Yhdistelylaina voi tuoda reilun säästön lainakuluihin

Vertaile pankkien yhdistelylainat maksutta ja katso paljonko voit säästää lainakuluissa

 • Kilpailuta yhdistelylaina helposti monien pankkien kesken
 • Maksa vanhat velkasi kerralla pois yhdistelylainalla
 • Keskity jatkossa vain yhden lainan, koron ja kulujen maksuun

Hae yhdistelylainaa tästä!

Arvioitu kuukausierä:

+300 000 asiakasta on käyttänyt palvelua
4.5
Arvostelut tarjoaa

Maksatko kuukausittain lainanlyhennyksiä useista lainoista? Jos maksat, kannattaa harkita, kannattaisiko sinunkin ottaa yhdistelylaina. Yhdistelylaina tai järjestelylaina tarkoittaa useiden vakuudettomien lainojen, kulutusluottojen ja mahdollisten luottokorttivelkojen ja osamaksusopimusten yhdistämistä yhdeksi lainaksi.

Matalakorkoinen yhdistelylaina hyödyttää monin keinoin

Yhdistelylainasta voit hyötyä muun muassa seuraavilla tavoilla:

 • Saat selvää säästöä, kun et joudu maksamaan tilin- ja lainanhoitokuluja erikseen moneen eri paikkaan. Jo pelkistä tilinhoitomaksuista saattaa kertyä kuukaudessa merkittävä summa, mikäli lainoja on useita.
 • Lainojen yhdistely voi tuoda edullisemman koron ja pidemmän takaisinmaksuajan lainallesi. Tämä antaa joustavuutta raha-asioiden hoitoon, sillä usein yhdelle suuremmalle lainalle saa paremman koron kuin usealle pienelle lainalle.
 • Kun maksettavana on vain yksi lainanlyhennys, säästät myös aikaasi - et joudu muistamaan erikseen useita eräpäiviä ja käyttämään aikaa useiden laskujen maksamiseen.
 • Kaiken kaikkiaan oman talouden hoitaminen ja seuranta helpottuu, kun lyhennät vain yhtä yhdistelylainaa.

Yhdistä lainat

Löydä sopivin yhdistelylaina vertailemalla

Kilpailuta yhdistelylaina usean eri pankin kesken

Hae yhdistelylainaa VertaaEnsin.fi palvelusta näin

Täytä tällä sivulla oleva yhdistelylainahakemus tai siirry suoraan sivulle lainahakemus. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja sen täyttämiseen tarvitset tiedot nykyisistä lainoistasi. Hakemukselle täytetään kaikki ne lainat, jotka haluat yhdistellä, mutta myös tiedot esimerkiksi asuntolainasta ja autolainasta täytetään.

Antamiesi tietojen perusteella pankit tekevät arvion lainanmaksukyvystäsi ja tekevät henkilökohtaisen tarjouksen yhdistelylainasta sen perusteella.

Kuinka valita paras yhdistelylaina?

Täytettyäsi hakemuksen saat muutamassa minuutissa tarjoukset yhdistelylainaa varten pankkikumppaneiltamme. Yhdistelylainojen vertailu palvelussamme on helppoa. Näet kaikki tarjoukset, korkotiedot, maksuerät ja muut tarvittavat tiedot samasta näkymästä ja voit helposti vertailla saamiasi tarjouksia.

Valittuasi sinulle sopivimman yhdistelylainan voit siirtyä allekirjoittamaan lainasopimuksen lainantarjoajan sivulle.

Valittuasi paras yhdistelylaina

Allekirjoitettuasi yhdistelylainasopimuksen, jatko vaihtelee hieman lainan tarjoamasta pankista riippuen. Osa pankeista maksaa yhdistelylainan suoraan sinulle ja sen jälkeen maksat vanhat lainasi itse pois.

Osa lainantarjoajista taas maksaa vanhat lainat puolestasi antamiesi tietojen perusteella. Sen jälkeen maksat lyhennyksiä vain uudesta yhdistelylainastasi.

Yhdistelylainan käyttäminen on siis todella helppoa ja se pienentää kuukausittaisia lainakustannuksiasi sekä helpottaa päivittäistä oman taloutesi hallintaa.

Kokeile yhdistelylainalaskuria

Sivun ylälaidasta löytyvä yhdistelylainalaskuri arvioi sinulle nopeasti, minkä suuruinen kuukausierä yhdistelmälainallasi voisi olla. Valitse vain tarvitsemasi lainasumma ja haluamasi takaisinmaksuaika.

Laskuri kertoo sinulle samantien arvioidun kuukausieräsi. Matalakorkoinen yhdistelylaina on helppo kilpailuttaa tämän jälkeen jatkamalla laskurista hakemukseen. Vastaavasti voit siirtyä suunnittelemaan lainan kuukausierää ja takaisinmaksusuunnitelmaa sivullamme lainalaskuri.

Asiakkaidemme kokemuksia yhdistelylainasta

 1. Tomi Salminen

  Asiakaspalvelussa Oskar niminen kaveri oli super huippu. Kaikki selkeää ja laina tuli samana päivänä kun tarjoukset sain. Sain yhdisteltyä 6 pienempää lainaa yhdeksi ja nyt on paljon selkeämmät maksut kaikinpuolin. Iso kiitos teille!

 2. Tarmo Silvonen

  Tosi hyvä tämä vertaaensin, sain nopeasti hyvän tarjouksen ja lainanlyhennys kulut putosivat 700 eurosta alle 300euron,helpottaa arkea, maksoin kaksi lainaa pois ja nyt maksan yhtä, olen tyytyväinen.

 3. Arvo Saijets

  Oskar on ammattilainen hyvin osasi työnsä sain lainani yhdistettyä pienellä vaivalla,säästö se on pienikin säästö, se on hyvä että annetaan reilusti aikaa miettiä eikä pommiteta koko ajan ,kyllä se hoituu ajan kanssa .

Usein kysyttyä yhdistelylainasta

Miksi yhdistelylaina kannattaa ottaa?

Yhdistelylainan avulla yhdistät useamman lainan yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Pienemmissä lainoissa on yleensä korkeampi korko kuin suuremmissa, joten yhdistelylainaan voit saada alhaisemman koron kuin pieniin lainoihin. Koron lisäksi myös muut lainakulut, kuten kuukausittaiset tilinhoitomaksut vähenevät.

Tilinhoitokulut maksetaan yleensä saman suuruisina, oli kyseessä sitten pienempi tai suurempi laina. Yhdistelylainasta maksetaan tilinhoitomaksua vain yhdestä lainasta ja mitä useampi laina sinulla oli aiemmin, sen enemmän säästät.

Kun sinulla on maksettavana vain yksi lainanlyhennys, säästät myös aikaa ja vaivaa. Sinun ei tarvitse käyttää aikaa monen eri laskun maksamiseen. Oman talouden hoitaminen ja seuranta helpottuu ja yhdistelylainan avulla myös luottoluokituksesi voi parantua kun luottotiedoissasi näkyy, että sinulla on vain yksi laina.

Mitkä asiat täytyy huomioida kun otan yhdistelylainan?

Kun suunnittelet yhdistelylainan ottamista, kannattaa miettiä etukäteen millaisesta lainan kuukausierästä selviät niin että taloutesi pysyy tasapainossa. Joskus on järkevää pidentää laina-aikaa, niin että selviät normaalista menoista yhdistelylainan ottamisen jälkeen. Silti kannattaa muistaa, että laina-aikaa ei kannata venyttää turhan takia.

Monesti pidempi maksuaika yhdistelylainalle on kuitenkin pidemmällä tähtäimellä hyvä asia, jotta rahaa jää kuukausittain käyttöön hieman enemmän. Kun menot saa kuukausittain hoidettua, pystyy oman talouden parantamiseen keskittymään paremmin.

Mikä on yhdistelylainan korko?

Kilpailuttamalla yhdistelylainan VertaaEnsin.fi palvelussa saat kerralla selvitettyä korkotason, jolla pankit ja rahoituslaitokset ovat valmiita myöntämään sinulle lainaa kyseisellä hetkellä. Yhdistelylainan kilpailutus kannattaa myös tehdä aika ajoin uudestaan.

Kun haet ensimmäisen yhdistelylainan ja sinulla on useita pieniä lainoja, voi pankkien riskiarvio olla erilainen kuin esimerkiksi vuoden päästä, kun sinulla on jäljellä vain yksi yhdistelylaina, jota olet lyhentänyt suunnitellun takaisinmaksuohjelman mukaan.

Sopiiko yhdistelylaina minun tilanteeseeni?

Yhdistelylaina sopii henkilöille, joille on kertynyt useita eri lainoja. Erilaisten kulutusluottojen lisäksi yhdistelylainaan voi sisällyttää myös luottokorttivelat, osamaksusopimukset. Yhdistelylaina voi tuoda paremman korkotason lisäksi merkittäviä säästöjä useiden tilinhoitomaksujen tai muiden lainakulujen poistuessa. Yhdistelylaina mahdollistaa myös edullisen koron yhdelle suuremmalle summalle useamman eri pienlainan sijaan.

Vertailemalla yhdistelylainan palvelussamme, näet lainatarjouksista kaikki kulut ja pystyt vertaamaan tarjouksia nykyisten lainojesi kuluihin. Kilpailutus on nopea ja ei sido sinua mihinkään. Kokeilemalla selviää helposti kannattaako sinun ottaa yhdistelylaina.

Kuka voi hakea yhdistelylainaa VertaaEnsin.fi palvelusta?

Perusvaatimukset yhdistelylainan saamiseen ovat säännölliset eläke– tai palkkatulot sekä hyvät luottotiedot. Iältään lainanhakijan tulee olla vähintään 18-vuotias, joskin useilla pankeilla alaikäraja on korkeampi.

Tarkat kriteerit vaihtelevat jonkin verran pankkien välillä.

Miksi en saa yhdistelylainaa?

Syitä yhdistelylainan epäonnistumiselle voi olla menetetyt luottotiedot, joita ei ole saatu takaisin tai esimerkiksi julkiset maksuhäiriömerkinnät.

Myös liian ison yhdistelylainan hakeminen verrattuna omaan taloudelliseen tilanteeseen heikentää suuresti todennäköisyyttä saada lainatarjouksia.

Mitkä lainat voin yhdistää?

Yhdistelylainalla voit yhdistää ottamasi kulutusluotot, osamaksusopimukset ja luottokorttivelat yhdeksi lainaksi jopa 60 000 euroon asti.

Jos sinulla on vakuudellisia asunto- ja autolainoja, niiden korko on usein alhaisempi kuin yhdistelylainoissa, joten nämä kannattaa yleensä jättää ulkopuolelle.

Voiko yhdistelylainan maksaa suunniteltua nopeammin pois?

Kuluttajana voit lain mukaan aina maksaa lainan nopeammin takaisin kuin alkuperäinen takaisinmaksusuunnitelma oli. Yhdistelylainan voi myös maksaa takaisin yhdessä erässä.

Mikäli taloudellinen tilanteesi sen sallii ja haluat maksaa lainan suunniteltua nopeammin takaisin, sinun kannattaa olla yhteydessä pankkiin tai rahoituslaitokseen, josta olet yhdistelylainan nostanut.

Onko minun mahdollista hakea yhdistelylaina pankista?

Yhdistelylainan hakeminen pankista onnistuu tottakai. Useat pankit tarjoavat vakuudetonta yhdistelylainaa, siinä missä muutkin rahoituslaitokset.

Helpoiten kilpailutat yhdistelylainan pankista maksutta VertaaEnsin.fi sivustolla. Voit tutustua kaikkiin yhteistyökumppaneihimme toimijat -sivultamme.

Mistä yhdistelylaina kannattaa ottaa?

Koska jokainen yhdistelylainatarjous riippuu sekä pankin omista koroista ja kuluista, myös hakijan lainamäärästä, takaisinmaksuajasta sekä maksukyvystä, on mahdotonta sanoa suoraan, minkä pankin lainatarjous on paras.

Mikäli tavoitteenasi on löytää edullisin yhdistelylaina, hoituu se kätevimmin kilpailuttamalla pankit sivustollamme ja vertailemalla yhdistelylainatarjouksia.

Kumpi on parempi - Vakuudeton vai vakuudellinen yhdistelylaina?

Yhdistelylaina ilman vakuuksia on yleisin käytetty lainamuoto. Jotkin toimijat tarjoavat myös vakuudellisia lainoja, mutta tällöin lainansaantiprosessi pitkittyy ja lainan vakuudeksi tulee laittaa omaisuutta kuten auto tai asunto.

Tästä syystä VertaaEnsin.fi sivuston kautta kilpailutetut yhdistelylaina ovat kaikki vakuudettomia. Voit tutustua lisää aiheeseen sivullamme lainaa ilman vakuuksia.