Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Löydä parhaat pankkipalvelut heti!

Vertaa pankkipalveluita

Pankkipalvelut yhdestä paikasta

Vertailustamme löydät Suomessa saatavilla olevat pankkipalvelut, joiden vertailu onnistuu nopeasti ja vaivatta kuukausimaksun, etutasovaatimusten tai asiakkuustason mukaan. Palvelupaketteja löytyy laidasta laitaan jokaiseen tarpeeseen, oli kyseessä peruspaketti olemattomin kustannuksin tai kattava palvelupaketti vaativalle käyttäjälle.

Pankin palvelut

Pankit tarjoavat erilaisia palveluja peruslaatuisesta päivittäispankkipalveluista laajoihin palvelupaketteihin, jotka sisältävät esimerkiksi useampia käyttötilejä, säästötilejä, luottokortteja ja sijoituspalveluja. Laajemmat palvelut yleensä vaativat laajempaa asiakkuutta.

Palvelut

Peruspankkipalveluihin kuuluu maksutili, maksukortti ja verkkopankkitunnukset, mitä tarjotaan kaikille Euroopan talousalueella asuville kuluttaja-asiakkaille. Peruspalveluun kuuluvat verkkopankkitunnukset sisältävät vahvan sähköisen tunnistuspalvelun. Jos asiakkaalla ei ole henkilötunnista tai häntä ei ole merkitty väestötietojärjestelmään, hän ei välttämättä voi saada vahvaa sähköistä tunnistuspalvelua. Laajemmat pankkipalvelut voivat sisältää esimerkiksi luottoja, luottokortteja, useampia maksutileja, säästötilin sekä palveluita sijoittamiseen

Etutasot

Pankit määrittelevät palvelupakettinsa yleensä etutasojärjestelmän mukaan, johon vaikuttaa asioinnin laajuus. Korkeammalla etutasolla kuukausimaksu alenee tai pakettiin kuuluu lisäpalveluja.

Asiakkuuden laajuus

Jos pankki käyttää palveluissaan etutasoja, asiakkuuden laajus yleensä vaikuttaa niihin. Laajuuteen vaikuttaa lainojen ja säästöjen määrä.

Pankkipalvelun valinnassa on äärimmäisen tärkeää, että palvelupaketti on kuin valettu juuri sinun tarpeitasi varten. Jos tarvitset vain käyttötilin, maksukortin ja verkkopankkitunnukset, ei kannata hankkia useampia käyttötilejä, luottokortteja ja sijoituspalveluita sisältävää pakettia. Sijoituspalveluja käyttävän ei taas kannata hankkia vain peruspalveluita sisältävää pakettia, koska sijoituspalveluiden käyttämisen kustannukset voivat kasvaa suhteellisesti suuriksi. Mieti mitä oikeasti tarvitset ja vertaile palvelupaketit vertailussamme alle minuutissa. Nopeasti ja vaivatta. Jos et vielä tiedä minkälainen palvelu sopii juuri sinulle, palvelumme auttaa sinua löytämään sen.

Pankkipalveluvertailu
Asiakkuustaso 1 = Peruspankkipalvelut, Asiakkuustaso 3 = Korkein pankin tarjoama asiakkuustaso. Voit suodattaa tilit asiakkuustason perusteella.
Tuloksia haetaan

Usein kysyttyä pankkipalveluista

Pankkipalvelu käsittää useimmat pankin tarjoamat palvelut. Palvelupaketteihin kuuluu yleensä pankkitili, maksukortti, verkkopankkipalvelun ja pankkitunnukset.

Tärkeimpiä ominaisuuksia vertailussa ovat palvelupaketin maksut, mitä palveluja ne sisältävät, ja kuinka ne vastaavat tarpeita. On tärkeää tasaisin väliajoin vertailla pankkipalveluita ja tarkastaa, onko nykyinen palvelupaketti paras itselle.

Kuten monissa muissakin asioissa, kuten parhaan pankin määrittelyssä, parasta palvelua ei voi yksiselitteisesti määrittää, koska ihmiset arvostavat erilaisia asioita. Toiselle tärkein ominaisuus on saada yksinkertainen paketti mahdollisimman edullisesti kun taas toiselle paras on mahdollisimman kattava palvelu, jolloin palvelumaksut tulevat vasta toisena tärkeysjärjestyksessä.