Lainaa heti tilille – Tarjoukset jopa 23 pankilta

Täytä hakemus 2 minuutissa, voit saada rahat tilille jopa saman päivän aikana.

 • Valintamerkki Lainaa nopeasti 500–60 000 € Löydä edullisin korko
 • Valintamerkki Voit saada yli 20 eri pankin lainatarjouksen Tarjoukset heti
 • Valintamerkki Tarjousten vertailu ei sido sinua mihinkään Ilmainen vertailu

Löydä sopivin laina helposti ja nopeasti Aloita laskemalla kuukausierä

Arvioitu kuukausierä:

Nopea ja maksuton lainavertailu

 1. Täytä hakemus

  Täytä hakemus

  Täytä tietosi vertailua varten. Tämä ei sido sinua mihinkään.

 2. Kilpailutamme rahoituslaitokset

  Kilpailutamme rahoituslaitokset

  Kilpailutamme jopa 23 pankkia ja rahoituslaitosta alle minuutissa.

 3. Vertaile tarjoukset

  Vertaile tarjoukset

  Vertaile saamasi henkilökohtaiset tarjoukset ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto.

Löydä nopea laina vertailusta

Voit hakea lainaa netistä parissa minuutissa

Näin voit hakea lainaa heti tilille

Näin voit hakea lainaa heti tilille
Joskus ulkopuolisen rahoituksen tarve iskee yllättäen, kun omista säästöistä ei ole kattamaan yllättäviä kuluja. Tällöin voi olla tarpeen saada lainaa heti tilille, ja onneksi lainan voikin nykyään saada tilille jopa saman päivän aikana. Lainanhaku onnistuu nopeimmin netissä. Kun itselle sopiva lainamuoto on valittuna ja tarkoituksena on hakea esimerkiksi vakuudetonta kulutusluottoa, kannattaa eri lainantarjoajia vertailla VertaaEnsin.fi:n tarjoamalla ilmaisella rahoitustuotteiden vertailupalvelulla.

Jos tarvitset lainaa heti tilille ilman vakuuksia tai takaajia, voit allekirjoittaa lainasopimuksen kätevästi netissä pankkitunnuksilla. Näin vältät asioinnin pankissa ja voit hakea lainaa viikonpäivästä tai kellonajasta riippumatta. Lainaa voi hakea myös viikonloppuna, kunhan tarkistaa että valitun rahoituslaitoksen käsittelyajat sopivat omaan lainan tarpeeseen.

Pankkien aukioloajat saattavat olla haastavat erityisesti työssäkäyville henkilöille, sillä useimmat pankit ovat kiinni viikonloppuisin. Jos tarvitset lainaa heti viikonloppuna, ei siis kannata kääntyä konttoriasioinnin puoleen, vaan hakea laina netistä. Pankissa ei onnistu myöskään lainojen vertailu, vaan tämän voi tehdä nopeasti netissä ja tutustua vertailun kautta useisiin mahdollisiin lainatarjouksiin.

Pankit, joilta voit hakea lainaa heti

Vertailemme esimerkiksi nämä pankit puolestasi
Näytä kaikki 23 kumppania

Lisätietoa lainan hakemisesta

Voiko lainahakemuksen täyttää heti netissä?

Kyllä – voit tehdä lainahakemuksen netissä. Netistä haetun lainan voi allekirjoittaa pankkitunnuksilla, jolloin konttorikäyntiä ei tarvita lainakaan.

Voit tehdä lainahakemuksen nopeasti VertaaEnsin.fi -sivustolla ja saat sinulle sopivimmat henkilökohtaiset lainatarjoukset heti 23 yhteistyökumppanimme joukosta. Lainojen todellinen vuosikorko on esitetty vertailussa selkeästi, joten lainojen kustannusten vertailu on helppoa. Kun olet vertaillut lainoja ja valinnut niistä sinulle parhaan, voit hakea lainaa heti tilille.

Mitkä pankit maksavat lainan nopeimmin tilille?

Asiakkaamme saavat lainan nopeimmin tilille alle listatuilta rahoituslaitoksilta. Listassa näytetty aika on mediaani sille, kuinka nopeasti hyväksytty laina siirretään pankin puolesta asiakkaan tilille. Mediaani tarkoittaa keskimmäistä lukemaa, joka saadaan kun kaikki vertailuarvot järjestetään peräkkäin pienimmästä suurimpaan.

Nämä pankit maksavat pienen lainan (500 - 5 000 euroa) tilille keskimäärin nopeimmin:

 • Instabank – 5 tuntia
 • Fellow Finance – 13 tuntia
 • Lainaamo – 17 tuntia

Suurempien lainojen käsittelyajat ovat yleensä hieman pidempiä, ja myös pankkien nopeusjärjestys vaihtelee eri kokoluokissa.

Nämä pankit maksavat hieman suuremman lainan (5 001 - 15 000 euroa) keskimäärin nopeimmin tilille:

 • TF Bank – 19 tuntia
 • Kaarna – 21 tuntia
 • BRABank – 24 tuntia

TF Bank maksaa tilastojemme mukaan nopeimmin myös 15 000 - 20 000 euron suuruiset lainat keskimäärin 19 tunnissa. Suurempien lainojen käsittelyssä saattaa kestää kauemmin.

Kuinka nopeasti lainaa on mahdollista saada?

Lainahakemuksen täyttäminen netissä kestää joitakin minuutteja. Hakemuksen jättämisen jälkeen saat lainatarjoukset tarkasteltavaksi käytännössä välittömästi, yleensä noin minuutissa. Kun olet valinnut sopivimman lainatarjouksen, siirtyy lainan käsittely valitulle pankille sopimuksen viimeistelyyn.

Sopimuksen allekirjoittaminen sujuu nopeasti pankkitunnuksilla ja luottokelpoisuus voidaan tarkistaa suoraan Suomen Asiakastiedon luottotietorekisteristä. Joissain tapauksissa luotonantaja pyytää lisäksi todistuksen tuloista (esim. palkkakuitti, eläkepäätös), jolloin prosessi voi viedä hieman pidempään. Se, kuinka nopeasti rahat lopulta saa tilille, riippuu siis valitun rahoituslaitoksen käytännöistä. Nopeimmillaan lainan saa tilille jo saman päivän aikana.

Jotta laina voidaan siirtää heti tilille, on tärkeää että lainahakemus on täytetty huolellisesti ja tiedot pitävät paikkansa. Voit siis omalla toiminnallasi vaikuttaa siihen, miten nopeasti saat rahat tilille.

Onko laina heti tilille kallis?

Lainan korko määräytyy aina asiakaskohtaisesti. Korko määräytyy antamiesi ennakkotietojen, kuten tulojen ja aiempien lainojen perusteella. Yleensä saat lainaa paremmilla ehdoilla, jos haet sitä yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, mutta yksinkin on mahdollista löytää hyvin kilpailukykyinen laina netistä. Alhaisimmillaan lainan nimelliskorko voi olla 4,5 prosenttia ja korkeimmillaan 20 prosenttia.

Useamman tarjouksen pyytäminen auttaa varmistamaan, että löydät itsellesi edullisimman lainan. VertaaEnsin.fi näyttää sinulle sopivat lainatarjoukset jopa 23 eri pankilta heti kun olet lähettänyt hakemuksen kauttamme. Lainavertailun tekeminen ei tuo lainaan lisäkustannuksia, vaan vertailu on aina ilmainen.

Mistä lainaa heti tilille?

Lainan hakeminen netistä onnistuu yhdellä hakemuksella vertailupalvelumme kautta, vieläpä ilman turhaa paperityötä. Useat rahoituslaitokset myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja liitteitä tiettyyn lainasummaan asti. Voit siis hakea lainaa netistä ilman liitteitä heti saatuasi sinulle sopivat lainatarjoukset. Käyttämällä lainavertailuamme saat sinulle sopivat tarjoukset jopa 23:lta tarjoajalta. Saat siis helposti käsityksen yleisestä korkotasosta ja löydät markkinoiden edullisimmat lainat.

Kun haluat nostaa lainaa heti tilillesi, muista että kaikilla lainantarjoajilla on tietyt ehdot lainahakemuksen hyväksymiseksi:

 • Hyväksytty lainahakemus edellyttää usein suomalaista kotiosoitetta, verkkopankkitunnuksia sekä puhtaita luottotietoja.
 • Hakijan tulee olla täysi-ikäinen ja omistaa pankkitili, jolle laina maksetaan. Joskus ikäraja voi olla jopa yli 18 ja joskus käytössä on myös yläikäraja.
 • Tietojesi perusteella luotonantaja antaa sinulle hyväksytyn tai hylätyn lainapäätöksen. Yleensä saat lainapäätöksen netistä heti, sillä esimerkiksi luottotietojen tarkastaminen tapahtuu automaattisen palvelun kautta.

Kuinka pitkä lainan takaisinmaksuaika on?

Lainavertailussamme mukana olevien vakuudettomien kulutusluottojen pisin mahdollinen takaisinmaksuaika on 180 kk, eli 15 vuotta. Laina kannattaa kuitenkin aina maksaa takaisin mahdollisimman nopealla aikataululla, jotta lainakuluja ei ehdi kertyä turhan pitkältä ajalta. Laina on aina mahdollista maksaa kokonaan pois missä tahansa vaiheessa ennen laina-ajan päättymistä.

Näin haet lainaa netistä nopeasti

Kun olet lainan tarpeessa tai aiot nostaa lainaa, on tärkeä vertailla kaikki vaihtoehdot. VertaaEnsin.fi näyttää eri lainantarjoajien todelliset vuosikorot ja lainojen kuukausierät. Vertailupalvelun avulla näet useiden lainantarjoajien lainatarjoukset nopeasti yhdellä kertaa ja voit valita niistä itsellesi sopivimman.

Sivuston käyttö on nopeaa ja vaivatonta. Hakemuksen täyttäminen ja lainan hakeminen onnistuu heti, vain muutamassa minuutissa. Vertailupalvelut ovat tärkeä apu, kun lainan tarvitsee heti, mutta haluaa löytää matalakorkoisen ja järkevän pikaluoton useiden tarjousten joukosta.

Voit vertailla edullisimpia lainatarjouksia ja hakea heti lainaa sopivan tarjouksen löydyttyä. Tämä säästää aikaa huomattavasti siihen verrattuna, että lähtisit vertailemaan eri pankkien lainoja itsenäisesti. Vertailun kautta saat heti lainatarjoukset useammalta lainantarjoajalta ja voit valita niistä mieleisesi. Muista myös, ettei lainatarjouksen pyytäminen velvoita sinua vielä mihinkään.

Yhteistyökumppaniemme tarjoamat lainasummat vaihtelevat 500 eurosta alkaen jopa 60 000 euroon asti, joten niin pieni pikaluotto kuin suuremmat lainat löytyvät aina suoraan yhdestä paikasta. Lainan maksuajaksi voit valita halutessasi vain 6 kuukautta, mutta tarvittaessa laina-aika voi olla vaikka 5 vuotta. Voit siis hakea lainaa netistä saman tien usealta pankilta, nähdä juuri itsellesi sopivat lainat ja valita niistä sopivimman.

Mihin tarkoituksiin lainaa netistä kannattaa käyttää?

Suurempia lainasummia otetaan yleensä asuntoa, autoa, mökkiä tai remonttia varten. Näiden lisäksi suomalaiset hakevat lainaa netistä pienempinä summina kodinkone- ja elektroniikkaostoksiin sekä matkustamiseen. Joskus pikalainalla rahoitetaan myös yllättäviä kuluja, joihin ei ole ollut valmiina säästöjä.

Äkillinen tarve lainalle saattaa osua kenen tahansa kohdalle. Kyse voi olla vaikkapa lemmikin eläinlääkärikuluista, jolloin rahoitus täytyy järjestää heti, jos säästöjä ei ole omasta takaa. Kun kyse on pienemmästä kulutusluotosta, voi hakea lainaa heti netistä, jolloin lainan allekirjoittaminen onnistuu helposti pankkitunnuksilla. Vakuudeton laina myös siirretään käytännössä heti tilille. Takaisinmaksu tulee aina budjetoida omiin kuukausikuluihin ja yrittää maksaa pienikin pikalaina takaisin niin pian kuin mahdollista.

Uuden lainan voi ottaa myös siihen tarkoitukseen, että saa yhdistettyä edelliset lainansa yhdeksi uudeksi lainaksi. Tämä on sinänsä kannattavaa, sillä tämä ratkaisu tulee yleensä kulujen osalta edullisemmaksi. Yhdistämällä lainat maksat lisäkuluja, kuten korkoa, vain yhdestä lainasta.

Hae lainaa netistä vain näiden ehtojen täyttyessä:


Kulutusluotto heti – netistä vai pankista?

Kulutusluotto on suomalaisten usein hyödyntämä lainatuote. Sitä otetaan enimmäkseen yllättävien menojen, kuten rikkoutuneiden kodinkoneiden tai matkakustannusten rahoittamiseen. Kodinkoneen hajoaminen tai auton äkillinen huoltotarve voivat myös olla syitä, miksi lainaa täytyy saada mahdollisimman pian.

Jotkin kivijalkaliikkeet tarjoavat luottoa paikan päällä, mutta ennen luoton hyväksymistä kannattaa selvittää tutustua muihin vaihtoehtoihin. Liikkeestä otettu osamaksusopimus voi tulla yllättävän paljon kalliimmaksi, kuin vakuudeton laina. Saattaa olla järkevämpää tehdä lainahakemus ja ottaa lainaa netistä.

Jos tarvitset lainaa nopeasti, kannattaa aina tarkistaa myös oman pankin tilanne. Kun olet jo pankin asiakas, on yrityksen helppo tarkastaa tilitietosi, eikä pankkien välinen rahansiirto tule olemaan ongelma. Tänä päivänä isot suomalaispankit tarjoavat lainaa netistä hyvinkin nopealla aikataululla.

Riippuu kuitenkin pankista, onko nopea laina mahdollinen, vai kuluuko hakemuksen käsittelyssä kauemmin. Nopeimpien pankkien kohdalla rahat ovat tililläsi yhden pankkipäivän aikana ja voit nostaa kulutusluoton heti tilille. Pelkkään nopeuteen ei kannata kuitenkaan missään nimessä keskittyä. Lainaa netistä ei ikinä kannata hakea vertailematta, vaikka kuinka olisi kiire. Jos kiirehtii liikaa, saattaa paras lainatarjous jäädä saamatta ja päätyy maksamaan turhan kalliita lainakuluja.

Älä hae hätiköiden

Rahantarve saattaa ajoittain tuntua todella painostavalta, mutta erityisesti juuri silloin olisi syytä olla tarkkana sen sijaan, että valitsisi ensimmäisen vastaantulevan lainan. Käytä hetki lainojen vertailuun, jotta löydät edullisimman lainan, jonka voit hyvin saada tilillesi päivän aikana.

Moni pankki saattaa mainostaa lainaansa edullisimpana, vaikka se ei sitä tosiasiassa ole. Kaikki lainantarjoajat ovat kuitenkin voittoa tavoittelevia yrityksiä, jotka yrittävät saada katetta tuotteelleen. Siksi tulee aina ottaa asioista hyvin selvää itse ja vertailla lainantarjoajien vaihtoehtoja ennen kuin lähtee hakemaan lainaa heti tilille.

Pidä myös huolta, että olet miettinyt takaisinmaksusuunnitelmasi etukäteen. Luottoa ei pitäisi koskaan hakea, jos ei tiedä kuinka sen voi maksaa takaisin. Lainan takaisinmaksusta ja kuukausierien suuruudesta tulisi pitää tarkasti kirjaa, muuten vaarana on ylivelkaantuminen. Jos olet tällaisessa tilanteessa, ota yhteyttä oman kuntasi talousneuvontaan tai Takuusäätiöön uuden lainan hakemisen sijaan.

Arkielämän rahoittamiseen lainaa ei ole koskaan kannattava hakea, mutta yllättävät elämäntilanteet vaativat joskus nopeita toimenpiteitä, joihin laina netistä saattaa olla jopa ainoa ratkaisu. Yllättävissäkin tilanteissa on mahdollista tehdä hyviä ratkaisuja. Kun on kyse lainan hankkimisesta, vähintä mitä voi tehdä on vertailla lainoja ennen päätöksentekoa. Voit hoitaa vertailun ja hakea lainaa netistä lainavertailumme kautta yhden päivän aikana.

Mieti näitä ennen kuin haet lainaa netistä

Lainoja on erilaisia, ja niiden ominaisuudet vaihtelevat. Mieti tarkkaan minkälaisen luoton haluat, ja mihin tarkoitukseen tarvitset lainan Onko tärkeintä, että saat rahat äkkiä tilille? Onko haussa vakuudeton pikalaina, vai löytyykö lainaan vakuuksia tai takaajia? Olisiko jatkuva luotto paras vaihtoehto?

Oman talouden tulisi aina olla kunnossa, sillä lainan ottamisen motiivina ei tulisi ikinä olla rahaongelmat. Toisaalta lainaa netistä ottamalla voi paikata väliaikaista vajetta tuloissa, tai rahoittaa jonkin harkitun hankinnan.

VertaaEnsin.fi-palvelu vertailee kaikki lainan ominaisuudet. Saat laajan valikoiman vaihtoehtoja, oli lainasi suuruus sitten 2000 euroa tai 5000 euroa. Lainavertailustamme löydät useisiin rahantarpeisiin toimivimmat lainatuotteet ja niiden tarjoajat. Vertaa ensin kulut tarkasti ja hae lainaa tilillesi vasta tutustuttuasi vaihtoehtoihin – näin saat edullisen lainatarjouksen.

Muistilista lainaa heti tarvitsevalle:

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.