Lainojen yhdistäminen säästää rahaa koroissa ja kuukausierissä Yhdistä lainat

Yhdistä lainat ja selkeytä talouttasi maksamalla vain yhtä lainanlyhennystä useamman sijaan.

 • Hae yhdistelylainaa 60 000 € asti Helposti
 • Voit saada lainatarjouksia jopa 23 pankilta Luotettavasti
 • Korko alkaen 4,5 % Kilpailukykyisellä korolla

Aloita lainojen yhdistäminen!

Arvioitu kuukausierä:

+300 000 asiakasta on käyttänyt palvelua
4.5
Arvostelut tarjoaa

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa aiempien velkojen, esimerkiksi useiden kulutusluottojen yhdistämistä yhdeksi uudeksi lainaksi. Yhdistelylainan avulla voit korvata kalliin lainan edullisemmalla lainalla.

Lainojen yhdistäminen tuo säästöä lainakustannuksiin

💸Maksat tilinhoitomaksua ja muita kuluja vain yhdestä lainasta. Tämä vähentää kuukausittaisia lainakustannuksia. Pankit veloittavat jokaisesta lainasta kiinteitä kuukausiveloituksia lainan koosta tai käyttötarkoituksesta riippumatta. Mitä useampi laina sinulla on, sen isomman summan käytät kuukausittaisiin palvelumaksuihin. Esimerkiksi viiden aiemman lainan yhdistäminen yhdeksi uudeksi lainaksi voi säästää sinulle jopa 550 € vuodessa (yksittäisen lainan tilinhoitomaksu voi olla korkeintaan 150 € vuodessa). Voit säästää kuluissa yhdistämällä myös henkilökohtaiset ja puolisosi kulutusluotot yhdeksi lainaksi, jolloin yhteisvastuullisesti vastaatte lainan takaisinmaksusta.

💰 Säästä lainan korkokuluissa. Jos olet aikaisemmin ottanut korkeakorkoisen lainan tai kulutusluoton, voit hakea yhdistelylainaa vanhan lainan takaisinmaksamiseen. Yhdistelylaina on taloudellisesti hyvä valinta, jos sen ehdot ja kokonaiskulut ovat nykyistä lainaasi edullisemmat. Esimerkiksi, jos sinulla on 10 000 euron laina 17 prosentin korolla ja 10 vuoden takaisinmaksuajalla ilman lisäkuluja, kuukausierä on 174 euroa. Jos saat yhdistelylainan 14 prosentin korolla samalla takaisinmaksuajalla, olisi lainan kuukausierä 155 euroa. Tämä tarkoittaisi vuositasolla 228 euron säästöä korkokuluissa, ja koko laina-aikana 2 280 euron säästöä korkokuluista.

💡Voit aloittaa säästämisen yhdistämisestä syntyneillä säästöillä. Kun lainan takaisinmaksuun menevät kulusi tippuvat, on sinun hyvä aika pohtia mitä tekisit syntyneillä säästöillä. Suosittelemme, että ainakin osa lainojen yhdistämisen avulla syntyneistä säästöistä talletetaan säästötilille. Näin voit rakentaa taloudellisen puskurin, joka auttaa sinua selviytymään tulevista haasteista ilman lisälainan tarvetta.

Vertaile yli 20 pankin yhdistelylainat

Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset minuuteissa

Yhdistelylainaa hakeneiden kokemuksia lainavertailustamme

 1. Tomi Salminen

  Asiakaspalvelussa Oskar niminen kaveri oli super huippu. Kaikki selkeää ja laina tuli samana päivänä kun tarjoukset sain. Sain yhdisteltyä 6 pienempää lainaa yhdeksi ja nyt on paljon selkeämmät maksut kaikinpuolin. Iso kiitos teille!

 2. Tarmo Silvonen

  Tosi hyvä tämä vertaaensin, sain nopeasti hyvän tarjouksen ja lainanlyhennys kulut putosivat 700 eurosta alle 300euron,helpottaa arkea, maksoin kaksi lainaa pois ja nyt maksan yhtä, olen tyytyväinen.

 3. Arvo Saijets

  Oskar on ammattilainen hyvin osasi työnsä sain lainani yhdistettyä pienellä vaivalla,säästö se on pienikin säästö, se on hyvä että annetaan reilusti aikaa miettiä eikä pommiteta koko ajan ,kyllä se hoituu ajan kanssa .

Mistä tiedän kannattaako minun yhdistää lainani?

Lainojen yhdistäminen kannattaa jos uusi yhdistelylaina on kokonaisuutena edullisempi kuin vanhat lainat. Kannattavuuden arvioimiseksi sinun tulisi tehdä seuraavat toimenpiteet:

 1. Arvioi nykyiset velkasi. Tarkastele olemassa olevia lainojasi, mukaan lukien niiden korkotasot ja niihin liittyvät kulut.Laske yhteen kaikki lainoistasi aiheutuvat kulut sekä jäljellä oleva kokonaislainasaldo.
 2. Arvioi mahdolliset säästöt. Käytä lainavertailuamme löytääkseesi edullisin tarjous yhdistelylainasta tarvitsemallesi summalle.Vertaa uuden yhdistelylainan kustannuksia nykyisten lainojesi yhteiskustannuksiin. Muista tarkistaa tässä vaiheessa myös muut lainaehdot, kuten lyhennysvapaiden kuukaisien määrä.

Mikäli yhdistelylainan kokonaiskulut ovat pienemmät kuin nykyisten lainojesi kulut, lainojen yhdistäminen on kannattavaa.

Näin yhdistät lainasi

 1. Täytä hakemus

  Täytä hakemus

  Täytä tietosi vertailua varten. Tämä ei sido sinua mihinkään.

 2. Kilpailutamme rahoituslaitokset

  Kilpailutamme rahoituslaitokset

  Kilpailutamme jopa 23 pankkia ja rahoituslaitosta alle minuutissa.

 3. Vertaile tarjoukset

  Vertaile tarjoukset

  Vertaile saamasi henkilökohtaiset tarjoukset ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto.

Yhdistelylainan hakeminen ja allekirjoittaminen

Voit hakea yhdistelylainaa lainavertailumme kautta. Välitämme täyttämäsi lainahakemuksen yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Kaikki saamasi lainatarjoukset ovat henkilökohtaisia ja perustuvat sinun omiin henkilötietoihisi ja maksukykyysi yhdistelylainan hakemisen hetkellä. Voit saada tietoa yhdistelylainan korosta ja muista kuluista vain täyttämällä uuden lainahakemuksen.

Voit hakea yhdistelylainaa, jos olet yli 18-vuotias, asut pysyvästi Suomessa ja sinulla on säännölliset työ- tai eläketulot. Julkisia maksuhäiriömerkintöjä sinulla ei saa olla. Nämä ovat hakijalta edellytetyt vähimmäisehdot, mutta niiden täyttäminen ei aina takaa hyväksyttyä lainapäätöstä, sillä yksittäisillä pankeilla voi olla tiukempia ehtoja esimerkiksi iän tai tulotason suhteen.

Lainojen yhdistämistä koskevat samat luotonmyöntökriteerit kuin muitakin vakuudettomia lainoja. Jos et saa lainatarjouksia, syynä voivat olla esimerkiksi liian pienet tulot haettuun lainasummaan nähden tai vaikeudet aiempien raha-asioiden hoidossa. Maksuhäiriömerkintä on suora este lainojen yhdistämiselle vertailupalvelun kautta.

Jos saat lainatarjouksen, tulee sinun allekirjoittaa lainasopimus verkkopankkitunnuksillasi. Tässä vaiheessa pankki voi pyytää sinua vahvistamaan hakemuksessa antamasi tiedot esimerkiksi kopioilla palkkatositteesta ja olemassa olevista lainoista. Kun saat lainan tilillesi, voit maksaa aiemmat velat kerralla pois. Vaihtoehtoisesti jotkut yhteistyökumppaneistamme maksavat aikaisemmat lainat puolestasi, minkä jälkeen lyhennät uutta yhdistelylainaa normaalisti uudelle pankille.

Kun olet saanut yhden tai useampia tarjouksia yhdistelylainasta, asiakaspalvelumme on sinuun yhteydessä tarjouksiin liittyen. Saat siis maksutta osaavaa lainaneuvontaa, joka auttaa sopivimman yhdistelylainan valinnassa.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.