Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Tietoa meistä

Mikä on VertaaEnsin.fi?

VertaaEnsin.fi on täysin puolueeton rahoitustuotteiden vertailusivusto, jonka avulla käyttäjä pääsee käsiksi suurimpaan osaan markkinoilta löytyviin rahoitustuotteisiin yhden palvelun kautta. VertaaEnsin.fi:n missio on auttaa suomalaisia kuluttajia tekemään fiksuja ja tietoisia päätöksiä talousasioissa.

Mitä me teemme?

Haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivimmat rahoitustuotteet palvelumme avulla. Säästät aikaa ja rahaa, sillä vertaamme tuotteiden hyödyt ja kustannukset puolestasi. Päivitämme valikoimaamme jatkuvasti, ja pidämme huolta että uusimmat tiedot ovat aina sinun saatavillasi. Uskomme, että meidän avulla teet parempia päätöksistä omaa talouttasi koskien. Vertaileminen palvelussa on ilmaista.

Tarjoamme nopean ja helpon tavan verrata erilaisia puhelinliittymiä, sähkösopimuksia, luottokortteja, lainoja, pankkipalveluita ja säästötilejä. Vertailutyökalun lisäksi löydät sivustoltamme talousvinkkejä ja -oppaita, jotta pystyt tekemään parempia päätöksiä. Informatiivisen sivustomme ansiosta voit tehdä sinulle parhaat päätökset ja säästää huomattavan summan rahaa. Me vertaamme – sinä säästät!

CompareEuropeGroup

VertaaEnsin.fi on osa CompareEuropeGroup-konsernia, joka on perustanut rahoitustuotteiden vertailusivustoja myös Tanskaan (Samlino.dk), Portugaliin (Comparaja.pt) ja Belgiaan (TopCompare.be). CompareEuropeGroupilla on laaja kokemus online-liiketoiminnasta, digitaalisesta markkinoinnista ja rahoitustuotteiden vertailusta.

Toimitusjohtaja Sebastian Blomqvist

Vertaa Ensin Suomi Oy

Kaivokatu 10 B, 00100 Helsinki

Kolme helppoa ja nopeaa vaihetta

Miksi valita VertaaEnsin.fi?

Ilmainen, kattava ja turvallinen
Helppo ja nopea vertailu
Puolueeton ja riippumaton

Asiakaslupauksemme on auttaa kuluttajia vertailemaan ja valitsemaan parhaat rahoitustuotteet omien tarpeiden mukaisesti täysin ilmaiseksi. Palvelumme on täysin riippumaton ja palvelustamme löydät useita eri rahoitustuotteita ja toimijoita. Toivottavasti voimme auttaa myös sinua!

VertaaEnsin.fi tiimi

VertaaEnsin.fi tiimi

Tiimimme koostuu talousalan ammattilaisista, joilla on pitkä kokemus talouden, taloustuotteiden ja rahoitusalan seuraamisesta ja analysoinnista. Tarkoituksemme on sivustomme kautta jakaa vinkkejä ja helppo pääsy taloudenhallintatyökaluihin, joita olemme itse vuosien varrella käyttäneet oman henkilökohtaisen taloutemme parantamiseksi. Toivottavasti voimme auttaa myös sinua tekemää parempia talouspäätöksiä!

Tilaa VertaaEnsin säästövinkit

Liity postituslistallemme niin saat ilmaiset säästövinkit ja mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.

Parhaat vinkit oman talouden hallintaan

Lue viimeisimmät oman talouden uutiset sekä vinkit raha-asioittesi hallintaan ja säästämiseen täältä