Lainojen yhdistäminen säästää rahaa koroissa ja kuukausierissä Yhdistä lainat

Yhdistä lainat ja selkeytä talouttasi maksamalla vain yhtä lainanlyhennystä useamman sijaan.

 • Hae yhdistelylainaa 60 000 € asti Helposti
 • Voit saada lainatarjouksia jopa 23 pankilta Luotettavasti
 • Korko alkaen 4,5 % Kilpailukykyisellä korolla

Aloita lainojen yhdistäminen!

Arvioitu kuukausierä:

+300 000 asiakasta on käyttänyt palvelua
4.5
Arvostelut tarjoaa

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa aiempien velkojen, esimerkiksi useiden kulutusluottojen yhdistämistä yhdeksi uudeksi lainaksi. Yhdistelylainan avulla voit korvata kalliin lainan edullisemmalla lainalla.

Näin yhdistät lainasi

 1. Täytä hakemus

  Täytä hakemus

  Täytä tietosi vertailua varten. Tämä ei sido sinua mihinkään.

 2. Kilpailutamme rahoituslaitokset

  Kilpailutamme rahoituslaitokset

  Kilpailutamme jopa 23 pankkia ja rahoituslaitosta alle minuutissa.

 3. Vertaile tarjoukset

  Vertaile tarjoukset

  Vertaile saamasi henkilökohtaiset tarjoukset ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto.

Vertaile yli 20 pankin yhdistelylainat

Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset minuuteissa

Lainojen yhdistäminen tuo säästöä lainakustannuksiin

💸Maksat tilinhoitomaksua ja muita kuluja vain yhdestä lainasta. Tämä vähentää kuukausittaisia lainakustannuksia. Pankit veloittavat jokaisesta lainasta kiinteitä kuukausiveloituksia lainan koosta tai käyttötarkoituksesta riippumatta. Esimerkiksi tilinhoitomaksu voi olla jopa 150 € vuodessa jokaista lainaa kohden. Mitä useampi laina sinulla on, sen isomman summan käytät kuukausittaisiin palvelumaksuihin. Esimerkiksi jos yhdistät viisi aiempaa lainaa yhdeksi uudeksi lainaksi, voit säästää kuukausittain jopa 550 euroa pelkästään tilinhoitomaksuissa. Voit yhdistää myös henkilökohtaiset ja puolisosi kulutusluotot yhdeksi lainaksi, jolloin yhteisvastuullisesti vastaatte lainan takaisinmaksusta.

💰 Säästät lainan korkokuluissa. Jos olet jossain vaiheessa ottanut lainan tai kulutusluoton huonoilla ehdoilla, voit hakea uutta edullisempaa yhdistelylainaa vanhan lainan takaisinmaksuun. Esimerkiksi jos sinulla on 10 000 euron laina 17 prosentin korolla ja 10 vuoden takaisinmaksuajalla ilman oheiskuluja, on kuukausittainen takaisinmaksuerä 174 euroa. Jos saat uuden lainatarjouksen 14 prosentin korolla samalla takaisinmaksuajalla, olisi lainan kuukausierä 155 euroa. Tämä tarkoittaisi vuositasolla 228 euron säästöä korkokuluissa, ja koko laina-aikana 2 280 euron säästöä korkokuluista. Korkokulujen lisäksi kannattaa huomioida myös muut lainanhoitokulut. Jos uuden lainatarjouksen kokonaiskustannukset alittavat nykyisen luoton kokonaiskulut, on yhdistelylaina taloudellisesti hyvä valinta.

🌟Lainojen yhdistäminen selkeyttää oman talouden hallintaa, kun muistettavana on vain yksi kuluerä useamman sijaan. Konsultointipalvelu WestMonroe selvitti elokuussa 2021, että jopa 90 % kuluttajista aliarvioi toistuvien laskujen vaikutuksen omaan talouteensa. Mitä harvempia toistuvia kulueriä oli, sen tarkemmin kuluttajat osasivat arvioida kuukausittaisen rahankäyttönsä. Vastavuoroisesti mitä useampia toistuvia kulueriä oli, sen isompi oli kuilu todellisten ja arvioitujen kulujen välillä.

💡Voit aloittaa säästämisen yhdistämisestä syntyneillä säästöillä. Kun lainan takaisinmaksuun menevät kulusi tippuvat, on sinun hyvä aika pohtia mitä tekisit syntyneillä säästöillä. Lainan lyhentäminen nopeutetulla aikataululla on yksi hyvä vaihtoehto, mutta sen suurin ongelma on kuinka toimia, jos esimerkiksi sairastut tai joudut työttämäksi lähitulevaisuudessa. Tästä syystä suosittelemme, että ainakin osa lainojen yhdistämisen avulla syntyneistä säästöistä talletetaan säästötilille. Tällä tavalla pystyt rakentamaan taloudellista puskuria, jonka avulla voit selvitä tulevaisuuden haasteista ilman lisälainan tarvetta.

Mistä tiedän kannattaako minun yhdistää lainani?

Tarkastele ensiksi olemassa olevia velkojasi. Laske paljonko lainan korot ja muut kustannukset ovat kullekin lainalle ja kuinka paljon kuluja kertyy yhteensä. Laske samalla kuinka paljon jäljellä oleva lainasaldo on yhteensä.

Tämän jälkeen siirry palveluumme ja hae yhdistelylainaa tarvitsemallesi summalle. Jos uuden yhdistelylainan kustannukset ovat aiempien lainojen kuluja pienemmät kannattaa sinun hakea yhdistelylainaa.

Lainan hakijoiden kokemuksia yhdistelylainan hakemisesta palvelumme kautta

 1. Tomi Salminen

  Asiakaspalvelussa Oskar niminen kaveri oli super huippu. Kaikki selkeää ja laina tuli samana päivänä kun tarjoukset sain. Sain yhdisteltyä 6 pienempää lainaa yhdeksi ja nyt on paljon selkeämmät maksut kaikinpuolin. Iso kiitos teille!

 2. Tarmo Silvonen

  Tosi hyvä tämä vertaaensin, sain nopeasti hyvän tarjouksen ja lainanlyhennys kulut putosivat 700 eurosta alle 300euron,helpottaa arkea, maksoin kaksi lainaa pois ja nyt maksan yhtä, olen tyytyväinen.

 3. Arvo Saijets

  Oskar on ammattilainen hyvin osasi työnsä sain lainani yhdistettyä pienellä vaivalla,säästö se on pienikin säästö, se on hyvä että annetaan reilusti aikaa miettiä eikä pommiteta koko ajan ,kyllä se hoituu ajan kanssa .

Miten haen yhdistelylainaa?

Voit hakea yhdistelylainaa palvelumme kautta. Välitämme täyttämäsi lainahakemuksen yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Kaikki näkemäsi lainatarjoukset ovat henkilökohtaisia ja perustuvat sinun omiin henkilötietoihisi ja maksukykyysi yhdistelylainan hakemisen hetkellä. Tästä syystä vain täyttämällä lainahakemuksen voit saada tietoa yhdistelylainan korosta ja muista kuluista.

Voit hakea yhdistelylainaa, jos olet yli 18-vuotias, asut pysyvästi Suomessa ja sinulla on säännölliset työ- tai eläketulot. Julkisia maksuhäiriömerkintöjä sinulla ei saa olla. Nämä ovat hakijalta edellytetyt vähimmäisehdot, mutta niiden täyttäminen ei aina takaa hyväksyttyä lainapäätöstä, sillä yksittäisillä pankeilla voi olla tiukempia ehtoja esimerkiksi iän tai tulotason suhteen.

Lainojen yhdistämistä koskevat samat luotonmyöntökriteerit kuin muitakin vakuudettomia lainoja. Jos et saa lainatarjouksia, syynä voivat olla esimerkiksi liian pienet tulot haettuun lainasummaan nähden tai vaikeudet aiempien raha-asioiden hoidossa. Maksuhäiriömerkintä on suora este lainojen yhdistämiselle vertailupalvelun kautta.

Jos saat lainatarjouksen, tulee sinun allekirjoittaa lainasopimus verkkopankkitunnuksillasi. Tässä vaiheessa pankki voi pyytää sinua vahvistamaan hakemuksessa antamasi tiedot esimerkiksi kopioilla palkkatositteesta ja olemassa olevista lainoista. Kun saat lainan tilillesi, voit maksaa aiemmat velat kerralla pois. Vaihtoehtoisesti jotkut yhteistyökumppaneistamme maksavat aikaisemmat lainat puolestasi, minkä jälkeen lyhennät uutta yhdistelylainaa normaalisti uudelle pankille.

Kun olet saanut yhden tai useampia tarjouksia yhdistelylainasta, asiakaspalvelumme on sinuun yhteydessä tarjouksiin liittyen. Saat siis maksutta osaavaa lainaneuvontaa, joka auttaa sopivimman yhdistelylainan valinnassa.

Usein kysyttyä

Voiko lainat yhdistää puolison kanssa?

Kyllä, ja usein tämä on kannattavaa. Kun lainalla on kaksi hakijaa, otetaan lainapäätöksessä huomioon kahden ihmisen tulot. Tällöin riski on pankin kannalta pienempi ja lainaa voidaan monesti myöntää enemmän ja matalammalla korolla.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.