Kilpailuta Oomin sähkösopimus ja valitse edullisin vaihtoehto vertailusta

Arvioimme vuosittaista sähkönkulutustasi ja haemme sinulle edullisimmat tarjoukset Oomilta ja muilta yhteistyökumppaneiltamme.

 • Valintamerkki Vertailemme yli 40 tarjousta Saatavilla yli 40 tarjousta
 • Valintamerkki Ilmainen ja nopea palvelu
 • Valintamerkki Läpinäkyvä ja puolueeton vertailu

Aloita sähkösopimusten vertailu tästä

  Tarkista tai syötä osoite ja valitse postinumero valikosta
  Syötä talonumero ja mahdollinen asuntonumero

  Oomi yrityksenä

  Oomi Energia on Suomen suurimpiin lukeutuva sähkönmyyntiyhtiö, jolla on yli 400 000 asiakasta ja noin 50 työntekijää. Oomin perustivat keväällä 2020 Vantaan Energia, Lahti Energia, Pori Energia, Oulun Seudun Sähkö ja Oulun Sähkönmyynti Oy. Lisäksi yrityksen osakkaita ovat Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tenergia.

  Oomi myy sähköenergiaa asiakkaille ympäri Suomen. Yritys kertoo keskittyvänsä erityisesti sujuvan asiakaskokemuksen tarjoamiseen, kilpailukykyistä hintaa unohtamatta.

  Voit vertailla Oomi Energian tarjoamia sähkösopimuksia muiden yhteistyökumppaniemme sopimuksiin ilmaisen sähkövertailumme avulla. Pääset vertailuun tämän sivun ylälaidassa.

  Niin Oomi kuin useat muut yhteistyökumppanimme tarjoavat myös ympäristöystävällisiä, uusiutuvaan energiaan pohjautuvia sähkösopimuksia. Halutessasi voit vertailla vain uusiutuvia energianlähteitä hyödyntävät sähkötarjoukset.

  Tietoa Oomin sähkösopimuksista

  Miten Oomin myymä sähkö on tuotettu?

  Oomi Energia tarjoaa useita erilaisia sopimustyyppejä, jolloin asiakas voi halutessaan valita ostamansa sähkön tuotantotavan. Oomi Uusiutuva -sopimuksessa kaikki asiakkaalle välitettävä sähkö on tuotettu joko aurinko-, vesi- tai tuulivoimalla. Seka- ja yhdistelmäsähkö on puolestaan tuotettu yhdistelmällä eri energialähteitä, joita ovat uusiutuvien energiamuotojen lisäksi ydinvoima ja fossiiliset polttoaineet.

  Oomi ilmoittaa sivuillaan, että 33,10 prosenttia sen myymästä sähköenergiasta oli tuotettu uusiutuvista lähteistä vuonna 2020. Ydinvoimalla oli tuotettu 37,43 % ja fossiilisilla 29,47 % Oomin myymästä energiasta.

  Oomin sähkön hinta

  Oomi tarjoaa sähköä kilpailukykyisellä hinnalla niin määräaikaisten kuin toistaiseksi voimassa olevien sopimusten muodossa. Ajankohtaiset ja tuoreimmat sähköyhtiöiden tarjoukset ja hintatiedot löydät kilpailuttamalla sähkösi verkkopalvelussamme.

  Oomin sähkösopimuksen solmiminen ja irtisanominen

  Kun solmit uuden sähkösopimuksen Oomin tai jonkin toisen sähköyhtiön kanssa, tulee sinun ensin varmistaa, ettei sinulla ole voimassa olevaa määräaikaista sähkösopimusta. Jos kuitenkin olet muuttamassa uuteen asuntoon, voit sanoa irti myös määräaikaisen sopimuksen entisestä asunnosta.

  Toistaiseksi voimassa olevien sopimusten kohdalla yleinen irtisanomisaika on 14 vuorokautta. Kun solmit uuden sopimuksen esimerkiksi Oomin kanssa, hoitaa sähköyhtiö yleensä aiemman sopimuksen irtisanomisen puolestasi.

  Uusi sähkösopimus kannattaa solmia vähintään kaksi viikkoa ennen toivottua voimaantulopäivää. Oomi auttaa kuitenkin tarvittaessa saamaan sähköt päälle nopeammallakin aikataululla. Mikäli tarvitset apua muuttoon liittyvissä kysymyksissä, voit soittaa Oomin muuttopuhelimeen numerossa 09 2522 1100.

  Muut Oomin tarjoamat palvelut

  Oomi tarjoaa kotitalouksille sähköenergian myynnin lisäksi aurinkopaneelipaketteja. Aurinkopaneeleilla kotitalous voi itse tuottaa osan kuluttamastaan sähköstä ja näin säästää pitkällä aikavälillä sähkölaskussa.

  Oomin aurinkopaneelit toimitetaan avaimet käteen -periaatteella, eli myös paneelien asennus kuuluu paketin hintaan. Voit pyytää tarjousta paneelipaketista Oomin sivuilla.

  Myös sähköauton latauspaikan asennus onnistuu Oomin kautta. Yritys tarjoaa asennusta työsuhdeautoilijoille, taloyhtiöille ja yrityksille. Yksityisasiakkaille latauspaikan asennus on mahdollista aurinkopaneelien asennuksen yhteydessä.