Työpaikat

Liity osaksi VertaaEnsin.fi-tiimiä

VertaaEnsin.fi on Suomen johtava taloustuotteiden vertailu- ja informaatiosivusto. Olemme kehittäneet digitaalisen, kone-oppimista hyödyntävän palvelun, jonka avulla kuluttajat voivat kilpailuttaa ja valita itselleen sopivimmat taloustuotteet muutamassa minuutissa. Vuonna 2015 perustettu sivustomme tavoittaa vuosittain yli 1 000 000 käyttäjää.

Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme löytämään edullisimmat tuotteet ja palvelut yli 30 yhteistyökumppanimme valikoimista. Tavoitteeseen pääseminen vaatii osaavaa tiimiä, johon haemme jatkuvasti uusia talentteja.

Tällä hetkellä avoimina ovat seuraavat työpaikat:

Sales Associate

Asiakkaamme ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tästä syystä etsimme joukkoomme myyntihenkisiä staroja, joilla on palava halu oppia ja kehittyä myynnin ja -asiakaspalvelun tehtävissä sekä motivaatiota aina parantaa suoritustaan. Odotamme henkilöltä vastuullisuutta ja oma-aloitteisuutta, sillä myyntityö ei hoidu itsestään.

Edellytämme myös hyviä kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja, jotta yhteistyö sekä asiakkaiden että muiden tiimiläisten kanssa on mutkatonta. Lisäksi odotamme henkilöltä:

Lisäksi plussana katsomme (mutta emme vaadi):

Jos sinulla on kysyttävää paikkaan liittyen, ota yhteyttä Head of Sales Oskar Blomqvistiin: oskar.blomqvist@vertaaensin.fi.

Content and Outreach Specialist

Etsimme henkilöä, jolla on vahvaa intoa ja nöyryyttä kasvaa tulevaisuuden superstaraksi digitaalisessa markkinoinnissa. Odotamme henkilöltä vahvaa työmoraalia ja palavaa halua tulla parhaaksi siinä, mitä hän tekee. Henkilön tulee olla vastuullinen ja oma-aloitteinen, ja saada asioita aikaiseksi. Odotamme henkilöltä erinomaisia kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja, jotta yhteistyökyky muiden tiimiläisten ja yhteistyökumppanien kanssa on mutkatonta.

Lisäksi odotamme henkilöltä:

Luemme eduksi (mutta emme vaadi):

Voit hakea työpaikkoja lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon toimitusjohtaja Sebastian Blomqvistille osoitteeseen sebastian.blomqvist@vertaaensin.fi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.