Nordax Bank – lainat ja säästötilit

Ruotsalainen Nordax Bank, osa NOBA Bank Groupia tarjoaa kuluttajille kilpailukykyisesti hinnoiteltuja lainoja ja säästötilejä. Voit verrata Nordax Bankin lainaa muiden tarjoajien rahoitustuotteisiin helposti ja nopeasti ilmaisella vertailutyökalullamme.

Nordax Bankin asiakaspalvelunumero ja -sähköposti laina-asiakkaille ovat 030 603 6060 ja info@nordax.fi. Asiakaspalvelu on auki arkisin klo 9–17.

Vertaile lainat sitoumuksetta ja ilmaiseksi

Näet kaikki lainatarjoukset yhdellä kertaa

Nordax Bankin luoton hinta ja kustannukset

Nordax Bank tarjoaa vakuudetonta lainaa, johon ei tarvita takaajia. Lainan suuruus on 1 000–60 000 euroa ja laina-ajan pituus on 1–15 vuotta.

Nordax Bank -lainan hinnasto on seuraavanlainen:

  • Nimelliskorko: 6,90% - 19,90% p.a.
  • Avausmaksu: 89 €
  • Tilinhoitomaksu: 5 €

Esimerkkilaskelma: Lainasumman ollessa 10 000 euroa 10,9 % nimelliskorolla ja 5 vuoden takaisinmaksuajalla (60 kuukausittaista lyhennyserää) todelliseksi vuosikoroksi määräytyy 13,05 % ja kuukausieräksi 224 €. Esimerkkilaskelma sisältää avausmaksun 89 € ja tilinhoitomaksun 5 €/kk. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13 440 €.

Nordax Bankin lainaehdot

Nordax Bankilta on mahdollista saada lainaa, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

  • Hakija on vähintään 20-vuotias
  • Hakijan vuositulot ovat vähintään 15 000 euroa
  • Hakijan kotipaikka on ollut Suomessa viimeisen 3 vuoden ajan

Lainasopimuksen vahvistamiseksi Avidalle on lähetettävä yksi seuraavista liitteistä:

  • Palkansaajan tulee lähettää palkkalaskelma
  • Eläkeläisen tulee lähettää kopio eläkepäätöksestä
  • Yrittäjän tulee lähettää tlinpäätös ja kevytyrittäjän laskelma edellisen vuoden tuloista

Nordax Bankin lainan takaisinmaksu

Nordax Bank tarjoaa tarvittaessa joustoa lainan takaisinmaksuun maksuvapaiden kuukausien muodossa. Vuoden aikana on mahdollista saada kolme maksuvapaata kuukautta.

Myös lainan ennenaikainen takaisinmaksu on mahdollinen. Jos haluat maksaa koko lainan kerralla takaisin, ota ensin yhteyttä Nordax Bankin asiakaspalveluun ja selvitä lainan tarkka loppusaldo.

Nordax Bank säästötili

Lainojen lisäksi Nordax tarjoaa asiakkailleen kilpailukykyisellä talletuskorolla varustettua säästötiliä. Talletukselle maksetaan vuosittain 0,40 prosentin korko (lukema saattaa muuttua yleisen korkotason vaihtelun mukaan).

Nordaxin säästötililtä voi tehdä vuosittain 12 maksutonta nostoa. Yli menevistä nostoista peritään 1 %:n ja vähintään 25 euron maksu. Talletukset on suojattu 100 000 euroon saakka Ruotsin finanssihallinnon puolesta.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.