Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Lainalaskuri laskee lainan todelliset kustannukset

Lainalaskuri auttaa valitsemaan sopivan lainasumman

  • Instant Laske lainan todellinen vuosikorko
  • Rocket Voit saada jopa 23 eri pankin tarjouksen
  • Badge Hae lainaa 500 - 60 000 €

Laske kuukausierä

Lainan kustannukset

Kuukausierä
Todellinen vuosikorko
Takaisinmaksu yhteensä
Vertaile lainoja ilmaiseksi Miten lainalaskuri toimii?

Lainan kustannukset

Lainan lyhennys
Korkoa
Muut kulut
Kuukausierä
Todellinen vuosikorko
Takaisinmaksu yhteensä
Vertaile lainoja ilmaiseksi Miten lainalaskuri toimii?
  • Instant Laske lainan todellinen vuosikorko
  • Rocket Voit saada jopa 23 eri pankin tarjouksen
  • Badge Hae lainaa 500 - 60 000 €
["hero_section_advanced_calc","cta_sticky_banner","three_steps_refresh","topic_introduction","provider_logo_refresh","faq_refresh","articles","newsletter_subscription"] Laske lainalaskurilla lainan kuukausierä ja korko Näet lainan kulut selkeästi

Laske itsellesi paras laina helposti

Täytä hakemus

Täytä hakemus

Täytä tietosi vertailua varten. Tämä ei sido sinua mihinkään.

Kilpailutamme rahoituslaitokset

Kilpailutamme rahoituslaitokset

Kilpailutamme yli 22 pankkia ja rahoituslaitosta alle minuutissa.

Vertaile tarjoukset

Vertaile tarjoukset

Vertaile saamasi henkilökohtaiset tarjoukset ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto.

Mikä on lainalaskuri?

Laske itsellesi sopiva laina ja tiedät millaisia lyhennyksiä voit maksaa. Lainalaskurin avulla voit helposti arvioida mitkä ovat lainan kulut suhteessa lainan määrään. Voit käyttää tältä sivulta löytyvää laskuria eri lainasummista muodostuvien kulujen, sekä kuukausierän arviointiin.

Laskurin avulla saat arvion lainan kuluista ja lainavertailu antaa yksityiskohtaiset tiedot eri lainoista. Lainavertailun käyttö on myös ilmaista, ja se vie vain muutaman minuutin.

Esimerkkilainan tiedot
Lainasumma 5000€
Maksuaika 30 kuukautta
Todellinen vuosikorko 9 %
Kuukausierä 184 €
Takaisinmaksu yhteensä 5520 €
 

Mikä on lainalaskuri?

Lainalaskurissa mukana olevat yhteistyökumppanit

Vertailemme esimerkiksi nämä pankit puolestasi

Miten lainalaskuri toimii?

Lainalaskurin käyttö on helppoa. Aseta laskuriin etsimäsi lainan määrä, haluamasi laina-aika, sekä muut tiedot ja pääset lainalaskurin antamilla tiedoilla eteenpäin.

Täytettyäsi maksuajan ja muut tiedot, paina vertaile lainoja painiketta. Pääset täyttämään omat tietosi, jotta voimme löytää juuri sinulle sopivimmat lainantarjoajat. Näet kaikki lainantarjoajat listassa, joten vertailu on helppoa.

On tärkeä muistaa, että nimelliskorko itsessään ei kerro kaikkea lainasta. Lainan oikeita kustannuksia kuvaa parhaiten todellinen vuosikorko. Todelliseen vuosikorkoon lasketaan mukaan erilaiset avaus- tai nostokulut. Laskurimme näyttää sinulle todellisen vuosikoron, arvioidun kuukausierän ja yhteensä takaisinmaksettavan summan asettamiesi tietojen perusteella.

Jos etsit tarpeisiisi sopivaa lainaa, lainalaskuri on järkevin vaihtoehto. Lainasopimusta ei tulisi allekirjoittaa, jos et ole kilpailuttanut lainaa - muutoin voit olla varma, että maksat ylimääräistä. Lainojen vertaileminen on onneksi helppoa, sillä lainalaskurimme etsii sinulle parhaimman vaihtoehdon markkinoiden parhaiden lainojen joukosta.

Jos löydät itsellesi sopivan lainavaihtoehdon käytettyäsi lainalaskuria ja lainavertailua, voit myös hakea lainaa heti. Lainahakemus on helppo tehdä VertaaEnsin.fi:n avulla täysin verkossa, eikä se vaadi sinulta turhan paljon aikaa päätöksen tehtyäsi.

lainalaskuri

Voit vertailla lainat ja laskea kuukausierän

VertaaEnsin.fi:n lainalaskuri ei vertaile kaikkia mahdollisia summia. Tämän laskurin lainan määrä on 500 – 60 000 euron välillä. Lainalaskuri käy läpi Suomen markkinoilla toimivat parhaat lainantarjoajat ja pankit.

Lainantarjoajia on Suomessa yli 60, ja lainasummasta riippuen saat siis laskurilla selville kymmeniä lainatarjouksia haluamallesi lainasummalle ja -ajalle.

Vertailumme näyttää lainasi tiedot antamiesi ennakkotietojen perusteella. Näet sopivan kuukausierän muuttamalla lainan kokonaissummaa. Kuukausittainen maksuerä on lainan lyhennys ja korko yhteenlaskettuna.

Voit vertailla muun muassa pienalainojen kustannuksia, limiittilainojen hintaeroja, lainojen yhdistämisen kustannuksia tai vaihtoehtoja loman rahoittamiseen. Toisaalta jos olet hankkimassa esimerkiksi autoa tai muuta ajoneuvoa, kannattaa kääntyä autolainalaskurin puoleen. Yhdistä lainat -sivulta löydät kätevän laskurin lainojen yhdistämiseen.

Lainan korko ja korkolaskuri

Mieti ensin paljonko tarvitset lainaa. Korkolaskuri on hyvä työkalu kun harkitset lainan määrää ja siitä kertyviä kuluja. Tämän jälkeen voit täyttää hakemuksen ja laskurin tuloksista näkyy korko ja muut ehdot.

Laskurimme näyttää sinulle lainan nimelliskoron lisäksi todellisen vuosikoron sekä lainan kuukausierän. Lainan kiinteä tasaerä on helppo budjetoida kuukausimenoihin, jotta lainan takaisinmaksu sujuu suunnitellusti.

Suomen kuluttajasuojalain mukaan lainantarjoajien täytyy ilmoittaa todellinen vuosikorko samalla tavalla.

Netistä haettavien lainojen tarkemmat tiedot ja muut kustannukset, kuten lainan avausmaksut, nostokulut tai tilinhoitomaksut näkyvät myös lainan lisätiedoissa. Voit tarkistaa myös lainan kokonaiskustannukset klikkaamalla “lisätietoa”-painiketta.

Vertailutyökalumme on järjestänyt lainat edullisuusjärjestykseen, eli se, missä kuukausierä on matalin, on edullisin laina.

Tämän lisäksi lyhennystaulukko voi auttaa kartoittamaan kuukausierät.

Miksi lainalaskuri kysyy tietojasi?

Monessa lainassa on asiakaskohtainen korko, eli korko riippuu lainanhakijan profiilista eikä siis ole sama kaikille hakijoille. Tämän takia lainalaskurista ei näe heti kaikkien lainojen korkoja, vaan lainan korkolaskuri näyttää vaihtoehdot, minkälaisella korolla voisit saada lainaa. Saat oman asiakaskohtaisen korkotarjouksen vasta kun olet vastannut kaikkiin laskurin kysymyksiin.

Se miten vastaat kysymyksiin, määrittelee asiakaskohtaisen korkosi ja miten lainalaskuri määrittelee korkosi. Lainasi kustannuksiin voi esimerkiksi vaikuttaa se, asutko vuokralla vai omistusasunnossa. Lisäksi jos olet avio-/avoliitossa, voit saada lainaa helpommin kun puolisosi hakee sitä kanssasi yhteishakijana: näin voit saada huomattavasti suuremman lainasumma sekä mahdollisesti myös matalamman koron lainaan.

Muista siis, että lainan korko määritellään antamiesi tietojen perusteella.

Hae tarpeisiisi sopivaa lainaa

Kannattaa myös mainita, jos olet jo jonkin pankin asiakas, sillä osa pankeista myöntää lainaa vain omille asiakkailleen. Lisäksi omalle pankille uskolliset asiakkaat voivat saada halvempia lainoja. Jos haet lainaa pankista, voit asettaa lainalle vakuuden.

Kun olet antanut lainalaskurillemme tiedot itsestäsi sekä lainan käyttötarkoituksesta, laskuri osaa laskea sinulle edullisimman lainan tarkemmin. Antamasi tiedot nimittäin vaikuttavat siihen, mikä on lainan määrä, eli paljonko eri tarjoajat ovat valmiita myöntämään sinulle lainaa.

Lainahakemus vaatii usein mukaansa myös liitteitä. Koska monella lainantarjoajalla on käytössään riskiperusteinen hinnoittelu, lainalaskuri kertoo sinulle, mitkä ovat mahdollisuutesi saada lainaa kyseiseltä tarjoajalta.

Lainalaskuri tulojen mukaan: jos tulosi ovat liian pienet tai et olet tarpeeksi vanha hakemaan lainaa joltakin tarjoajalta, lainalaskuri kertoo heti, etteivät lainaehdot täyty. Näin et hukkaa aikaasi turhaan hakemalla lainaa sellaiselta lainantarjoajalta, joka ei tule hyväksymään lainahakemustasi.

Erityyppisiä lainalaskureita

Lainalaskureita on monentyyppisiä. Monella pankilla on sivuillaan asuntolainalaskuri tai rahoituslaskuri, jonka avulla pystyy laskemaan esimerkiksi oman asuntolainan jäljellä olevan takaisinmaksuajan, tai katsomaan, kuinka paljon nopeammin luoton maksaisi pois, jos kuukausierää nostaisi.

Asuntolainalaskurin lisäksi tarjolla on myös paljon pankkilainalaskuri tai kulutusluoton lainalaskureita pienemmille lainasummille.

Lainahakemuksen täyttäminen ja tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään. Hae lainaa kätevän lainalaskurimme avulla ja et haaskaa aikaa henkilökohtaisessa lainaneuvottelussa.

Artikkelit

OPAS

Lainan korko

Mistä se koostuu ja miten se lasketaan?

OPAS

Todellinen vuosikorko

Mistä se koostuu ja miten se lasketaan?

OPAS

Lainatyypit

Millaisia lainatyyppejä on olemassa?

OPAS

Ohjeet lainanhakuun

Mitä kaikkea lainanhausta tulee tietää?

BLOG Mies lomalla.

Tällöin suomalaiset hakevat lainaa

Mikä on yleisin viikonpäivä ja kellon aika?

OPAS

Todellinen vuosikorko

Mistä se koostuu ja miten se lasketaan?

OPAS

Ohjeet lainanhakuun

Mitä kaikkea lainanhausta tulee tietää?

OPAS

Lainan korko

Mistä se koostuu ja miten se lasketaan?

OPAS

Lainatyypit

Millaisia lainatyyppejä on olemassa?

BLOG Mies lomalla.

Tällöin suomalaiset hakevat lainaa

Mikä on yleisin viikonpäivä ja kellon aika?

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.