Resurs Bank

Resurs Bank tarjoaa vakuudetonta lainaa 50 000 euroon asti. Kilpailuta Resurs Bankin laina palvelussamme ja valitse edullisin vaihtoehto useamman lainatarjouksen joukosta!

Resurs Bankin asiakaspalvelu päivystää ma klo 11-17 ja ti-pe klo 10-17. Asiakaspalvelun tavoittaa sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@resurs.fi ja puhelimitse numerosta 09 622 4308.

Resurs Bank lainantarjoajana

Ruotsalainen, vuonna 1977 perustettu Resurs Bank on yksi Pohjoismaiden suurimmista vakuudettomiin lainoihin erikoistuneista rahoituslaitoksista. Vuosikymmenten kokemus rahoitusmarkkinoista tekee yrityksestä luotettavan ja turvallisen lainantarjoajan. Resurs Bankin lainan korkoa kannattaa kuitenkin vertailla muihin vaihtoehtoihin, sillä sopivin lainatarjous löytyy vertailemalla.

Resurs Bankilta voi hakea vakuudetonta lainaa jopa 50 000 euron summaan saakka. Lisäksi pankin valikoimiin kuuluu bonuspisteitä kerryttävä luottokortti sekä joukko erilaisia osamaksuratkaisuja, joita Resurs Bank tarjoaa yhteistyökumppaniliikkeidensä kautta.

Vertaa Resurs Bankin lainoja muihin

Kilpailutus nopeasti ja ilmaiseksi

Tietoa Resurs Bankin palveluista

Resurs Bank laina

Resurs Bankin lainaa voi hyödyntää niin pieniin kuin suurempiinkin arjen ja vapaa-ajan hankintoihin. Esimerkiksi autorahoitus, remontti ja lainojen yhdistäminen ovat suosittuja käyttötarkoituksia Resurs Bankin lainalle.

Resurs Bank -lainan perustiedot ovat seuraavat:

 • Lainasumma: 1 000–50 000 €
 • Takaisinmaksuaika: 1–12 vuotta
 • Korko: 6,95–20,00 %
 • Avausmaksu: 0 €
 • Tilinhoitomaksu: max. 12,50 €

Resurs Bank tekee jokaiselle hakijalle henkilökohtaisen lainatarjouksen. Lainan korko vaihtelee hakijan arvioidun maksukyvyn ja lainasumman mukaan.

Lainan hakuehdot

Resurs Bankilta on mahdollista saada lainaa, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

 • Vähintään 24 vuoden ikä
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Säännölliset työ- tai eläketulot

Vaadittu tulotaso vaihtelee lainasumman mukaan. Alle 3 000 euron lainaa haettaessa bruttotulojen tulee olla vähintään 800 €/kk ja suurempia lainoja haettaessa vähintään 1 300 €/kk. Lainapäätös tehdään aina kokonaisarvion perusteella, joten minimivaatimusten täyttäminen ei välttämättä takaa lainatarjouksen saamista.

Resurs Bank lainan hakuprosessi

Kätevin tapa hakea Resurs Bankin lainaa on täyttää hakemus vertailupalvelun sivuilla. Tällöin samalla hakemuksella voi saada tarjoukset myös usealta muulta pankilta, mikä tekee korkojen vertailusta ja edullisen lainan löytämisestä helppoa.

Jos saat Resurs Bankilta vertailun parhaan tarjouksen, voit siirtyä pankin sivuille allekirjoittamaan lainasopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen Resurs Bank pyytää vielä lähettämään jonkin seuraavista liitteistä tulotason vahvistamiseksi:

 • Palkansaaja: Palkkalaskelma
 • Yrittäjä: Tilinpäätös
 • Eläkeläinen: Eläkepäätös
 • Kevytyrittäjä: Yhteenveto vuoden tuloista

Jos tarkoituksena on käyttää Resurs Bankin lainaa aiempien lainojen ja luottojen yhdistämiseen, tulee pankille lisäksi lähettää tositteet yhdistettävistä lainoista. Resurs Bank maksaa lainat pois hakijan puolesta, minkä jälkeen jäljelle jäävää yhdistelylainaa lyhennetään suoraan Resurs Bankille.

Resurs-lainan takaisinmaksu

Resurs Bankin lainalle on mahdollista saada 2 maksuvapaata kuukautta vuodessa. Mahdollisuutta maksuvapaaseen kannattaa kuitenkin käyttää vain oikeasti tiukassa tilanteessa, sillä takaisinmaksuaika pitenee ja lainan kulut kasvavat vapaan seurauksena.

Mikäli oma taloustilanne sen sallii, Resurs Bankin lainan voi maksaa takaisin etuajassa. Tämä pienentää kokonaiskustannuksia, sillä korkoa ja tilinhoitopalkkiota peritään vain siltä ajalta, kun lainasopimus on voimassa.

Resurs Bankin Maksuvakuutus

Maksuvakuutus on lainaturvaa vastaava tuote, joka turvaa lainan takaisinmaksun esimerkiksi työttömyyden tai sairausloman aikana. Resurs Bankin maksuvakuutuksen hinta on 9 % lainan kuukausierästä, kuitenkin vähintään 3 € ja korkeintaan 49 € kuukaudessa. Vakuutuksen myöntää Resurs-konsernin tytäryhtiö Solid AB.

Resurs Bank -luottokortti

Resurs Bankin luottokortilla on mahdollista saada 30 päivästä 60 päivään korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Lisäksi kortti kerryttää bonuspisteitä kaikista ostoksista. Kun pisteitä on kertynyt tarpeeksi, voi niillä lunastaa esimerkiksi elokuvalippuja tai erilaisia tavarapalkintoja.

Pisimmillään Resurs-luottokortti tarjoaa 6 kuukautta korotonta maksuaikaa. Ajalta peritään kuitenkin 4,90 euron kuukausittainen käsittelymaksu, joten täysin kulutta näin pitkää maksuaikaa ei voi saada.

Luottokortin etuihin kuuluu myös matkavakuutus. Vakuutus on voimassa matkoilla, joiden kustannuksista vähintään 50 % on maksettu Resurs Bankin kortilla.

Onko Resurs Bankin laina kilpailukykyinen?

Edullisimmillaan Resurs Bankin lainan korko on alle 10 %, eli hyvin linjassa muiden vastaavia rahoitusratkaisuja tarjoavien pankkien kanssa. Niin Resurs Bank kuin sen kilpailijat tekevät kuitenkin lainatarjouksen aina hakijakohtaisesti, joten itselle mahdollisen koron saa selville vain hakemalla lainaa.

Kun haet lainaa VertaaEnsin.fi-palvelussa, näet Resurs Bankin tarjouksen lisäksi muiden yhteistyökumppaneidemme lainatarjoukset. Esittelemme jokaisen lainan kustannukset selkeästi, joten voit helposti valita kilpailukykyisimmän lainan.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.