Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Olet kirjautunut ulos.

Lähetämme sinulle sähköpostitse ohjeet kuinka nollaat salasanan.

“altnameimage"

Näin voit hakea lainaa heti tilille

Joskus lainantarve iskee yllättäen eikä omista säästöistä ole kattamaan yllättäviä rahanmenoja. Tällöin lainaa voi tarvita heti, eikä odottamiseen ole varaa. Onneksi voit saada lainaa netistä heti, esimerkiksi VertaaEnsin.fi-sivuilla.

Jos lainatarpeesi on äkillinen ja tarvitset heti lainaa, lainahakemuksen täyttäminen netissä onkin helpointa. Lainan hakeminen netissä on sovitettavissa omaan aikatauluun helpommin kuin käynti pankissa. Pankkien aukioloajat saattavat olla vähintäänkin haastavat erityisesti työssäkäyville henkilöille.

Lainan hakeminen käytännössä

Kun olet lainan tarpeessa, tai aiot nostaa lainaa, on tärkeä vertailla kaikki vaihtoehdot. VertaaEnsin.fi laskee sinulle mikä on lainan todellinen vuosikorko. Sivuston käyttö on nopeaa ja vaivatonta. Lainavertailu onnistuu alle 15 minuutissa ja voit nostaa lainaa heti tilille. Netin erilaiset vertailupalvelut ovat tärkeä apu, kun lainaa pitää saada heti.

Samalla kertaa sekä löytää halvimman lainan että voi hakea sitä. Tämä säästää aikaa huomattavasti. Vertailun kautta lainatarjousta voi myös pyytää useammalta lainantarjoajalta samaa kertaa – muita että lainatarjous ei sido sinua mihinkään.

Huonoihin tarjouksiin ei pidä tietenkään tarttua. Useamman tarjouksen pyytämineen takaa kuitenkin sinulle parhaimman hinnan myös niiltä tarjoajilta, joiden korko on asiakaskohtainen.

Voit täyttää lainahakemuksen heti

Kun olet vertaillut lainoja ja löytänyt niistä sinulle edullisimman, voit alkaa täyttämään lainahakemusta heti. Kun laina haetaan, tarvitset esimerkiksi verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten.

Luotonmyöntäjät tarvitsevat myös pääsyä tilitietoihisi arvioidakseen luottoluokituksesi kunnolla. Positiiviseen luottopäätökseen vaaditaan usein suomalaista kotiosoitetta, verkkopankkitunnuksia sekä puhtaita luottotietoja. Tietojesi perusteella luotonantaja antaa sinulle hyväksytyn tai hylätyn lainapäätöksen. Useat lainantarjoajat voivat antaa lainapäätöksen heti, kiitos erilaisten automatisoitujen palveluiden kuten Instantorin. Näiden palveluiden avulla tilitietosi analysoidaan minuuteissa, eli luottopäätöstä ei tarvitse odottaa turhan kauaa. Jotkut lainantarjoajat tosin eivät käytä näitä palveluita, vaan lainapäätökset analysoidaan manuaalisesti. Tällöin luottopäätös annetaan lainantarjoajan aukioloaikoina.

Lainaa heti – kuinka tämä toimii käytännössä?

Monet lainanantajat lupaavat lainaa tai luottoa tilille heti – jopa 15 minuutissa. Pidä kuitenkin mielessä, että rahan siirto ei aina käytännössä onnistu yhtä nopeasti. Jotta voit saada lainan tilille vartissa, täytyy kaiken sujua ongelmitta.

Joskus luotonantaja tarvitsee lisätietoja sinusta ennen luottopäätöksen tekemistä. Rahasiirron nopeuteen voi vaikuttaa myös pankki, jota käytät. Jos luotonantajalla ei ole sopimusta pankkisi kanssa, voi rahojen siirtoon kulua parikin pankkipäivää.

Kyllä, teknisesti lainan saaminen heti on mahdollista. Se, onnistuuko tämä käytännössä, riippuu useasta tekijästä. Kannattaa varautua pieneen odotukseen kaiken varalta.

Kulutusluotto heti – rahoituslaitoksesta vai pankista?

Kaikkein kiireisimpään lainantarpeeseen kannattaa tarkistaa myös oman pankkisi tilanne. Jos olet jo pankin asiakas, on pankin helppo tarkastaa tilitietosi eikä pankkien välinen rahansiirto tule olemaan ongelma.

Riippuu kuitenkin hieman pankista, tarjoavatko he näin nopeita lainapalveluita. Nopeimmillaan pankkien kanssa rahat ovat tililläsi yhden pankkipäivän aikana ja voit saada kulutusluoton heti tilille.

Pelkkään nopeuteen ei kannata kuitenkaan missään nimessä keskittyä. Oma pankki ei läheskään aina ole se halvin vaihtoehto, eikä lainaa kannata ottaa vertailematta vaikka kuinka olisi kiire.

Tiesitkö, että tietyt rahoituslaitokset tarjoavat pikavippiä ilman korkoa ensilainaa hakeville, kunhan lainan maksaa täysin takaisin ensimmäiseen maksupäivään mennessä? Kenties tämä voi olla sinulle sopivampi vaihtoehto.

Älä hae hätiköiden

Rahantarve voi joskus tuntua todella painostavalta, mutta erityisesti juuri silloin olisi syytä pitää pää kylmänä eikä valita ensimmäistä vastaantulevaa vippiä. Käytä hetki lainojen vertailuun, jotta löydät sen edullisen lainan.

Pidä myös huolta, että olet miettinyt takaisinmaksusuunnitelmasi etukäteen. Lainaa ei pitäisi koskaan hakea, jos ei tiedä kuinka sen voi maksaa takaisin. Muuten vaarana on ylivelkaantuminen. Jos olet tällaisessa tilanteessa, ota yhteyttä oman kuntasi talousneuvontaan uuden lainan hakemisen sijaan. Yllättävät elämäntilanteet vaativat joskus nopeita liikkeitä. Arkielämän maksamiseen lainaa ei tulisi koskaan ottaa. Jos esimerkiksi auto tai jääkaappi menee rikki eikä säästöjä ole, voi tilanne olla tukala ilman lainamahdollisuutta.

Mikään tilanne tuskin on niin tukala, että lainoja ei ehtisi kunnolla vertailla. Voit etsiä halvinta lainaa esimerkiksi autorahoituslaskurin kautta.

Mieti näitä ennen kuin haet lainaa

Lainoja on erilaisia, ja niiden ominaisuudet vaihtelevat. Mieti tarkkaan minkälaisen luoton haluat, ja mihin tarvitset lainaa. Onko tärkeää, että saat lainaa heti tilille? Onko sinulla vakuuksia tai takaajia? Olisiko jatkuva luotto paras vaihtoehto?

VertaaEnsin.fi vertailee kaikki lainan ominaisuudet. Saat laajat tulokset eri vaihtoehdoista, oli lainasi suuruus sitten 2000 euroa tai 5000 euroa. Vertaa siis vaihtoehdot tarkasti ja hae lainaa vasta sitten.

Hae Suomen edullisinta lainaa avullamme

  1. Vertaa lainat
  2. Hae lainaa
  3. Jos hakemuksesi täyttää vaatimukset ja haet lainaa lainankäsittelyaikana saat nopean lainan heti tilillesi
Monelle lainan tarve voi tulla yllättäen: auto voi hajota kesken työmatkan tai jääkaappi surista viimeisen kerran ja säästöt eivät välttämättä riitä uuden auton tai jääkaapin ostamiseen taikka korjaamiseen. Tällaisissa tilanteissa laina voi olla avuksi. Jos lainaa tarvitsee heti, lainan etsiminen kannattaa aloittaa netistä, sillä useimpien lainantarjoajien lainaehtoja ja -tarjouksia voi helposti tutkailla netissä oman aikataulun mukaan.
Vaikka lainahakemuksia voi täytellä vapaasti ihan milloin vaan, lainahakemuksen hyväksyntä ja rahojen siirto voi viedä oman aikansa. Vaikka lainaa haluaisi heti, rahat voivat saapua tilille pahimmillaan vasta muutaman päivän kuluttua. Lainantarjoajien verkkosivuilta voit useimmiten löytää tiedon siitä, miten lainaprosessi toimii ja kuinka pitkä aika rahojen siirtämiseen yleensä menee.

Vertaile lainoja ja säästä

Lainaa 2000 Pikaluotto Yhdistä lainat
Lainaa netistä Lainatarjous Lainaa 1000

Tilaa VertaaEnsin säästövinkit

Liity postituslistallemme niin saat ilmaiset säästövinkit ja mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.