Tietoa meistä

Vertailemme taloustuotteet puolestasi

VertaaEnsin.fi tarjoaa henkilökohtaiseen talouteen ja kuluttamiseen liittyvää vertailutietoa maksutta. Vertailutyökalujen (esim. lainavertailu ja sähkön kilpailutus) lisäksi sivustomme sisältää laajan valikoiman talousaiheisia vinkkejä, oppaita ja vertailuja. Toimintaideamme on yksinkertainen: Me vertaamme – sinä säästät!

Vuosittain yli miljoona kuluttajaa käyttää palveluamme. Vertailumme hyödyntävät edistynyttä automaatiota ja algoritmeja sekä hitusen etsiväntyötä parhaiden tarjousten löytämiseksi. Toimintamme perustuu yhteistyökumppaneilta saatuun palkkioon, joten vertailu on aina sinulle täysin maksutonta.

Medialle

Julkaisemme kuukausittain sähkön markkinakatsauksen. Lisäksi julkaisemme kuukausittain 4-8 muuta vertailua kuluttajia kiinnostavista aihealueista. Kaikki tekemämme vertailut ovat vapaasti luettavissa verkkopalvelussamme. Vuonna 2022 tekemämme vertailut olivat mediassa esillä yli 200 kertaa. Alla muutamia mediapoimintoja vuosien varrelta:
Jaamme lehdistötiedotteen tulevista julkaisuistamme suurimpien lehtien toimituksille automaattisesti. Osa tiedotteista jaellaan myös STT:n kautta.

Vertaa Ensin Suomi Oy

Vertaa Ensin Suomi Oy on vuonna 2015 perustettu taloustuotteiden vertailuun erikoistunut toimija. Yhtiömme on valittu mm. Euroopan Top Fintech yhtiöiden joukkoon vuonna 2020 Siftedin (Financial Times) listassa sekä yhdeksi parhaista Fintech start-up yrityksistä Helsinki Fintech Farmin listauksessa vuosina 2017, 2018 ja 2020. Vuonna 2022 Fintech Farm listasi meidät scaleups sarjan yrityksien top-listalle.

Toimitilamme sijaitsevat keskellä Helsinkiä.

Vertaa Ensin Suomi Oy
Ruoholahdenkatu 8, 00180 Helsinki

Olemme osa Samlino-konsernia, joka on perustanut rahoitustuotteiden vertailusivustoja myös Tanskaan, Portugaliin, Belgiaan ja Kreikkaan. Samlino (entinen Compare Europe Group) on valittu 50 innovatiivisimman Fintech-yhtiön joukkoon vuonna 2017 KPMG:n listauksessa. Samlinon takana on kokeneita sijoittajia, kuten Nova Founders Capital, ACE & Company, SBI Holdings, Peter Thiel (PayPal) ja Marc Pincus (Zynga).

Toimitusjohtaja Sebastian Blomqvist

VertaaEnsin toimitusjohtaja Sebastian BlomqvistSebastian on ollut mukana kehittämässä sivustoamme vuodesta 2016 alkaen ja hänellä on yli viiden vuoden kokemus työskentelystä lainojen ja muiden rahoituspalveluiden parissa. Vertaa Ensin Suomi Oy:n toimitusjohtajana Sebastian on työskennellyt vuoden 2021 alusta lähtien.

Yhteystiedot:

sebastian.blomqvist@vertaaensin.fi
LinkedIn
Haastattelu Oikotiellä

VertaaEnsin-tiimi

Työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat muodossa etunimi.sukunimi@vertaaensin.fi.

VertaaEnsin.fi palveluksessasi

Asiakaspalvelumme vastaa yhteydenottoihin ma-pe klo 10-12 sekä puhelimitse että sähköpostitse. Asiakaspalvelumme puhelinnumero on 010 271 7291 ja sähköposti asiakaspalvelu@vertaaensin.fi

Tavoitat meidät myös kaikista keskeisistä sosiaalisen median kanavista:

Laskutustiedot

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen: 003727036142@procountor.apix.fi. Lähetettävä lasku tulee olla sähköpostin liitteenä PDF-tiedostona ja yhdellä sähköpostilla ja sen liitteissä saa olla vain yksi lasku. Jos sähköposti sisältää muita liitetiedostoja, lisätään ne laskun liitteiksi. Liitetiedostojen maksimikoko on 2 mb. Lähetyksen jälkeen palvelusta tulee joko hyväksyntä- tai hylkäysilmoitus sähköpostilla lähetysosoitteeseen 15 minuutin kuluessa lähetyksestä.

Emme käsittele paperilaskuja.