Resurs Bank

Resurs Bank tarjoaa vakuudetonta lainaa 50 000 euroon asti. Kilpailuta Resurs Bankin laina palvelussamme ja valitse edullisin vaihtoehto useamman lainatarjouksen joukosta!

Resurs Bankin asiakaspalvelu on paikalla maanantaista perjantaihin kello 8–17. Asiakaspalvelun tavoittaa puhelimitse numerosta 09 622 4308.

Vertaa Resurs Bankin lainoja muihin

Kilpailutus nopeasti ja ilmaiseksi

Resurs Bank luoton hinta ja kustannukset

Resurs Bank tarjoaa vakuudetonta lainaa, johon ei tarvita takaajia. Lainan suuruus on 1 000–50 000 euroa ja laina-ajan pituus on 1–12 vuotta. Resurs Bankin lainan korko on henkilökohtainen ja vaihtelee asiakkaasta tehdyn luottoarvion mukaan.

Resurs bankin lainan hinnasto on seuraavanlainen:

  • Nimelliskorko: 6,95–20 % p.a.
  • Avausmaksu: 0 €
  • Tilinhoitomaksu: 0,28 %/kk sovitusta lainasummasta, mutta kuitenkin enintään 12,50 €/kk
Esimerkkilaskelma: Lainasumman ollessa 10 000 euroa 13,09 % nimelliskorolla ja 10 vuoden takaisinmaksuajalla (120 kuukausittaista lyhennyserää) todelliseksi vuosikoroksi määräytyy 16,24 % ja kuukausieräksi 162,72 €. Esimerkkilaskelma sisältää avausmaksun 0 € ja luottokulun 12,50 €/kk. Takaisinmaksettava summa on tällöin 19 513,40 €.

Resurs Bankin Maksuvakuutus

Maksuvakuutus on lainaturvaa vastaava tuote, joka turvaa lainan takaisinmaksun esimerkiksi työttömyyden tai sairausloman aikana. Resurs Bankin maksuvakuutuksen hinta on 9 % lainan kuukausierästä, kuitenkin vähintään 3 € ja korkeintaan 49 € kuukaudessa.

Resurs Bankin lainaehdot

Resurs Bankilta on mahdollista saada lainaa, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

  • Hakijalla on säännölliset työ- ja eläketulot
  • Hakija on vähintään 24-vuotias
  • Hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Vaadittu tulotaso vaihtelee lainasumman mukaan. Alle 3 000 euron lainaa haettaessa bruttotulojen tulee olla vähintään 800 €/kk ja suurempia lainoja haettaessa vähintään 1 300 €/kk.

Lainasopimuksen vahvistamiseksi Resurs Bankille on lähetettävä jokin seuraavista:

  • Palkansaajalta palkkalaskelma
  • Yrittäjältä tilinpäätös
  • Eläkeläiseltä eläkepäätös
  • Kevytyrittäjältä yhteenveto vuoden tuloista

Liitteiden ja tuloselvityksen avulla Resurs Bank varmistaa, että asiakkaan tulot vastaavat lainahakemuksessa ilmoitettuja tuloja. Lopullinen lainapäätös annetaan liitteiden tarkistamisen päätteeksi. Tämän jälkeen laina maksetaan noin 3 pankkipäivän kuluessa.

Lainan lyhennys ResursBankille

Lainaa lyhennetään kuukausittaisissa tasaerissä maksusuunnitelman mukaisesti.

Resurs Bankin lainalle on mahdollista saada 2 maksuvapaata kuukautta vuodessa. Mahdollisuutta maksuvapaaseen kannattaa kuitenkin käyttää vain oikeasti tiukassa tilanteessa, sillä takaisinmaksuaika pitenee ja lainan kulut kasvavat vapaan seurauksena.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.