Bank Norwegian – lainat ja luottokortit

Bank Norwegian myöntää vakuudetonta kulutusluottoa jopa 60 000 euroon asti. Sivuillamme kilpailutat useamman rahoituslaitoksen lainat nopeasti ja ilmaiseksi. Voit siis vertailla Bank Norwegianilta saamaasi lainatarjousta helposti muuhun markkinaan.

Bank Norwegianin asiakaspalvelunumero on 07532 66 200 (pvm/mpm). Asiakaspalvelu on auki arkisin klo 11-17.

Bank Norwegian lainantarjoajana

Bank Norwegian on Norjasta lähtöisin oleva nettipankki, joka tarjoaa Suomessa asiakkailleen säästötilejä, luottokortteja sekä kulutusluottoja. Bank Norwegian on perustettu Norjassa vuonna 2007 ja se laajensi toimintaansa Suomeen vuonna 2015.

Bank Norwegianin lainasummat vaihtelevat 1 000 ja 60 000 euron välillä. Laina myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia. Käyttötarkoituksen lainalle voi päättää itse, joten Bank Norwegianilta voi hakea tarpeen mukaan esimerkiksi autolainaa, remonttilainaa tai lainojen yhdistämiseen suunnattua luottoa.

Ilmainen lainavertailu

Kilpailuta alle 2 minuutissa

Tietoa Bank Norwegianin palveluista

Bank Norwegian laina

Vakuudeton 1 000–60 000 €:n kulutusluotto on Bank Norwegianin ainoa lainatuote. Se sopii kuitenkin monipuolisesti eri käyttötarkoituksiin, sillä rahat voi käyttää valitsemallaan tavalla. Laina-ajan voi valita 1–15 vuoden väliltä.

Bank Norwegianin lainan korko vaihtelee asiakkaan luottokelpoisuuden mukaan. Alhaisimmillaan nimelliskorko on 5,99 %, ja korkeimmillaan 19,99 %. Lisäksi lainasta peritään lainasumman mukaan vaihteleva perustamismaksu ja tilinhoitomaksu. Tilinhoitomaksu on alle 1 700 euron lainoissa 3 €/kk ja tätä suuremmissa lainoissa 5 €/kk.

Bank Norwegianin lainojen perustamismaksut ovat seuraavat:

  • 1 000–2 999 € laina: 0 €
  • 3 000–4 099 € laina: 45 €
  • 4 100–60 000 € laina: 90 €

Lainan lisäkustannukset ovat Bank Norwegianin lainoissa korkeimmat mahdolliset tämänhetkisen lainsäädännön puitteissa (150 € vuodessa). Siksi lainan todellinen vuosikorko nousee kohtalaisen korkeaksi, etenkin jos asiakaskohtainen marginaali on lähempänä 14,99 prosentin ylärajaa. Ilmaisesta lainavertailustamme vastaavan vakuudettoman kulutusluoton voi löytää edullisemmin.

Bank Norwegian lainahakemus ja lainatarjous

Lainahakemuksen voi täyttää netissä Bank Norwegianin sivuilla. Hakijan tulee olla vähintään 23-vuotias. Lisäksi pankki edellyttää vähintään kolmen vuoden yhtäjaksoista asumista Suomessa sekä puhtaita luottotietoja.

Hakuprosessin aikana Bank Norwegian voi pyytää hakijaa lähettämään liitteitä hakemuksen tueksi. Yleisimmin pyydettyjä liitteitä ovat palkkalaskelma tai edellisen vuoden veroilmoitus. Kun Bank Norwegian on tehnyt hakijalle lainatarjouksen, voi sen hyväksyä allekirjoittamalla lainasopimuksen sähköisesti verkkopankkitunnuksilla.

Lainojen yhdistäminen Bank Norwegianin kautta

Yksi yleinen käyttötarkoitus Bank Norwegianin lainalle on aiempien lainojen, luottojen ja osamaksujen yhdistäminen yhdeksi uudeksi lainaksi. Jos lainanhakija valitsee käyttötarkoitukseksi lainojen yhdistämisen, tulee tämän lähettää Bank Norwegianille aiempien lainojen maksutiedot. Pankki maksaa tällöin lainat pois ja jäljelle jää yksi laina, jota lyhennetään normaalisti kuukausittain Bank Norwegianille.

Lainojen yhdistämiseen voi löytää muita vaihtoehtoja edullisemmin kilpailuttamalla yli 20 rahoituslaitoksen yhdistelylainat palvelumme kautta.

Norwegian luottokortti

Bank Norwegianilta voi hakea vuosimaksutonta luottokorttia, jolla suoritetuista maksuista kertyy joko CashPoint-kanta-asiakaspisteitä tai cashback-käteissaldoa. CashPoint-pisteillä voi maksaa Norwegian-lentoyhtiön lennot tai hankkia lennoille lisäpalveluja. Cashbackia voi puolestaan käyttää mihin tahansa Norwegian-kortilla tehtyihin ostoksiin.

Norwegian-luottokortin korko on 19,99 %. Kortilla saa kuitenkin jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa, ja korkoa peritään vasta tämän yli menevältä ajalta. Bank Norwegianin luottokorttiin sisältyy matkavakuutus ja lisämaksua vastaan korttiin voi lisätä maksuturvan, vuokra-autovakuutuksen tai henkilöllisyysvarkausvakuutuksen.

Norwegian-luottokortin korko on kohtalaisen korkea, mutta toisaalta luoton käytöstä ei peritä laskutuslisää eikä käteisnostoista palvelumaksuja. Vuosimaksuton Norwegian-kortti voi siis olla hyvä valinta etenkin silloin, jos saldon pystyy maksamaan takaisin korottoman maksuajan puitteissa.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.