PKS sähkösopimukset päivän parhaaseen hintaan

Optimi Takuu 24kk
Myyntihinta
8.26 snt/kWh
Kiinteä kuukausihinta
4.50 €/kk
Oiva
Myyntihinta
9.49 snt/kWh
Kiinteä kuukausihinta
2.44 €/kk
Maksimaalinen kulutus
2500 kWh
Priima
Marginaali
0.45 snt/kWh
Kiinteä kuukausihinta
4.50 €/kk

Sähköä Pohjois-Karjalasta

Vertaile helposti päivän parhaita sähkötarjouksia maksuttomalla sähkövertailullamme. Meiltä saat PKS:n sähkösopimukset joko samalla tai edullisemmalla hinnalla kuin suoraan PKS:n omilta nettisivuilta tilatessa. Hyödynnä ainutlaatuiset kampanjahinnat jo tänään. VertaaEnsin.fi on PKS:n virallinen yhteistyökumppani.

PKS pörssisähkö

#

Valitsemalla markkinahintaisen PKS pörssisähkön saat pitkällä aikavälillä edullisimman sähkösopimuksen, asuntotyypistä riippumatta. Pörssisähkön hinta vaihtelee tunneittain Spot-hinnan mukaan. Lisäksi maksat marginaalin ja kiinteän kuukausimaksun.

PKS käyttövaikutussähkö

#

Käyttövaikutussähkössä yhdistävät pörssisähkön markkinahinta ja määräaikaisen sopimuksen hintavakaus. Sähkösi hinta on kiinteä perushinta yhdistettynä henkilökohtaiseen käyttövaikutukseen (keskimääräinen vaikutus -2,5–+5 senttiä/kWh. Säästät kun ajoitat kulutuksesi hetkiin, jolloin pörssisähkön tuntikohtainen spot-hinta on edullinen.

PKS määräaikainen sähkösopimus

#

Valitse määräaikainen sähkösopimus, jos haluat turvaa odottamattomia hintamuutoksia vastaan. Voit sitoa sähkön hinnan yhdeksi tai kahdeksi vuodeksi kerrallaan.

PKS toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus

#

Toistaiseksi jatkuva sähkösopimus on hyvä valinta, kun et halua sitoutua sähkösopimukseen pitkäkestoisesti.

Pohjois-Karjalan Sähkö yrityksenä

Pohjois-Karjalan Sähkö eli PKS on vuonna 1945 perustettu energiayritys, jonka juuret sijaitsevat Joensuussa. PKS:n tärkeimmät arvot liittyvät kestävään kehitykseen ja ekologisuuteen, jonka lisäksi he pyrkivät olemaan mahdollisimman läpinäkyviä niin hinnoittelun kun toiminnankin suhteen. PKS pyrkii lisäämään uusiutuvaa energiaa sähkön tuotannossa ja heidän tavoitteena on luopua hiilivoimasta kokonaan.

PKS

  • Perustettu: 1946
  • Työntekijöitä: 30 (2022)
  • Liikevaihto: 102,1 miljoonaa euroa (2022)
  • Osoite: Torikatu 25, 80100 Joensuu
  • Sähköposti Ei käytössä
  • Puhelinnumero: 013 2663 100
  • Asiakaspalvelun aukioloajat: Maanantaista torstaihin 8–17 ja perjantaisin 9–17

Keskeiset sopimusehdot tutuksi

Mitä etuja PKS tarjoaa asiakkailleen?

PKS:n asiakkaat saavat neljästi vuodessa ilmaisen Kymppi -lehden, jossa annetaan tietoa mm. kuinka asua mukavammin ja kuinka käyttää sähköä. Tämän lisäksi PKS:llä on erittäin kattava ja tarkka energialaskuri, jota hyödyntämällä ihmiset pystyvät arvioimaan omaa sähkön vuosikulutusta ja sitä myötä sähkölaskujen suuruutta.

PKS:llä on uniikki polttopuupalvelu “MottiNetti”, jota käyttämällä ihmiset voivat ostaa polttopuuta esimerkiksi mökille. PKS:ltä on myös mahdollista tilata aurinkopaneeleita, jotka toimitetaan valmiiksi asennettuna “avaimet käteen” -periaatteella.

Tarjoaako PKS mobiilisovellusta kulutuksen seurantaan?

PKS:llä ei ole tarjota erillistä sovellusta, mutta heillä on verkkopalvelu OmaPKS, joka ajaa käytännössä saman asian. Palvelua käyttämällä pystyy seuraamaan esimerkiksi omaa sähkönkulutusta ja laskutustietoja.

Miten saan lisätietoa PKS:n sopimuksista?

Klikkaa PKS sähkösopimuksen “tilaa tästä” -painiketta, josta haluat nähdä lisätietoja. Tämä avaa uuden sivun, jossa on eritelty kaikki sopimukseen liittyvät ehdot. Täältä löytyvät esimerkiksi hintatiedot, sopimustyyppi ja voimassaoloaika.

Harkitsen kampanjatuotetta. Mistä tiedän miten sopimuksen ehdot muuttuvat kampanjan päätyttyä?

Kun olet valinnut tuotteen ja klikannut “tilaa tästä” -painiketta, sivu avautuu uuteen ikkunaan. Tältä sivulta löydät kaiken tarvittavan tiedon kampanjaan liittyen, kuten sen voimassaoloajan ja kuinka sopimus jatkuu kampanjan jälkeen.

Kuinka irtisanon sähkösopimuksen PKS:n kanssa?

Toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen voi irtisanoa ilman rajoitteita 14 vuorokauden irtisanomisajalla. Määräaikaisen sähkösopimuksen kohdalla tilanne ei kuitenkaan ole niin yksinkertainen, sillä sitä ei voi irtisanoa ilman erityistä syytä. Näitä syitä ovat tyypillisimmin muutto tai sopimusehdoissa määritelty sopimussakko.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.