Kilpailuta lainat ilmaiseksi — Lainan kilpailutus voi tuoda satojen eurojen säästöt Kilpailuta lainat

Kilpailuta lainat helposti ja nopeasti, ilman sitoumuksia.

 • Kilpailutamme lainat puolestasi 60 000 € asti Ilmainen vertailu
 • Voit saada tarjouksia jopa 23 eri pankilta Lainapäätös heti
 • Turvallinen ja läpinäkyvä vertailu Tarjouksia jopa 23 pankilta

Kilpailuta lainasi!

Saat henkilökohtaiset tarjoukset minuuteissa.

Arvioitu kuukausierä:

+300 000 asiakasta on käyttänyt palvelua
4.5
Arvostelut tarjoaa

Näin kilpailutat lainat netissä

Lainojen kilpailutus tarkoittaa lainatarjouksen pyytämistä usealta eri rahoituslaitokselta vain yhden sijaan. Verkkopalvelumme kautta voit kilpailuttaa lainat helposti ja turvallisesti seuraamalla alla olevia ohjeita:

 1. Täytä lainahakemus
 2. Kilpailutamme lainatarjoukset puolestasi
 3. Valitse mielestäsi paras tarjous
 4. Allekirjoita lainasopimus sähköisesti
 5. Saat rahat tilillesi jopa saman päivän aikana

Kilpailuttamalla voit säästää

Kun tarvitset lainaa, on hyödyllistä lähteä liikkeelle lainojen kilpailuttamisesta. Kilpailuttamisen avulla löydettävät säästöt korkokuluista voivat nousta helposti satoihin euroihin.

Kun haet lainaa, tekee pankki sinusta henkilökohtaisen riskiarvion. Riskiarvion perusteellä määritetään myönnetäänkö sinulle lainaa, ja millä korolla. Koska jokaisen pankin riskiarvio painottaa eri tekijöitä, on mahdollista että voit saada pankeilta hyvinkin erihintaisia lainatarjouksia.

Järjestelmämme kautta voit kilpailuttaa yli 20 pankin lainatarjoukset täyttämällä yhden hakemuksen. Säästät siis aikaa ja hyvin todennäköisesti myös rahaa.

Pankit, joiden lainan voit kilpailuttaa

Näytä kaikki yhteistyökumppanimme

Kilpailuta lainat ja löydä edullisin korko

Saat tarjoukset minuuteissa

Usein kysyttyä lainojen kilpailutukseen liittyen

Miksi lainatarjoukset kannattaa kilpailuttaa?

Lainatarjousten kilpailutus on käytännössä ainoa keino varmistaa, ettet maksa lainastasi liikaa.

Seuraava esimerkki havainnollistaa, kuinka suuret säästöt lainojen kilpailuttaminen voi tuoda.

Esimerkki: 15 000 €:n joustoluotto tai remonttilaina 7 vuoden maksuajalla

 • Halvimman tarjouksen korko on 5 %, tilinhoitomaksu 3 €/kk ja avausmaksu 50 €. Lainan kokonaiskustannukset ovat 18 144 €.
 • Kalleimman tarjouksen korko on 18 %, tilinhoitomaksu 5 €/kk ja avausmaksu 90 €. Lainan kokonaiskustannukset ovat 27 048 €.
 • Ero lainojen kokonaiskustannuksissa on 8 904 €.

Lainojen kilpailuttaminen tuo esimerkkitapauksessa tuhansien eurojen säästöt.

Miksi valita VertaaEnsin.fi lainojen kilpailuttajaksi?

VertaaEnsin.fi tekee lainojen kilpailutuksesta helppoa ja nopeaa. Yhdellä hakemuksella voit kilpailuttaa yli 20 lainantarjoajaa.

Lainan kilpailuttaminen on täysin ilmaista, sillä saamme palkkion lainavertailussa mukana olevilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

Esittelemme tarjoukset edullisuuden mukaisessa järjestyksessä. Lainan korko on tismalleen sama kuin suoraan rahoituslaitoksen sivuilta haettaessa.

Kuka voi kilpailuttaa lainat?

Laina on mahdollista saada, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

 • Vähintään 20 vuoden ikä
 • Säännölliset ja lainasummaan nähden riittävät tulot
 • Osoite Suomessa
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Lainantarjoajasta riippuen ehdot voivat olla tiukemmatkin esimerkiksi iän tai tulotason suhteen. Jo tästä syystä vertailupalvelun käyttö sujuvoittaa lainan kilpailutusprosessia, sillä tuloksista näet jo parissa minuutissa, mitkä pankit olisivat halukkaita myöntämään lainaa heti.

Voiko lainat kilpailuttaa vaihtamatta pankkia?

Kyllä voi. Kilpailutuksen jälkeen laina maksetaan nykyiselle pankkitilillesi, joka voi olla missä tahansa suomalaisessa pankissa. Tästä syystä myös lainojen yhdistämisessä käytettävät yhdistämislainat kannattaa kilpailuttaa.

Onko lainan kilpailutus turvallista?

Vertailupalvelun hyödyntäminen lainojen kilpailutukseen on täysin turvallista, sillä mukana on ainoastaan Finanssivalvonnan alaisuudessa toimivia tunnettuja ja luotettavia rahoituslaitoksia.

Lainahakemukseen kirjattuja tietoja käsitellään aina suojatun yhteyden kautta turvatussa verkkoympäristössä. Tietoja ei luovuteta eteenpäin muille kuin vertailussa mukana oleville luotonantajille.

Voiko vanhan lainan kilpailuttaa?

Kyllä, aiemman lainan voi kilpailuttaa uudelleen ja korvata edullisemmalla lainalla. Laina kannattaa kilpailuttaa noin puolen vuoden välein, varsinkin jos taloudellinen tilanteesi on muuttunut.

Millainen korko lainalla on?

Kilpailutamme vakuudettomia lainoja, joiden korko määräytyy asiakaskohtaisesti. Henkilökohtainen luottokelpoisuutesi määrittelee lainan koron ja ehdot. Kilpailutamme puolestasi eri lainantarjoajien tarjoukset ja niiden korot.

Alhaisimmillaan lainan nimelliskorko on noin 4,5 prosenttia, kun taas laissa määritelty enimmäiskorko on 20 prosenttia. Laajan vaihteluvälin vuoksi lainat on tärkeä kilpailuttaa.

Lisäksi lainaan voidaan lisätä erilaisia käsittelymaksuja, kuten avausmaksu ja tilinhoitomaksu. Näiden yhteenlaskettu summa saa olla enintään 150 euroa vuodessa.

Kannattaako lainat kilpailuttaa useassa palvelussa?

Emme suosittele lainojen kilpailuttamista useassa palvelussa.

Kilpailutuspalvelut käyttävät osittain samoja yhteistyökumppaneita. Jos pyydät tarjousta useammassa kilpailutuspalvelussa, haet käytännössä lainaa useaan kertaan samalta rahoituslaitokselta. Tällöin heikennät mahdollisuuksiasi saada edullinen lainatarjous.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.