Ekologiset vaihtoehdot muovikorteille

Oletko ikinä pohtinut, kuinka paljon muovia pankki- ja luottokortit käyttävät? Jo kaikki pienen Suomen yhteenkasatut luottokortit painaisivat saman verran kuin kaksi ja puoli tyrannosaurus rexiä, eli 17 000 kiloa. Koska muovi ei ole luonteeltaan kovin…

Tiedote: Fintech-yhtiö VertaaEnsin saa kansainvälistä tunnustusta KPMG:ltä

Tiedote: CompareEuropeGroup, VertaaEnsin -brändin emoyhtiö, on sijoittunut 43:nneksi maailman parhaiden fintech-innovaattoreiden listalla. FinTech100 -listan keräsivät H2 Veritas ja tilinhoitoyhtiö KGPM, ja listassa arvioitiin yli 1 500 fintech-yhtiötä maailmanlaajuisesti.

Näin pankit suojelevat asiakkaitaan huijauksilta

Suomessa pankit estävät huijausyrityksiä vuosittain miljoonien eurojen arvosta, mutta valitettavasti kuulemme useimmiten vain onnistuneista ryöstöretkistä. Pankkien valppaus on siis erittäin tärkeää, joten kuinka se käytännössä tapahtuu?

Santander Consumer Finance -kysely selvittää, mihin suomalaiset käyttäisivät 40 000 euron lainan

Santander Consumer Financen Pohjoismaissa teettämä kyselytutkimus kertoo, kuinka suomalaiset käyttäisivät 40 000 euron lainan. Kyselyssä myös selviää, kuinka suomalaisten lainamieltymykset eroavat muista Pohjoismaista.

Millainen on hyvä laina?

Vaikka ylivelkaantuminen ja maksuvaikeudet ovatkin todellinen ongelma, ei kaikki lainanotto aina automaattisesti ole negatiivinen asia. Millainen on hyvä laina? Vinkkiemme avulla erotat hyvän lainan huonosta lainasta!