Tietoa meistä

Vertailemme taloustuotteet puolestasi

VertaaEnsin.fi tarjoaa henkilökohtaiseen talouteen ja kuluttamiseen liittyvää vertailutietoa maksutta. Vertailutyökalujen (esim. laina ja sähkö) lisäksi sivustomme sisältää laajan valikoiman talousaiheisia vinkkejä, oppaita ja vertailuja. Toimintaideamme on yksinkertainen: Me vertaamme – sinä säästät!

Vuosittain yli miljoona kuluttajaa käyttää palveluamme. Vertailumme hyödyntävät edistynyttä automaatiota ja algoritmeja sekä hitusen etsiväntyötä parhaiden tarjousten löytämiseksi. Toimintamme perustuu yhteistyökumppaneilta saatuun palkkioon, joten vertailu on aina sinulle täysin maksutonta.

Palvelumme on ollut usein esillä valtamedioissa. Alla muutamia poimintoja:
Vertaa Ensin Suomi Oy

Vertaa Ensin Suomi Oy on vuonna 2015 perustettu taloustuotteiden vertailuun erikoistunut toimija. Yhtiömme on valittu mm. Euroopan Top Fintech yhtiöiden joukkoon vuonna 2020 Siftedin (Financial Times) listassa sekä yhdeksi parhaista Fintech start-up yrityksistä Helsinki Fintech Farmin listauksessa vuosina 2017, 2018 ja 2020.

Toimitilamme sijaitsevat keskellä Helsinkiä.

Vertaa Ensin Suomi Oy
Kaisaniemenkatu 1BA, 00100 Helsinki

Olemme osa Samlino-konsernia, joka on perustanut rahoitustuotteiden vertailusivustoja myös Tanskaan, Portugaliin, Belgiaan ja Kreikkaan. Samlino (entinen Compare Europe Group) on valittu 50 innovatiivisimman Fintech-yhtiön joukkoon vuonna 2017 KPMG:n listauksessa. Samlinon takana on kokeneita sijoittajia, kuten Nova Founders Capital, ACE & Company, SBI Holdings, Peter Thiel (PayPal) ja Marc Pincus (Zynga).

Toimitusjohtaja Sebastian Blomqvist

VertaaEnsin toimitusjohtaja Sebastian Blomqvist

Sebastian on ollut mukana kehittämässä sivustoamme vuodesta 2016 alkaen ja hänellä on yli viiden vuoden kokemus työskentelystä lainojen ja muiden rahoituspalveluiden parissa. Vertaa Ensin Suomi Oy:n toimitusjohtajana Sebastian on työskennellyt vuoden 2021 alusta lähtien.

Yhteystiedot:

sebastian.blomqvist@vertaaensin.fi
LinkedIn
Haastattelu Oikotiellä

VertaaEnsin-tiimi

Työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat muodossa etunimi.sukunimi@vertaaensin.fi.

VertaaEnsin.fi palveluksessasi

Asiakaspalvelumme vastaa yhteydenottoihin ma-pe klo 9-17 sekä puhelimitse että sähköpostitse. Asiakaspalvelumme puhelinnumero on 010 271 7291 ja sähköposti asiakaspalvelu@vertaaensin.fi

Tavoitat meidät myös kaikista keskeisistä sosiaalisen median kanavista:

Laskutustiedot

Toivomme, että lähetätte laskut ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Verkkolaskutusosoitteemme on:

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Vertaa Ensin Suomi Oy (OpusCapita skannauspalvelu)
PL 91708
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskun, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta materiaalia kuin laskuja.