Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Näin voit hakea lainaa heti tilille

Joskus lainantarve iskee yllättäen, eikä omista säästöistä ole kattamaan yllättäviä rahanmenoja. Tällöin lainaa voi tarvita heti, eikä odottamiseen tai säästämiseen ole aikaa. Onneksi voit nykyään saada lainaa netistä heti, kun yllättävä meno iskee.

Käytä kuitenkin hetki itsellesi sopivan lainamuodon löytämiseen. Kun lainamuoto on valittuna, kannattaa eri lainantarjoajat kilpailuttaa ilmaisella rahoitustuotteiden vertailupalvelulla.

Jos lainatarpeesi on äkillinen ja tarvitset heti lainaa, lainahakemuksen täyttäminen netissä onkin helpointa. Lainan hakeminen netissä on sovitettavissa omaan aikatauluun helpommin kuin käynti pankissa. Pankkien aukioloajat saattavat olla vähintäänkin haastavat erityisesti työssäkäyville henkilöille.

  1. Näin haet lainaa heti tilille
  2. Lainan hakeminen käytännössä
  3. Lainahakemus verkossa
  4. Kuinka nopeasti saat lainat
  5. Käyttötarkoitus
  6. Kulutusluotto heti
  7. Älä hae hätiköiden

Lainan hakeminen käytännössä

Kun olet lainan tarpeessa, tai aiot nostaa lainaa, on tärkeä vertailla kaikki vaihtoehdot. VertaaEnsin.fi laskee sinulle auki mikä on lainan todellinen vuosikorko.

Sivuston käyttö on nopeaa ja vaivatonta. Lainavertailu onnistuu alle 15 minuutissa ja voit nostaa lainaa heti tilille. Netin erilaiset vertailupalvelut ovat tärkeä apu, kun lainaa tai tietoa lainoista pitää saada heti.

Vertailupalvelun avulla näet parhaiden Suomen lainantarjoajien tarjoukset yhdellä kertaa ja voit valita niistä itsellesi sopivimman.

Samalla kertaa voit sekä löytää halvimman lainan että voi hakea sitä. Tämä säästää aikaa huomattavasti. Vertailun kautta lainatarjousta voi myös pyytää useammalta lainantarjoajalta samalla kerralla – muista että lainatarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään.

Huonoihin tarjouksiin ei pidä tietenkään tarttua. Useamman tarjouksen pyytäminen takaa kuitenkin sinulle parhaimman hinnan myös niiltä tarjoajilta, joiden korko on asiakaskohtainen. Asiakaskohtainen korko määräytyy antamiesi ennakkotietojen perusteella.

Voit täyttää lainahakemuksen heti verkossa

Kun olet vertaillut lainoja ja löytänyt niistä sinulle edullisimman, voit alkaa täyttämään lainahakemusta heti. Kun laina haetaan, tarvitset esimerkiksi verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten.

Luotonmyöntäjät tarvitsevat myös pääsyä tilitietoihisi arvioidakseen luottoluokituksesi kunnolla. Positiiviseen luottopäätökseen vaaditaan usein suomalaista kotiosoitetta, verkkopankkitunnuksia sekä puhtaita luottotietoja.

Hakijan tulee myös olla täysi-ikäinen ja tietysti omistaa pankkitili, jolle laina maksetaan.

Tietojesi perusteella luotonantaja antaa sinulle hyväksytyn tai hylätyn lainapäätöksen. Yleensä saat lainapäätöksen lainantarjoajilta heti, kiitos erilaisten automatisoitujen palveluiden, kuten Instantorin.

Näiden palveluiden avulla tilitietosi analysoidaan minuuteissa, eli luottopäätöstä ei tarvitse odottaa turhan kauaa. Jotkut lainantarjoajat tosin eivät käytä näitä palveluita, vaan lainapäätökset analysoidaan manuaalisesti. Tällöin luottopäätös annetaan lainantarjoajan aukioloaikoina.

Lainaa heti - kuinka tämä toimii käytännössä?

Monet lainanantajat lupaavat rahat tilille heti – jopa 15 minuutissa. Pidä kuitenkin mielessä, että rahan siirto ei aina käytännössä onnistu yhtä nopeasti. Jotta voit saada lainan tilille vartissa, täytyy kaiken sujua ongelmitta.

Valmistautuminen on nopeampaa, jos voit olla varma omista luottotiedoistasi ja olet miettinyt takaisinmaksusuunnitelmaasi valmiiksi. Lisäksi eri lainavaihtoehtoihin kannattaa tutustua etukäteen. VertaaEnsin.fi:stä löydät parhaat Suomen lainantarjoajat, joten tarjoajiin ja lainoihin on helppo tutustua ja sen jälkeen kilpailuttaa valitsemansa tuotteen.

Joskus luotonantaja tarvitsee lisätietoja sinusta ennen luottopäätöksen tekemistä. Rahasiirron nopeuteen voi vaikuttaa myös pankki, jota käytät. Jos luotonantajalla ei ole sopimusta pankkisi kanssa, voi rahojen siirtoon kulua parikin pankkipäivää.

Kyllä, teknisesti lainan saaminen heti on mahdollista. Se, onnistuuko tämä käytännössä, riippuu useasta tekijästä. Kannattaa varautua pieneen odotukseen kaiken varalta. Jos on todella kiire kannattaa käytännönasiat selvittää ennen tarjouksen hyväksymistä esimerkiksi olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.

Jos otat pienen lainan, on hyvä jos yrität maksaa sen takaisin mahdollisimman nopeasti. Näin kuluja ehtii kertyä vähemmän. Joskus 30 päivää riittää hyvin maksuajaksi jos on ajatellut maksaa pienen luoton takaisin vaikka seuraavana palkkapäivänä.

Mihin tarkoituksiin lainaa kannattaa ottaa?

Suurempia summia lainaa otetaan esimerkiksi asuntoa, autoa, mökkiä tai remonttia varten. Näiden lisäksi suomalaiset lainaavat pienempiä summia myös kodinkone- ja elektroniikkaostoksiin, sekä matkustamiseen. Joskus lainalla maksetaan myös yllättäviä laskuja.

Uuden lainan voi ottaa myös siksi, että saa yhdistettyä edelliset lainansa yhdeksi. Tämä on sinänsä kannattava ratkaisu, sillä tämä ratkaisu tulee yleensä kulujen osalta edullisemmaksi. Yhdistämällä lainat kuluttaja joutuu maksamaan lisäkuluja, kuten korkoa, vain yhdestä lainasta kerrallaan.

Kulutusluotto heti – rahoituslaitoksesta vai pankista?

Kulutusluotto on suomalaisten suosima lainatuote. Sitä otetaan enimmäkseen yllättävien menojen rahoittamiseen. Esimerkiksi edullinen äkkilähtö voi olla vaikeaa rahoittaa, jos sitä varten ei ole ehtinyt säästämään. Tällaisessa tapauksessa luotolla matkustaminen voi olla ainoa vaihtoehto, sillä tarjoukset eivät ole voimassa pitkään.

Kodinkoneen hajoaminen tai auton äkillinen huoltotarve voivat myös olla syitä, miksi lainaa täytyy saada mahdollisimman pian. Jotkin liikkeet tarjoavat luottoa paikan päällä, mutta kannattaa kuitenkin selvittää itse ensin, mikä vaihtoehto tulisi halvimmaksi.

Kaikkein kiireisimpään lainantarpeeseen kannattaa tarkistaa myös oman pankkisi tilanne. Jos olet jo pankin asiakas, on pankin helppo tarkastaa tilitietosi eikä pankkien välinen rahansiirto tule olemaan ongelma.

Riippuu kuitenkin hieman pankista, tarjoavatko he näin nopeita lainapalveluita. Nopeimmillaan pankkien kanssa rahat ovat tililläsi yhden pankkipäivän aikana ja voit saada kulutusluoton heti tilille.

Pelkkään nopeuteen ei kannata kuitenkaan missään nimessä keskittyä. Oma pankki ei läheskään aina ole se halvin vaihtoehto, eikä lainaa kannata ottaa vertailematta vaikka kuinka olisi kiire. Jos kiirehtii liikaa, voi paras lainatarjous mennä ohi ja päätyy maksamaan turhan kalliita lainakuluja.

Tiesitkö, että tietyt rahoituslaitokset tarjoavat pikavippiä ilman korkoa ensilainaa hakeville, kunhan lainan maksaa täysin takaisin ensimmäiseen maksupäivään mennessä? Kenties tämä voi olla sinulle sopivampi vaihtoehto.

Älä hae hätiköiden

Rahantarve voi joskus tuntua todella painostavalta, mutta erityisesti juuri silloin olisi syytä pitää pää kylmänä, eikä valita ensimmäistä vastaantulevaa vippiä. Käytä hetki lainojen vertailuun, jotta löydät sen edullisimman lainan.

Jotkin lainantarjoajat saattavat mainostaa lainaansa edullisimpana, vaikka eivät sitä tosiasiassa ole. Kaikki lainantarjoajat ovat kuitenkin voittoa tavoittelevia yrityksiä, jotka yrittävät saada katetta tuotteelleen. Siksi ei olekaan kannattavaa uskoa sokeasti markkinointikikkoihin, vaan ottaa itse selville.

Pidä myös huolta, että olet miettinyt takaisinmaksusuunnitelmasi etukäteen. Lainaa ei pitäisi koskaan hakea, jos ei tiedä kuinka sen voi maksaa takaisin. Lainan takaisinmaksusta pitäisi pitää aina tarkkaa kirjaa. Muuten vaarana on ylivelkaantuminen. Jos olet tällaisessa tilanteessa, ota yhteyttä oman kuntasi talousneuvontaan uuden lainan hakemisen sijaan.

Yllättävät elämäntilanteet vaativat joskus nopeita liikkeitä. Arkielämän maksamiseen lainaa ei tulisi koskaan ottaa. Jos esimerkiksi auto tai jääkaappi menee rikki eikä säästöjä ole, voi tilanne olla tukala ilman lainamahdollisuutta.

Mikään tilanne tuskin on niin tukala, että lainoja ei ehtisi kunnolla vertailla. Voit etsiä halvinta lainaa esimerkiksi autorahoituslaskurin kautta.

Mieti näitä ennen kuin haet lainaa

Lainoja on erilaisia, ja niiden ominaisuudet vaihtelevat. Mieti tarkkaan minkälaisen luoton haluat, ja mihin tarvitset lainaa. Onko tärkeää, että saat rahat äkkiä tilille? Onko sinulla vakuuksia tai takaajia? Olisiko jatkuva luotto paras vaihtoehto?

Oma talous tulisi aina olla kunnossa, eikä lainan ottamisen motiivina tulisi ikinä olla rahaongelmat. Lainaa ottamalla voi paikata väliaikaista vajetta tuloissa, tai rahoittaa jonkin harkitun hankinnan.

VertaaEnsin.fi vertailee kaikki lainan ominaisuudet. Saat laajat tulokset eri vaihtoehdoista, oli lainasi suuruus sitten 2000 euroa tai 5000 euroa. Vertailustamme löydät kaikensuuruisiin rahantarpeisiin sopivat lainatuotteet ja niiden tarjoajat. Vertaa siis vaihtoehdot tarkasti ja hae lainaa vasta sitten.

Hae Suomen edullisinta lainaa avullamme

  1. Vertaa lainat
  2. Hae lainaa
  3. Jos hakemuksesi täyttää vaatimukset ja haet lainaa lainankäsittelyaikana saat nopean lainan heti tilillesi
Monelle lainan tarve voi tulla yllättäen: auto voi hajota kesken työmatkan tai jääkaappi surista viimeisen kerran ja säästöt eivät välttämättä riitä uuden auton tai jääkaapin ostamiseen taikka korjaamiseen. Tällaisissa tilanteissa laina voi olla avuksi. Jos lainaa tarvitsee heti, lainan etsiminen kannattaa aloittaa netistä, sillä useimpien lainantarjoajien lainaehtoja ja -tarjouksia voi helposti tutkailla netissä oman aikataulun mukaan.
Vaikka lainahakemuksia voi täytellä vapaasti ihan milloin vaan, lainahakemuksen hyväksyntä ja rahojen siirto voi viedä oman aikansa. Vaikka lainaa haluaisi heti, rahat voivat saapua tilille pahimmillaan vasta muutaman päivän kuluttua. Lainantarjoajien verkkosivuilta voit useimmiten löytää tiedon siitä, miten lainaprosessi toimii ja kuinka pitkä aika rahojen siirtämiseen yleensä menee.
Lainaa heti tilille 24h eli kellon ympäri tarjoavat monet eri palveluntarjoajat. Lainahakemuksen voi jättää palvelumme kautta koska tahansa. Lainahakemukset käsitellään välittömästi ja saat lainatarjoukset nopeasti. Saat siis lainatarjoukset vaikka keskellä yötä, jos tarve näin vaatii. Tämän jälkeen pääset valitsemaan mieleisen lainatarjouksen eri lainavaihtoehdoista. Saat myös lainarahat useimmiten nopeasti tilille ja käyttöösi. Poikkeuksia kuitenkin löytyy, kuten edellisessä kappaleessa on mainittu. Varmista aina palveluntarjoajalta maksuaikataulu. Olethan varma, kun haet lainaa, että vireystilasi on sellainen, että voit tehdä taloudellisia päätöksiä.

Tilaa VertaaEnsin säästövinkit

Liity postituslistallemme niin saat ilmaiset säästövinkit ja mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.