Nordax Bank – lainat ja säästötilit

Ruotsalainen Nordax Bank tarjoaa kuluttajille kilpailukykyisesti hinnoiteltuja lainoja ja säästötilejä. Voit verrata Nordax Bankin lainaa muiden tarjoajien rahoitustuotteisiin helposti ja nopeasti ilmaisella vertailutyökalullamme.

Nordax Bankin asiakaspalvelunumero ja -sähköposti laina-asiakkaille ovat 030 603 6060 ja luotto@nordax.fi. Asiakaspalvelu on auki arkisin klo 9-17.

Nordax Bank lainantarjoajana

Nordaxin vakuudeton lainatarjonta kuuluu markkinoiden laajimpiin, sillä lainaa on mahdollista saada 1 000 eurosta 60 000 euroon. Myös alimmillaan 4,9 prosentin korko on hyvin kilpailukykyinen, jos hakijan luottokelpoisuus arvioidaan hyväksi.

Voit verrata Nordax Bankin lainaa muihin lainoihin helposti lainavertailussamme. Täytät vain yhden lainahakemuksen, jonka välitämme puolestasi yli 20 yhteistyökumppanillemme. Tämän jälkeen saat henkilökohtaiset lainatarjoukset parissa minuutissa.

Vertaile lainat sitoumuksetta ja ilmaiseksi

Näet kaikki lainatarjoukset yhdellä kertaa

Tietoa Nordax Bankin palveluista

Nordax Bank laina

Nordax Bankin kautta voi hakea 1 000–60 000 € lainasummia. Lainan takaisinmaksuajan voi valita 1–15 vuoden väliltä. Korko on asiakaskohtainen ja määrittyy hakijan arvioidun maksukyvyn mukaan.

Nordax Bankin lainan kustannukset ovat seuraavat:

  • Asiakaskohtainen korko: 4,9–19,9 %
  • Avausmaksu: 0–89 € lainasummasta riippuen
  • Tilinhoitomaksu: 2–8,9 € lainasummasta riippuen

Nordax ei peri avausmaksua alle 4 100 euron lainoista. Lainan korko voi muuttua takaisinmaksun aikana, mikäli yleinen korkotaso nousee, sillä korko on sidottu 1 kk euriboriin. Jos viitekorko on negatiivinen, on sen arvo 0.

Kuka voi saada Nordax Bankin lainan?

Nordaxin lainan hakuehdot ovat seuraavat:

  • Vähintään 20 vuoden ikä
  • Vähintään 15 000 euron vakituiset vuositulot
  • Kotipaikka Suomessa viimeisten 3 vuoden ajan

Lisäksi Nordax tarkistaa hakijan luottotiedot ennen lainapäätöksen tekoa. Myönteisen lainapäätöksen saa todennäköisemmin, jos lainaa hakee yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Tällöin on kuitenkin tärkeää muistaa, että molemmat hakijat ovat täydessä vastuussa lainan takaisinmaksusta. Jos toinen hakija ei kykene suoriutumaan lyhennyksistä omalta osaltaan, lankeaa vastuu koko lainasta toiselle hakijalle.

Miten Nordaxin lainaa haetaan?

Nordax Bankin lainahakemuksen voi täyttää helposti netissä. Tämä kannattaa tehdä VertaaEnsin.fi-palvelun kautta, sillä tällöin samalla hakemuksella voi saada tarjoukset myös useilta muilta pankeilta.

Nordax Bankin lainapäätös ja mahdollisen lainatarjouksen ehdot perustuvat hakijan taloudelliseen tilanteeseen. Tämän takia hakemuksessa kysytään henkilötietojen lisäksi tietoa tuloista, menoista ja olemassa olevista lainoista.

Alustavan lainatarjouksen jälkeen hakijan on vielä todistettava tulotasonsa lähettämällä Nordaxille jokin seuraavista liitteistä:

  • Palkkalaskelma
  • Eläkepäätös
  • Yrityksen tilinpäätös
  • Kevytyrittäjän laskelma edeltävän vuoden tuloista

Liitteet on mahdollista ladata suoraan Nordaxin sivuille. Vaihtoehtoisesti ne voi lähettää pankille joko sähköpostitse tai postitse.

Nordax Bank yhdistelylaina

Lainojen yhdistäminen on yksi Nordax Bankin kulutusluoton suosituimmista käyttötarkoituksista. Lainat yhdistämällä kuukausibudjettiin on mahdollista saada lisää liikkumavaraa, sillä usean lyhennyksen sijaan maksettavana on vain yksi laina.

Nordaxin yhdistelylainaa haetaan täysin samalla tavalla kuin muihin tarkoituksiin suunnattua lainaa. Kun hakija saa lainasumman käyttöönsä, voi hän maksaa aiemmat lainat kerralla pois. Tämän jälkeen yhdistelylainaa lyhennetään Nordaxille sovitun maksusuunnitelman mukaisesti.

Nordaxin lainan takaisinmaksu

Nordax Bank tarjoaa tarvittaessa joustoa lainan takaisinmaksuun maksuvapaiden kuukausien muodossa. Vuoden aikana on mahdollista saada kolme maksuvapaata kuukautta.

Myös lainan ennenaikainen takaisinmaksu on mahdollinen. Jos haluat maksaa koko lainan kerralla takaisin, ota ensin yhteyttä Nordax Bankin asiakaspalveluun ja selvitä lainan tarkka loppusaldo.

Nordax säästötili

Lainojen lisäksi Nordax tarjoaa asiakkailleen kilpailukykyisellä talletuskorolla varustettua säästötiliä. Talletukselle maksetaan vuosittain 0,40 prosentin korko (lukema saattaa muuttua yleisen korkotason vaihtelun mukaan).

Nordaxin säästötililtä voi tehdä vuosittain 12 maksutonta nostoa. Yli menevistä nostoista peritään 1 %:n ja vähintään 25 euron maksu. Talletukset on suojattu 100 000 euroon saakka Ruotsin finanssihallinnon puolesta.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.