Taloussovellukset testissä 2020

Mihin rahasi oikeasti menevät? VertaaEnsin testasi viisi näppärää sovellusta oman talouden hallintaan! VertaaEnsin teettämän tutkimuksen mukaan joka kolmas suomalainen elää ilman säästöjä. VertaaEnsin testasi myös suositut rahankäyttöä seuraavat sovellukset, joiden avulla säästämisen aloittamisesta tai ylläpitämisestä…

Muista tehdä nämä verovähennykset vuonna 2020

Verovähennys tarkoittaa rahamäärää, jolla verotuksessa pienennetään verotettavaa tuloa tai suoraan veron määrää. Veroihin ei voi suoranaisesti vaikuttaa itse, mutta verovähennykset kannattaa ottaa huomioon veroilmoitusta täytettäessä maksimaalisen hyödyn saavuttamiseksi.

Analyysi: Minä viikonpäivänä suomalaiset hakevat lainaa?

VertaaEnsin kävi läpi lainatilastot vuodelta 2019 ja analysoi milloin suomalaiset hakevat eniten lainaa. Tilastoissa on mukana viikonpäivät ja kellonajat.

Osakesäästötili vs arvo-osuustili

Osakesäästötileillä voi käydä kauppaa jo nyt, mutta miten osakesäästötili eroaa arvo-osuustilistä? Lue lyhyestä artikkelistamme kumpi tili sopii sinulle paremmin ja mitkä ovat isoimmat erot.

Henkilökortti, ajokortti vai passi vuonna 2020?

Vuoden 2019 alussa voimaan tulleen lainsäädäntömuutoksen myötä ajokorttia ei voi enää käyttää henkilöllisyyden todistamiseen vahvaa sähköistä tunnistautumisvälinettä haettaessa. Tähän kelpaavat jatkossa ainoastaan passi ja henkilökortti. Muutoksen periaatteena on, että ajokortti on tarkoitettu todistukseksi ajo-oikeudesta, eikä…