Resurs Bank laina – Hae ja vertaile muihin pankkeihin

Kilpailutamme parhaat lainatuotteet ilmaiseksi vain muutamassa minuutissa. Näet Resurs Bankin lainat verrattuna muuhun markkinaan ja voit valita parhaan vaihtoehdon sitoumuksetta. Tutustu myös Resurs Bankin Supreme Card -luottokorttiin.

Resurs Bankin asiakaspalvelu on auki arkipäivisin klo. 8-18. Asiakaspalvelun tavoittaa sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@resurs.fi tai puhelimitse numerosta 09 622 4308.

Perustietoa Resurs Bankista

Resurs Bank on toiminut Suomessa vuodesta 2002 ja on yksi Suomen suurimmista vähittäiskaupan rahoittajista. Resurs Bankilla on toimintaa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Resurs Bank on osa vuonna 1977 Ruotsissa perustettua Resurs Finans -yhtiötä. Resurs Finans tarjoaa vakuutustuotteita, rahoitus- ja pankkipalveluita sekä vähittäiskaupan ja yritys- ja henkilöasiakkaiden asiakas- ja myyntipalveluita Pohjoismaissa ja Euroopassa.
VertaaEnsin.fi aloitti kumppanuuden Resurs Bankin kanssa vuoden 2018 lopussa. Resurs Bankilla on Suomessa yli 100 000 kuluttaja-asiakasta, joille pankki myöntää vakuudettomia kulutusluottoja 50 000 € asti. Lainahakemuksen voi täyttää helposti netissä ja lainaa voi hakea joko yksin tai rinnakkaishakijan kanssa. Resurs Bank myöntää myös Supreme Card -luottokortteja, joilla on 30-60 päivän koroton maksuaika.

Resurs Bankin lainatuotteet

Resurs Bank tarjoaa henkilöasiakkaille vakuudetonta lainaa 1 000 – 50 000 € väliltä, luottokortteja sekä tililuottoa. Lainaa voi hakea kaikkiin tarpeisiin ilman vakuuksia tai takaajia. Pienten kulutusluottojen ja/tai luottokorttilainojen yhdistäminen käy Resurs Bankissa kätevästi, koska ne maksetaan pois asiakkaan puolesta ja jatkossa asiakas maksaa vain yhtä isompaa lainaa. Voit vertailla lainaa muiden tarjoajien lainoihin vertailussamme.

Kulutusluoton lisäksi Resurs Bank tarjoaa asiakkailleen Supreme Card -nimellä kulkevaa MasterCard-luottokorttia. Kortti pärjää varsin hyvin vertailussa muihin luottokortteihin, sillä se tarjoaa mahdollisuuden jopa 6 kuukauden luottokorottomaan osamaksuaikaan. Tällöin luotosta peritään vain 4,90 € kuukausittainen tilinhoitomaksu.

Vertaa Resurs Bankin lainoja muihin

Kilpailutus nopeasti ja ilmaiseksi

Lisätietoa Resurs Bankin tuotteista

Resurs Bank laina

Lainavertailun jälkeen voit valita Resurs Bankin lainan vaihtoehdoista. Valitse sinulle sopiva lainasumma ja lainan lyhennyksien aikataulu. Resurs Bankin lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia. Voit hakea Resurs Bankin lainaa verkkohakemuksella sekä myös puhelimitse tai postitse.

Kun olet löytänyt sopivan lainan, voit tunnistautua pankkitunnuksilla ja allekirjoittaa luottosopimuksen. Sen jälkeen kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen, rahat siirretään tilillesi.


Näin vertailet Resurs Bankin lainat

Lainan hakeminen on helppoa lainalaskurin avulla. Laske ensin lainalaskurilla haluamasi kuukausierä ja lainan summa. Voit muuttaa myös haluttua laina-aikaa. Sen jälkeen pääset eteenpäin ja perustietojen täyttämisen jälkeen näet Resurs Bankin ja muiden pankkien tuotteet vertailussa. Vertailun perusteella voit valita parhaan vaihtoehdon ja pääset allekirjoittamaan sopimuksen.

Millaisia lainoja Resurs Bank tarjoaa

  • Resurs Bank tarjoaa lainoja 1000 € ja 50 000 € välillä.
  • Lainahakemuksen voi tehdä kätevästi netissä sekä myös puhelimitse tai postitse.
  • Lainan hakijalta edellytetään 23 vuoden ikää, säännöllisiä tuloja sekä kunnossa olevia luottotietoja.

Voit siis hakea Resurs Bankin lainaa, mikäli olet vähintään 23-vuotias. Pankki vaatii lähtökohtaisesti että sinulla on vähintään 17 000 € vuotuiset palkka- tai eläketulot. Lisäksi sinulla tulee olla kunnossa olevat luottotiedot.

Resurs Bankin lainan korotus ja hakeminen rinnakkaishakijan kanssa

Voit korottaa nykyistä Resurs Bankin lainaasi täyttämällä uuden lainahakemuksen palvelumme kautta. Näin pankki ottaa hakemuksesi käsittelyyn ja ottaa huomioon aikaisemmat lainasi. Voit siis täyttää lainahakemuksen vaikka sinulla olisi jo aikaisemmin lainaa Resursin kautta.

Lainaa voi hakea myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Tämä tarkoittaa että haet luottoa toisen henkilön, esimerkiksi puolison kanssa. Yleensä rinnakkaishakijan kanssa haettuna sinulla on parempi mahdollisuus saada lainaa. Usein myös lainan ehdot, esimerkiksi todellinen vuosikorko on parempi. Tässä tapauksessa kuitenkin sekä päähakija että rinnakkaishakija ovat molemmat vastuussa lainasta.

Resurs Bankin lainojen hinnat

Kuinka paljon Resurs Bankin laina maksaa? Resurs Bankin avausmaksu on lainasummasta riippuen 0 - 95 € ja kuukausittainen kulu 3 - 5 €. Resurs Bankin korkein mahdollinen korko lainoissa, joiden lainasumma on 1 000 - 5 099 € on 19,55%. Korkein mahdollinen korko Resurs Bankin lainoissa, joiden lainasumma on 5 100 - 50 000 € on 19,55 % + Euribor 3 kk. Huomioi, että nämä ovat korkeimpia mahdollisia korkoja Resurs Bankin lainatuotteissa. Monelle asiakkaalle tarjotaan matalampaa korkoa. Saat sinulle mahdollisen, henkilökohtaisen koron selville hakemalla lainaa esimerkiksi vertailupalvelun kautta.

Resurs Bank lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen Resurs Bankin kautta onnistuu aina 50 000 euroon asti. Lainojen ja luottojen yhdistämiseen Resurs Bankilla vaaditaan 23 vuoden ikää ja puhtaita luottotietoja. Lainojen yhdistäminen kannattaa, jos lainoja ja luottoja on maksettavana moneen eri suuntaan ja haluaa säästää rahaa, sekä helpottaa taloudenhallintaa maksamalla pois vain yhtä lainaa kerrallaan.

Pienten kulutusluottojen ja/tai luottokorttilainojen yhdistäminen käy Resurs Bankissa kätevästi, koska ne maksetaan pois asiakkaan puolesta ja jatkossa asiakas maksaa vain yhtä isompaa lainaa.

Resurs Bank kulutusluotto

Resurs Bank kulutusluotto on yksi pankin suosituimmista lainatuotteista. Kulutusluottoa voi hakea pieniin tai suuriin tarpeisiin. Alla on muutamia esimerkkejä kulutusluoton lainasummista ja mahdollisista kuukausieristä. Lainalaskurillamme voit vertailla eri vaihtoehtoja ja löytää itsellesi parhaan kulutusluoton.

  • Resurs Bank kulutusluotto, lainasumma 5000 euroa.
  • Takaisinmaksuaika 4 vuotta, kuukausierä 159 euroa
  • Takaisinmaksuaika 8 vuotta, kuukausierä 111 euroa

  • Resurs Bank kulutusluotto, Lainasumma 15000 euroa.
  • Takaisinmaksuaika 8 vuotta, kuukausierä 232 euroa
  • Takaisinmaksuaika 10 vuotta, kuukausierä 202 euroa

Resurs Bank luottoa voi käyttää moneen eri käyttötarkoitukseen, kuten auton tai remontin kustantamiseen. Myös luottojen yhdistäminen ja venelaina ovat yleisiä käyttökohteita yrityksen lainatuotteille.

Supreme Card luottokortti

Lainaratkaisujen lisäksi Resursbankin tarjontaan kuuluu Supreme Card -luottokortti, jonka etuihin kuuluvat koroton maksuaika, pisteohjelma sekä joukko erilaisia vakuutuksia. Resursbank Supreme Card -luottokortin luottoraja on 500-3 000 euroa ja luottoa on mahdollista lyhentää lukuisilla eri tavoilla. Jos luottokorttilaskun maksaa pois 30-60 päivän sisällä, ei korkoa peritä lainkaan. Pidemmällä maksuajalla korko voi olla 14,90 % tai 19,90 %.

Supreme Card -luottokorttiin on mahdollista liittää rinnakkaiskortti. Rinnakkaiskortti maksaa 9 euroa vuodessa. Supreme Card -kortissa on lähimaksuominaisuus, jonka avulla alle 50 euron ostokset voi maksaa ilman pin-koodia korttia maksupäätteeseen vilauttamalla. Kun Supreme Card -luottokortilla tehdään yli 50 euron ostos, saa kuluttaja tekstiviesti-ilmoituksen ostoksesta.


Supreme Cardin vakuutukset

Supreme Card -luottokorttiin sisältyy matkavakuutus, joka astuu voimaan kun matkasta on maksettu vähintään 50 % kyseisellä kortilla. Matkavakuutus kattaa ulkomaanmatkat, mutta ei ole voimassa kotimaassa tehtävillä matkoilla. Vakuutukseen kuuluu muun muassa peruutusturva, joka korvaa lennon peruuntumisen, sairausvakuutus, joka kattaa matkan aikana tapahtuneen sairastumisen tai tapaturman sekä matkatavaravakuutus, joka kattaa matkatavaroille sattuneet vahingot tai katoamiset.

Kortin matkavakuutus kattaa laajasti mukana matkustavat henkilöt: kortin haltijan lisäksi matkavakuutus kattaa kaikki samassa kotitaloudessa asuvat henkilöt sekä kolme muuta kanssamatkustajaa.

Matkavakuutuksen lisäksi Resurs Bankin asiakkaat voivat hakea maksuvakuutusta. Maksuvakuutus varmistaa luoton takaisinmaksun mikäli kuluttajan takaisinmaksukyky vaarantuu yllättäen. Vakuutus kattaa tahattoman työttömyyden, lomautuksen, sairausloman, sairaalahoidon ja tapaturmasta johtuvan kuoleman.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.