Lainaa ilman liitteitä – miten sitä saa?

Pienempiä lainoja, kuten pikaluottoja ja pikavippejä haettaessa ei tavallisesti tarvitse lähettää liitteitä, mutta suurempia lainoja haettaessa liitteet vaaditaan lähes aina. Pienissä lainoissa tulojen varmennus voidaan tehdä myös verkkopankkitunnusten avulla, jolloin liitteitä ei tarvita.

Ulkomaanmatkat ja matkabudjetti – Oletko valmis matkailun paluuseen?

Monen suomalaisen ulkomaanmatkat ovat olleet tauolla jo yli vuoden, mutta koronatilanteen parantuessa matkailu alkaa hiljalleen avautua. Oletko jo ehtinyt miettiä matkabudjettia tuleville reissuille?

Mobilepay – Näin maksaminen toimii

MobilePayn avulla voi lähettää tai vastaanottaa rahaa turvallisesti ja nopeasti pelkästään puhelinnumeron avulla – tilinumeroa ei siis tarvitse muistaa. MobilePay on Danske Bankin kehittämän mobiilimaksusovellus, jonka avulla rahan siirtäminen ja vastaanottaminen onnistuu hetkessä. Myös laskujen…

Kryptovaluutta – Mitä se on ja miten se toimii käytännössä?

Kryptovaluutta on esiintynyt mediassa viime aikoina, mutta kuinka moni tietää, mitä kryptovaluutta tarkalleen on? Kryptovaluutta on kansainvälinen digitaalinen valuutta, joka toimii lohkoketjuteknologian avulla. Kryptovaluutta ei ole minkään keskuspankin sääntelyn alaisena ja sen omistavat ihmiset.

Kilometrikorvaus 2021

Kilometrikorvaus on työhön liittyvistä matkoista maksettava rahamäärä, jonka työnantaja maksaa työntekijälle. Katso täältä korvaussummat eri ajoneuvoille.