Vertaa ja hae, 3 helppoa vaihetta

MIksi valita VertaaEnsin.fi

100% ilmainen
Helppo ja nopea vertailu
Puoleeton ja riippumaton vertailusivusto

Rahoitustuotteiden vertailu on helppoa VertaaEnsin.fi -sivuilla. Käytä lainalaskuriamme ja löydä itsellesi parhaat tarjoukset. Kaikki sivustomme tiedot ovat riippumattomia ja ajankohtaisia.

Testimonial person
Tarvitsin lainaa keittiöremonttia varten. VertaaEnsin.fi avulla löysin edullisimman lainan nopeasti ja helposti.
Johannes, Helsinki
customerpromise.alt

Löydä Suomen edullisin laina

Autamme sinua säästämään aikaa ja rahaa vertailemalla eri rahoitustuotteita. Lainalaskurimme avulla löydät helposti ja nopeasti sinulle edullisimman lainan. Lainalaskurin käyttö on täysin ilmaista, ja vertailumme on täysin puolueeton ja läpinäkyvä.

Hae Suomen edullisinta lainaa

Oikean lainan löytämiseksi, tulee hakijan arvioida haettavan lainan määrää, maksuaikaa sekä mietittävä sopivaa lainatyyppiä. Pankit tarjoavat suurille lainoille edullista vakuudellista luottoa, joka sopii esimerkiksi asuntolainoihin ja muihin suuriin lainoihin. Vakuudellinen laina tarkoittaa sitä, että hakija antaa lainan vastineeksi vakuuden, minkä tarkoitus on suojata lainanmyöntäjää mahdollisilta luottotappioilta.

Mikäli kyseessä on pienempi lainatarve, tai lainanhakija ei halua antaa vakuuksia haettavalle lainasummalle, tarjoavat pankit ja rahoitusyhtiöt myös vakuudettomia lainoja. Vakuudettoman lainan hakeminen ei yleensä edellytä pankissa käymistä, vaan hakeminen onnistuu suoraan netissä. Vakuudettomat lainat voivat olla myös joustoluottoja, joka tarkoittaa sitä, että luottoa voi nostaa niin paljon kuin tarvitsee luottorajan sallimissa rajoissa. Joustoluotto voi olla sopiva vaihtoehto kun kustannuksia on vaikea arvioida: voit nostaa joustoluottoa käyttöön yleensä ilman uutta hakemusta ja luotto vapautuu uudelleen käyttöösi, kun se maksetaan pois.

Pankkeja, jotka tarjoavat kuluttajille lainaa sekä konttoriverkoston ympäri Suomea ovat esimerkiksi Nordea, OP, Danske Bank, Aktia ja Handelsbanken. Muita lainantarjoajia ovat esimerkiksi Bigbank, Santander, Euroloan, Luottoraha, Nopsalaina, Credit24, Risicum, OK Money ja Bank Norwegian. Lainan korot vaihtelevat tarjoajien välillä riippuen lainasummasta ja -ajasta.

Vertailusivustomme lainalaskurin avulla voit kätevästi vertailla eri tarjoajien lainoja ja löytää sinulle edullisimman vaihtoehdon. Sivuillamme voit verrata korkoja, lainasummia, kokonaiskustannuksia ja maksueriä sekä muita lainaehtoja. Tarkista myös lainan todellinen vuosikorko, sillä se kertoo lainan kokonaiskustannukset muutettuna vuotuiseksi koroksi. Sivustomme vertailussa todelliseen vuosikorkoon on aina sisällytetty kaikki lainaan liittyvät kustannukset. Muista kuitenkin, että lyhyen laina-ajan kustannukset tulevat parhaiten esiin lainan kokonaiskustannuksessa. Näytämme vertailussamme myös tämänhetkiset tarjoukset sekä mm. tervetuliaisedut uusille asiakkaille.

Mieti ensin, miten paljon haluat lainata ja millä aikataululla pystyt maksamaan lainasi takaisin. Muista kuitenkin, että jotkut lainanmyöntäjät määrittelevät hinnoittelun hakemuskohtaisesti, ja luottotietosi sekä mm. tulosi ja ikäsi voivat vaikuttaa lainan korkoon ja kustannuksiin. Lainan hakeminen on helppoa: kun olet löytänyt itsellesi sopivan vaihtoehdon, paina "Hae heti" -nappia ja pääset suoraan lainanmyöntäjän sivuille, jossa voit tehdä hakemuksen tai ottaa yhteyttä pankkiin. Löydät lainantarjoajien sivuilta myös lisää tietoa kyseisestä lainatuotteesta. VertaaEnsin.fi on ilmainen ja täysin puolueeton sivusto.

Olemme palvelleet yli 20 miljoonaa henkilöä maailmanlaajuisesti

Hintavertailua viimeisen 24 tunnin aikana

Uutiskirje

Liity postituslistallemme niin saat ilmaiset säästövinkit ja mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.