Löydä parhaat pankkipalvelut helposti ja nopeasti Löydä parhaat pankkipalvelut heti

Pankkipalvelut yhdestä paikasta

Vertailuistamme löydät Suomessa saatavilla olevat pankkipalvelut luottokorteista ja lainoista säästötileihin. Mieti, mitä pankkipalveluja tarvitset ja siirry vertailemaan vaihtoehdot ilmaiseksi vain minuuteissa.

Vertailemme puolestasi seuraavat pankkipalvelut

Vakuudettomat lainat
Lainavertailustamme löydät yli 20 pankin ja rahoituslaitoksen vakuudettomat lainatuotteet. Sinun tulee täyttää vain yksi lainahakemus, minkä jälkeen esittelemme saamasi henkilökohtaiset lainatarjoukset edullisuusjärjestyksessä.
Luottokortit
Luottokorttivertailumme kokoaa yhteen yli kymmenen suosittua luottokorttia, joiden korko, vuosimaksu ja luottoraja on listattu kätevästi yhteen taulukkoon. Jos löydät itsellesi sopivan luottokortin, voit siirtyä pankin sivuille sitä hakemaan.
Osakesäästötilit
Osakesäästötilien vertailutyökalu auttaa löytämään sopivimman tilin kuukausittaisen kauppamäärän- ja summan perusteella. Sopiva osakesäästötili löytyy niin aktiiviselle kaupankäyjälle kuin maltilliselle kuukausisäästäjälle.
Säästötilit
Säästötilien korot seuraavat yleistä korkotasoa ja ne ovat jälleen nousussa. Säästötilivertailustamme voit löytää tilin, joka tarjoaa säästöille maltillisen tuoton.
Määräaikaistalletukset
Vaikka monet pankit ovat lopettaneet määräaikaistalletusten tarjoamisen matalan korkotason takia, löytyy vertailustamme useampi pankki, joka maksaa talletukselle edelleen korkoa. Mitä suurempi summa ja pidempi talletusaika, sitä parempi korko talletukselle on mahdollista saada.
Pankkien palvelumaksut
Pankkipalveluiden yleisestä hintatasosta kiinnostuneiden kannattaa siirtyä palvelumaksujen vertailuun. Olemme koonneet yhteen taulukkoon kaikkien Suomessa toimivien kivijalkapankkien peruspalveluiden hinnat.

Lisäksi löydät sivuiltamme kätevän asuntolainalaskurin, jonka avulla lasket itsellesi sopivan asuntolainan määrän.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.