Kilpailuta Kotimaan Energian sähkösopimus ja löydä halvin vaihtoehto

Arvioimme vuosittaista sähkönkulutustasi ja haemme halvimmat tarjoukset sinulle. Voit halutessasi myös vertailla vain vihreät sähkösopimukset.

 • Valintamerkki Yli 40 tarjousta saatavilla
 • Valintamerkki Ilmainen ja nopea palvelu
 • Valintamerkki Läpinäkyvä ja puolueeton vertailu

Löydä sähkösopimus tästä

  Tarkista tai syötä osoite ja valitse postinumero valikosta
  Syötä talonumero ja mahdollinen asuntonumero

  Vertaile ja löydä sinulle edullisin sähkösopimus

  Sähkövertailu on aina ilmainen

  Kotimaan Energia yrityksenä

  Kotimaan Energia on itsenäinen sähköyhtiö, joka toimii maanlaajuisesti koko Suomessa. Kotimaan Energian valikoimasta löytyy uusiutuvilla energiamuodoilla tuotettua sähköä, joka on myös alkuperävarmennettu. Valikoimasta löytyy niin tuuli-, aurinko-, kuin vesisähkö.

  Kotimaan Energian asiakaspalvelu sijaitsee Espoossa ja yhtiö on osa Fortum Consumer Solutions -divisioonaa.
  Kotimaan Energian tarjoamat sähköpimukset löytyvät vertailustamme. Voit kilpailuttaa sähkösopimuksesi palvelussamme ja verrata Kotimaan Energian sopimuksia muihin sähkösopimuksiin.

  Jos haluat olla yhteydessä yritykseen, Kotimaan Energian asiakaspalvelu palvelee arkisin 9-17 numerossa 09 315 816 32. Voit olla yhteydessä Kotimaan Energian asiakaspalveluun myös sähköpostitse: info@kotimaanenergia.fi.

  Kotimaan Energia sähkösopimus

  Miten-sahkosopimus-kilpailutetaan
  Kun tarvitset uuden sähkösopimuksen, tee ­ver­tailu aina ennen sopimuksen solmimista. Näin tiedät mikä on paras sähkön hinta ja löydät parhaan vaihtoehdon. Sähköyhtiöt päivittävät hintojaan jatkuvasti, ja esimerkiksi Kotimaan Energian sähkötarjous saattaisi sopia sinulle. Vertailumme päivittyy jatkuvasti palveluntarjoajien osalta, joten löydät aina parhaat sähkötarjoukset työkalustamme. Sähkön kilpailutus ja vertailun käyttö on helppoa ja maksutonta.

  Tietoa Kotimaan Energian sähkösopimuksista

  Onko Kotimaan Energian sähkö ympäristöystävällistä?

  Voit valita Kotimaan Energialta alkuperävarmennetun sähkösopimuksen, jolloin vaihtoehtoina uusiutuvista energia lähteistä ovat:
  • Tuulivoima
  • Aurinkovoima
  • Vesivoima
  Muissa Kotimaan Energian sähkösopimuksissa sähköä ei ole tuotettu uusiutuvin menetelmin.

  Kotimaan Energia sähkösopimukset

  Kotimaan Energian valikoimasta löytyy myös pörssisähköön perustuva sähkösopimus Nettodiili 24kk. Sähkön hinta perustuu siis tuntitarkkaan pörssihintaan. Nettodiili 24kk on nimensä mukaisesti määräaikainen sähkösopimus kahdeksi vuodeksi.

  Hyvä Diili 24kk -nimellä kulkeva sähkösopimus, jossa on kiinteä kWh- hinta koko sopimuskauden. Hyvä Diili on myös määräaikainen sopimus kahdeksi vuodeksi.

  Jos etsit toistaiseksi voimassaolevaa sähkösopimusta Kotimaan Energialta, heiltä löytyy Helppo Diili -sähkösopimus. Tässä sopimuksessa sähkön hinta vaihtelee aika ajoin sähkönhinnan vaihtelujen mukaan.

  Kaikkiin sopimuksiin voi valita tuotantotavaksi tarjolla olevat uusiutuvat energialähteet lisämaksusta. Verkossa tämä onnistuu valitsemalla tilausta tehdessä vihreän valinnan.

  Kotimaan Energia sähkön hinta

  Kotimaan Energian sähkösopimuksiin kuuluu vaihteleva perusmaksu, joka on alkaen 3,90 euroa kuukaudessa. Perusmaksun lisäksi maksetaan luonnollisesti sähkömaksu, sekä mahdolliset valitut lisäpalvelut. Sähköstä maksetaan sopimuksen mukaan, joko pörssisähkömalin mukaisesti, tai kiinteän sopimuksen mukaisesti kiinteää kuukausihintaa, tai vaihtelevaa kuukausihintaa.

  Nettodiili 24kk -sähkösopimuksessa kuukausittainen hinta muodostuu seuraavasti vuonna 2020

  • Määrätty kWh hinta
  • +Pörssisähkön tuntihinta
  • +Perusmaksu
  • +Mahdollinen lisämaksu vihreästä valinnasta

  Hyvä Diili 24kk -sähkösopimuksessa kuukausittainen hinta muodostuu seuraavasti vuonna 2020

  • Kiinteä kWh hinta
  • +Perusmaksu
  • +Mahdollinen lisämaksu vihreästä valinnasta

  Helppo Diili -sähkösopimuksessa kuukausittainen hinta muodostuu seuraavasti vuonna 2020

  • Aika ajoin vaihteleva hinta, perustuen sähkön hintavaihteluihin
  • +Perusmaksu
  • +Mahdollinen lisämaksu vihreästä valinnasta

  Miten Kotimaan Energian sähkösopimuksen voi irtisanoa?

  Kotimaan Energian sähkösopimuksen voi irtisanoa samaan tapaan kuten muutkin sähkösopimukset. Voit olla yhteydessä Kotimaan Energian asiakaspalveluun joko sähköpostilla tai puhelimitse.

  Normaalisti sähkösopimuksen voi irtisanoa 14 vuorokauden irtisanomisajalla. Tämä pätee kuitenkin ainoastaan toistaiseksi voimassaoleviin sähkösopimuksiin, joten varmistathan sopimustyyppisi.

  Määräaikaiset sopimukset päättyvät määräajan umpeutuessa. Määräaikaisen sopimuksen voi kuitenkin irtisanoa esimerkiksi muuton vuoksi.

  Ennen irtisanomista kannattaa tarkistaa mahdolliset avoimet laskut ja käydä läpi omat sopimusasiat. Tarkista onko sinulla määräaikainen vai toistaiseksi voimassaoleva sopimus

  Jos olet muuttamassa, muista irtisanoa sähkösopimuksesi. Sähkösopimus kannattaa aina kilpailuttaa muuttaessa ja muutenkin mahdollisesti kahdesti vuodessa, jos ei ole sitoutunut määräaikaiseen sopimukseen pidemmälle jaksolle.

  Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

  Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.