PayPal Suomessa – Näin se toimii

Paypal on luotettava maksupalvelu, joka jatkuvasti palvelee asiakkaita ympäri maapallon. Paypalin kautta tehtävä huijaus on äärimmäisen harvinainen, ja kaikissa ilmenneissä tapauksissa on ollut kyseessä kolmannen osapuolen eli myyjän tekemä huijaus.

Ilmalämpöpumppu helpottaa lämmityskuluissa säästämistä

Ilmalämpöpumppu nimensä mukaisesti pumppaa lämpöä ilmasta. Se koostuu kahdesta osasta – sisäyksiköstä ja ulkoyksiköstä. Samaan ulkoyksikköön voidaan liittää useampia sisäyksiköitä, mutta tämä tarvitsee muistaa ottaa ulkoyksikön tehossa huomioon.

Kannattaako pörssisähkö ja mikä on sen hinta nyt?

Pörssisähkö eli Spot-sähkö on pohjoismaisilla sähkömarkkinoilla kysynnän ja tarjonnan mukaan tunneittain määräytyvä seuraavan päivän sähkön hinta. Se voi olla kuluttajalle edullinen valinta.

Kuinka opettaa lapselle rahankäyttöä? – Pelit avuksi oppimiseen

Markkinoilla on nykyään suuri määrä sovelluksia, pelejä ja maksutapoja, joten lasten ja nuorten onkin tärkeää olla perillä sovelluksiin liittyvistä ostoista ja sovellusten toimintatavoista. Lapselle raha-asiat, kuten säästäminen ja matematiikka saattavat tuntua pakkopullalta koulunpenkillä. Erilaiset tarkoitukseen…

Mobiilimaksaminen ja siihen käytettävät sovellukset

Pankkien mobiilimaksusovellukset puntarissa: oletko hankkimassa uutta puhelinta? Pankkien mobiilimaksusovellusten toimivuus uudessa puhelimessa ei välttämättä ole suurimmalle osalle meistä ykköskriteeri puhelinta valitessa (toisin kuin esimerkiksi vaikkapa se, että toimiiko uudessa puhelimessa Pokemon Go, mutta siihenkin on…