Vertaa ja hae, 3 helppoa vaihetta

MIksi valita VertaaEnsin.fi

100% ilmainen
Helppo ja nopea vertailu
Puoleeton ja riippumaton vertailusivusto

Rahoitustuotteiden vertailu on helppoa VertaaEnsin.fi -sivuilla. Käytä lainalaskuriamme ja löydä itsellesi parhaat tarjoukset. Kaikki sivustomme tiedot ovat riippumattomia ja ajankohtaisia.

Testimonial person
Tarvitsin lainaa keittiöremonttia varten. VertaaEnsin.fi avulla löysin edullisimman lainan nopeasti ja helposti.
Johannes, Helsinki
customerpromise.alt

Löydä Suomen edullisin laina

Autamme sinua säästämään aikaa ja rahaa vertailemalla eri rahoitustuotteita. Lainalaskurimme avulla löydät helposti ja nopeasti sinulle edullisimman lainan. Lainalaskurin käyttö on täysin ilmaista, ja vertailumme on täysin puolueeton ja läpinäkyvä.

Hae Suomen edullisinta lainaa

Kulutusluottojen toimintaperiaate on selkeä. Laina maksetaan takaisin yleensä tasasuurissa erissä, jotka sisältävät pääoman lisäksi koron ja erilaiset avaus- ja palvelumaksut. Tasaerät auttavat tulevien maksujen suunnittelua, sillä tiedät aina, mikä erän suuruus on. Kertaluoton saat nostettua kokonaisuudessaan yhdessä erässä, ja joustoluottoa voi nostaa lisää luottorajan puitteissa. Esimerkiksi, jos joustoluottosi luottoraja on 5000€, voit nostaa luottoa ainoastaan 2000€.
Ennen kuin haet kulutusluottoja, niin muista vertailla niiden kustannuksia ja ehtoja lainalaskurimme avulla. Näin voit helposti löytää itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Määritä kuinka paljon ja kuinka pitkällä takaisinmaksuajalla haet kulutusluottoja. Lainavertailu näyttää sinulle tämän jälkeen kaikki löytämänsä vaihtoehdot, joista voit valita itsellesi sopivimman. Esitetyt luvut ovat viitearvoja, joten lainanantajan todelliset ehdot saattavat vaihdella.
Kun olet tutustunut erilaisiin tarjolla oleviin kulutusluottoihin, voit hakea lainaa klikkaamalla hakunappia. Tämä vie sinut lainanmyöntäjän sivuille, joilla voit hakea kyseistä kulutusluottoa tai vaihtoehtoisesti löytää lisää tietoa lainaa koskien. Täytä lainahakemus huolellisesti ja odota lainapäätöstä. Lainapäätöksen kesto vaihtelee riippuen siitä, kuinka paljon- ja keneltä olet lainaa hakemassa.

Olemme palvelleet yli 20 miljoonaa henkilöä maailmanlaajuisesti

Hintavertailua viimeisen 24 tunnin aikana

Uutiskirje

Liity postituslistallemme niin saat ilmaiset säästövinkit ja mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.