Kokemuksia ja asiakaspalautetta

Oikean kumppanin rinnalla on helppo matkata

VertaaEnsin.fi tarjoaa henkilökohtaiseen talouteen ja kuluttamiseen liittyvää vertailutietoa maksutta. Toimintamme ydin on yksinkertainen: Me vertaamme – sinä säästät! Vuosittain yli miljoona kuluttajaa käyttää palveluamme.

On suuri kunnia ja vastuu palvella asiakkaita niinkin henkilökohtaisessa asiassa kuin oma talous. Haluamme olla palkitseva kumppani tällä matkalla, ja sen takia vaalimme suhdettamme asiakkaisiin ja panostamme asiakastyytyväisyyteen. Kuuntelemalla asiakkaidemme ajatuksia palveluistamme voimme kehittyä koko ajan paremmaksi.

Tyytyväiset asiakkaamme kertovat

  1. Maria Virkki

    Olen hyvin tyytyväinen saadessani nopealla aikataululla laina-asian hoidettua. Mukava oli asioida.

  2. Jari Pirinen

    Kannatti kerrankin vertailla, nopea haku nopea vastaus. Huomattavasti kevyempi korko kuin aiemmassa. Kiitos!

  3. Jeni Lehto

    Hyvä ja asiantunteva Oscar sai minut ymmärtää että todellakin kannattaa vertailla lainoja. Nyt sain lainan pienemmällä korolla ja toivottavasti asiat menee hyvin myös jatkossa minulla.

Hannan tarina

Itä-Suomessa asuva Hanna päätti toteuttaa mökkihaaveensa remontoimalla entiseen navettarakennukseen wc- ja suihkutilan sekä uusimalla talon lattian. Sopiva rahoitus löytyi kätevästi VertaaEnsin.fi-palvelun kautta.

Hanna harkitsi myös muita vaihtoehtoja mökkiremontin rahoittamiseen, mutta vakuudeton remonttilaina vei voiton helpon ja nopean hakuprosessin ansiosta.

"Halusin verrata kätevästi eri lainavaihtoehtoja ja saada lainaprosessin nopeasti hoidettua. Tämä vaikutti kätevimmältä ja selkeimmältä vaihtoehdolta", Hanna kertoo.

Hanna sanoo olleensa hyvin tyytyväinen lainavertailun toimivuuteen. Palvelu täytti odotukset kätevyytensä suhteen, eikä lainatarjousten paremmuusjärjestyksestä jäänyt epäselvyyttä.

"Sain tarvitsemani, ja palvelu toimi erittäin helposti ja nopeasti. Eri lainojen vertaileminen oli selkeää."

Erityiskiitokset VertaaEnsin.fi saa ystävällisestä asiakaspalvelusta.

"Asiakaspalvelusta jäi oikein positiivinen kuva. Pian vertailun tehtyäni asiakaspalvelija soitti minulle ja tarkensi vielä lainan saamisen protokollaa. Asiakaspalvelija oli ystävällinen, ja puhelusta välittyi sellainen olo, että hän palvelee juuri minua, eikä vain jotain persoonatonta tyyppiä langan päässä", Hanna kertoo.Uskottavuus ja luotettavuus syntyy yhteistyöstä

Kuluttaja-asiakkaiden ohella palvelemme myös median ja muiden sidosryhmien edustajia. Teemme vuosittain useita mielenkiintoisia vertailuja, ja havaintomme ovatkin saaneet reippaasti positiivista huomiota mediakentällä. Luotettavuus ja uskottavuus ovat keskeisessä roolissa palvellessamme sidosryhmiämme.

Ohessa muutamia linkkejä vertailujemme perusteella tehtyihin artikkeleihin mediassa.