sähkön kilpailutus voi säästää jopa 250€/vuodessa. Sähkölämmitteisessä omakotitalossa asuva perhe voi kilpailuttamisen avulla säästää jopa viisi tuhatta euroa vuodessa. Laskelma perustuu opiskelijatalouden kohdalla 1 000 kWh.n vuosikulutukseen, ja sähkölämmitteisen omakotitalouden kohdalla 20 000 kWh:n vuosikulutukseen. Kulutusluvut vastaavat taloustyypin keskimääräistä kulutusta.

  Alla oleva kaavio kuvaa edullisimman ja kalleimman uuden sähkösopimuksen välistä hintaeroa vertailussamme viikkotasolla.

  Sähkön kilpailutus kannattaa. Kuvaajassa ero edullisimman ja kalleimman sähkösopimuksen kWh-hinnassa viikkotasolla. Kaavio päivitetty 28.2.2023

  Lähde: VertaaEnsin.fi sähkövertailun markkinakatsaus, 3/2023

  Sähkön kilpailutus tarjoaa merkittävästi suurempia säästöjä kuin ainoastaan sähkönkulutuksen vähentäminen

  Tammikuussa 2023 selvitimme kuinka sähkönkulutuksen leikkaamisella saavutetut säästöt vertautuvat sähkön kilpailuttamisella saavutettaviin säästöihin. Selvityksen tulokset osoittavat, että sähkön kilpailutus tarjoaa merkittävästi tehokkaamman tavan alentaa sähkölaskun summaa. Edellytyksenä tälle on, että kuluttaja voi vaihtaa sähkösopimuksen edullisempaan. Ukrainan sodasta johtuvan energiakriisin seurauksena kotitalouksien sähkönkulutus on keskimäärin vähentynyt 13 % (lähde Energiateollisyys ry:n raportti, marraskuu 11/2022), ja sähkölaskut ovat alentuneet kulutuksen mukaisesti. Sähkön kilpailutuksella puolestaan on mahdollista saavuttaa keskimäärin jopa 35–65% säästö vuosittaisessa sähkölaskussa.

  Alla olevat kuvaajat esittävät vertailun eri asuntotyyppien vuosittaisista sähkölaskuista erilaisilla sähkösopimuksen hintatasoilla ja sähkönkulutuksilla. Vertailu perustuu sähkösopimusten hintatietoihin, jotka on kerätty vertailupalvelussamme tammikuussa 2023 kilpailutetuista sähkösopimuksista. Mukana tuloksissa ovat kaikki palvelussamme listatut sähkösopimustuotteet pörssisähkösopimuksia lukuunottamatta.

  Sähkön kilpailutus voi leikata 1 hengen kerrostaloyksiön (kaukolämpö) vuosittaista sähkölaskua keskimäärin 200-500€ kulutuksen määrästä ja vertailtavan sähkösopimuksen kWh-hinnasta riippuen. Kuvaaja päivitetty 27.1.2023) Sähkön kilpailutus voi leikata 2 hengen rivitaloasunnon (kaukolämpö) vuosittaista sähkölaskua keskimäärin 300-900€ kulutuksen määrästä ja vertailtavan sähkösopimuksen kWh-hinnasta riippuen. (kuvaaja päivitetty 27.1.2023) Sähkön kilpailutuksen vaikutus vuosittaiseen sähkölaskuun, 2h rivitalo sähkölämmitys, (kuvaaja päivitetty 27.1.2023) Sähkön kilpailutuksen vaikutus vuosittaiseen sähkölaskuun, 4h omakotitalo sähkölämmitys ja sauna, (kuvaaja päivitetty 27.1.2023)

  Lähde: VertaaEnsin.fi sähkövertailun markkinakatsaus, 2/2023

  3 ohjetta parempaan sähkön kilpailutukseen

  Alla nostamme esiin kolme olennaisinta asiaa, joihin jokaisen sähkön kilpailuttamisesta kiinnostuneen tulisi kiinnittää huomiota vuonna 2023.

  1. Sähkön hinta on korkeammalla kuin koskaan

  Sähkön tämän hetkinen hintataso on korkea. Viimeisen kahdentoista kuukauden aikana sähkön markkinahinta Suomessa on kymmenkertaistunut. Joulukuun 2023 ennusteiden mukaan sähkön markkinahinta pysyy nykyisenkaltaisella korkealla tasolla vuodet 2023 ja 2024. Lyhytkestoisen poikkeustilanteen sijaan tämänhetkistä markkinatilannetta kannattaa tarkastella uutena normina, jossa edullisen sähkön rajapyykkinä voi käyttää 25 senttiä / kWh-tasoa.

  Samanaikaisesti sähkön hintamuutoksista on tullut entistäkin rajumpia, hankalammin ennustettavia ja lyhytkestoisempia. Kuluttajan suuntaan tämä muutos näkyy jopa päivittäin muuttuvina kWh-hintoina. Tuoreimmat hintatiedot ja uusimmat tarjoukset saat näkyville kilpailuttamalla sähkösi palvelussamme säännöllisesti. .

  2. Erilaisia sähkösopimuksia ja valinnanvaraa on tarjolla aiempaa vähemmän

  Sähkömarkkinoiden epävakauden kasvaessa sähköyhtiöt pyrkivät minimoimaan riskejään. Käytännössä tämä näkyy normaalitilannetta suppeampana valikoimana sähkösopimuksia. Useat sähköyhtiöt ovat lopettaneet toistaiseksi voimassa olevien sähkösopimusten tarjoamisen uusille ja vanhoille asiakkailleen. Osa pienemmistä sähköyhtiöstä on asettanut rajauksia, joiden perusteella he myyvät sähköä vain oman palvelualueensa asiakkaille. Samanaikaisesti sekä pörssisähkösopimusten että määräaikaisten sähkösopimusten valikoimasta on tullut aiempaakin kilpaillumpi, ja useat sähköyhtiöt ovat tuoneet markkinoille uudentyyppisiä hybridisopimuksia, jotka yhdistävät pörssisähkön ja kiinteähintaisen sopimuksen parhaita puolia.

  Kuluttajan kannalta tässä tilanteessa olennaisinta on tuntea omat kulutustottumuksensa ja pyrkiä valitsemaan niihin mahdollisimman hyvin soveltuva sopimustyyppi. Asiakaspalvelumme auttaa sinua tarvittaessa sopivan sähkösopimuksen valinnassa puhelinnumerossa 010 271 7291 (ma-pe klo 9-17, puhelu 0€ + pvm/mpm).

  3. Oman sähkönkulutuksen tunteminen on entistäkin tärkeämpää

  Uuden sähkösopimuksen hankkimisen yhteydessä moni tuskailee millainen sähkösopimus kannattaisi valita. Tulisiko valita kiinteähintainen sähkösopimus pariksi vuodeksi? Vai olisiko pörssisähkösopimus kenties parempi valinta? Tulevaisuuden ennustaminen on aina hyvin hankala asia, ja tästä syystä suosittelemmekin sähkösopimuksen valinnassa keskittymään niihin asioihin mitkä ovat omassa hallinnassa ja tekemään päätöksen sähkösopimuksesta näiden tekijöiden perusteella. Kuinka paljon sähkönkulutuksesi on ja mihin vuoden/kellonaikoihin kulutushuiput ajoittuvat? Ja kuinka hyvin taloutesi kestää, jos sähkön hintataso (ja sitä kautta sähkölaskusi) nousisi viisinkertaiseksi tarjotusta hinnasta vaikka puoleksi vuodeksi?

  Jos huomaat, että et tunne ja hallitse sähkönkulutustapojasi perinpohjin tai että arvostat taloudellista vakautta, kannattaa sinun valita aina kiinteähintainen sähkösopimus. Vastaavasti jos taloudessasi on joustoa ja kykenet ohjaamaan kulutustapojasi, on pörssisähkö sinulle hyvä valinta.

  Kilpailuttaisinko sähkön vai sähkösopimuksen?

  Vaikka puhekielessä käytetään käsitteitä "sähkön kilpailutus" ja "sähkösopimuksen kilpailutus" usein päällekkäin, termien välillä on tärkeä ero:

  Sähkön kilpailutus pyrkii löytämään edullisimman sähkön tarjoajan sopimustyypistä ja muista yksityiskohdista riippumatta.

  Sähkösopimuksen kilpailutus pyrkii kokonaisvaltaisesti parhaan sähkösopimuksen valintaan, vaikka lyhytkestoisesti tarkasteltuna sähkösopimuksen hinta ei olisikaan aivan edullisin.

  Vältä riskit, ja kilpailuta sähkö tai sähkösopimus onnistuneesti

  Pohjimmiltaan sähkön tai sähkösopimuksen kilpailuttaminen on erittäin helppo ja yksinkertainen toimenpide. Tästä huolimatta kilpailuttaminen sisältää muutamia riskitekijöitä, joiden tunnistaminen ja huomioon ottaminen on tärkeää. Vaikka Suomen kuluttajansuojalaki on hyvin vahva ja suojelee kuluttajaa kattavasti erilaisissa ongelmatilanteissa, on sekin voimaton, jos kuluttaja on hyväksynyt "huonon" sähkösopimuksen tai kuluttaja on ohittanut sopimustekstissä listatut riskitekijät sillä ajatuksella, että riskit eivät koskaan toteudu.

  Tunnista kampanjahinnoittelu ja valmistaudu aikaan sen jälkeen

  Edullisin sähkö löytyy usein nk. kampanjahinnoitelluista tarjouksista. Etenkin tällöin on olennaista tarkistaa onko tarjouksessa olevan sähkösopimuksen hinnoittelu kiinteä vai vaihtuva, millä ajanjaksolla kampanjahinta on voimassa, ja millaiseksi sähkön hintataso ja sopimustyyppi muuttuvat, kun kampanjasopimus aikanaan päättyy.

  Uuden sähköyhtiön palvelutaso ja asiakaspalvelu voi poiketa aiemmasta

  Huoli ja stressi ovat yleisiä ilmiöitä, kun sähköyhtiöön pitäisi saada yhteys nopeasti, mutta kaikki asiakaspalvelun linjat ovat varattuja. Sähköyhtiöiden asiakaspalveluiden resurssit ovat hyvinkin vaihtelevia - suuret yritykset tarjoavat asiakkailleen sovelluksia kulutuksen ja laskutuksen hallintaan, 24/7 asiakaspalvelua useissa eri kanavissa ja vaihtoehtoisia laskutustapoja. Pienemmillä sähköyhtiöillä palvelut ja resurssit ovat usein rajatumpia - asiakaspalvelu voi olla avoinna vain arkisin ja laskutuskin voi tapahtua perinteisesti paperilaskulla. Tästä syystä kilpailutuksen aikana on tärkeätä arvioida omaa tarvetta palveluille.

  Tunnista piilokustannukset ja varaudu myös odottamattomaan

  Harva jaksaa lukea sähkösopimuksen sisältöä perin pohjin, vaikka se voisi olla erittäin hyödyllistä. Sähkösopimuksen ehdot määrittävät hyvinkin tarkkaan mitkä ovat asiakkaan ja sähköyhtiön oikeudet ja velvollisuudet, ja mitä erilaiset palvelut maksavat kussakin sähköyhtiössä. Esimerkiksi jos määräaikaisen sähkösopimuksen haluaa lopettaa muuten kuin muuton kautta, voivat eri sähkösopimuksissa olevat kulut vaihdella jopa tuhansilla euroilla. Tästä syystä onkin tärkeätä tutustua tarjouksen yksityiskohtiin huolella. Vertailumme tulokset ottavat sähkön kuluja laskiessa huomioon peruskulut (mahdollinen kuukausittaisen perusmaksu ja sopimuksen avausmaksu), mutta eivät muita kustannuksia.

  Tunnista oman taloutesi jousto, varaudu sähkömarkkinoiden epävarmuuteen

  Erilaisia sähkösopimustuotteita on lukemattomia. Edullisinta sähköä metsästäessä on hyvä huomioida eri hinnoittelumallien käyttäytyminen pitkällä ajanjaksolla ja pyrkiä tunnistamaan oman talouden joustovara suhteessa hinnoittelumallin riskeihin. Ennustettavuutta sähkölaskuihin saa sitomalla itsensä kiinteään sopimushintaan pitkäkestoisesti. Vastaavasti pörssisähkön voimakkaatkin heilahtelut saattavat tuoda mukanaan sekä nopeita ja lyhytkestoisia jättisäästöjä tai -kuluja. On hyvä muistaa, että tällä hetkellä halvin sähkösopimus voi toisenlaisessa markkinatilanteessa muuttua hyvinkin kalliiksi, tai että tällä hetkellä kallis sopimustyyppi voi muuttua nopeasti edulliseksi. Sähkömarkkinoiden tulevaisuutta on hyvin hankala ennustaa, sen sijaan jokainen kuluttaja voi omilla valinnoillaan päättää millaisia riskejä he ovat valmiita ottamaan.

  Sähkön kilpailutus – Usein kysyttyä

  Mitä sähkön kilpailutus tarkoittaa?

  Sähkön kilpailutus tarkoittaa useamman sähköyhtiön sopimusten vertailua. Kilpailutuksen tavoitteena on löytää joko edullisin tai muilta ehdoiltaan paras sähkösopimus. Palvelussamme voit vertailla tarjouksia eri sähköyhtiöiden ja sähkösopimustyyppien kesken, ja näet yhdellä haulla johtavien sähköyhtiön päivän parhaat tarjoukset.

  Sähkön kilpailutus eroaa normaalista sähkösopimuksen vaihtamisesta siten, että kilpailutuksen tavoitteena on tietoisesti löytää markkinoiden paras sähkösopimus. Tähän päästään vertailemalla mahdollisimman laajaa valikoimaa sähkösopimuksia keskenään.

  Sähkön kilpailutuksen jälkeen voit seurata saavutettujen säästöjen kertymistä vertailemalla sähkölaskuasi edeltäviin sähkölaskuihin. Huomaa, että säästöt vaihtelevat sähkönkulutuksesta riippuen.

  Miten kilpailutan sähkön?

  Sähkövertailumme toimintaperiaate on yksinkertainen: arvioi vuosittainen sähkönkulutuksesi ja valitse haluamasi sopimustyyppi, niin esittelemme tarpeitasi parhaiten vastaavat sähkösopimukset edullisuusjärjestyksessä.

  Sähkön kilpailutus palvelussamme etenee seuraavasti:

  1. Syötä osoitteesi sivun ylälaidasta löytyvään lomakkeeseen ja klikkaa “Kilpailuta sähkö” -painiketta.
  2. Merkitse vuosittainen sähkönkulutuksesi sille varattuun kenttään. Tiedon sähkönkulutuksestasi saat sähkölaskultasi. Jos olet muuttamassa uuteen asuntoon ja et tiedä asunnon sähkönkulutusta, laskurimme arvioi sen luotettavasti asunnon tyypin, koon, lämmitystavan ja asukkaiden määrän perusteella.
  3. Valitse kilpailutettava sähkösopimustyyppi – vaihtoehtoja ovat määräaikainen, toistaiseksi voimassa oleva, ja pörssisähkö. Jos haluat vaikuttaa sähkösi alkuperään, voit valita myös sähkön tuotantotavan.
  4. Klikkaa “Vertaile sähkösopimukset” -painiketta. Palvelumme hakee sähkönkulutukseesi sopivat tarjoukset ja sähkösopimukset . Paras sähkösopimus listataan ensimmäisenä, muut tarjoukset tämän jälkeen. Kaikki sivustollamme olevat hinnat ovat valmiiksi kilpailutettuja (palvelussamme näkyvä hinta on sama tai edullisempi kuin sähköyhtiön kautta tilattuna).
  5. Valitse sopivin tarjous ja siirry täyttämään tilauslomake. Koko tilausprosessi alusta loppuun tapahtuu netissä. Tilauksen yhteydessä henkilöllisyytesi vahvistetaan sähköyhtiöstä riippuen joko verkkopankkitunnuksilla tai henkilötunnuksella. Uusi sähköyhtiö lähettää sinulle tilausvahvistuksen ja irtisanoo nykyisen sopimuksen puolestasi. Palvelumme huolehtii kaikesta sähkösopimuksen tekemiseen liittyvästä paperityöstä puolestasi.
  6. Uusi sähkösopimus astuu voimaan valitsemanasi päivämääränä.

  Miten usein sähkön voi kilpailuttaa?

  Jos nykyinen sähkösopimus on voimassa toistaiseksi, on sähkön kilpailutus mahdollinen milloin tahansa. Paikallinen verkkoyhtiö voi kuitenkin laskuttaa sähkömittarin lukemisesta, jos vaihdat sähkön myyjää useammin kuin kerran vuodessa.

  Jos sähkösopimus on määräaikainen, voi sähkön kilpailuttaa vain määräajan päättyessä tai muuton yhteydessä (lue lisää aiheesta sähkön kilpailuttaminen muuton yhteydessä). Käytännössä tämä tarkoittaa, että sähkön kilpailutus on mahdollista 1–2 vuoden välein.

  Mitä sähkön kilpailutuksessa tulee huomioida hinnan lisäksi?

  Sähkön kilpailutuksen tärkein valintakriteeri on yleensä hinta, mutta myös sähkön tuotantotapa ja sähköyhtiön luotettavuus ovat merkittäviä tekijöitä. Tämän vuoksi myös sähkövertailussamme näkyvät tarjoukset on listattu arvioidun vuosikustannuksen mukaisessa hintajärjestyksessä. Pystyt rajaamaan ja suodattamaan sähkösopimuksia myös seuraavilla kriteereillä:

  • sähkön tuotantotapa - lähtökohtaisesti vertailumme listaa kaikki sähkösopimukset tuotantotavasta riippumatta. Halutessasi voit vertailla kuitenkin vain sinun arvomaailmasi mukaisilla tuotantotavoilla tuotettua sähköä. Yleisimmät rajaukset ovat tietenkin aurinkosähkö ja tuulisähkö.
  • sähkösopimuksen ehdot ja tyyppi - voit kilpailuttaa sähkösopimuksia niiden tyypin (määräaikainen, toistaiseksi, sekä pörssisähkö) perusteella. Kunkin vertailumme tuloksissa olevan sähkösopimuksen esittelykortti tarjoaa sinulle kattavan tietopaketin yksittäisen sähkötarjouksen tarkemmista ehdoista.
  • sähköyhtön asiakaspalvelu - sähkösopimuksen esittelykortti sisältää tietoa mm. laskutustavoista ja mahdollisista sovelluksista. Kaikki vertailussamme mukana olevat sähköyhtiöt tarjoavat asiakaspalvelua suomeksi.
  • .

  Voiko sähkönsiirron osuuden kilpailuttaa?

  Sähkön siirtohintaa ei ole mahdollista kilpailuttaa, sillä sähkönsiirtoyhtiö määräytyy aina asuinpaikan perusteella. Sähkön kilpailutus on mahdollista vain kuukausittaisen perusmaksun ja/tai kulutuspohjainen kWh-hinnan osuudelle.

  Miten palvelunne eroaa Energiaviraston kilpailutuspalvelusta?

  Suomen johtavana kaupallisena sähkövertailupalveluna pyrimme tarjoamaan ainutlaatuisia tarjouksia ja etuja vertailupalvelumme käyttäjille. Sähköyhtiöden kanssa neuvottelemamme kampanjaedut ovat saatavissa ainoastaan palvelumme kautta solmituissa sähkösopimuksissa rajatun ajanjakson. Esimerkkejä neuvottelemistamme tilaajaeduista ovat esim. alennettu sähkösopimuksen perusmaksu tai alennettu kWh-hinta sopimuskaudeksi. Pyrimme siihen, että vertailumme jokaisessa tuoteryhmässä olisi tarjolla vähintään yksi ainutlaatuinen kampanjaetu.

  Energiaviraston ylläpitämässä vertailupalvelussa listataan ainoastaan sähköyhtiöiden yleisesti tarjolla olevia sähkösopimukset listahinnoilla. Kampanjatuotteita ja erikoistarjouksia ei huomioida Energiaviraston vertailupalvelussa.

  Kuinka usein hintatietoja päivitetään?

  Päivitämme sähkösopimuksien ehdot, hinnat ja saatavuustiedot joka arkipäivä. Voit siis luottaa siihen, että palvelussamme listatut tarjoushinnat ja tiedot ovat aina ajan tasalla.

  Mistä saan lisätietoa?

  Lisätietoa eri sähkösopimustyypeistä ja niiden soveltuvuudesta erilaisiin kotitalouksiin ja asuntotyyppeihin löydät Sähkösopimukset sivulta. Sivulla listataan myös kuluneen kuukauden edullisimmat sähkösopimukset sopimustyypeittäin.

  Lisätietoa sähkön kilpailuttamisesta muuton yhteydessä löydät Sähkösopimus ja muutto sivulta. Sivullta löydät mm. muuttajan kalenterin ja muistilistan - kummatkin sisältävät tärkeää tietoa päivämääristä, oikeuksista ja velvollisuuksista kun kilpailutat sähkön muuton yhteydessä.

  Ajankohtaista lisätietoa sähkön hinnasta, sähkön hinnoittelusta ja sähkömarkkinoiden tilanteesta löydät Sähkön hinta sivulta. Sivulla esitetään mm. päivittäin muuttuva keskimääräinen sähkön kWh-hinta kilpailutetuille sähkösopimuksille.

  Myös asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiisi puhelinnumerossa 010 271 7291 klo 10—17. Puhelun hinta on 0 € + pvm/mpm.

  Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

  Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.