Nordax Bank Lainat – Hae ja vertaile muihin pankkeihin

Nordax Bank on pohjoismainen, vuonna 2004 perustettu pankki, joka tarjoaa yksityishenkilöille kilpailukykyisiä säästötilejä ja kulutusluottoja. Voit verrata Nordax Bankin lainaa kilpailijoiden rahoitustuotteisiin helposti ja nopeasti ilmaisella vertailutyökalullamme.

Nordax Bankin asiakaspalvelunumero ja -sähköposti luottoasiakkaille ovat 030 603 60 60 ja info@nordax.fi. Talletusasiakkaille vastaavasti ne ovat 030 603 60 70 ja talletus@nordax.fi. Asiakaspalvelu on auki 9- 17.

Perustietoa Nordax Bankista

Nordax Bank on Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa toimiva pankki, joka tarjoaa kulutusluottoja sekä säästötilejä. Asiakkaita Nordax Bankilla on yhteensä noin 150 000 ja sen päätoimipiste sijaitsee Tukholmassa. Nordax Bankilla on yli 15 vuoden kokemus pankkitoiminnasta ja luotonannosta. Pankki on perustettu vuonna 2004 ja sillä on noin 200 työntekijää. Pankin ainoa konttori sijaitsee Tukholmassa, jossa kaikkien eri toimintamaiden työntekijät työskentelevät. Nordax toimii Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa ja sen toiminta kuuluu Ruotsin valtion talletussuojan piiriin.
Nordax Bank tarjoaa Suomessa lainoja 3000 eurosta 60 000 euroon. Lainan takaisinmaksuajan saa valita yhden ja viidentoista vuoden väliltä. Nordax Bank panostaa toiminnassaan erityisesti vastuullisuuteen sekä riskienhallintaan. Voit vertailla lainaa muiden tarjoajien kulutusluottoihin täällä. Nordax Bankin asiakaspalvelu on auki arkipäivisin klo. 9-17. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.

Nordax Bank laina

Nordax Bankin lainassa et tarvitse vakuuksia etkä takaajia. Voit saada Nordaxilta lainaa 3 000 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Jos kuitenkin haluat yli 40 000 euron lainan, tarvitset rinnakkaishakijan.

Kyseessä on laina, jonka takaisinmaksuaika voi vaihdella yhdestä vuodesta aina 15 vuoteen. Nordax Bankin lainoissa korko saattaa vaihdella sen mukaan, mikä on luotonhakijan luottokelpoisuus.

Vertaa Nordax Bank lainaa muihin lainoihin

Voit verrata markkinan muita lainoja Nordax Bankin lainaan helposti ja nopeasti lainavertailussamme. Lainavertailu ottaa huomioon lainan kokonaiskustannukset. Pyydämme syöttämään henkilökohtaiset tiedot, jotta voimme vertailla lainoja niiden todellisilla hinnoilla, koska monet lainantarjoajat käyttävät riskiperusteista hinnoittelua. Emme luovuta tietoja kolmansille osapuolille ja käytämme tietoja vain lainavertailuun.

Vertaile lainat sitoumuksetta ja ilmaiseksi

Näet kaikki lainatarjoukset samalla

Tärkeää tietoa Nordax Bankista

Kuka voi hakea Nordax lainaa?

Saadaksesi lainaa Nordaxilta sinun tulee olla vähintään 23-vuotias ja sinun on täytynyt asua Suomessa vähintään kolme vuotta ennen lainan hakemista. Myös tulojesi täytyy olla vakituiset ja niiden täytyy olla vähintään 16 000 euroa vuodessa. Sinulla ei saa olla luottohäiriömerkintöjä luottorekisterissäsi.

Voit myös hakea lainaa yhdessä jonkun kanssa, mikäli epäilet ettet saa myönteistä lainapäätöstä yksin hakiessasi. Jos lainanhakijoita on kaksi, on todennäköisempää, että saat myönteisen lainapäätöksen.

Nordax Bank lainan takaisinmaksu

Se, minkä suuruista takaisinmaksuerää maksat kuukausittain pois lainastasi riippuu siitä, millaisen takaisinmaksuajan olet lainaasi valinnut. Kuukausittaisen lyhennyserän suuruus lainan kokonaissummasta, valitusta takaisinmaksuajasta sekä senhetkisestä korosta. Esimerkiksi euribor-tason muutokset vaikuttavat kuukausierän suuruuteen. Jos tavoittelet pieniä kuukausieriä, pitkä maksuaika voi olla ratkaisu. Se saattaa tosin nostaa lainan kokonaiskustannuksia, joten muista aina vertailla lainoja täällä. Lainan lunastaminen tai osittainen takaisinmaksu on maksutonta. Maksat kuitenkin korkoa niin kauan, kunnes koko laina on maksettu pois.

Voiko lainan maksaa takaisin aikaisemmin?

Jos haluat, voit maksaa takaisin osan tai koko luoton. Voit tehdä sen maksamalla suurempaa kuukausierää kuin mitä sopimuksessa lukee. Sinulle ei aiheudu ennenaikaisesta takaisinmaksusta ylimääräisiä kuluja. Jos maksat luoton pois – kokonaan tai osittain – ennenaikaisesti, on jäljellä olevasta summasta vähennettävä ne luottokustannukset, jotka kohdistuvat käyttämättä jäävään luottoaikaan. Tällaisia kuluja ovat esimerkiksi korot ja maksut.

Luotonantajalla on kuitenkin oikeus periä kokonaisuudessaan saa kuitenkin periä kokonaisuudessaan velkakirjassa sekä yleisissä ehdoissa ilmoitetut, luoton perustamiseen liittyvistä toimista aiheutuneet kulut.

Jos haluat maksaa koko luoton kerralla ennenaikaisesti, ota yhteyttä Nordaxin asiakaspalveluun saadaksesi selville luottosi lunastusmäärän kokonaisuudessaan. Lainan lyhennykseksi luetaan se osa takaisinmaksustasi, joka ylittää sopimuksessa sovitun kuukausierän. Se ei itsessään lyhennä tai muuten muuta laina-aikaa eli ei vapauta lainansaajaa maksamasta tulevia kuukausieriä. Sen sijaan se johtaa alun perin sovittuja kuukausieriä pienempiin kuukausieriin.

Jos maksat kuukausieräsi ennen eräpäivää, lasketaan korko silti eräpäivään saakka.

Nordax Bank lainaturva

Nordax tarjoaa lainanottajille mahdollisuutta myös lainaturvaan. Lainaturvaa tarjotaan turvaamaan lainan maksu yllättävissä tilanteissa kuten esimerkiksi sairastumisen tai työttömyyden tai kuolemantapauksen sattuessa. Esimerkiksi sairastumisen tai työttömyyden laatu ja ajankohta on kuitenkin tarkasti määritelty sopimusehdoissa, joten tutustu huolellisesti lainaturvan ehtoihin ennen lainaturvan ottamista.

Mahdollinen lainaturvan vakuutusmaksu maksetaan kuukausierän yhteydessä ja se on suuruudeltaan 9,9 % ottamasi lainan kuukausittaisesta kokonaiskustannuksesta. Jos otat vakuutuksen koskemaan useampia vakuutuksenottajia, tulee maksu 9,9 % jokaista henkilöä kohden.

Esimerkiksi jos lainassasi on 50 euron kuukausierä, maksat lainaturvaa 4,95 euroa kuukaudessa.

Maksuvapaat kuukaudet lainassa

Sinulle voidaan myöntää Nordaxin puolelta maksuvapaita kuukausia lainaasi. Tällöin sinun kannattaa ottaa huomioon, että vaikka maksuvapaat kuukaudet vapauttavat sinut lainan lyhentämisestä kyseisinä kuukausina, lisätään maksuvapaiden kuukausien korko, mahdolliset vakuutusmaksut sekä tilinhoitomaksut luottosummaan.

Mikäli päädyt käyttämään maksuvapaita kuukausia, ovat tulevat kuukausieräsi suurempia kuin alkuperäisessä sopimuksessa on sovittu. Sen sijaan luottoaika pysyy muuttumattomana.

Esimerkkilaina

  • Lainasumma: 10 000 euroa
  • Takaisinmaksuaika: 5 vuotta
  • Lainan avausmaksu: 89 euroa
  • Lainan avausmaksu: 89 euroa
  • Tilinhoitomaksu: 5 euroa kuukaudessa
  • Esimerkki nimellisestä korosta: 15,9 %*
  • Todellinen vuosikorko: 18,74 %
  • Kuukausierä: 250 euroa kuukaudessa
  • Takaisinmaksettava summa kokonaisuudessaan: 15 000 euroa

*Esimerkissä käytetty Nordaxin antamaa viitekorkoa, joka on yhden kuukauden Euribor, -0,201 %, ajalta 24.12.2015. Nordaxin lainoissa korko on vaihtuva ja se koostuu senhetkisestä viitekorosta ja marginaalikorosta, jonka voi tarkastaa velkakirjasta. Nimellinen korko on lainoissa välillä 7,9 % – 18,9 %.

Löydä sinulle edullisin ja parhaiten sopiva laina täältä.

Kuinka pitkä lainan maksuaika on?

Nordax Bank mahdollistaa 1 – 15 vuoden takaisinmaksuajan. Luoton voi kuitenkin maksaa pois aikaisemminkin. Luoton aikaisemmin maksaminen ei kuitenkaan muuta laina-aikaa vaan johtaa sovittujen kuukausierien pienenemiseen. Korko lasketaan aina eräpäivään asti, vaikka kuukausierä maksettaisiinkin pois aikaisemmin.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.