Tietoa meistä

Mikä on VertaaEnsin.fi?

VertaaEnsin.fi on taloustuotteiden vertailuun erikoistunut sivusto, jonka avulla kuluttaja voi vertailla usean eri yrityksen vakuudettomat lainat, sähkösopimukset, luottokortit, puhelinliittymät, säästötilit ja pankkipalvelut. Jo yli 2 000 000 kuluttajaa on käyttänyt palveluamme vuodesta 2015 lähtien.

Liiketoimintamme perustuu yhteistyökumppaneilta saatuun palkkioon, joten vertailu on asiakkaalle aina täysin ilmaista. Saamamme palkkion suuruus ei myöskään vaikuta vertailun tuloksiin, vaan esittelemme vaihtoehdot puolueettomasti edullisuusjärjestyksessä. Tavoitteemme on auttaa suomalaisia kuluttajia löytämään edullisimmat vaihtoehdot taloustuotteiden joukosta ja tekemään näin parempia päätöksiä talousasioissa.

Yhtiömme on valittu mm. Euroopan Top Fintech yhtiöiden joukkoon vuonna 2020 Siftedin (Financial Times) listassa, yhdeksi parhaista fintech start-upeista Helsinki Fintech Farmin listauksessa vuosina 2017 ja 2018 sekä 50 innovatiivisimman fintech yhtiön joukkoon vuonna 2017 KPMG:n listauksessa. Yhtiömme takana on kokeneita sijoittajia, kuten Nova Founders Capital, ACE & Company, SBI Holding, Peter Thiel (PayPal) ja Marc Pincus (Zynga).

Miten lainavertailumme toimii?

VertaaEnsin.fi-palvelussa voit täyttää selkeän lainahakemuksen, jonka välitämme eteenpäin yhteistyökumppaneillemme. Näin saat vain yhdellä hakemuksella selville yli 20 rahoituslaitoksen lainatarjoukset. Suurin osa hakemuksista käsitellään täysin automatisoidusti, jolloin saat rahoituslaitoksilta luottopäätöksen noin minuutissa. Jos hakemus etenee manuaaliseen käsittelyyn, saat lainapäätöksen viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia ja perustuvat asiakkaan arvioituun maksukykyyn. Tämän vuoksi kysymme hakemuksessa taustatietoja muun muassa taloudelliseen tilanteeseesi liittyen. Käsittelemme näitä tietoja tiukkojen tietoturvakriteerien mukaisesti ja luovutamme niitä ainoastaan luotettaville yhteistyökumppaneillemme, jotka tarvitsevat tietoja lainapäätöksen tekemiseen.

Palvelumme on käyttäjälle täysin maksuton, sillä saamme korvauksen vertailussa mukana olevilta yhteistyökumppaneilta. Lainavertailun tulokset eivät vaihtele saamamme korvauksen mukaan, vaan esittelemme tarjoukset aina edullisuusjärjestyksessä. Näytämme siis ylimpänä tarjouksen siltä rahoituslaitokselta, joka voi tarjota juuri sinulle lainaa edullisimmalla korolla. Lainan hinta on myös täysin sama kuin suoraan rahoituslaitoksen sivuilta haettaessa.

VertaaEnsin.fi ei ole rahoituslaitos eikä se myönnä itse lainoja. Varsinainen lainasopimus solmitaan aina sen rahoituslaitoksen kanssa, jonka tarjouksen päätät ottaa vastaan.

Miten sähkövertailumme toimii?

Voit kilpailuttaa sähkösopimuksen VertaaEnsin.fi-palvelussa, jos sinulla ei ole voimassa olevaa määräaikaista sähkösopimusta. Vertailu toimii parhaiten, jos osaat arvioida taloutesi vuosittaisen sähkönkulutuksen. Vaihtoehtoisesti voimme arvioida kulutuksen puolestasi asumismuodon, asunnon koon, lämmitystavan ja asukasmäärän perusteella.

Vertailussa on mukana noin kymmenen Suomessa toimivaa sähköyhtiötä, joilta voit saada yhteensä yli 40 eri tarjousta. Voit suodattaa sähkösopimuksia sopimustyypin sekä sähkön tuotantotavan perusteella. Esittelemme kriteerejä vastaavat sähkösopimukset arvioidun vuosihinnan mukaisessa edullisuusjärjestyksessä. Kun olet löytänyt itsellesi sopivimman sähkösopimuksen, voit sähköyhtiöstä riippuen joko tilata sopimuksen sivuillamme tai siirtyä palveluntarjoajan sivuille viimeistelemään sopimuksen.

CompareEuropeGroup

VertaaEnsin.fi on osa CompareEuropeGroup-konsernia, joka on perustanut rahoitustuotteiden vertailusivustoja myös Tanskaan (Samlino.dk), Portugaliin (Comparaja.pt), Belgiaan (TopCompare.be) ja Kreikkaan (Pricefox.gr). CompareEuropeGroupilla on laaja kokemus digitaalisesta markkinoinnista ja rahoitustuotteiden vertailusta.

Toimitusjohtaja Sebastian Blomqvist

Vertaa Ensin Suomi Oy

Kaisaniemenkatu 1 BA, 00100 Helsinki

Kolme helppoa ja nopeaa vaihetta

Miksi valita VertaaEnsin.fi?

Ilmainen, kattava ja turvallinen
Helppo ja nopea vertailu
Puolueeton ja riippumaton

Asiakaslupauksemme on auttaa kuluttajia vertailemaan ja valitsemaan parhaat rahoitustuotteet omien tarpeiden mukaisesti täysin ilmaiseksi. Palvelumme on täysin riippumaton ja palvelustamme löydät useita eri rahoitustuotteita ja toimijoita. Toivottavasti voimme auttaa myös sinua!

VertaaEnsin.fi tiimi

VertaaEnsin.fi tiimi

VertaaEnsin.fi tiimi

Tiimimme koostuu talousalan ammattilaisista, joilla on pitkä kokemus talouden, taloustuotteiden ja rahoitusalan seuraamisesta ja analysoinnista. Tarkoituksemme on sivustomme kautta jakaa vinkkejä ja helppo pääsy taloudenhallintatyökaluihin, joita olemme itse vuosien varrella käyttäneet oman henkilökohtaisen taloutemme parantamiseksi. Toivottavasti voimme auttaa myös sinua tekemään parempia talouspäätöksiä!

Tilaa VertaaEnsin säästövinkit

Liity postituslistallemme niin saat ilmaiset säästövinkit ja mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.

Parhaat vinkit oman talouden hallintaan

Lue viimeisimmät oman talouden uutiset sekä vinkit raha-asioittesi hallintaan ja säästämiseen täältä