Vertaa ja hae, 3 helppoa vaihetta

MIksi valita VertaaEnsin.fi

100% ilmainen
Helppo ja nopea vertailu
Puoleeton ja riippumaton vertailusivusto

Rahoitustuotteiden vertailu on helppoa VertaaEnsin.fi -sivuilla. Käytä lainalaskuriamme ja löydä itsellesi parhaat tarjoukset. Kaikki sivustomme tiedot ovat riippumattomia ja ajankohtaisia.

Testimonial person
Tarvitsin lainaa keittiöremonttia varten. VertaaEnsin.fi avulla löysin edullisimman lainan nopeasti ja helposti.
customerpromise.alt

Löydä Suomen edullisin laina

Autamme sinua säästämään aikaa ja rahaa vertailemalla eri rahoitustuotteita. Lainalaskurimme avulla löydät helposti ja nopeasti sinulle edullisimman lainan. Lainalaskurin käyttö on täysin ilmaista, ja vertailumme on täysin puolueeton ja läpinäkyvä.

Hae Suomen edullisinta lainaa

Lainojen yhdistämisellä tarkoitetaan yksinkertaisesti useampien lainojen yhteen niputtamista ja pois maksamista yhdellä, uudella lainalla. Jos sinulla on maksettava useampi laina tai lasku, voi joissain tapauksissa olla kannattavaa maksaa kaikki avoimena oleva velat pois kokonaan uudella lainalla. Näin maksettavana onkin vain yksi laina useamman sijaan. Tämä voi auttaa myös muistamaan laskujen maksamisen ajoissa, kun ei tarvitse muistaa useampaa eräpäivää, yksi riittää. Lainojen yhdistäminen voi kannattaa myös siitä syystä, että se voi tulla edullisemmaksi kuin useamman erillisen lainan maksaminen. Blogimme esimerkissä neljän, yhteensä 7000 euron lainojen yhdistämisessä voisi parhaimmassa tapauksessa säästää jopa 1050 euroa (“huonoimmassa” tapauksessa jopa 135 euroa).


Lainojen yhdistämisen tarkoituksena on pienentää lainojesi kustannuksia. Lainojen yhdistäminen ei siis tarkoita, että voisit ottaa samalla lisää uutta lainaa. Tarkoitus ei siis missään nimessä ole jo olemassa-olevan lainasumman kasvattaminen. Tämä voi johtaa helposti vielä pahempaan velkaantumiseen ja siksi yhdistelylainan kanssa tulee olla erittäin varovainen, ja harkita tarkkaan maksusuunnitelmaa. Yleensäkin olisi hyvä, ettei olisi avoinna useampaa lainaa samaan aikaan.


Mikäli sinulla on avoimena useampi laina ja maksamisessa on ongelmia, tai olet huomannut ettei lainojen korko ole sinulle edullisin vaihtoehto, sinun ei kannata jatkaa vanhaa maksusuunnitelmaa, vaan maksaa lainat mahdollisimman nopeasti pois. Tämä on mahdollista uudella lainasummalla, mikä riittää kattamaan vanhojen lainojen kokonaiskustannukset. Muista kuitenkin että yhdistelylainan tarkoitus on pienentää lainojesi kustannuksia, ei hakea uutta lainarahaa käytettäväksi. Lainojen yhdistäminen on siis ratkaisu tilanteeseen, kun et muuten selviä lainojesi maksamisesta.


Yhdistelylaina on käytännössä samanlainen kuin moni muu kulutusluotto tai -laina. Lähes kaikki pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat lainaa tähänkin tarkoitukseen, joten vertaileminen on tärkeää ja kannattaa. Voit katsoa sivujemme laskurin avulla mikä yhdistelylaina olisi sinulle paras ja edullisin

Voit hakea luottoa lainojen yhdistämistä varten samalla tavalla kuin mitä tahansa lainaa tai kulutusluottoa. Löydät vertailustamme lainojen yhdistämiseen sopivat vaihtoehdot. Esimerkiksi Santander, Bank Norwegian, Avida, Bigbank, Lainaamo ja MyLender tarjoavat yhdistelylainaa. Bank Norwegianin ja Santanderin tarjoamat yhdistelylainat voivat olla jopa 50 000 euroa. Kun olet löytänyt vertailusta sinun tarpeillesi sopivimman ja edullisimman lainavaihtoehdon, klikkaamalla “jatka” -nappia. Tätä kautta pääset lainanmyöntäjän sivuille ja täyttämään hakemukseen.

Olemme palvelleet yli 20 miljoonaa henkilöä maailmanlaajuisesti

Hintavertailua viimeisen 24 tunnin aikana

Uutiskirje

Liity postituslistallemme niin saat ilmaiset säästövinkit ja mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.