Menu
Soita
Soita 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Olet kirjautunut ulos.

Lähetämme sinulle sähköpostitse ohjeet kuinka nollaat salasanan.

“altnameimage"

Näin voit hakea lainaa nopeasti

Kun rahantarpeesi on akuutti ja omat rahat eivät riitä, saatat tarvita lainaa heti. Itselle sopivan lainan etsiminen on netissä helppoa nopeaa. Lainavertailustamme on mahdollista katsoa heti sinulle sopivimmat lainavaihtoehdot.

Jos lainatarpeesi on äkillinen ja haluat lainaa nopeasti, lainahakemuksen täyttäminen netissä on paras vaihtoehto. Verkossa asiointi on usein nopeampaa ja helpompaa sovittaa omiin aikatauluihin, kuin erillisen asiakaskäynnin sopiminen pankkineuvojan kanssa.

Pankeilla on onneksi myös chat- palvelut, mutta chateissa voi useimmiten vain kysyä yksinkertaisia kysymyksiä tai sopia tapaamisesta asiakasneuvojan kanssa. Nopeammin lainaa voi hakea nettipalveluiden kautta: useimpien pankkien asiakkaat voivat hakea lainaa verkkopankista, ja myös rahoituslaitokset tarjoavat kuluttajille mahdollisuuden hakea kulutusluottoja ja joustoluottoja nettihakemuksen avulla. Kun olet vertaillut ja löytänyt netistä itsellesi parhaimman lainan, voit siirtyä heti lainahakemuksen täyttämiseen.

Voit täyttää lainahakemuksen heti

Kun olet tehnyt huolellisen vertailun ja löytänyt itsellesi sopivimman lainan, voit siirtyä lainahakemuksen täyttämiseen heti. Jotta voit hakea lainaa, sinun täytyy yleensä tunnistautua esimerkiksi verkkopankkitunnuksillasi. Tämä lisäksi lainanmyöntäjät voivat pyytää pääsyä tilitapahtumiisi tai pyytää palkkakuittejasi nähtävilleen. Positiivisen luottopäätöksen saadaksesi, sinulta yleensä vaaditaan vakituista kotiosoitetta Suomessa, suomalaista puhelinnumeroa, verkkopankkitunnuksia sekä moitteettomia luottotietoja.

Näillä tiedoilla lainanmyöntäjä tekee arvion siitä, voidaanko lainahakemus hyväksyä. Monet lainantarjoajat käyttävät automatisoitua palvelua kuten Instantoria lainapäätöksen tekoon. Instantor tekee analyysin tilitietojesi perusteella ja analyysin tekoon menee usein vain minuutteja, joten saat lainapäätöksen hetii. Toiset lainantarjoajat tekevät lainapäätökset manuaalisesti omien aukioloaikojen puitteissa. Tällöin lainahakemus hyväksytään tai hylätään lainahakemusten käsittelytunteina.

Saat lainaa nopeasti – enintään 15 minuutissa

Vaikka lainapäätös tehtäisiin nopeasti, voi rahojen siirrossa mennä hetki jos toinenkin. Yksi kulutusluottoyritysten ja pikavippifirmojen myyntivalteista on nimenomaan nopeus. He lupaavat usein lainarahat tilillesi heti hakemuksen hyväksynnän jälkeen. Tällöin kaiken on kuitenkin osuttava nappiin:

  • Haet lainaa netissä
  • Hakemuksesi täyttää kaikki vaatimukset eikä lisäliitteitä tarvita.
  • Instantor tarkastaa pankkitilisi tapahtumat.
  • Haet lainaa yrityksen lainankäsittelytunteina.
  • Sinulla on käytössäsi pankki, jonka kanssa luotonantajalla on sopimus.
  • Kaikki menee nappiin.

Vaikka lainamainoksissa usein luvataan lainaa heti, lupaus nopeista rahoista ei välttämättä toteudu joka kerta. On hyvä varautua siihen, että lainarahat ilmestyvät tilillesi hyvässäkin lykyssä vasta muutaman pankkipäivän päästä. Laina, joka on luvattu heti saatavaksi, ei siis välttämättä olekaan niin nopea kuin luulit.

Se, onko lainantarjoajalla diili oman pankkisi kanssa, vaikuttaa siihen, miten nopeasti rahat siirtyvät tilillesi. Jos lainantarjoajalla ja pankillasi on jonkinlainen sopimus, siirtyvät rahat nopeammin kuin niiden pankkien asiakkaille, joiden pankeilla ei ole mitään sopimusta lainantarjoajan kanssa. Lainan hakeminen omastakin pankista voi joskus olla kannattavaa, sillä heillä on sinun tulo- ja menotiedot koko asiakkuutesi ajalta ja lainapäätös voidaan tehdä melkein heti.

Voitko saada omasta pankistasi lainaa nopeasti?

Jos harkitset kulutusluoton hakemista pankista, jonka asiakkaana jo olet, voit saada lainaa hyvin nopeasti. Esimerkiksi Nordean joustoluotosta on mahdollista saada myönteinen lainapäätös heti lainaa hakiessa. Jos olet saanut myönteisen lainapäätöksen, saat rahasi heti tilillesi arkipäivisin kello 7–22:30 välisenä aikana.

Samoin on esimerkiksi Handelsbankenin Tosikätevä-lainassa, jota voi hakea verkkopankkitunnuksillasi. Kun olet ollut Handelsbankenin asiakas vähintään kuusi kuukautta ja palkkasi tai eläkkeesi maksetaan Handelsbankenin tilillesi, saat luottopäätöksen yhden pankkipäivän kuluessa. Jos luottopäätös on myönteinen, saat rahat tilillesi yhden pankkipäivän kuluessa.

Selvittämällä oman pankkisi lainan myöntämisen toimintatavat, tiedät, onko omasta pankistasi mahdollista saada lainaa nopeasti, vai kannattaako laina hakea toisesta pankista tai rahoitusyhtiöstä.

Lainaa ei ole pakko saada aina heti

Vaikka joskus rahan tarve voi olla polttava, älä silti suin päin ryntää ottamaan nopeinta lainatarjousta – se kun ei välttämättä suinkaan ole paras.

Älä myöskään tyydy heti oman pankkisi kulutusluottotarjoukseen, vaan vertaile rohkeasti eri luotonantajien tarjouksia. Vertailemalla voit säästää, ja voit saada lainasi myös huomattavasti edullisemmin, jos maltat vertailla ennen päätöksentekoa. Muutaman minuutin vertailu ei hidasta lainanhakuprosessia ja sinun on silti mahdollista saada lainaa nopeasti.

Lainanhakuprosessin aloittamista ei tarvitse tehdä hätiköiden, jos on osannut ennakoida mahdollista rahantarvetta säästämällä. Suomalaiset ovat tunnetusti huonoja säästämään pahan päivän varalle. Jos tarvitset lainaa heti, se ei välttämättä kuitenkaan tarkoita sitä, että oman taloutesi hoito olisi kuralla.

Oman talouden hallintaa voi myös opetella esimerkiksi budjetoimalla. Budjetin avulla voit oppia käyttämään rahojasi hallitusti ja välttämään nopean lainan tarpeen. Jos sinulla on aina rahat loppu kuun lopussa ja monen laskun eräpäivä häämöttää samaan aikaan, budjetin avulla opit jättämään tilillesi riittävän määrän rahaa, jotta pystyt maksamaan kaikkein tärkeimmät menot joka kuukausi. Lisäksi näet, mihin rahasi kuluvat ja voisitko pieniä muutoksia tekemällä säästää helposti satasia kuukaudessa.

Monet äkilliset rahantarpeet on mahdollista ennakoida: jos esimerkiksi oma auto on käynnistynyt huonosti kuukausitolkulla tai jos jääkaappi pitää outoa ääntä, on hyvä varautua siihen, että auto tai jääkaappi tulee tarvitsemaan korjauksia tai uusimista lähitulevaisuudessa. Jos varoitusmerkit jättää huomioimatta, voi lainantarve yllättää. Monet rikkoontumiset ja hajoamiset tapahtuvat ilman ennakkovaroitusta, jolloin muutaman kympin sukanvarteen säästänytkin voi tarvita säästöjensä avuksi lainaa nopeasti.

Hyvä lainapäätös perustuu tarpeeseen. Lainalla ei kannata maksaa jokapäiväisiä elämisen kuluja, ellei ole täysin varma siitä, että lainan lyhennys lähitulevaisuudessa onnistuu. Toiselle laina voi auttaa ostamaan uuden esineen, kun toiselle lainan tuoma elämys voi helpottaa arjen jaksamista. Omat tarpeet muodostavat sen tosiasian, kannattaako lainaa hakea vai ei.

Hae Suomen edullisinta lainaa avullamme

  1. Vertaa lainat
  2. Hae lainaa
  3. Jos hakemuksesi täyttää vaatimukset ja haet lainaa lainankäsittelyaikana saat lainan lähes heti tilillesi
Monelle lainan tarve voi tulla yllättäen: auto voi hajota kesken työmatkan tai jääkaappi surista viimeisen kerran ja säästöt eivät välttämättä riitä uuden auton tai jääkaapin ostamiseen taikka korjaamiseen. Tällaisissa tilanteissa laina voi olla avuksi. Jos lainaa tarvitsee heti, lainan etsiminen kannattaa aloittaa netistä, sillä useimpien lainantarjoajien lainaehtoja ja -tarjouksia voi helposti tutkailla netissä oman aikataulun mukaan.
Vaikka lainahakemuksia voi täytellä vapaasti ihan milloin vaan, lainahakemuksen hyväksyntä ja rahojen siirto voi viedä oman aikansa. Vaikka lainaa haluaisi heti, rahat voivat saapua tilille pahimmillaan vasta muutaman päivän kuluttua. Lainantarjoajien verkkosivuilta voit useimmiten löytää tiedon siitä, miten lainaprosessi toimii ja kuinka pitkä aika rahojen siirtämiseen yleensä menee.