Lainaa nopeasti — hae pikalainaa ja voit saada lainan lähes heti tilillesi

Hae lainaa helposti alle 5 minuutissa! Välitön alustava lainapäätös, voit saada rahat tilille heti saman päivän aikana.

  • Lainaa nopeasti 500 € alkaen
  • Saat lainapäätöksen välittömästi
  • Ilmainen hakemus ei sido sinua mihinkään

Hae pikalainaa tästä!

Arvioitu kuukausierä:

+300 000 asiakasta on käyttänyt palvelua
4.5
Arvostelut tarjoaa

Hae lainaa nyt, voit saada rahat tilillesi samana päivänä

Äkillinen tarve lainalle saattaa osua kenen tahansa kohdalle yllättäen. Kyse voi olla vaikkapa odottamattomista lääkäri- tai korjaamolaskuista. Kun omista tai läheisten säästöistä ei ole kattamaan yllättäviä menoja, voi olla tarpeen hakea lainaa pikaisesti. Tällöin katse kannattaa suunnata netin vakuudettomiin lainoihin. Automaattinen lainatarjousten kilpailutus, välitön alustava lainapäätös ja rahat nopeasti tilille ovat tekijöitä, joiden takia tuhannet kuluttajat ovat onnistuneesti hakeneet lainaa kauttamme.

Palvelumme kautta voit saada lainatarjouksen yli 20 pankilta yhdellä hakemuksella. Alustavan päätöksen lainasta saat lähes välittömästi, jonka jälkeen vertailemme pankkien lainatarjoukset puolestasi. Voit hyväksyä saamasi lainatarjouksen välittömästi tai pohtia asiaa pitempään. Saat rahat tilillesi nopeimmillaan parin tunnin (ja hitaimmillaankin 1–2 pankkipäivän) sisällä lainasopimuksen allekirjoittamisesta verkkopankkitunnuksillasi.

Löydä sinulle sopiva laina nopeasti

Lainahakemuksen teko on helppoa ja nopeaa.

Pankit, joilta voit hakea lainaa heti

Näytä kaikki yhteistyökumppanimme

Usein kysyttyä pikalainoista

Milloin lainaa voi hakea?

Lainaa voi hakea koska tahansa, siis vaikka nyt. Palvelumme toimii kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Kuinka kauan lainahakemuksen täyttäminen kestää?

Lainahakemuksen täyttämiseen käytettävä aika vaihtelee yksilökohtaisesti. Keskimäärin asiakkaamme käyttävät alle 5 minuuttia lainatarjouksen perustietojen antamiseen.

Lainahakemuksessa kysytään henkilötietojen lisäksi tietoja tuloista ja menoista sekä edeltävistä veloista. Selvittämällä tarvittavat tiedot valmiiksi ja varaamalla mahdollisesti tarvittavat asiakirjat (esimerkiksi palkkalaskelma) etukäteen voit nopeuttaa sekä lainahakemuksen täyttämistä että varsinaista lainaprosessia.

Miten pikalaina eroaa pikavipistä?

Pikalaina on nimensä mukaisesti laina, jota voidaan hakea nopeasti ja helposti. Käytännössä kaikki netistä haettavat vakuudettomat luotot ovat pikalainoja.

Pikalaina sekoitetaan usein pikavippiin. Vaikka pikalainassa ja pikavipeissä on joitain samoja piirteitä, ovat ne hyvin erilaisia rahoitustuotteita. Pikalainaa voi pitää pikavipin kehittyneenä versiona, josta on poistettu lukuisia pikavippien negatiivisia piirteitä.

Kuinka nopeasti lainan voi saada?

Nopeimmillaan lainan voi saada tilille saman päivän aikana.

Huomioithan kuitenkin, että useimmat pankit käsittelevät lainoihin liittyvää rahaliikennettä vain arkipäivisin. Jos siis tarvitset lainaa viikonloppuna, voit joutua odottamaan seuraavaan arkipäivään saadaksesi rahat tilille.

Voiko lainan saamista nopeuttaa?

Yksinkertaisin tapa nopeuttaa lainahakemuksen käsittelyä on täyttää lainahakemus huolellisesti ja rehellisesti. Mitä enemmän ja tarkempaa tietoa pankilla on henkilökohtaisesta taloudestasi, sen helpommin ja nopeammin lainapäätös voidaan tehdä. Joissain tapauksissa luotonantaja voi pyytää lisätietoja ennen luottopäätöksen tekemistä.

Se, kuinka nopeasti rahat ovat tililläsi riippuu myös pankista, jota käytät. Jos luotonantajalla ei ole sopimusta pankkisi kanssa, saattaa lainatun rahasumman siirtoon kulua parikin pankkipäivää.

Onko pikalaina muita lainoja kalliimpi?

Lainan korko määräytyy antamiesi ennakkotietojen, kuten tulojen ja aiempien lainojen perusteella. Sen sijaan sillä kuinka nopeasti tarvitset lainan ei ole vaikutusta lainan korkoon.

Myöskään lainavertailun tekeminen ja tarjouksen vastaanottaminen sivustomme kautta ei tuo lainaan lisäkustannuksia, vaan lainavertailu on sinulle ilmainen.

Kuka voi hakea lainaa?

Kun haluat nostaa lainaa heti tilillesi, muista että kaikilla lainantarjoajilla on tietyt ehdot lainahakemuksen hyväksymiseksi:
  • Hyväksytty lainahakemus edellyttää usein suomalaista kotiosoitetta, verkkopankkitunnuksia sekä puhtaita luottotietoja.
  • Hakijan tulee olla täysi-ikäinen ja omistaa pankkitili, jolle laina maksetaan. Joskus ikäraja voi olla yli 18 ja joskus käytössä on myös yläikäraja.
  • Tietojesi perusteella luotonantaja antaa sinulle hyväksytyn tai hylätyn lainapäätöksen. Yleensä saat lainapäätöksen netistä lähes välittömästi, sillä esimerkiksi luottotietojen tarkastaminen tapahtuu automaattisen palvelun kautta.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.