Turku Energian sähkösopimukset päivän parhaaseen hintaan

Louna Perussähkö 18kk
Myyntihinta
7.85 snt/kWh
Kiinteä kuukausihinta
4.50 €/kk

Sähköä Turkuun ja muualle Suomeen

Turku

Meiltä saat Turku Energian sähkösopimukset joko samalla tai edullisemmalla hinnalla kuin suoraan Turku Energian omilta nettisivuilta tilatessa. Hyödynnä ainutlaatuiset kampanjahinnat jo tänään. VertaaEnsin.fi on Turku Energian virallinen yhteistyökumppani.

Vertaile helposti päivän parhaita sähkötarjouksia maksuttomalla sähkövertailullamme.

Turku Energia yrityksenä

Turku Energia eli Åbo Energi on vuonna 1898 perustettu energiayritys, jonka omistaa Turun kaupunki. Turku Energia on luotettava ja vastuullinen kumppani, jonka arvojen ja toiminnan keskiössä ovat asiakkaat ja heidän energiahyvinvointinsa. Turku Energian motto "Olemme lähellä, näemme kauas" kuvaa yrityksen arvoja - läheisyyttä, ympäristöystävällisyyttä ja uudistumista.

Turku Energia

  • Perustettu: 1898
  • Työntekijöitä: 328 (2021)
  • Liikevaihto: 458,1 miljoonaa euroa (2022)
  • Osoite: Teollisuuskatu 40, 20520 Turku
  • Sähköposti asiakaspalvelu@turkuenergia.fi
  • Puhelinnumero: 02 262 8111
  • Asiakaspalvelun aukioloajat: Maanantaista perjantaihin 8–18

Turku Energian keskeiset sopimusehdot tutuksi

Mitä etuja Turku Energia tarjoaa asiakkailleen?

Turku Energian sähkönmyynnin kuluttaja-asiakkaana olet automaattisesti mukana nk. Eturinki-ohjelmassa, jonka avulla voit säästää vuoden aikana satoja euroja. Eturinki asiakkaana saat sähköpostiisi tai Eturinki-sovellukseen tietoa ainutlaatuisista eduista eri yritysten tuotteista ja palveluista.

Tarjoaako Turku Energia mobiilisovellusta kulutuksen seurantaan?

Turku Energialla ei ole tarjota erillistä sovellusta, mutta heillä on verkkopalvelu EnergiaOnline, joka ajaa käytännössä saman asian. Palvelua käyttämällä pystyy seuraamaan esimerkiksi omaa sähkönkulutusta ja laskutustietoja.

Miten saan lisätietoa Turku Energian sähkösopimuksista?

Klikkaa “Lue lisää” -painiketta sähkösopimuksessa, josta haluat nähdä lisätietoja. Tämä avaa uuden sivun, jossa on eritelty kaikki sopimukseen liittyvät ehdot. Täältä löytyvät esimerkiksi hintatiedot, sopimustyyppi ja voimassaoloaika. Sivu sisältää myös tiedot millä ehdoin sopimus jatkuu mahdollisen tarjouskampanjan jälkeen.

Kuinka irtisanon sähkösopimuksen Turku Energian kanssa?

Toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen voi irtisanoa ilman rajoitteita 14 vuorokauden irtisanomisajalla. Määräaikaisen sähkösopimuksen kohdalla tilanne ei kuitenkaan ole niin yksinkertainen, sillä sitä ei voi irtisanoa ilman erityistä syytä. Näitä syitä ovat tyypillisimmin muutto tai sopimusehdoissa määritelty sopimussakko.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.