Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Lainaa heti tilille – Tarjoukset jopa 23 pankilta

Hae lainaa netistä alle 2 minuutissa, voit saada rahat tilille jopa saman päivän aikana.

 • Instant Lainaa nopeasti 500–60 000 €
 • Rocket Tarjousten vertailu ei sido sinua mihinkään
 • Badge Voit saada jopa 23 eri pankin lainatarjouksen

Laske lainan kuukausierä

10000 €
120 kk
Arvioitu kuukausierä: 0 € 6 4 0
Vertaile lainoja ilmaiseksi
Lainaesimerkki: Kun lainasumma on {{loanAmount}} €, takaisinmaksuaika {{tenure}} kuukautta, tilinhoitomaksu {{monthlyFee}} €, avausmaksu {{startUpFee}} € ja nimelliskorko {{interestRate}} %, on lainan todellinen vuosikorko {{apr}} %. Takaisinmaksettava summa on tällöin {{totalRepayment}} €, eli {{monthlyRepayment}} €/kk.
Lopullinen lainasumma ja todellinen vuosikorko ovat asiakaskohtaisia. Lainasumma voi olla 500–60 000 € ja takaisinmaksuaika 1–15 vuotta. Todellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,95–38 %. Nimelliskorko on korkeintaan 10 % 30.9.2021 asti, tämän jälkeen sopimuksen mukainen.
 • Instant Lainaa nopeasti 500–60 000 €
 • Rocket Tarjousten vertailu ei sido sinua mihinkään
 • Badge Voit saada jopa 23 eri pankin lainatarjouksen

Näin vertailet lainat minuuteissa

Täytä hakemus

Täytä hakemus

Täytä tietosi vertailua varten. Tämä ei sido sinua mihinkään.

Kilpailutamme rahoituslaitokset

Kilpailutamme rahoituslaitokset

Kilpailutamme yli 22 pankkia ja rahoituslaitosta alle minuutissa.

Vertaile tarjoukset

Vertaile tarjoukset

Vertaile saamasi henkilökohtaiset tarjoukset ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto.

["hero_section","three_steps_refresh","cta_sticky_banner","topic_introduction","provider_logo_refresh","faq_refresh","newsletter_subscription"] Löydä nopea laina vertailusta Voit hakea lainaa netistä parissa minuutissa

Näin voit hakea lainaa heti tilille

Joskus lainan tarve iskee yllättäen, kun omista säästöistä ei ole kattamaan yllättäviä kuluja. Tällöin voi olla tarpeen saada lainaa heti tilille, sillä odottamiseen tai säästämiseen ei ole hätätilanteessa aikaa. Onneksi laina on nykyään usein mahdollista saada heti tilille. Parhaiten tämä onnistuu, kun haet lainaa netistä. Kun itselle sopiva lainamuoto on valittuna, ja tarkoituksena on hakea esimerkiksi vakuudetonta kulutusluottoa, kannattaa eri lainantarjoajia vertailla VertaaEnsin.fi:n tarjoamalla ilmaisella rahoitustuotteiden vertailupalvelulla.

Jos tarvitset lainaa heti tilille ilman vakuuksia tai takaajia, lainahakemuksen täyttäminen netissä on nopeinta. Hakiessasi lainaa heti netistä voit allekirjoittaa lainasopimukset kätevästi pankkitunnuksilla. Näin vältät asioinnin pankissa, ja voit hakea lainaa viikonpäivästä tai kellonajasta riippumatta. Lainaa voi hakea myös viikonloppuna, kunhan tarkistaa että valitun rahoituslaitoksen käsittelyajat sopivat omaan lainan tarpeeseen.

Pankkien aukioloajat saattavat olla haastavat erityisesti työssäkäyville henkilöille, sillä useimmat pankit ovat kiinni viikonloppuisin. Jos tarvitset lainaa heti viikonloppuna, ei siis kannata kääntyä konttoriasioinnin puoleen, vaan hakea laina netistä.

Näin voit hakea lainaa heti tilille

Pankit, joilta saat lainaa heti

Vertailemme esimerkiksi nämä pankit puolestasi

Näin haet lainaa netistä nopeasti

Kun olet lainan tarpeessa tai aiot nostaa lainaa, on tärkeä vertailla kaikki vaihtoehdot. VertaaEnsin.fi näyttää eri lainantarjoajien todelliset vuosikorot ja lainojen kuukausierät. Vertailupalvelun avulla näet useiden lainantarjoajien lainatarjoukset nopeasti yhdellä kertaa ja voit valita niistä itsellesi sopivimman.

Sivuston käyttö on nopeaa ja vaivatonta. Hakemuksen täyttäminen ja lainan hakeminen onnistuu heti, vain muutamassa minuutissa. Vertailupalvelut ovat tärkeä apu, kun lainan tarvitsee heti, mutta haluaa löytää matalakorkoisen ja järkevän lainan useiden lainatarjousten joukosta.

Voit vertailla edullisimpia lainatarjouksia ja hakea heti lainaa sopivan tarjouksen löydyttyä. Tämä säästää aikaa huomattavasti siihen verrattuna, että lähtisit vertailemaan eri pankkien lainoja itsenäisesti. Vertailun kautta saat heti lainatarjoukset useammalta lainantarjoajalta ja voit valita niistä mieleisesi. Muista myös, ettei lainatarjouksen pyytäminen velvoita sinua vielä mihinkään.

Onko laina heti tilille kallis?

Lainojen korot vaihtelevat paljon, eikä huonoihin tarjouksiin pidä tietenkään tarttua. Useamman tarjouksen pyytäminen takaa kuitenkin sinulle parhaimman hinnan myös niiltä tarjoajilta, joiden korko on asiakaskohtainen. Asiakaskohtainen korko määräytyy antamiesi ennakkotietojen, kuten tulojen ja aiempien lainojen perusteella. Yleensä saat lainaa paremmilla ehdoilla, jos haet sitä yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, mutta yksinkin on mahdollista löytää hyvin kilpailukykyinen laina netistä.

Näillä näkymin ainakin vuoden 2021 syyskuun loppuun asti voimassa oleva väliaikainen korkokatto tekee luoton kustannuksista maltillisia. Korkokatto määrittelee suurimmaksi sallituksi nimelliskoroksi 10 %. Myös korkokaton mukainen todellinen vuosikorko pysyy matalana, sillä lainojen muut kustannukset saavat olla korkeintaan 150 euroa vuodessa.

Niin pikalaina, pikavippi, joustoluotto kuin muutkin tilille nopeasti maksettavat lainat ovat kaikki korkokaton piirissä. Palvelumme avulla löydät siis netistä helposti kohtuuhintaisen, nopean lainan ja saat rahat tilillesi pikaisesti. Lainaa ilman vakuuksia voi hakea halutessaan vaikkapa 50 000 euroa, mutta nopeimmin netistä saa tilille korkeintaan muutaman tonnin lainat.

Yhteistyökumppaniemme tarjoamat lainasummat vaihtelevat 500 eurosta alkaen jopa 60 000 euroon asti, joten niin pieni pikavippi kuin suuremmat lainat löytyvät aina suoraan yhdestä paikasta. Lainan maksuajaksi voit valita halutessasi vain 6 kuukautta, mutta tarvittaessa laina-aika voi olla vaikka 5 vuotta. Voit siis hakea lainaa netistä saman tien usealta pankilta, nähdä juuri itsellesi sopivat lainat ja valita niistä sopivimman.

Voiko lainahakemuksen täyttää heti verkossa?

Kyllä – kun aika on tiukalla, voi hakea lainaa heti netistä. Voit tehdä lainavertailun nopeasti VertaaEnsin.fi -sivustolla ja saat sinulle sopivimmat henkilökohtaiset lainatarjoukset heti. VertaaEnsin.fi näyttää lainojen kokonaiskustannukset ja hintaerot selkeästi. Kun olet vertaillut lainoja ja valinnut niistä sinulle parhaan, voit hakea lainaa heti tilille. Lainahakemusta tehdessäsi sinulla tulee olla suomalainen henkilötunnus, sekä verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten.

Lainan hakeminen netistä onnistuu yhdellä hakemuksella, vieläpä ilman turhaa paperityötä. Useat rahoituslaitokset myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja liitteitä tiettyyn lainasummaan asti. Voit siis hakea lainaa netistä ilman liitteitä heti saatuasi sinulle sopivat lainatarjoukset. Hae lainatarjous saman tien jopa 23 rahoituslaitokselta, niin saat helposti käsityksen yleisestä korkotasosta ja löydät markkinoiden halvimmat lainat.

Seuraavat seikat on syytä muistaa, kun haluat nostaa lainaa heti tilillesi:

 • Hyväksytty lainahakemus edellyttää usein suomalaista kotiosoitetta, verkkopankkitunnuksia sekä puhtaita luottotietoja.
 • Hakijan tulee olla täysi-ikäinen ja omistaa pankkitili, jolle laina maksetaan. Periaatteessa jo 18-vuotiaana voi hakea lainaa netistä, mutta pankkikohtaiset ikärajat ovat usein korkeampia.
 • Tietojesi perusteella luotonantaja antaa sinulle hyväksytyn tai hylätyn lainapäätöksen. Yleensä saat lainapäätöksen netistä heti, kiitos Instantorin kaltaisten automatisoitujen palveluiden.
 • Tiedot analysoidaan minuuteissa, joten nettilaina voi päätyä tilillesi jo samana päivänä.

Jos lainasumma on suurehko, tai jos lainanmyöntäjä ei käytä tietojen tarkistamiseen automatisoitua palvelua, voidaan hakijalta pyytää liitteitä hakemuksen tueksi. Etenkin pienempien summien kohdalla on kuitenkin mahdollista saada laina heti tilille. Jos tarvitset rahaa heti saman päivän aikana, täytä tietosi hakemukseen mahdollisimman huolellisesti. Tällöin prosessi sujuu jouhevasti ja parannat mahdollisuuksiasi saada lainaa heti tilille.

Mistä lainaa heti tilille?

Monet netissä toimivat lainantarjoajat lupaavat rahat tilille päivän aikana. Pidä kuitenkin mielessä, että rahan siirto ei aina käytännössä onnistu näin nopeasti. Jotta laina voidaan siirtää heti tilille, on tärkeää että lainahakemus on täytetty huolellisesti ja tiedot pitävät paikkansa. Useiden kulutusluottojen hakeminen onnistuu nopeasti netistä ja voit hakea lainaa heti pankkitunnuksilla.

Valmistautuminen on nopeampaa, jos voit olla varma omista luottotiedoistasi ja olet miettinyt takaisinmaksusuunnitelmasi valmiiksi. Lisäksi lainavaihtoehtoihin kannattaa tutustua etukäteen. VertaaEnsin.fi:stä löydät lähes kaikki Suomen markkinoilla toimivat luotettavat lainantarjoajat, joten lainoihin on helppo tutustua. Hae lainaa netistä yhdellä hakemuksella – saat kerralla jopa yli 20 pankin tarjoukset!

Näiltä pankeilta haet lainaa nopeasti

Asiakkaamme saavat lainan nopeimmin tilille alle listatuilta rahoituslaitoksilta. Listassa näytetty aika on mediaani sille, kuinka nopeasti hyväksytty laina siirretään pankin puolesta asiakkaan tilille. Mediaani tarkoittaa keskimmäistä lukemaa, joka saadaan kun kaikki vertailuarvot järjestetään peräkkäin pienimmästä suurimpaan.

 1. Instabank – 5 tuntia
 2. Fellow Finance – 13 tuntia
 3. Lainaamo – 17 tuntia

Listassa on huomioitu vain korkeintaan 5 000 euron lainat. Tätä suurempien lainojen käsittelyajat ovat yleensä hieman pidempiä, ja myös pankkien nopeusjärjestys vaihtelee eri kokoluokissa. 5 001–15 000 euron lainan saa keskimäärin nopeimmin TF Bankilta (19 tuntia), Kaarnalta (21 tuntia) ja BRABankilta (24 tuntia). TF Bank on nopein myös yli 15 000 euron lainojen suhteen, sillä rahat voi saada tilille keskimäärin 19 tunnissa. Pankki tosin myöntää lainaa vain 20 000 euroon asti, joten suurimpien vakuudettomien lainasummien siirtonopeudet jäävät todennäköisesti jonkin verran hitaammiksi.

Kuinka nopeasti lainaa on mahdollista saada?

Nopeimmillaan niin kutsuttu pikalaina eli pieni kulutusluotto on mahdollisuus saada netistä jopa 15 minuutissa. Rahat siirretään kuitenkin aina tilille vasta siinä vaiheessa, kun hakijan henkilöllisyys ja maksukyky on varmistettu. Onneksi kaikki hoituu nykyään helposti netissä pankkitunnusten ja Instantorin kaltaisten luottoluokituksen tarkastuspalveluiden ansiosta.

Teknisesti lainan saaminen heti netistä on siis mahdollista. Tämä riippuu kuitenkin useasta tekijästä, joten on syytä varautua pieneen odotukseen kaiken varalta. Jos on todella kiire, kannattaa käytännön asiat aina selvittää ennen lainan hyväksymistä esimerkiksi olemalla yhteydessä lainanmyöntäjän asiakaspalveluun. Lähtökohtaisesti on kuitenkin aina nopeampaa hakea lainaa netistä kuin sen ulkopuolelta.

Joissain tapauksissa luotonantaja tarvitsee lisätietoja ennen luottopäätöksen tekemistä. Se, kuinka nopeasti ja kuinka paljon saat lainaa netistä riippuu myös pankista, jota käytät. Jos luotonantajalla ei ole sopimusta pankkisi kanssa, saattaa rahojen siirtoon kulua parikin pankkipäivää.

Lainaa heti tilille – takaisinmaksu

Jos otat pienen lainan, yritä aina huolehtia lainan takaisinmaksusta mahdollisimman nopeasti. Tällöin kuluja ehtii kertyä vähemmän. Usein 30 päivää riittää hyvin maksuajaksi, jos on suunnitellut maksavansa pienen luoton takaisin jo seuraavana palkkapäivänä.

Mikäli kyseessä on suurempi pikavippi tai kulutusluotto, kannattaa laina-aika silti pitää kohtuullisena. Samalla tulee kuitenkin varmistaa, että lainan kuukausierä on realistinen ja helposti hoidettavissa. Jos maksuaikataulussa jää jälkeen, aiheuttaa netistä nopeasti haettu laina pian enemmän ongelmia kuin ratkaisee.

Kun haet lainaa netistä kauttamme, tarjottava laina-aika on 6 kuukauden ja jopa 15 vuoden välillä. Se, kuinka paljon lainaa voit hakea ja kuinka pitkä laina-aika on mahdollinen, riippuu niin pankista kuin omista tiedoistasi. Prosessia helpottaa suuresti se, että kauttamme on mahdollista saada lainapäätös heti jopa 23 pankilta, vain yhdellä hakemuksella.

Mihin tarkoituksiin lainaa netistä kannattaa käyttää?

Suurempia lainasummia otetaan yleensä asuntoa, autoa, mökkiä tai remonttia varten. Näiden lisäksi suomalaiset hakevat lainaa netistä pienempinä summina kodinkone- ja elektroniikkaostoksiin sekä matkustamiseen. Joskus lainalla maksetaan myös yllättäviä laskuja.

Uuden lainan netistä voi ottaa myös siksi, että saa yhdistettyä edelliset lainansa yhdeksi. Tämä on sinänsä kannattavaa, sillä tämä ratkaisu tulee yleensä kulujen osalta edullisemmaksi. Yhdistämällä lainat maksat lisäkuluja, kuten korkoa, vain yhdestä lainasta kerrallaan.

Äkillinen tarve lainalle saattaa osua kenen tahansa kohdalle. Kyse voi olla vaikkapa lemmikin eläinlääkärikuluista, jolloin rahoitus täytyy järjestää heti, jos säästöjä ei ole omasta takaa. Kun kyse on pienemmästä kulutusluotosta, voi hakea lainaa heti netistä, jolloin lainan allekirjoittaminen onnistuu helposti pankkitunnuksilla. Vakuudeton laina myös siirretään käytännössä heti tilille. Takaisinmaksu tulee aina budjetoida omiin kuukausikuluihin ja yrittää maksaa pienikin pikalaina takaisin niin pian kuin mahdollista.

Hae lainaa netistä vain näiden ehtojen täyttyessä:

 • Tarvitset lainan yllättävän kulun kattamiseksi tai harkittuun hankintaan – et arjen kuluista selviytymiseen.
 • Olet varma, että saat lainan maksettua takaisin ajoissa, eikä sen hakeminen netistä vaaranna talouttasi.
 • Lainan todellinen vuosikorko ja muut kulut ovat maltilliset. Valitse lainasi vasta vertailun jälkeen!
 • Laina-aika on mahdollisimman lyhyt, mutta kuitenkin sellainen, että selviät lainan kuukausieristä ongelmitta.

Kulutusluotto heti – netistä vai pankista?

Kulutusluotto on suomalaisten usein hyödyntämä lainatuote. Sitä otetaan enimmäkseen yllättävien menojen, kuten rikkoutuneiden kodinkoneiden tai matkakustannusten rahoittamiseen.

Kodinkoneen hajoaminen tai auton äkillinen huoltotarve voivat myös olla syitä, miksi lainaa täytyy saada mahdollisimman pian. Jotkin liikkeet tarjoavat luottoa paikan päällä, mutta lisäksi on hyvä selvittää itse ensin, mikä vaihtoehto tulisi halvimmaksi. Yleensä liikkeen tarjoama rahoitus ei ole kaikkein edullisin, vaan saattaa olla järkevämpää tehdä lainahakemus ja ottaa lainaa netistä.

Jos tarvitset lainaa nopeasti, kannattaa aina tarkistaa myös oman pankin tilanne. Kun olet jo pankin asiakas, on yrityksen helppo tarkastaa tilitietosi, eikä pankkien välinen rahansiirto tule olemaan ongelma. Tänä päivänä isot suomalaispankit tarjoavat lainaa netistä hyvinkin nopeassa aikataulussa, kunhan olet jo pankissa asiakkaana.

Riippuu kuitenkin pankista, onko nopea laina mahdollinen, vai kuluuko hakemuksen käsittelyssä kauemmin. Nopeimpien pankkien kohdalla rahat ovat tililläsi yhden pankkipäivän aikana ja voit nostaa kulutusluoton heti tilille.

Pelkkään nopeuteen ei kannata kuitenkaan missään nimessä keskittyä. Oma pankki ei läheskään aina ole se halvin vaihtoehto. Lainaa netistä ei ikinä kannata hakea vertailematta, vaikka kuinka olisi kiire. Jos kiirehtii liikaa, saattaa paras lainatarjous jäädä saamatta ja päätyy maksamaan turhan kalliita lainakuluja.

Älä hae hätiköiden

Rahantarve saattaa ajoittain tuntua todella painostavalta, mutta erityisesti juuri silloin olisi syytä olla tarkkana sen sijaan, että valitsisi ensimmäisen vastaantulevan lainan. Käytä hetki lainojen vertailuun, jotta löydät edullisimman lainan, jonka voit hyvin saada tilillesi päivän aikana.

Moni pankki saattaa mainostaa lainaansa edullisimpana, vaikka se ei sitä tosiasiassa ole. Kaikki lainantarjoajat ovat kuitenkin voittoa tavoittelevia yrityksiä, jotka yrittävät saada katetta tuotteelleen. Siksi tulee aina ottaa asioista hyvin selvää itse ja vertailla lainantarjoajien vaihtoehtoja ennen kuin lähtee hakemaan lainaa heti tilille.

Pidä myös huolta, että olet miettinyt takaisinmaksusuunnitelmasi etukäteen. Luottoa ei pitäisi koskaan hakea, jos ei tiedä kuinka sen voi maksaa takaisin. Lainan takaisinmaksusta ja kuukausierien suuruudesta tulisi pitää tarkasti kirjaa, muuten vaarana on ylivelkaantuminen. Jos olet tällaisessa tilanteessa, ota yhteyttä oman kuntasi talousneuvontaan tai Takuusäätiöön uuden lainan hakemisen sijaan.

Arkielämän rahoittamiseen lainaa ei ole koskaan kannattava hakea, mutta yllättävät elämäntilanteet vaativat joskus nopeita toimenpiteitä, joihin laina netistä saattaa olla jopa ainoa ratkaisu. Jos esimerkiksi auto tai kodinkone hajoaa yllättäen, mutta säästöjä ei ole, voi tilanteeseen olla ratkaisuna hankinnan rahoittaminen lainalla. Tällöin on myös monesti ratkaisevaa saada lainaa heti tilille, jotta yllättävä kulu saadaan katettua nopeasti.

Yllättävissäkin tilanteissa on mahdollista tehdä hyviä ratkaisuja. Kun on kyse lainan hankkimisesta, vähintä mitä voi tehdä on vertailla lainoja ennen päätöksentekoa. Voit hoitaa vertailun ja hakea lainaa netistä lainavertailumme kautta yhden päivän aikana.

Mieti näitä ennen kuin haet lainaa netistä

Lainoja on erilaisia, ja niiden ominaisuudet vaihtelevat. Mieti tarkkaan minkälaisen luoton haluat, ja mihin tarkoitukseen tarvitset lainan Onko tärkeintä, että saat rahat äkkiä tilille? Onko haussa vakuudeton laina, vai löytyykö lainaan vakuuksia tai takaajia? Olisiko jatkuva luotto paras vaihtoehto?

Oma talous tulisi aina olla kunnossa, sillä lainan ottamisen motiivina ei tulisi ikinä olla rahaongelmat. Toisaalta lainaa netistä ottamalla voi paikata väliaikaista vajetta tuloissa, tai rahoittaa jonkin harkitun hankinnan.

VertaaEnsin.fi-palvelu vertailee kaikki lainan ominaisuudet. Saat laajan valikoiman vaihtoehtoja, oli lainasi suuruus sitten 2000 euroa tai 5000 euroa. Lainavertailustamme löydät useisiin rahantarpeisiin toimivimmat lainatuotteet ja niiden tarjoajat. Vertaa ensin kulut tarkasti ja hae lainaa tilillesi vasta tutustuttuasi vaihtoehtoihin – näin saat edullisen lainatarjouksen.

Muistilista lainaa heti tarvitsevalle

 • Kartoita lainantarve huolellisesti. Nopea laina ei ole ratkaisu talousongelmiin, sillä vaikka saat lainaa heti tilillesi, tulee sinun lopulta suorittaa tätä suurempi summa lainanmyöntäjälle.
 • Hae lainaa vasta kilpailuttamisen jälkeen. Voit kilpailuttaa jopa 23 lainatarjousta palvelumme kautta, joten löydät helposti sopivimman lainan niin laina-ajan kuin koron puolesta.
 • Kiinnitä huomiota kokonaiskustannuksiin. Todellinen vuosikorko on aina paras edullisen lainan merkki, sillä siinä on huomioitu niin korko kuin avausmaksu ja tilinhoitokustannukset.
 • Pidä laina-aika lyhyenä. Pikalaina kannattaa maksaa pois nopeassa aikataulussa, sillä tällöin korko lakkaa juoksemasta. Kuluttajalla on aina oikeus suorittaa takaisinmaksu etukäteen ilman kuluja.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.