Kaarna laina – Hae ja vertaile muihin pankkeihin

Kilpailutamme puolestasi yli 20 lainantarjoajan lainat parissa minuutissa. Näet Kaarna lainat verrattuna muuhun markkinaan helposti ja nopeasti. Vertailu on ilmainen ja puolueeton.

Kaarnan asiakaspalvelu palvelee puhelimitse numerossa 09 8564 5237. Kaarnan asiakaspalvelu on auki tiistaista perjantaihin klo 12.00–16.00. Kaarna laina on osa Santander Consumer Finance Oy:ta. Santanderin asiakaspalvelu toimii numerossa 09 8564 5250.

Mikä on Kaarna laina?

Kaarna laina on vakuudeton laina. Kaarnalaina on Santander Consumer Finland Oy:n lainatuote ja osa Santanderin yritysrypästä. Kaarna on siis luotettavan ja kansainvälisen rahoitusyhtiön osa. Santander toimii Pohjoismaissa ja globaalisti, mutta Kaarnalaina toimii vain Suomessa. Keskitymme tällä sivulla Kaarnasta saataviin kulutusluottoihin ja niiden kustannuksiin.

Kaarnalaina on vakuudeton kulutusluotto. Kaarna tarjoaa asiakkailleen vakuudettomia lainoja 1 000 euron ja 40 000 euron välillä. Lainapäätös tehdään nopeasti, yleensä parin vuorokauden sisällä. Kaarna-lainaa voi hakea kätevästi verkossa täytettävällä lainahakemuksella. Kaarna-laina ei vaadi vakuuksia eikä takaajia ja lainan takaisinmaksuaika vaihtelee kahdesta vuodesta 15 vuoteen.

Ilmainen lainavertailu

Kilpailuta alle 2 minuutissa

Lisätietoa Kaarnalainasta

Kaarna laina - Näin haet

Kaarnalainaa haetaan täysin verkon kautta ja voit tehdä lainahakemuksen valitsemassasi paikassa.

Näin haet Kaarnalainaa:

 • Klikkaa sivun yläosasta löytyvää linkkiä jolla pääset lainalaskuriin. Pääset lainalaskuriin myös tästä linkistä
 • Laskurilla voit määrittää haluamasi lainasumman ja maksuajan, ja näet Kaarnalainan arvioidun kuukausierän.
 • Kun olet määrittänyt sopivan lainasumman, voit siirtyä vertailemaan lainoja ilmaiseksi.
 • Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, ja voit vertailla eri lainavaihtoehtoja omassa rauhassa.
 • Täytä hakemus huolellisesti. Sinulta kysytään perustietoja, kuten tuloja ja henkilötietoja.
 • Kun olet täyttänyt hakemuksen, saat lainatarjoukset listassa ja myös sähköpostiisi.
 • Voit valita lainatarjouksista Kaarnan, tai jonkun muun sinulle sopivan vaihtoehdon.

Voit hakea Kaarnan lainaa minkä tahansa suomalaisen pankin pankkitunnuksilla. Sinun ei siis tarvitse olla jonkun tietyn pankin asiakas.

Useat suomalaiset pankin tarjoavat lainatuotteita vain omille asiakkailleen, mutta Kaarnasta voivat saada lainaa myös muiden pankkien asiakkaat. Parhaan lainan etsiminen alkaa helpoiten vertailumme kautta. Lainan kilpailuttaminen kannattaa aina, koska näin säästät rahaa ja löydät parhaan vaihtoehdon.

Kuka voi hakea Kaarna lainaa?

Kaarna-lainaa voi hakea jos lainanhakija täyttää seuraavat ehdot:

 • Vähintään 24-vuotias,
 • Asuu pysyvästi Suomessa.
 • On hoitanut raha-asiansa moitteettomasti
 • Lainanhakijalla tulee olla vähintään 1 500 € kuukausibruttotulot.

Jos et täytä näitä ehtoja, voit silti täyttää lainahakemuksen, joka näyttää sinulle myös muut lainanmyöntäjät. Näin mahdollisuutesi saada laina kasvaa.

Mitä liitteitä Kaarnan hakemukseen tarvitaan?

Kaarnalainan liitteksi tarvitaan yleensä hakijan perustiedot sekä kopio viimeisimmästä palkka- tai eläkekuitista. Rahoituslaitos voi tarvittaessa kysyä myös muita liitteitä. Joskus hakijalta kysytään esimerkiksi kopiota veroilmoituksen erittelyosasta, jossa näkyy muut tulot.

Jos olet eläkkeellä tai juuri jäänyt eläkkeelle, sinun tulee toimittaa myös kopio eläkepäätöksestä. Yrittäjän tulee toimittaa kopio tilinpäätöksestä jossa näkyy tuloslaskelma ja tase.

Miten nopeasti saat Kaarnalainan tilille?

Kaarna käsittelee hakemukset toimistoaikana. Lainapäätöksen saa yleensä yhden tai kahden päivän aikana. Tämän jälkeen lainahakemus käsitellään nopeasti ja luottamuksellisesti. Jos rahoituslaitos kysyy liitteitä, näiden kanssa kannattaa toimia nopeasti. Voit aina myös ottaa yhteyttä Kaarnan asiakaspalveluun ja kysyä lisätietoja. Realistisesti lainavertailun ja lainarahan saamisen välissä voi kulua muutama päivä.

Kaarnalainan takaisinmaksu tapahtuu maksusuunnitelman mukaisesti, joka määritellään lainasopimuksessa. Lainan voi myös maksaa aina suunniteltua nopeammin takaisin, ja tämä ei aiheuta minkäänlaisia lisäkuluja. Mikäli haluat siirtää eräpäivää ota yhteyttä Kaarnan asiakaspalveluun.

Lainojen yhdistäminen Kaarnalaina

Jos sinulle on kertynyt useampi laina ja luotto, kannattaa harkita lainojen yhdistämistä Kaarnan avulla. Kaarna, kuten muutkin pankit Suomessa, tarjoaa lainaa elämän eri tarpeisiin. Jos sinulla on esimerkiksi useampi pienempi laina tällä hetkellä, voit yhdistää lainat ja keventää talouttasi.

On usein kannattavaa ottaa yksi suurempi laina ja maksaa sillä pienemmät lainat pois nopeasti. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa, että tämän jälkeen lyhennät vain yhtä lainaa pois kuukausittain. Tällä metodilla talous on helpompi pitää tasapainossa, kun laina on keskitetty ja maksat vain yhden lainan korkoja ja kuluja.

Esimerkki Kaarnan lainasta

Kaarnalaina voi olla esimerkiksi seuraavanlainen:

 • Lainasumma 2 000 €
 • Kuukausierä 106,18 €
 • Laina-aika 2 vuotta
 • Korko 9,66 %
 • Perustamismaksu 149 €
 • Tilinhoitomaksu 8 €/kk
 • Todellinen vuosikorko 27,38 %
 • Lainakustannukset yht. 548,43 €
 • Maksettava kokonaismäärä 2 546,43 €

Kaarnalaina kokemuksia

Kaarna kokemuksia on saatu jo vuosia, koska pankki ja sen omistaja Santander on saanut vahvan jalansijan suomalaisilla markkinoilla. Kaarnasta voi hakea lainaa nopeasti ja joustavasti, ja asiakkaat ovat saaneet rahat tilille jo muutamassa päivässä. Useilla kuluttajilla on positiivisia Kaarna kokemuksia.

Kaarnan kohdalla kannattaa muistaa, että et voi hakea erilaisia lainatuotteita, vaan he myöntävät pelkästään kulutusluottoa. Kaarnan kulutusluottoa voi käyttää kuitenkin useaan tarkoitukseen. Kaarnan lainatuote sopii sinulle, jos tarvitset esimerkiksi asuntolainaa, mökkilainaa, sijoituslainaa, opintolainaa tai luottoa kulutukseen.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.