Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Lainaa heti tilille

Täytä hakemus alle 2 minuutissa, voit saada rahat tilille jopa saman päivän aikana

  • Instant Lainaa nopeasti 500–60 000 €
  • Rocket Tarjousten vertailu ei sido sinua mihinkään
  • Badge Voit saada jopa 23 eri pankin lainatarjouksen

Laske lainan kuukausierä

10000 €
120 kk
Arvioitu kuukausierä: 0 € 8 5 0
Vertaile lainoja ilmaiseksi Miten lainalaskuri toimii?
  • Instant Lainaa nopeasti 500–60 000 €
  • Rocket Tarjousten vertailu ei sido sinua mihinkään
  • Badge Voit saada jopa 23 eri pankin lainatarjouksen

Näin haet ja vertailet lainaa

Täytä hakemus

Täytä hakemus

Täytä tietosi vertailua varten. Tämä ei sido sinua mihinkään.

Kilpailutamme rahoituslaitokset

Kilpailutamme rahoituslaitokset

Kilpailutamme yli 22 pankkia ja rahoituslaitosta alle minuutissa.

Vertaile tarjoukset

Vertaile tarjoukset

Vertaile saamasi henkilökohtaiset tarjoukset ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto.

["hero_section","three_steps_refresh","cta_sticky_banner","topic_introduction","provider_logo_refresh","faq_refresh","newsletter_subscription"] Vertaile ja löydä edullisin laina nopeasti Lainahakemuksen teko hoituu 2 minuutissa.

Näin voit hakea lainaa heti tilille

Joskus lainan tarve iskee yllättäen, eikä omista säästöistä ole kattamaan yllättäviä kuluja. Tällöin voi olla tarve saada lainaa heti tilille, eikä odottamiseen tai säästämiseen ole aikaa. Onneksi laina on nykyään mahdollista saada usein heti tilille. Käytä kuitenkin hetki itsellesi sopivan lainamuodon löytämiseen. Kun lainamuoto on valittuna, ja tarkoituksena on hakea esimerkiksi vakuudetonta kulutusluottoa, kannattaa eri lainantarjoajia vertailla VertaaEnsin.fi:n tarjoamalla ilmaisella rahoitustuotteiden vertailupalvelulla.

Jos tarvitset lainaa heti tilille, lainahakemuksen täyttäminen netissä on nopeinta. Hakiessasi lainaa heti netissä voit allekirjoittaa lainasopimukset kätevästi pankkitunnuksilla. Näin vältät asioinnin pankissa, ja voit hakea lainaa viikonpäivästä tai kellonajasta riippumatta. Lainaa voi hakea myös viikonloppuna, kunhan tarkistaa että valitun rahoituslaitoksen käsittelyajat sopivat omaan lainan tarpeeseen.

Pankkien aukioloajat saattavat olla haastavat erityisesti työssäkäyville henkilöille, eikä muiden pankkien puolueeton vertailu onnistuisi paikanpäällä. Ei kannata kääntyä konttoriasioinnin puoleen, jos tarvitset lainaa heti viikonloppuna, sillä useimmat pankit ovat kiinni viikonloppuisin.

Näin voit hakea lainaa heti tilille

Pankit, joilta saat lainaa heti

Vertailemme esimerkiksi nämä pankit puolestasi

Lainan hakeminen käytännössä

Kun olet lainan tarpeessa, tai aiot nostaa lainaa, on tärkeä vertailla kaikki vaihtoehdot. VertaaEnsin.fi näyttää eri lainantarjoajien todelliset vuosikorot.
Sivuston käyttö on nopeaa ja vaivatonta. Lainavertailu ja lainan hakeminen onnistuu heti, eikä tähän mene montaa minuuttia. Vertailupalvelut ovat tärkeä apu, kun lainaa tarvitsee heti, mutta haluaa löytää matalakorkoisen ja järkevän lainan useiden lainatarjousten joukosta.

Vertailupalvelun avulla näet useiden eri lainantarjoajien tarjoukset yhdellä kertaa ja voit valita niistä itsellesi sopivimman.

Voit sekä vertailla edullisimpia lainatarjouksia, sekä hakea heti lainaa sopivan tarjouksen löydyttyä. Tämä säästää aikaa huomattavasti. Vertailun kautta lainatarjousta voi myös pyytää useammalta lainantarjoajalta samalla kerralla – eikä lainatarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään.

Huonoihin tarjouksiin ei pidä tietenkään tarttua. Useamman tarjouksen pyytäminen takaa kuitenkin sinulle parhaimman hinnan myös niiltä tarjoajilta, joiden korko on asiakaskohtainen. Asiakaskohtainen korko määräytyy antamiesi ennakkotietojen perusteella.

Voiko lainahakemuksen täyttää heti verkossa?

Kyllä, lainahakemuksen voi täyttää heti verkossa. Voit tehdä lainavertailun nopeasti VertaaEnsin.fi -sivustolla ja saat sinulle sopivat henkilökohtaiset lainatarjoukset heti. VertaaEnsin.fi näyttää lainojen kustannukset ja hintaerot selkeästi. Kun olet vertaillut lainoja ja valinnut niistä sinulle parhaan, voit hakea lainaa heti tilille. Lainahakemusta tehdessäsi sinulla tulee olla suomalainen henkilötunnus, sekä verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten.

Useat pankit ja rahoituslaitokset myöntävät kulutusluottoja ilman vakuuksia ja liitteitä tiettyyn lainasummaan asti. Voit siis hakea lainaa ilman liitteitä heti saatuasi sinulle sopivat tarjoukset.

  • Hyväksyttyyn luottopäätökseen vaaditaan usein suomalaista kotiosoitetta, verkkopankkitunnuksia sekä puhtaita luottotietoja.
  • Hakijan tulee myös olla täysi-ikäinen ja omistaa pankkitili, jolle laina maksetaan.
  • Tietojesi perusteella luotonantaja antaa sinulle hyväksytyn tai hylätyn lainapäätöksen. Yleensä saat lainapäätöksen lainantarjoajilta heti, kiitos erilaisten automatisoitujen palveluiden, kuten Instantorin.
  • Tietosi analysoidaan minuuteissa, eli luottopäätöksen tekeminen on nopeaa.

Mistä lainaa heti tilille?

Monet lainanantarjoajat lupaavat rahat tilille saman päivän aikana. Pidä kuitenkin mielessä, että rahan siirto ei aina käytännössä onnistu näin nopeasti. Jotta laina voidaan maksaa heti tilille, on tärkeää että lainahakemus on täytetty huolellisesti ja tiedot pitävät paikkansa. Käytännössä esimerkiksi useiden kulutusluottojen hakeminen onnistuu verkossa ja voit hakea lainaa heti pankkitunnuksilla.

Valmistautuminen on nopeampaa, jos voit olla varma omista luottotiedoistasi ja olet miettinyt takaisinmaksusuunnitelmaasi valmiiksi. Lisäksi eri lainavaihtoehtoihin kannattaa tutustua etukäteen. VertaaEnsin.fi:stä löydät Suomen markkinoilla toimivat luotettavat lainantarjoajat ja tarjoajiin, sekä lainoihin on helppo tutustua.

Joskus luotonantaja tarvitsee lisätietoja ennen luottopäätöksen tekemistä. Rahasiirron nopeuteen voi vaikuttaa myös pankki, jota käytät. Jos luotonantajalla ei ole sopimusta pankkisi kanssa, voi rahojen siirtoon kulua parikin pankkipäivää.

Teknisesti lainan saaminen heti on mahdollista. Tämä riippu kuitenkin useasta tekijästä. Kannattaa varautua pieneen odotukseen kaiken varalta. Jos on todella kiire kannattaa käytännön asiat selvittää ennen tarjouksen hyväksymistä esimerkiksi olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.

Jos otat pienen lainan, on hyvä jos yrität maksaa sen takaisin mahdollisimman nopeasti. Näin kuluja ehtii kertyä vähemmän. Joskus 30 päivää riittää hyvin maksuajaksi jos on ajatellut maksaa pienen luoton takaisin jo seuraavana palkkapäivänä.

Mihin tarkoituksiin lainaa kannattaa ottaa?

Suurempia summia lainaa otetaan esimerkiksi asuntoa, autoa, mökkiä tai remonttia varten. Näiden lisäksi suomalaiset lainaavat pienempiä summia myös kodinkone- ja elektroniikkaostoksiin, sekä matkustamiseen. Joskus lainalla maksetaan myös yllättäviä laskuja.

Uuden lainan voi ottaa myös siksi, että saa yhdistettyä edelliset lainansa yhdeksi. Tämä on sinänsä kannattava ratkaisu, sillä tämä ratkaisu tulee yleensä kulujen osalta edullisemmaksi. Yhdistämällä lainat maksat lisäkuluja, kuten korkoa, vain yhdestä lainasta kerrallaan.

Äkillinen tarve lainalle voi osua kenen tahansa kohdalle. Kyse voi olla esimerkiksi lemmikin eläinlääkärikuluista, jolloin rahoitus täytyy järjestää heti, jos säästöjä ei ole omasta takaa. Kun kyse on pienemmästä kulutusluotosta, voi lainaa hakea heti netistä, jolloin lainan allekirjoittaminen onnistuu pankkitunnuksilla ja käytännössä laina voidaan maksaa heti tilille. Takaisinmaksu kannattaa budjetoida heti omiin kuukausikuluihin ja yrittää maksaa pienikin laina takaisin mahdollisimman pian.

Kulutusluotto heti – rahoituslaitoksesta vai pankista?

Kulutusluotto on suomalaisten usein hyödyntämä lainatuote. Sitä otetaan enimmäkseen yllättävien menojen rahoittamiseen. Esimerkiksi edullinen äkkilähtö voi olla vaikeaa rahoittaa, jos sitä varten ei ole ehtinyt säästämään. Tällaisessa tapauksessa luotolla matkustaminen voi olla ainoa vaihtoehto, sillä tarjoukset eivät ole voimassa pitkään.

Kodinkoneen hajoaminen tai auton äkillinen huoltotarve voivat myös olla syitä, miksi lainaa täytyy saada mahdollisimman pian. Jotkin liikkeet tarjoavat luottoa paikan päällä, mutta kannattaa kuitenkin selvittää itse ensin, mikä vaihtoehto tulisi halvimmaksi. Yleensä liikkeen tarjoama rahoitus ei ole edullisin vaihtoehto.

Jos tarvitset lainaa nopeasti, kannattaa tarkistaa myös oman pankkisi tilanne. Kun olet jo pankin asiakas, on pankin helppo tarkastaa tilitietosi eikä pankkien välinen rahansiirto tule olemaan ongelma.

Riippuu kuitenkin pankista, tarjoavatko he nopeita lainapalveluita. Nopeimmillaan pankkien kanssa rahat ovat tililläsi yhden pankkipäivän aikana ja voit saada kulutusluoton heti tilille.

Pelkkään nopeuteen ei kannata kuitenkaan missään nimessä keskittyä. Oma pankki ei läheskään aina ole se halvin vaihtoehto, eikä lainaa kannata ottaa vertailematta vaikka kuinka olisi kiire. Jos kiirehtii liikaa, voi paras lainatarjous mennä ohi ja päätyy maksamaan turhan kalliita lainakuluja.

Älä hae hätiköiden

Rahantarve voi joskus tuntua todella painostavalta, mutta erityisesti juuri silloin olisi syytä olla tarkkana, eikä valita ensimmäistä vastaantulevaa lainatarjousta. Käytä hetki lainojen vertailuun, jotta löydät edullisimman lainan.

Jotkin lainantarjoajat saattavat mainostaa lainaansa edullisimpana, vaikka eivät sitä tosiasiassa ole. Kaikki lainantarjoajat ovat kuitenkin voittoa tavoittelevia yrityksiä, jotka yrittävät saada katetta tuotteelleen. Siksi kannattaa ottaa asioista hyvin selvää itse ja vertailla eri lainantarjoajien vaihtoehtoja.

Pidä myös huolta, että olet miettinyt takaisinmaksusuunnitelmasi etukäteen. Lainaa ei pitäisi koskaan hakea, jos ei tiedä kuinka sen voi maksaa takaisin. Lainan takaisinmaksusta ja kuukausierien suuruudesta tulisi pitää tarkasti kirjaa, muuten vaarana on ylivelkaantuminen. Jos olet tällaisessa tilanteessa, ota yhteyttä oman kuntasi talousneuvontaan uuden lainan hakemisen sijaan.

Yllättävät elämäntilanteet vaativat joskus nopeita ratkaisuja. Arkielämän rahoittamiseen lainaa ei ole koskaan kannattava ottaa. Jos esimerkiksi auto tai kodinkone hajoaa yllättäen, eikä säästöjä ole, voi tilanteeseen olla ratkaisuna hankinnan rahoittaminen lainalla.

Yllättävissäkin tilanteissa voi tehdä hyviä ratkaisuja ja kun on kyse lainan hankkimisesta, vähintä mitä voi tehdä on vertailla lainoja ennen päätöksentekoa. Voit hoitaa vertailun ja hakea lainatarjoukset lainaa lainavertailumme kautta.

Mieti näitä ennen kuin haet lainaa

Lainoja on erilaisia, ja niiden ominaisuudet vaihtelevat. Mieti tarkkaan minkälaisen luoton haluat, ja mihin tarvitset lainaa. Onko tärkeää, että saat rahat äkkiä tilille? Onko sinulla vakuuksia tai takaajia? Olisiko jatkuva luotto paras vaihtoehto?

Oma talous tulisi aina olla kunnossa, eikä lainan ottamisen motiivina tulisi ikinä olla rahaongelmat. Lainaa ottamalla voi paikata väliaikaista vajetta tuloissa, tai rahoittaa jonkin harkitun hankinnan.

VertaaEnsin.fi vertailee kaikki lainan ominaisuudet. Saat laajat tulokset eri vaihtoehdoista, oli lainasi suuruus sitten 2000 euroa tai 5000 euroa. Lainaertailustamme löydät eri rahantarpeisiin sopivat lainatuotteet ja niiden tarjoajat. Vertaa ensin tarkasti ja hae lainaa vasta tutustuttuasi vaihtoehtoihin saadaksesi edullisimman tarjouksen

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.