Lainaa nopeasti — Hae pikalainaa ja voit saada lainan lähes heti tilille

Hae pikalainaa helposti alle 5 minuutissa! Saat välittömän alustavan lainapäätöksen ja mahdollisuuden saada rahat tilille heti saman päivän aikana.

  • Lainaa nopeasti 500 € alkaen
  • Saat lainapäätöksen välittömästi
  • Ilmainen hakemus ilman sitoutumista lainan ottamiseen

Hae pikalainaa tästä!

Arvioitu kuukausierä:

+300 000 asiakasta on käyttänyt palvelua
4.5
Arvostelut tarjoaa

Hae lainaa nyt, voit saada rahat tilillesi samana päivänä

Äkillinen tarve lainalle saattaa osua kenen tahansa kohdalle yllättäen. Kyse voi olla vaikkapa äkillisestä pesukoneen rikkoutumisesta tai odottamattomista lääkäri- tai korjaamolaskuista. Tilanteessa, jossa omien tai läheisten säästöt eivät riitä kattamaan yllättäviä menoja, voi olla tarpeen hakea lainaa nopeasti.

Kun sinulle tulee tarve saada laina heti tilille, kannattaa katse tällöin suunnata netin vakuudettomiin lainoihin. Automaattinen lainatarjousten kilpailutus, välitön alustava lainapäätös ja rahat nopeasti tilille ovat tekijöitä, joiden takia tuhannet kuluttajat ovat onnistuneesti hakeneet lainaa kauttamme.

Ota siis kokeiluun sivustomme lainavertailu ja kilpailuta itsellesi pikalaina heti tilille.

Pieni laina heti tilille

Palvelumme kautta sinun on mahdollista saada useita lainatarjouksia nopeasti monilta pankeilta yhdellä hakemuksella. Alustavan päätöksen lainasta saat lähes välittömästi, jonka jälkeen vertailemme pankkien lainatarjoukset puolestasi.

Sinun on mahdollista hyväksyä saamasi lainatarjous välittömästi tai pohtia asiaa pidempään. Hyväksyttyäsi tarjouksen saat rahat tilillesi nopeimmillaan parin tunnin (ja hitaimmillaankin 1-2 pankkipäivän) sisällä lainasopimuksen allekirjoittamisesta verkkopankkitunnuksillasi.

Suurempi laina nopeasti tilille

Koska pikalainan tarve on usein pieni, voi esimerkiksi onnistua saamaan 500 euroa lainaa heti. Kun taas kyseessä on suurempi laina, voi kaikkien tarjousten vastaanottamisessa sekä lainan maksamisessa kestää päivä tai pari.

Tämä johtuu siitä, että suurempien lainojen ja pidempien takaisinmaksuaikojen selvitys ei joissakin pankeissa tapahdu automaattisesti. Tästä syystä kaikki isommat pikalainatarjoukset eivät välttämättä saavu nähtäväksi päivän sisällä. Mikäli haet useamman tuhannen euron pikalainaa, on tämä hyvä pitää mielessä, jotta halvin pikalaina löytyy varmasti.

Löydä sinulle sopiva laina nopeasti

Lainahakemuksen teko on helppoa ja nopeaa.

Pikalaina lainojen yhdistämiseen?

Tilanteessa, jossa olet aiemmin ottanut muita pieniä lainoja, tai sinulla on useita muita maksuja, kuten luottokorttivelkaa ta osa-maksuja, voi sinun olla kannattavaa miettiä hakevasi lainaa heti kyseisten luottojen poismaksuun.

Vanhojen velkojen poismaksulla on kannaltasi monia positiivisia vaikutuksia:

  • Maksat jatkossa vain yhden lainan korkoa
  • Yhden ison lainan korkokustannukset ovat pienemmät kuin useiden pienten lainojen
  • Muistettavanasi on vain yksi lasku sekä yksi eräpäivä

Mikäli haluat hakea lainaa heti yhdistääksesi useat luottosi, voit siirtyä tästä sivullemme lainojen yhdistäminen.

Pankit, joilta voit hakea lainaa heti

Näytä kaikki yhteistyökumppanimme

Usein kysyttyä pikalainoista

Onko mahdollista hakea pikalainaa 24h?

Voit hakea pikalainaa koska tahansa, siis vaikka nyt. Palvelumme toimii kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Olipa kyseessä viikonloppu tai yö, palvelussamme täytetty hakemus lähetetään saman tien pankkikumppaneillemme.

Pienet, nopeat lainat hoituvat yleensä automaattiprosessin avulla, joten voit saada luottopäätöksen sekä ensimmäiset tarjoukset heti riippumatta kellonajasta.

Kuinka kauan lainahakemuksen täyttäminen kestää?

Lainahakemuksen täyttämiseen käytettävä aika vaihtelee yksilökohtaisesti. Keskimäärin asiakkaamme käyttävät alle 5 minuuttia lainatarjouksen perustietojen antamiseen.

Lainahakemuksessa kysytään henkilötietojen lisäksi tietoja tuloista ja menoista sekä edeltävistä veloista. Selvittämällä tarvittavat tiedot valmiiksi ja varaamalla mahdollisesti tarvittavat asiakirjat (esimerkiksi palkkalaskelma) etukäteen voit nopeuttaa sekä lainahakemuksen täyttämistä että varsinaista lainaprosessia.

Miten pikalaina eroaa pikavipistä?

Pikalaina on nimensä mukaisesti laina, jota voidaan hakea nopeasti ja helposti. Käytännössä kaikki netistä haettavat vakuudettomat luotot ovat pikalainoja.

Pikalaina kuitenkin sekoitetaan usein pikavippiin. Vaikka pikalainassa ja pikavipeissä on joitain samoja piirteitä, ovat ne hyvin erilaisia rahoitustuotteita. Pikalainaa voi pitää pikavipin kehittyneenä versiona, josta on poistettu lukuisia pikavippien negatiivisia piirteitä, kuten korkeat korot, epämääräiset lainanmyöntäjät ja erittäin lyhyet takaisinmaksuajat.

Mikä on pikalainan korko?

Pikalainan korko on sama kuin muissakin vakuudettomissa lainoissa. Jokainen pankki antaa sinulle aina henkilökohtaisen tarjouksen, joten ainoastaan täyttämällä hakemuksen, saat selville juuri sinulle tehtävän korkotarjouksen.

Pääasiassa korko pikalainassa kuitenkin liikkuu 4,5% sekä 20% välillä, riippuen hakijan tuloista sekä haettavan lainasumman määrästä ja takaisinmaksuajasta.

Onko pikalaina muita lainoja kalliimpi?

Lainan korko määräytyy antamiesi ennakkotietojen, kuten tulojen ja aiempien lainojen perusteella. Sen sijaan sillä kuinka nopeasti tarvitset lainan ei ole vaikutusta lainan korkoon.

Myöskään lainavertailun tekeminen ja tarjouksen vastaanottaminen sivustomme kautta ei tuo lainaan lisäkustannuksia, vaan lainavertailu on sinulle ilmainen.

Miten löytää edullisin pikalaina?

Halpa laina heti tilille löytyy helpoiten kilpailuttamalla useat pankit kerralla. Tähän suosittelemme VertaaEnsin.fi:n luotettavaa lainankilpailutuspalvelua.

Sivultamme löytyvät lainahakemus sekä lainavertailu ovat aina maksuttomia palveluita, jonka avulla vertailet lainatarjoukset useilta pankeilta yhdellä hakemuksella.

Kuinka nopeasti lainaa voi saada?

Nopeimmillaan lainan voi saada tilille saman päivän aikana.

Huomioithan kuitenkin, että useimmat pankit käsittelevät lainoihin liittyvää rahaliikennettä vain arkipäivisin. Jos siis tarvitset lainaa viikonloppuna, voit joutua odottamaan seuraavaan arkipäivään saadaksesi rahat tilille.

Saako helpommin lainaa heti netistä vai pankista?

Kun haluat hakea lainaa heti ilman vakuuksia, on se helpompi tehdä netissä. Tämä siksi, että netissä tehtävä lainahakemus on nopea täyttää, saat usean pankin tarjoukset nähtäville nopeasti ja voit myös allekirjoittaa lainasopimuksen netissä.

Voit siis tehdä koko lainanhakuprosessin alusta loppuun netissä puhelimella tai tietokoneella poistumatta kotisohvalta. Lisäksi pankki antaa sinulle saman tarjouksen riippumatta siitä, teetkö hakemuksen netissä vai paikan päällä pankissa.

Voiko lainan saamista nopeuttaa?

Yksinkertaisin tapa nopeuttaa lainahakemuksen käsittelyä on täyttää lainahakemus huolellisesti ja rehellisesti. Mitä enemmän ja tarkempaa tietoa pankilla on henkilökohtaisesta taloudestasi, sen helpommin ja nopeammin lainapäätös voidaan tehdä. Joissain tapauksissa luotonantaja voi pyytää lisätietoja ennen luottopäätöksen tekemistä.

Se, kuinka nopeasti rahat ovat tililläsi riippuu myös pankista, jota käytät. Jos luotonantajalla ei ole sopimusta pankkisi kanssa, saattaa lainatun rahasumman siirtoon kulua parikin pankkipäivää.

Kuka voi hakea pikalainaa?

Kun haluat nostaa lainaa heti tilillesi, muista että kaikilla lainantarjoajilla on tietyt ehdot lainahakemuksen hyväksymiseksi:

  • Hyväksytty lainahakemus edellyttää usein suomalaista kotiosoitetta, verkkopankkitunnuksia sekä puhtaita luottotietoja.
  • Hakijan tulee olla täysi-ikäinen ja omistaa pankkitili, jolle laina maksetaan. Joskus ikäraja voi olla yli 18 ja joskus käytössä on myös yläikäraja.
  • Tietojesi perusteella luotonantaja antaa sinulle hyväksytyn tai hylätyn lainapäätöksen. Yleensä saat lainapäätöksen netistä lähes välittömästi, sillä esimerkiksi luottotietojen tarkastaminen tapahtuu automaattisen palvelun kautta.

Mikäli täytät ylläolevat kriteerit, voit nyt kilpailuttaa itsellesi edullisen pikalainan helposti siirtymällä sivulle lainahakemus.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.