Lainaa heti tilille – Tarjoukset jopa 23 pankilta

Hae lainaa netistä alle 2 minuutissa, voit saada rahat tilille jopa saman päivän aikana.

 • Instant Lainaa nopeasti 500–60 000 €
 • Rocket Tarjousten vertailu ei sido sinua mihinkään
 • Badge Voit saada yli 20 eri pankin lainatarjouksen

Löydä sopivin laina minuuteissa

10000 €
10 vuotta
Arvioitu kuukausierä: 0 € 6 4 0
Täytä lainahakemus
Lainaesimerkki: Kun lainasumma on {{loanAmount}} €, takaisinmaksuaika {{tenure}} vuotta, tilinhoitomaksu {{monthlyFee}} €, avausmaksu {{startUpFee}} € ja nimelliskorko {{interestRate}} %, on lainan todellinen vuosikorko {{apr}} %. Takaisinmaksettava summa on tällöin {{totalRepayment}} €, eli {{monthlyRepayment}} €/kk. Lainasumma voi olla 500–60 000 € ja takaisinmaksuaika 1–15 vuotta. Lopullinen todellinen vuosikorko on asiakaskohtainen ja vaihtelee välillä 4,95–38 %. Nimelliskorko on korkeintaan 10 % 30.9.2021 asti, tämän jälkeen sopimuksen mukainen.
 • Instant Lainaa nopeasti 500–60 000 €
 • Rocket Tarjousten vertailu ei sido sinua mihinkään
 • Badge Voit saada yli 20 eri pankin lainatarjouksen

Vertaile lainat helposti ja nopeasti

Täytä hakemus

Täytä hakemus

Täytä tietosi vertailua varten. Tämä ei sido sinua mihinkään.

Kilpailutamme rahoituslaitokset

Kilpailutamme rahoituslaitokset

Kilpailutamme jopa 23 pankkia ja rahoituslaitosta alle minuutissa.

Vertaile tarjoukset

Vertaile tarjoukset

Vertaile saamasi henkilökohtaiset tarjoukset ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto.

["hero_section","three_steps_refresh","cta_sticky_banner","topic_introduction","provider_logo_refresh","faq_collapsible","provider_product_introduction","freetext","newsletter_subscription"] Löydä nopea laina vertailusta Voit hakea lainaa netistä parissa minuutissa

Näin voit hakea lainaa heti tilille

Joskus ulkopuolisen rahoituksen tarve iskee yllättäen, kun omista säästöistä ei ole kattamaan yllättäviä kuluja. Tällöin voi olla tarpeen saada lainaa heti tilille ja onneksi lainan voikin nykyään saada tilille jopa saman päivän aikana. Lainanhaku onnistuu nopeimmin netissä. Kun itselle sopiva lainamuoto on valittuna, ja tarkoituksena on hakea esimerkiksi vakuudetonta kulutusluottoa, kannattaa eri lainantarjoajia vertailla VertaaEnsin.fi:n tarjoamalla ilmaisella rahoitustuotteiden vertailupalvelulla.

Jos tarvitset lainaa heti tilille ilman vakuuksia tai takaajia, on lainahakemuksen täyttäminen netissä kätevin vaihtoehto. Kun tarkoituksena on hakea lainaa heti netistä, voit allekirjoittaa lainasopimukset kätevästi pankkitunnuksilla. Näin vältät asioinnin pankissa, ja voit hakea lainaa viikonpäivästä tai kellonajasta riippumatta. Lainaa voi hakea myös viikonloppuna, kunhan tarkistaa että valitun rahoituslaitoksen käsittelyajat sopivat omaan lainan tarpeeseen.

Pankkien aukioloajat saattavat olla haastavat erityisesti työssäkäyville henkilöille, sillä useimmat pankit ovat kiinni viikonloppuisin. Jos tarvitset lainaa heti viikonloppuna, ei siis kannata kääntyä konttoriasioinnin puoleen, vaan hakea laina netistä. Pankissa ei onnistu myöskään lainojen vertailu vaan tämän voi tehdä nopeasti netissä ja tutustua vertailun kautta mahdollisiin lainatarjouksiin.

Näin voit hakea lainaa heti tilille

Pankit, joilta voit hakea lainaa heti

Vertailemme esimerkiksi nämä pankit puolestasi

Lisätietoa lainan hakemisesta

Kyllä – voit tehdä lainahakemuksen netissä. Netistä haetun lainan voi allekirjoittaa pankkitunnuksilla. Voit tehdä lainahakemuksen nopeasti VertaaEnsin.fi -sivustolla ja saat sinulle sopivimmat henkilökohtaiset lainatarjoukset heti 23 yhteistyökumppanimme joukosta. Lainojen todellinen vuosikorko on esitetty vertailussa selkeästi, joten lainojen kustannusten vertailu on helppoa. Kun olet vertaillut lainoja ja valinnut niistä sinulle parhaan, voit hakea lainaa heti tilille.
Asiakkaamme saavat lainan nopeimmin tilille alle listatuilta rahoituslaitoksilta. Listassa näytetty aika on mediaani sille, kuinka nopeasti hyväksytty laina siirretään pankin puolesta asiakkaan tilille. Mediaani tarkoittaa keskimmäistä lukemaa, joka saadaan kun kaikki vertailuarvot järjestetään peräkkäin pienimmästä suurimpaan.

Nämä pankit maksavat pienen lainan (500 - 5000 euroa) tilille keskimäärin nopeimmin:
 • Instabank – 5 tuntia
 • Fellow Finance – 13 tuntia
 • Lainaamo – 17 tuntia


Suurempien lainojen käsittelyajat ovat yleensä hieman pidempiä, ja myös pankkien nopeusjärjestys vaihtelee eri kokoluokissa. Nämä pankit maksavat hieman suuremman lainan (5001 - 15000 euroa) keskimäärin nopeimmin tilille:
 • TF Bank – 19 tuntia
 • Kaarna – 21 tuntia
 • BRABank – 24 tuntia
TF Bank maksaa tilastojemme mukaan nopeimmin myös 15000 - 20000 euron suuruiset lainat keskimäärin 19 tunnissa. Suurempien lainojen käsittelyssä saattaa kestää kauemmin.
Jotta laina voidaan siirtää heti tilille, on tärkeää että lainahakemus on täytetty huolellisesti ja tiedot pitävät paikkansa. Useiden kulutusluottojen hakeminen onnistuu nopeasti netistä ja voit hakea lainaa heti pankkitunnuksilla.

Lainahakemuksen jättämisen jälkeen hakija saa lainatarjoukset tarkasteltavaksi melkeinpä heti, jopa muutamassa minuutissa. Tämän jälkeen hakija valitsee sopivimman lainatarjouksen, minkä jälkeen lainan käsittely siirtyy valitulle pankille sopimuksen viimeistelyyn. Onneksi kaikki hoituu nykyään helposti netissä pankkitunnusten ja Instantorin kaltaisten luottoluokituksen tarkastuspalveluiden ansiosta. Joissain tapauksissa luotonantaja tarvitsee lisätietoja ennen luottopäätöksen tekemistä. Se, kuinka nopeasti ja kuinka paljon saat lainaa netistä riippuu myös pankista, jota käytät. Jos luotonantajalla ei ole sopimusta pankkisi kanssa, saattaa rahojen siirtoon kulua parikin pankkipäivää.
Lainan korko määräytyy aina asiakaskohtaisesti. Korko määräytyy antamiesi ennakkotietojen, kuten tulojen ja aiempien lainojen perusteella. Yleensä saat lainaa paremmilla ehdoilla, jos haet sitä yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, mutta yksinkin on mahdollista löytää hyvin kilpailukykyinen laina netistä. Useamman tarjouksen pyytäminen takaa, että löydät itsellesi edullisimman lainan. VertaaEnsin.fi näyttää sinulle sopivat lainatarjoukset jopa 23 eri pankilta heti kun olet lähettänyt hakemuksen kauttamme. Lainavertailun tekeminen ja tarjouksen vastaanottaminen vertailupalvelun kautta ei tuo lainaan lisäkustannuksia, vaan vertailu on aina ilmainen.
Lainan hakeminen netistä onnistuu yhdellä hakemuksella vertailupalvelumme kautta, vieläpä ilman turhaa paperityötä. Useat rahoituslaitokset myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja liitteitä tiettyyn lainasummaan asti. Voit siis hakea lainaa netistä ilman liitteitä heti saatuasi sinulle sopivat lainatarjoukset. Käyttämällä lainavertailuamme saat sinulle sopivat tarjoukset jopa 23:lta tarjoajalta. Saat siis helposti käsityksen yleisestä korkotasosta ja löydät markkinoiden edullisimmat lainat.

Kun haluat nostaa lainaa heti tilillesi, muista että kaikilla lainantarjoajilla on tietyt ehdot lainahakemuksen hyväksymiseksi:
 • Hyväksytty lainahakemus edellyttää usein suomalaista kotiosoitetta, verkkopankkitunnuksia sekä puhtaita luottotietoja.
 • Hakijan tulee olla täysi-ikäinen ja omistaa pankkitili, jolle laina maksetaan. Joskus ikäraja voi olla jopa yli 18 ja joskus käytössä on myös yläikäraja.
 • Tietojesi perusteella luotonantaja antaa sinulle hyväksytyn tai hylätyn lainapäätöksen. Yleensä saat lainapäätöksen netistä heti, sillä esimerkiksi luottotietojen tarkastaminen tapahtuu automaattisen palvelun kautta.
Lainarahalla tehtäviä hankintoja tulee harkita huolella, ettei joudu ongelmiin takaisinmaksun kanssa. Lainavertailussamme mukana olevien vakuudettomien kulutusluottojen maksimi takaisinmaksuaika on 180 kk, eli 15 vuotta. Laina kannattaa kuitenkin aina maksaa takaisin mahdollisimman nopealla aikataululla, jotta lainakuluja ei ehdi kertyä turhan pitkältä ajalta. Suuria hankintoja ja menoeriä kuten auton ostoa tai remontin tekoa on perusteltua rahoittaa lainarahalla, ja maksaa takaisin itselleen sopivissa erissä. Kaikilla ei ole riittäviä säästöjä tällaisiin hankintoihin, mutta mahdollisuus ottaa lainaa ja suunnitella itselleen sopiva takaisinmaksuaikataulu. Tärkeintä on, että oma taloustilanne kestää takaisinmaksun.

Näin haet lainaa netistä nopeasti

Kun olet lainan tarpeessa tai aiot nostaa lainaa, on tärkeä vertailla kaikki vaihtoehdot. VertaaEnsin.fi näyttää eri lainantarjoajien todelliset vuosikorot ja lainojen kuukausierät. Vertailupalvelun avulla näet useiden lainantarjoajien lainatarjoukset nopeasti yhdellä kertaa ja voit valita niistä itsellesi sopivimman. Sivuston käyttö on nopeaa ja vaivatonta. Hakemuksen täyttäminen ja lainan hakeminen onnistuu heti, vain muutamassa minuutissa. Vertailupalvelut ovat tärkeä apu, kun lainan tarvitsee heti, mutta haluaa löytää matalakorkoisen ja järkevän lainan useiden lainatarjousten joukosta.

Voit vertailla edullisimpia lainatarjouksia ja hakea heti lainaa sopivan tarjouksen löydyttyä. Tämä säästää aikaa huomattavasti siihen verrattuna, että lähtisit vertailemaan eri pankkien lainoja itsenäisesti. Vertailun kautta saat heti lainatarjoukset useammalta lainantarjoajalta ja voit valita niistä mieleisesi. Muista myös, ettei lainatarjouksen pyytäminen velvoita sinua vielä mihinkään.

Yhteistyökumppaniemme tarjoamat lainasummat vaihtelevat 500 eurosta alkaen jopa 60 000 euroon asti, joten niin pienlaina, kuin suuremmat lainat löytyvät aina suoraan yhdestä paikasta. Lainan maksuajaksi voit valita halutessasi vain 6 kuukautta, mutta tarvittaessa laina-aika voi olla vaikka 5 vuotta. Voit siis hakea lainaa netistä saman tien usealta pankilta, nähdä juuri itsellesi sopivat lainat ja valita niistä sopivimman.

Mihin tarkoituksiin lainaa netistä kannattaa käyttää?

Suurempia lainasummia otetaan yleensä asuntoa, autoa, mökkiä tai remonttia varten. Näiden lisäksi suomalaiset hakevat lainaa netistä pienempinä summina kodinkone- ja elektroniikkaostoksiin sekä matkustamiseen. Joskus lainalla rahoitetaan myös yllättäviä kuluja, joihin ei ole ollut valmiina säästöjä.

Äkillinen tarve lainalle saattaa osua kenen tahansa kohdalle. Kyse voi olla vaikkapa lemmikin eläinlääkärikuluista, jolloin rahoitus täytyy järjestää heti, jos säästöjä ei ole omasta takaa. Kun kyse on pienemmästä kulutusluotosta, voi hakea lainaa heti netistä, jolloin lainan allekirjoittaminen onnistuu helposti pankkitunnuksilla. Vakuudeton laina myös siirretään käytännössä heti tilille. Takaisinmaksu tulee aina budjetoida omiin kuukausikuluihin ja yrittää maksaa pienikin pikalaina takaisin niin pian kuin mahdollista.

Uuden lainan netistä voi ottaa myös siihen tarkoitukseen, että saa yhdistettyä edelliset lainansa yhdeksi uudeksi lainaksi. Tämä on sinänsä kannattavaa, sillä tämä ratkaisu tulee yleensä kulujen osalta edullisemmaksi. Yhdistämällä lainat maksat lisäkuluja, kuten korkoa, vain yhdestä lainasta kerrallaan.

Hae lainaa netistä vain näiden ehtojen täyttyessä:
 • Tarvitset lainan yllättävän kulun kattamiseksi tai harkittuun hankintaan – et arjen kuluista selviytymiseen.
 • Olet varma, että saat lainan maksettua takaisin ajoissa, eikä sen hakeminen netistä vaaranna talouttasi.
 • Lainan todellinen vuosikorko ja muut kulut ovat maltilliset. Valitse lainasi vasta vertailun jälkeen.
 • Laina-aika on mahdollisimman lyhyt, mutta kuitenkin sellainen, että selviät lainan kuukausieristä ongelmitta.

Kulutusluotto heti – netistä vai pankista?

Kulutusluotto on suomalaisten usein hyödyntämä lainatuote. Sitä otetaan enimmäkseen yllättävien menojen, kuten rikkoutuneiden kodinkoneiden tai matkakustannusten rahoittamiseen. Kodinkoneen hajoaminen tai auton äkillinen huoltotarve voivat myös olla syitä, miksi lainaa täytyy saada mahdollisimman pian.

Jotkin kivijalkaliikkeet tarjoavat luottoa paikan päällä, mutta ennen luoton hyväksymistä kannattaa selvittää tutustua muihin vaihtoehtoihin. Liikkeestä otettu osamaksusopimus voi tulla yllättävän paljon kalliimmaksi, kuin vakuudeton laina. Saattaa olla järkevämpää tehdä lainahakemus ja ottaa lainaa netistä.

Jos tarvitset lainaa nopeasti, kannattaa aina tarkistaa myös oman pankin tilanne. Kun olet jo pankin asiakas, on yrityksen helppo tarkastaa tilitietosi, eikä pankkien välinen rahansiirto tule olemaan ongelma. Tänä päivänä isot suomalaispankit tarjoavat lainaa netistä hyvinkin nopealla aikataululla.

Riippuu kuitenkin pankista, onko nopea laina mahdollinen, vai kuluuko hakemuksen käsittelyssä kauemmin. Nopeimpien pankkien kohdalla rahat ovat tililläsi yhden pankkipäivän aikana ja voit nostaa kulutusluoton heti tilille. Pelkkään nopeuteen ei kannata kuitenkaan missään nimessä keskittyä. Oma pankki ei läheskään aina ole se halvin vaihtoehto. Lainaa netistä ei ikinä kannata hakea vertailematta, vaikka kuinka olisi kiire. Jos kiirehtii liikaa, saattaa paras lainatarjous jäädä saamatta ja päätyy maksamaan turhan kalliita lainakuluja.

Älä hae hätiköiden

Rahantarve saattaa ajoittain tuntua todella painostavalta, mutta erityisesti juuri silloin olisi syytä olla tarkkana sen sijaan, että valitsisi ensimmäisen vastaantulevan lainan. Käytä hetki lainojen vertailuun, jotta löydät edullisimman lainan, jonka voit hyvin saada tilillesi päivän aikana.

Moni pankki saattaa mainostaa lainaansa edullisimpana, vaikka se ei sitä tosiasiassa ole. Kaikki lainantarjoajat ovat kuitenkin voittoa tavoittelevia yrityksiä, jotka yrittävät saada katetta tuotteelleen. Siksi tulee aina ottaa asioista hyvin selvää itse ja vertailla lainantarjoajien vaihtoehtoja ennen kuin lähtee hakemaan lainaa heti tilille.

Pidä myös huolta, että olet miettinyt takaisinmaksusuunnitelmasi etukäteen. Luottoa ei pitäisi koskaan hakea, jos ei tiedä kuinka sen voi maksaa takaisin. Lainan takaisinmaksusta ja kuukausierien suuruudesta tulisi pitää tarkasti kirjaa, muuten vaarana on ylivelkaantuminen. Jos olet tällaisessa tilanteessa, ota yhteyttä oman kuntasi talousneuvontaan tai Takuusäätiöön uuden lainan hakemisen sijaan.

Arkielämän rahoittamiseen lainaa ei ole koskaan kannattava hakea, mutta yllättävät elämäntilanteet vaativat joskus nopeita toimenpiteitä, joihin laina netistä saattaa olla jopa ainoa ratkaisu. Jos esimerkiksi auto tai kodinkone hajoaa yllättäen, mutta säästöjä ei ole, voi tilanteeseen olla ratkaisuna hankinnan rahoittaminen lainalla. Tällöin on myös monesti ratkaisevaa saada lainaa heti tilille, jotta yllättävä kulu saadaan katettua nopeasti.

Yllättävissäkin tilanteissa on mahdollista tehdä hyviä ratkaisuja. Kun on kyse lainan hankkimisesta, vähintä mitä voi tehdä on vertailla lainoja ennen päätöksentekoa. Voit hoitaa vertailun ja hakea lainaa netistä lainavertailumme kautta yhden päivän aikana.

Mieti näitä ennen kuin haet lainaa netistä

Lainoja on erilaisia, ja niiden ominaisuudet vaihtelevat. Mieti tarkkaan minkälaisen luoton haluat, ja mihin tarkoitukseen tarvitset lainan Onko tärkeintä, että saat rahat äkkiä tilille? Onko haussa vakuudeton laina, vai löytyykö lainaan vakuuksia tai takaajia? Olisiko jatkuva luotto paras vaihtoehto?

Oma talous tulisi aina olla kunnossa, sillä lainan ottamisen motiivina ei tulisi ikinä olla rahaongelmat. Toisaalta lainaa netistä ottamalla voi paikata väliaikaista vajetta tuloissa, tai rahoittaa jonkin harkitun hankinnan.

VertaaEnsin.fi-palvelu vertailee kaikki lainan ominaisuudet. Saat laajan valikoiman vaihtoehtoja, oli lainasi suuruus sitten 2000 euroa tai 5000 euroa. Lainavertailustamme löydät useisiin rahantarpeisiin toimivimmat lainatuotteet ja niiden tarjoajat. Vertaa ensin kulut tarkasti ja hae lainaa tilillesi vasta tutustuttuasi vaihtoehtoihin – näin saat edullisen lainatarjouksen.

Muistilista lainaa heti tarvitsevalle:

 • Kartoita lainantarve huolellisesti. Nopea laina ei ole ratkaisu talousongelmiin, sillä vaikka saat lainaa heti tilillesi, tulee sinun lopulta suorittaa tätä suurempi summa lainanmyöntäjälle.
 • Hae lainaa vasta kilpailuttamisen jälkeen. Voit kilpailuttaa jopa yli 20 lainatarjousta palvelumme kautta, joten löydät helposti sopivimman lainan niin laina-ajan kuin koron puolesta.
 • Kiinnitä huomiota kokonaiskustannuksiin. Todellinen vuosikorko on aina paras edullisen lainan merkki, sillä siinä on huomioitu niin korko kuin avausmaksu ja tilinhoitokustannukset.
 • Pidä laina-aika lyhyenä. Pikalaina kannattaa maksaa pois nopeassa aikataulussa, sillä tällöin korko lakkaa juoksemasta. Kuluttajalla on aina oikeus suorittaa takaisinmaksu etukäteen ilman kuluja.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.