Kokemuksia ja asiakaspalautetta

Oikean kumppanin rinnalla on helppo matkata

VertaaEnsin.fi tarjoaa henkilökohtaiseen talouteen ja kuluttamiseen liittyvää vertailutietoa maksutta. Toimintamme ydin on yksinkertainen: Me vertaamme – sinä säästät! Vuosittain yli miljoona kuluttajaa käyttää palveluamme.

On suuri kunnia ja vastuu palvella asiakkaita niinkin henkilökohtaisessa asiassa kuin oma talous. Haluamme olla palkitseva kumppani tällä matkalla, ja sen takia vaalimme suhdettamme asiakkaisiin ja panostamme asiakastyytyväisyyteen. Kuuntelemalla asiakkaidemme ajatuksia palveluistamme voimme kehittyä koko ajan paremmaksi.

Tyytyväiset asiakkaamme kertovat

  1. Arja

    No johan oli kätevää tehdä sähkösopimus 👌 Kiitos 😊

  2. Jari

    Hyvä ja selkeät sivut. Nopeutti ja helpotti valintoja.

  3. Marja

    helposti kävi, tänään tein uuden sähkösopimuksen, Uusi sopimus ja uusi firma. Toivottavasti jatkossa menee hyvin.👍

Hannan tarina

Hannan tarina

Itä-Suomessa asuva Hanna päätti toteuttaa mökkihaaveensa remontoimalla entiseen navettarakennukseen wc- ja suihkutilan sekä uusimalla talon lattian. Sopiva rahoitus löytyi kätevästi VertaaEnsin.fi-palvelun kautta.

"Halusin verrata kätevästi eri lainavaihtoehtoja ja saada lainaprosessin nopeasti hoidettua. Tämä vaikutti kätevimmältä ja selkeimmältä vaihtoehdolta", Hanna kertoo. Palvelu täytti odotukset kätevyytensä suhteen, eikä lainatarjousten paremmuusjärjestyksestä jäänyt epäselvyyttä. "Sain tarvitsemani, ja palvelu toimi erittäin helposti ja nopeasti. Eri lainojen vertaileminen oli selkeää."

Erityiskiitokset VertaaEnsin.fi saa ystävällisestä asiakaspalvelusta.

"Asiakaspalvelusta jäi oikein positiivinen kuva. Pian vertailun tehtyäni asiakaspalvelija soitti minulle ja tarkensi vielä lainan saamisen protokollaa. Asiakaspalvelija oli ystävällinen, ja puhelusta välittyi sellainen olo, että hän palvelee juuri minua, eikä vain jotain persoonatonta tyyppiä langan päässä", Hanna kertoo.

Markun tarina

Markun tarina

Inkeroisissa asuvalla Markulla on kaksi asuntoa, joiden sähkösopimuksia hän kilpailuttaa säännöllisesti VertaaEnsin.fi-palvelun kautta. Markku on valinnut pörssisähkön, jonka avulla hän on onnistunut pienentämään sähkönlaskuaan ajoittamalla kulutustaan edullisimmille tunneille.

"Vertaan säännöllisesti eri sähköyhtiöiden tarjouksia ja valitsen aina sen, joka tarjoaa halvimman hinnan. Sähköyhtiöiden välinen kilpailu on kovaa, joten päätöksiini vaikuttavat eniten kuukausimaksut ja marginaalit, joissa on suuria eroja. VertaaEnsin-palvelusta löydän usein alennuksia perusmaksuihin", Markku kertoo.

Markku arvostaa VertaaEnsin.fi:n vertailun selkeyttä, laajaa valikoimaa sähköyhtiöitä ja vertailuprosessin helppoutta. "Tarjoukset löytyvät nopeasti ja uuden sopimuksen tekemiseen menee viisi minuuttia", hän toteaa tyytyväisenä.

Uskottavuus ja luotettavuus syntyy yhteistyöstä

Kuluttaja-asiakkaiden ohella palvelemme myös median ja muiden sidosryhmien edustajia. Teemme vuosittain useita mielenkiintoisia vertailuja, ja havaintomme ovatkin saaneet reippaasti positiivista huomiota mediakentällä. Luotettavuus ja uskottavuus ovat keskeisessä roolissa palvellessamme sidosryhmiämme.

Ohessa muutamia linkkejä vertailujemme perusteella tehtyihin artikkeleihin mediassa.