Virheellinen veloitus luottokortilla? Tee oikaisupyyntö Nets-verkkosivuilla

Luottokortti on kätevä kaveri lompakossa: sillä saa korotonta maksuaikaa ostoksille ja sillä voi maksaa kivijalka- ja nettikaupassa Suomessa sekä ulkomailla. Joihinkin luottokortteihin myös sisältyy vakuutuksia, jotka kattavat luottokortilla ostetun tuotteen tai matkan. Aina kaikki ei…

Näin luottokelpoisuuden arviointi toimii

Lyhyesti, luottokelpoisuus arvioidaan monen tekijän summana, joista tärkeimpänä on usein tulojen ja menojen suhde. Jos luottolaitos arvioi menosi liian suuriksi tuloihisi nähden, ei luottoa myönnetä.

Kannattaako ostaa elektroniikkaa osamaksulla?

Kun muutaman vuoden jälkeen kannettavan tietokoneen tehot alkavat huonontua, akku heikkenee ja kone hidastuu ja temppuilee, merkitsee se monelle tietokonetta paljon käyttävälle, että on aika hankkia uusi.

Yrityslaina aloittavalle yrittäjälle

Yksi suurimmista ja tärkeimmistä kysymyksistä, joihin aloittava yrittäjä usein törmää, on rahoitus. Jokaisen yrittäjän rahoitustarpeet vaihtelevat, ja erilaisia vaihtoehtoja on tarjolla runsaasti. Käsittelemme tässä artikkelissa yrityksen eri rahoitusmuotoja ja sitä mistä aloitteleva yrittäjä voi ylipäänsä…

Minimalismi auttaa säästämään – lue miten!

Minimalismi viittaa yksikertaisuuteen ja yksinkertaistamiseen. Esimerkiksi konmaritus on noussut suureen suosioon, ja sen sanotaan puhdistavan kodin lisäksi mielen. Jos olet alkamassa siivoustalkoisiin, muista että vaikka minimalismi tyhjentää mielen ja kodin, voi se täyttää lompakon.