Kilpailuta Vattenfall sähkösopimus ja löydä halvin vaihtoehto

Arvioimme vuosittaista sähkönkulutustasi ja haemme sinulle halvimmat tarjoukset. Voit halutessasi myös vertailla vain vihreät sähkösopimukset.

 • Saatavilla yli 40 tarjousta
 • Ilmainen ja nopea palvelu
 • Läpinäkyvä ja puolueeton vertailu

Löydä sähkösopimus tästä

  Katuosoite on virheellinen. Sen tulee olla 3 - 45 merkkiä pitkä.
  Tiedoksi, että emme löytäneet tätä osoitetta postin tietokannasta. Voit kuitenkin jatkaa tuloksiin tästä huolimatta.
  Huomioithan, että et ole kirjoittanut talonumeroa katuosoitteeseen. Voit kuitenkin jatkaa eteenpäin laittamatta numeroa.
   Postinumero on virheellinen.
   Emme löytäneet tätä postinumeroa postin tietokannasta. Voit kuitenkin jatkaa tuloksiin tästä huolimatta.
   Postin tietokannan mukaan katuosoite ei ole postinumeron alueella. Voit kuitenkin jatkaa tuloksiin tästä huolimatta.
    Postitoimipaikka on virheellinen. Sen tulee olla 2 - 45 merkkiä pitkä.
    Emme löytäneet tätä postitoimipaikkaa postin tietokannasta. Voit kuitenkin jatkaa tuloksiin tästä huolimatta.
    Postin tietokannan mukaan postitoimipaikka ei ole postinumeron alueella. Voit kuitenkin jatkaa tuloksiin tästä huolimatta.
    4.5
    Arvostelut tarjoaa

    Vertaile ja löydä sinulle edullisin sähkösopimus

    Sähkövertailu on aina ilmainen

    Vattenfall Oy yrityksenä

    Vattenfall Oy on yksi Suomen johtavista sähkönmyyjistä. Vattenfall-konsernin emoyhtiö on Vattenfall AB, joka on kokonaan Ruotsin valtion omistuksessa ja se aloitti sähkön jakelun Ruotsissa jo vuonna 1909.

    Vattenfallin tavoitteena on fossiilivapaus. Vuoden 2024 Sustainable Brand Index -kyselyn perusteella Vattenfall valittiin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi jo kuudentena vuonna peräkkäin.

    Vattenfall logo

    • Perustettu: 2004
    • Työntekijöitä: 78 (2021)
    • Liikevaihto: 850,9 miljoonaa euroa (2021)
    • Osoite: Konepajankuja 3 B, 00510 Helsinki

    Tietoa Vattenfallin sähkösopimuksista

    Miten Vattenfall tuottaa sähköä?

    Vattenfallin sähkön tuotantomuotoihin kuuluvat muun muassa tuulivoima, vesivoima, ydinvoima, aurinkovoima, maakaasu, ja biomassa. Suomessa Vattenfall mainostaa ainoastaan fossiilittomia sähkösopimuksia.

    Vattenfall on sitoutunut tuottamaan sähköä uusiutuvilla energialähteillä. Yhtiö kertoo, että sen tuottamasta energiasta noin 45 prosenttia oli lähtöisin uusiutuvista lähteistä vuonna 2020.

    Yleistä tietoa Vattenfallin sähkösopimuksista

    Vattenfallin sopimukset ja hinnastot voi tarkistaa helposti yrityksen nettisivuilta. Ilmastonäkökulma näkyy tarjonnassa voimakkaasti, sillä valittavana on vesi-, tuuli- ja aurinkovoimalla tuotettua sähköä.

    Vattenfallin sähkösopimuksiin kuuluu useimmissa tapauksissa perusmaksu, joka vaihtelee noin 4,50–4,95 € välillä kuukaudessa. Tämän lisäksi sähkön hintaan kuuluu kulutusperusteinen sähkömaksu, joka määräytyy sopimuksen ja sen tyypin mukaan.

    Vattenfallilta saat määräaikaisia sähkösopimuksia, jotka ovat voimassa ennalta määrätyn ajan. Tämä aika on tyypillisesti yksi tai kaksi vuotta. Sopimuksen voimassaoloaikana sähkön hinta on kiinteä, eikä se muutu sopimuskauden aikana.

    Vattenfallin tarjonnassa on myös pörssisähkösopimus aktiiviselle hintaseuraajalle. Pörssisähkösopimuksella eli spot-sopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja vaikuttaa sähkölaskusi loppusummaan.

    Vattenfallin uusiutuvan energian sähkösopimukset

    Vattenfall Oy myy 100% uusiutuvaa energiaa, joka säästää luontoa. Pitkällä tähtäimellä uusiutuva energia on edellytys kestävälle kehitykselle. Vattenfallin tarjonnassa on tällä hetkellä uusiutuvan energian sähkösopimuksia (12kk ja 24kk).

    Miten Vattenfallin sähkösopimus irtisanotaan?

    Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen voi irtisanoa milloin vain 14 vuorokauden irtisanomisajalla. Määräaikaisen sähkösopimuksen tapauksessa irtisanominen ei normaalisti ole mahdollista, ellei sopimuksen purkamiselle ole hyvää syytä, kuten esimerkiksi muutto uuteen asuntoon tai sopimusehdoissa eritelty sopimussakko. Sopimuksen lopettaminen tapahtuu siis sopimusehtojen mukaisesti.

    Mitä Vattenfall-sähkösopimukselle tapahtuu muuton yhteydessä?

    Jos sähkösopimusta haluaa jatkaa uudessa asunnossa, asiakkaan tulee olla yhteydessä Vattenfallin asiakaspalveluun, sillä muuton yhteydessä sähkösopimus ei siirry uuteen asuntoon automaattisesti. Muutto mahdollistaa sähköyhtiön vaihtamisen, parhaat vaihtoehdot löytyvät meidän kilpailutuksesta.

    Vattenfallin sopimuksissa edulliset sähkön hinnat: Löydä parhaat tarjoukset

    Miten-sahkosopimus-kilpailutetaan

    Vattenfall tarjoaa kilpailukykyisesti hinnoiteltuja sähkösopimuksia. Toistaiseksi voimassa olevan Kesto-sopimuksen hinta seuraa sähkömarkkinoiden hintaa. Määräaikaisen IImasto Mix-sopimuksen hinta pysyy samana koko sopimuskauden, joten vaihtuvia kausi- tai tuntihintoja ei tarvitse seurata.

    Sähkövertailumme avulla voit tutustua Vattenfallin sähkösopimuksiin helposti ja nopeasti. Syötä osoitteesi sivun yläreunassa olevaan lomakkeeseen ja klikkaa "Kilpailuta sähkö" -painiketta. Tämän jälkeen sinua pyydetään antamaan tietoja energiankulutuksestasi. Lopuksi voit tarkastella ja vertailla sekä Vattenfallin että muiden sähköyhtiöiden tarjouksia ja valita parhaan vaihtoehdon.

    Sähkön kilpailutus sähkövertailumme kautta on helppoa ja maksutonta. Vertailemalla vaihtoehtoja tiedät mikä on sähkön hinta nyt ja löydät parhaan vaihtoehdon.

    Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

    Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.