Kilpailuta Vattenfall sähkösopimus ja löydä halvin vaihtoehto

Arvioimme vuosittaista sähkönkulutustasi ja haemme sinulle halvimmat tarjoukset. Voit halutessasi myös vertailla vain vihreät sähkösopimukset.

 • Saatavilla yli 40 tarjousta
 • Ilmainen ja nopea palvelu
 • Läpinäkyvä ja puolueeton vertailu

Löydä sähkösopimus tästä

  Syötä tai tarkista antamasi tieto. Osoitteessa on oltava vähintään kadun tai tien nimi ja yksi numero. Syötä tämän lisäksi mahdollinen porraskirjain ja asuntonumero. Esim. Esimerkkikatu 2 A 13.
   Tarkista tai syötä postinumero ja paikkakunta, Postinumerossa on oltava viisi numeroa. Muista myös uudelleen aktivoida tämä kenttä.
   Tarkista tai syötä postinumero ja paikkakunta, Postinumerossa on oltava viisi numeroa. Muista myös uudelleen aktivoida tämä kenttä.

   Vertaile ja löydä sinulle edullisin sähkösopimus

   Sähkövertailu on aina ilmainen

   Vattenfall yrityksenä

   Vattenfall on ruotsalainen sähköyritys, joka aloitti sähkön jakelun Ruotsissa jo vuonna 1909. Vattenfall-konsernin emoyhtiö on Vattenfall AB, joka on kokonaan Ruotsin valtion omistuksessa.

   Yrityksellä on noin 20 000 työntekijää ja sillä on toimintaa Suomessa, Saksassa, Tanskassa, Alankomaissa, Ruotsissa ja Isossa-Britanniassa. Vattenfall tekee paljon työtä ilmaston puolesta, ja yhtiön tavoitteena on olla pitkällä aikavälillä täysin fossiilivapaa yhtiö.
   Tältä sivulta löydät perustietoa Vattenfallista yrityksenä ja sen tarjoamista sähkötuotteista. Jos haluat kilpailuttaa useimmat suomalaiset sähköyritykset, voit tehdä sen vertailumme kautta. Voit ottaa myös uuden sähkösopimuksen jos olet esimerkiksi muuttamassa.

   Jos tarvitset yhteyden suoraan yritykseen, Vattenfall asiakaspalvelu palvelee numerossa 020 722 9000. Asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-17.

   Vattenfall sähkösopimus

   Miten-sahkosopimus-kilpailutetaan
   Kun tarvitset uuden sähkösopimuksen, tee ­ver­tailu aina ennen sopimuksen solmimista. Näin tiedät mikä on sähkön hinta nyt ja löydät parhaan vaihtoehdon. Vattenfall tarjoaa useita sähkösopimuksia ja tuotteita, joista löydät lisää tietoa alta.

   Sähköyhtiöt, myös Vattenfall, päivittävät hintojaan jatkuvasti ja sähkötarjoukset vaihtuvat tasaisin väliajoin. Vertailumme päivittyy jatkuvasti palveluntarjoajien osalta, joten löydät aina parhaat sähkötarjoukset työkalustamme.

   Sähkön kilpailutus vertailun kautta on helppoa ja maksutonta.

   Tietoa Vattenfallin sähkösopimuksista

   Miten Vattenfall tuottaa sähköä?

   Vattenfall on yksi Euroopan suurimmista sähköntuottajista, ja yritys tuottaa sähköä useilla eri tavoilla. Vattenfall on sitoutunut tuottamaan sähköä uusiutuvilla energialähteillä. Yhtiö kertoo, että sen tuottamasta energiasta noin 45 prosenttia oli lähtöisin uusiutuvista lähteistä vuonna 2020.

   Vattenfallin sähkön tuotantomuotoihin kuuluvat muun muassa tuulivoima, vesivoima, ydinvoima, aurinkovoima, maakaasu, ja biomassa. Suomessa Vattenfall mainostaa ainoastaan fossiilittomia sähkösopimuksia.

   Vattenfall sähkösopimukset

   Vattenfallin sopimukset ja hinnastot voi tarkistaa helposti yrityksen nettisivuilta. Ilmastonäkökulma näkyy tarjonnassa voimakkaasti, sillä valittavana on niin vesi-, tuuli kuin aurinkosähköä. Vattenfallin fossiilitonta sähkötarjontaa täydentää ydinvoima, jonka voi kuitenkin halutessaan helposti sulkea oman sopimuksen ulkopuolelle.

   Sähkön myynti on se osa sähkölaskusta, jonka voi helposti kilpailuttaa, ja jonka hintaan asiakas voi vaikuttaa. Vattenfallin sähkösopimuksiin kuuluu usein perusmaksu, joka vaihtelee noin 2,95 euron ja 3,95 euron välillä kuukaudessa. Tämän lisäksi sähköhintaan kuuluu kulutusperusteinen sähkömaksu, joka määräytyy sopimuksen ja sen tyypin mukaan

   Vattenfallilta saat myös määräaikaisen sähkösopimuksen niin halutessasi. Määräaikainen sähkösopimus on voimassa ennalta määrätyn ajan, esimerkiksi yhden vuoden. Tällä ajalla sähkön hinta on kiinteä, eikä se muutu sopimuskauden aikana.

   Vattenfall tarjoaa myös pörssisähkösopimuksia, joista kerrotaan lisää alla. Vattenfallin tavallinen pörssisähkösopimus on nimeltään Tuntisähkö Mix. Lisäksi valittavissa on tuulivoimaa hyödyntävä EKO Tuntisähkö sekä suurille talouksille sopiva Tuntisähkö Mix L, jossa myyjän marginaali on 30 prosenttia tavallista pienempi.

   Vattenfall vihreät sähkösopimukset

   Vattenfall on edelläkävijä vihreän sähkön tuottamisessa ja myynnissä. Yritys tarjoaa muun muassa EKOenergiaa tuulisähkön muodossa. EKOenergia on 100 prosenttisesti uusiutuvilla energiamuodoilla tuotettua sähköä, ja voit olla varma että tämä sähkömuoto ei vahingoita ympäristöä niin paljon kuin muut sähkömuodot. Vihreä sähkö on tuotettu fossiilivapaasti ja se on ekologista ja uusiutuvaa.

   Vattenfallin seuraavat sopimukset ovat Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaa vihreää sähköä: Tuulisähkö ja EKO Tuntisähkö. Molemmat ovat 100-prosenttista tuulivoimaa.

   Mikä Vattenfall sähkösopimus on paras?

   Minkälainen sähkösopimus olisi paras sinulle? Vertailustamme löydät useita kymmeniä eri sähkösopimuksia, joita voit vertailla keskenään. Vattenfallin tuotteista muun muassa alempana listatut vaihtoehdot ovat suosittuja. Tuotteiden tämänhetkiset hinnat näet kilpailuttamalla sähkösi palvelussamme.

   Ilmasto Mix

   Ilmasto Mix -sähkösopimuksen sähkö on tuotettu täysin fossiilivapaasti. Sähkön tuotantomuodot tässä sopimuksessa ovat vesivoima, tuulivoima ja ydinvoima. Kyseessä on määräaikainen sopimus, joten sähkön hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan.

   • Sopimustyyppi: määräaikainen 24 kk
   • Tuotantotapa: fossiiliton (vesi, tuuli, ydinvoima)

   Tuntisähkö Mix

   Tuntisähkö Mix on pörssisähkösopimus. Sopimuksen hinta siis vaihtelee, ja sähkön hinta seuraa pörssihintaa. Tuntisähkö Mix-sopimuksen energia on fossiilittomasti tuotettua. Sopimus on toistaiseksi voimassaoleva, eli se ei sido määräajaksi.

   • Sopimustyyppi: toistaiseksi voimassaoleva
   • Tuotantotapa: fossiiliton

   Täysvesi kvartaali

   Vattenfallin Täysvesi Kvartaali-sopimus sisältää vesivoimalla tuotettua uusiutuvaa energiaa. Tässä sopimuksessa sähkön hinta seuraa markkinahintoja, ja se tarkistetaan neljästi vuodessa.

   • Sopimus: toistaiseksi voimassaoleva
   • Tuotantotapa: 100 % vesivoima
   • Hinta: vaihtuu kvartaaleittain

   Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

   Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.