Kaarna laina

Santanderin tarjoamaa Kaarna lainaa voi hakea 2 000 eurosta 40 000 euroon. Kilpailuta Kaarna laina sivuillamme ja selvitä, onko se sinulle sopivin vaihtoehto.

Kaarna laina on osa Santander Consumer Finance Oy:ta, joten yhteyttä voi ottaa myös suoraan Santanderin asiakaspalveluun. Santanderin asiakaspalvelu on tavoitettavissa joko verkossa tai puhelimitse tiistaista perjantaihin kello 12–16. Santanderin asiakaspalvelun puhelinnumero on: 09 8564 5100.

Ilmainen lainavertailu

Kilpailuta lainat alle 2 minuutissa

Kaarna laina luoton hinta ja kustannukset

Kaarna laina on Santanderin myöntämä vakuudeton kulutusluotto, johon ei tarvita takaajia. Lainan suuruus on 2 000–40 000 euroa ja laina-ajan pituus on 2–15 vuotta.

Kaarna lainan hinnasto on seuraavanlainen:

  • Nimelliskorko: 8,63–13,53 % p.a.
  • Avausmaksu: 0–49 €
  • Tilinhoitomaksu: 6–8 €

Esimerkkilaskelma: Lainasumman ollessa 9 000 euroa 12,63 % nimelliskorolla ja 5 vuoden takaisinmaksuajalla (60 kuukausittaista lyhennyserää) todelliseksi vuosikoroksi määräytyy 15,62 % ja kuukausieräksi 212 €. Esimerkkilaskelma sisältää avausmaksun 49 € ja tilinhoitomaksun 8 €/kk. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 713,62 €.

Kaarna lainan lainaehdot

Kaarna lainaa on mahdollista saada, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

  • Ei aiempia maksuhäiriöitä
  • Hakija on vähintään 24-vuotias
  • Hakijan kuukausitulot ovat bruttona vähintään 1 500 €
  • Hakija asuu pysyvästi Suomessa

Liitteet

Kaarna lainan vahvistamiseksi Santanderille on lähetettävä liitteeksi palkkatodistus, yrityksen tilinpäätös tai eläkepäätös.

Liitteiden ja tuloselvityksen avulla varmistetaan, että asiakkaan tulot vastaavat lainahakemuksessa ilmoitettuja tuloja. Lopullinen lainapäätös annetaan liitteiden tarkistamisen päätteeksi. Tämän jälkeen Kaarna laina maksetaan 1–2 pankkipäivässä.

Maksuvapaa ja takaisinmaksu

Lainaa lyhennetään kuukausittain luottosopimuksessa määritellyn kuukausierän mukaisesti. Jos takaisinmaksu vaikeutuu esimerkiksi lomautuksen tai työttömyyden seurauksena, voi Kaarna lainalle saada korkeintaan kaksi maksuvapaata kuukautta vuotta kohden. Maksuvapaat kuukaudet eivät voi olla perättäisiä.

Kaarna lainan voi aina maksaa takaisin etuajassa. Tämä vähentää lainan kustannuksia, sillä korkoa ja tilinhoitomaksua peritään ainoastaan siltä ajalta, kun lainassa on avointa saldoa.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.