Muista tehdä nämä verovähennykset vuonna 2018

Verovähennys tarkoittaa rahamäärää, jolla verotuksessa pienennetään verotettavaa tuloa tai suoraan veron määrää. Veroihin ei voi suoranaisesti vaikuttaa itse, mutta verovähennykset kannattaa ottaa huomioon veroilmoitusta täytettäessä maksimaalisen hyödyn saavuttamiseksi.

Rahan nosto automaatista – tässä ohjeet

Rahan nosto automaatista ei välttämättä ole kaikille päivänselvä asia. Varsinkin jos nostaa rahaa automaatista ensimmäistä kertaa, voi olo tuntua etukäteen hiukan epävarmalta. Tämän vuoksi laitoimme kasaan ohjeet, joilla seteleiden hakeminen onnistuu helposti ja turvallisesti.

Säästövinkit opiskelijalle

Opiskelijana rahat ovat tunnetusti tiukilla, varsinkin nyt kun asumistukea on leikattu. Jäljellä olevien opintotukien jakaminen ruoan, asumisen sekä juhlinnan kesken voi tuottaa vaikeuksia vannoutuneimmallekin kitsastelijalle. Tästä johtuen voivat säästövinkit olla opiskelijalle arvoltaan kuin kilo kultaa,…

Verkkopankkitunnukset ovat nettiasioinnin perusta – pärjääkö niitä ilman?

Verkkopankkitunnukset ovat nykypäivänä oleellinen osa pankkipalvelupaketteja ja moni hoitaakin pankkiasiointinsa netti- tai mobiilipankissa konttorissa käynnin sijaan. Verkkopankkitunnukset ovat myös käytössä kun tarvitaan vahvaa tunnistautumista esimerkiksi lainahakemuksen täyttämiseen netissä.

Säästövinkit vanhan talon remontointiin

Asunnonomistajia on erilaisia, yksi haluaa asua tunnelmallisessa vanhassa talossa ja toinen upouudessa älytalossa. Jos unelmiesi kohde on vanha talo, tulee remontti jossain vaiheessa ajankohtaiseksi. Tämän takia ennen vanhaan taloon investointia tulisi ensin selvittää talon kunto…