Lainaa heti tilille

Hae lainaa helposti alle 5 minuutissa! Voit saada rahat tilille heti saman päivän aikana.

 • Valintamerkki Lainaa nopeasti 500 € alkaen Helppo hakea
 • Valintamerkki Helppo hakea Lainapäätös heti
 • Valintamerkki Ilmainen hakemus ei sido sinua mihinkään Ilmainen hakemus

Hae lainaa tästä

Arvioitu kuukausierä:

+300 000 asiakasta on käyttänyt palvelua
4.6
Perustuu 92 arvosteluun
powered by

Näin haet heti lainaa

 1. Täytä hakemus

  Täytä hakemus

  Täytä tietosi vertailua varten. Tämä ei sido sinua mihinkään.

 2. Kilpailutamme rahoituslaitokset

  Kilpailutamme rahoituslaitokset

  Kilpailutamme jopa 23 pankkia ja rahoituslaitosta alle minuutissa.

 3. Vertaile tarjoukset

  Vertaile tarjoukset

  Vertaile saamasi henkilökohtaiset tarjoukset ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto.

Löydä nopea laina vertailusta

Voit hakea lainaa netistä parissa minuutissa

Hae heti ja saa laina jopa saman päivän aikana

Näin voit hakea lainaa heti tilille

Äkillinen tarve lainalle saattaa osua kenen tahansa kohdalle yllättäen. Kyse voi olla vaikkapa lemmikin odottamattomista eläinlääkärikuluista tai auton korjauksesta. Kun omista säästöistä ei ole kattamaan yllättäviä kuluja, voi olla tarpeen saada lainaa ilman vakuuksia tai takaajia heti tilille. Tällöin lainahakemuksen täyttäminen netissä on yksi tapa ratkaista äkillinen ongelmatilanne.

Palvelumme kautta voit yhdellä hakemuksella pyytää lainatarjouksen heti yli 20 pankilta. Vertailemme pankkien lainatarjoukset puolestasi parissa minuutissa, ja pääset hakemaan lainaa haluamistasi pankeista heti. Päätöksen myönnetystä lainasta saat lähes välittömästi. Lainasopimuksen voit allekirjoittaa nopeasti ja kätevästi verkkopankkitunnuksilla, ja saat rahat tilillesi nopeimmillaan parin tunnin sisällä sopimuksen allekirjoittamisesta. Käyttämällä palveluamme lainojen vertailuun voit säästää siis sekä aikaa että rahaa.

Lukuisat asiat vaikuttavat siihen kuinka pikaisesti pankki tekee lainapäätöksen ja siirtää rahan tilillesi. Mahdollisimman nopean maksuprosessin varmistamiseksi suosittelemme täyttämään hakemuksen huolella.

Pankit, joilta voit hakea lainaa heti

Vertailemme esimerkiksi nämä pankit puolestasi
Näytä kaikki 23 kumppania

Usein kysyttyä pikalainoista

Voinko hakea lainaa netissä juuri nyt?

Kyllä – voit tehdä lainahakemuksen netissä juuri nyt. Palvelumme toimii kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Kuinka nopeasti lainaa on mahdollista saada?

Nopeimmillaan lainan voi saada tilille saman päivän aikana.

Huomioithan kuitenkin, että useimmat pankit käsittelevät lainoihin liittyvää rahaliikennettä vain arkipäivisin. Jos siis tarvitset lainaa viikonloppuna, voit joutua odottamaan seuraavaan arkipäivään saadaksesi rahat tilille.

Mitkä pankit maksavat lainan tillille nopeimmin?

Asiakkaamme saavat rahan nopeimmin tilille alle listatuilta rahoituslaitoksilta. Listassa näytetty aika on mediaanilukema sille, kuinka nopeasti hyväksytty laina siirretään pankin puolesta asiakkaan tilille.

Nämä pankit maksavat pienen lainan (500–5 000 euroa) tilille keskimäärin nopeimmin:

 • Instabank – 5 tuntia
 • Fellow Finance – 13 tuntia
 • Lainaamo – 17 tuntia

Suurempien lainojen, kuten yhdistelylainojen käsittelyajat ovat yleensä hieman pidempiä. Myös pankkikohtainen käsittelyaika vaihtelee eri kokoluokissa. Seuraavat pankit maksavat hieman suuremman lainan (5 001–15 000 euroa) keskimäärin nopeimmin tilille:

 • TF Bank – 19 tuntia
 • Kaarna – 21 tuntia
 • BRABank – 24 tuntia

TF Bank maksaa tilastojemme mukaan nopeimmin myös 15 000–20 000 euron suuruiset lainat keskimäärin 19 tunnissa. Tätä suurempien lainojen, esimerkiksi auto- tai remonttilainojen käsittelyssä saattaa kestää kauemmin.

Voiko lainan saamista nopeuttaa?

Yksinkertaisin tapa nopeuttaa lainahakemuksen käsittelyä on täyttää lainahakemus huolellisesti ja rehellisesti. Mitä enemmän ja tarkempaa tietoa pankilla on henkilökohtaisesta taloudestasi, sen helpommin ja nopeammin lainapäätös voidaan tehdä. Joissain tapauksissa luotonantaja voi pyytää lisätietoja ennen luottopäätöksen tekemistä.

Se, kuinka nopeasti rahat ovat tililläsi riippuu myös pankista, jota käytät. Jos luotonantajalla ei ole sopimusta pankkisi kanssa, saattaa lainatun rahasumman siirtoon kulua parikin pankkipäivää.

Onko pikalaina kalliimpi kuin hitaammin haettu laina?

Lainan korko määräytyy antamiesi ennakkotietojen, kuten tulojen ja aiempien lainojen perusteella. Sen sijaan sillä kuinka nopeasti tarvitset lainan ei ole vaikutusta lainan korkoon.

Myöskään lainavertailun tekeminen ja tarjouksen vastaanottaminen sivustomme kautta ei tuo lainaan lisäkustannuksia, vaan lainavertailu on sinulle ilmainen.

Mitä ehtoja minun tulee täyttää saadakseni lainaa heti?

Kun haluat nostaa lainaa heti tilillesi, muista että kaikilla lainantarjoajilla on tietyt ehdot lainahakemuksen hyväksymiseksi:
 • Hyväksytty lainahakemus edellyttää usein suomalaista kotiosoitetta, verkkopankkitunnuksia sekä puhtaita luottotietoja.
 • Hakijan tulee olla täysi-ikäinen ja omistaa pankkitili, jolle laina maksetaan. Joskus ikäraja voi olla yli 18 ja joskus käytössä on myös yläikäraja.
 • Tietojesi perusteella luotonantaja antaa sinulle hyväksytyn tai hylätyn lainapäätöksen. Yleensä saat lainapäätöksen netistä lähes välittömästi, sillä esimerkiksi luottotietojen tarkastaminen tapahtuu automaattisen palvelun kautta.

Lainojen vertailu kannattaa aina — myös kun tarvitset lainaa heti

Rahantarve saattaa ajoittain tuntua todella painostavalta, mutta erityisesti juuri silloin olisi syytä olla tarkkana sen sijaan, että valitsisi ensimmäisen vastaantulevan lainan. Käytä hetki lainojen vertailuun, jotta löydät edullisimman lainan, jonka voit hyvin saada tilillesi päivän aikana.

Moni pankki saattaa mainostaa lainaansa edullisimpana, vaikka se ei sitä tosiasiassa ole. Kaikki lainantarjoajat ovat kuitenkin voittoa tavoittelevia yrityksiä, jotka yrittävät saada katetta tuotteelleen. Siksi tulee aina ottaa asioista hyvin selvää itse ja vertailla lainantarjoajien vaihtoehtoja ennen kuin lähtee hakemaan lainaa heti tilille.

Arkielämän rahoittamiseen lainaa ei ole koskaan kannattava hakea, mutta yllättävät elämäntilanteet vaativat joskus nopeita toimenpiteitä, joihin laina netistä saattaa olla jopa ainoa ratkaisu. Jos esimerkiksi pyykinpesukone tai hammas hajoaa yllättäen, on ratkaisevaa että korjaamiseen tarvittavat varat ovat käytettävissä välittömästi tai ensi tilassa. Jos säästöjä ei ole, voi ainoana ratkaisuna olla odottamattomien menojen rahoittaminen lainalla.

Yllättävissäkin tilanteissa on mahdollista tehdä hyviä ratkaisuja, kun pitää järjen mukana päätöksenteossa. Kun on kyse lainan hankkimisesta, vähintä mitä voi tehdä on vertailla lainoja palvelumme kautta ennen päätöksentekoa.

Ohessa pieni muistilista lainaa heti tarvitsevalle:

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.