Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Vertaile yhdistelylainat ja löydä alhaisin korko.

Yhdistä lainat helposti ja täysin ilmaiseksi. Näet vertailun avulla kaikki vaihtoehdot ja saat lainan tilille jopa saman päivän aikana.

  • Instant Hae lainaa 500 - 50 000 €
  • Rocket Voit saada jopa 20 eri pankin lainatarjouksen
  • Badge Palvelu on ilmainen eikä sido sinua mihinkään

Laske yhdistelylainan kuukausierä

30000 €
120 kk
Arvioitu kuukausierä: 0 € 9 8 0
Vertaile lainoja ilmaiseksi Miten lainalaskuri toimii?
  • Instant Hae lainaa 500 - 50 000 €
  • Rocket Voit saada jopa 20 eri pankin lainatarjouksen
  • Badge Palvelu on ilmainen eikä sido sinua mihinkään

Näin haet ja vertailet yhdistelylainaa

Täytä hakemus
Täytä hakemus

Täytä tietosi vertailua varten. Tämä ei sido sinua mihinkään.

Kilpailutamme rahoituslaitokset
Kilpailutamme rahoituslaitokset

Kilpailutamme noin 20 pankkia ja rahoituslaitosta alle minuutissa.

Vertaile tarjoukset
Vertaile tarjoukset

Vertaile saamasi henkilökohtaiset tarjoukset ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto.

["hero_section","three_steps_refresh","cta_sticky_banner","topic_introduction","provider_logo_refresh","faq_refresh","articles","newsletter_subscription"] Vertaile ja löydä sinulle edullisin laina. Lainahakemuksen teko on helppoa ja nopeaa.

Yhdistä lainat, mutta älä kasvata lainasummaa

Mikäli sinulla on avoimena useampi laina ja maksamisessa on ongelmia, tai olet huomannut, etteivät lainojen korot ole sinulle riittävän edullisia, sinun ei kannata jatkaa vanhaa maksusuunnitelmaa, vaan maksaa lainat mahdollisimman nopeasti pois. Yhdistelylainan tarkoituksena on pienentää lainojesi kustannuksia, ei lainasumman kasvattamista, sillä tämä voi johtaa helposti vielä pahempaan velkaantumiseen. Yhdistelylainan kanssa tuleekin olla varovainen, ja kiinnittää huomiota maksusuunnitelmaan, vaikka tarvitsisit lainaa heti tilille. Esimerkiksi jos yhdistää kulutusluotot yhdeksi tai yhdistää pikavipit yhdeksi lainaksi, tulee olla varma että uusi laina, joka on tarkoitettu lainojen maksuun tulee todella halvemmaksi.

Yhdistä lainat, mutta älä kasvata lainasummaa

Yhteistyökumppanit

Kuinka paljon voin säästää yhdistämällä lainat?

Yhdistämällä lainat voit säästää helposti satoja euroa

Voit käytännössä yhdistää mitkä tahansa avoinna olevat lainasi yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Katso esimerkistämme, kuinka se tapahtuu käytännössä ja kuinka paljon voit säästää kun yhdistät avoimet lainat.

Esimerkki: 4 avointa lainaa
  • Luottokorttilasku 1: 800€
  • Luottokorttilasku 2: 1 200€
  • Kulutusluotto 1: 3 000€
  • Kulutusluotto 2: 2000€
Yhdistä velat: avoimet lainat
Laskuttaja Summa Vuosikorko Maksuaika Maksuerä Kustannus
K-plussa Mastercard 800 € 9,50 % 12 kk 75,15 € 901,76 €
Stockmann Mastercard 1 200 € 10,00 % 12 kk 109,00 € 1 307,99 €
Kulutusluotto Credento 3 000 € 16,46 % 24 kk 159,41 € 3 807,95€
Kulutusluotto Santander 2 000 € 12,70 % 24 kk 109,01 € 2 616,25 €
Yhteensä 7 000 € 8 633,95 €

Ylempänä nähtävät avoimet luotot olisi syytä maksaa välittömästi pois 7 000 € yhdistelylainalla. Tässä esimerkissä lainat yhdistämällä säästää melkein 1 060 €.

Yhdistä lainasi yhdeksi, esimerkki
Summa Vuosikorko Maksuaika Maksuerä Kustannus Erotus
7 000 € 7,45 % 24 kk 316,84 € 7 604,84 € 1059,84 €

Kuinka voin yhdistää lainat?

Periaatteessa lainat voi yhdistää millä tahansa uudella lainalla, jonka tarkoituksena on maksaa takaisin edelliset lainat. Lainaa haettaessa sinun täytyy kuitenkin kertoa luoton tarkoitus, koska kaikki pankit tai rahoituslaitokset eivät välttämättä myönnä lainaa pelkästään edellisten luottojen takaisinmaksuun.

Yhdistelylainaa voi hakea samalla lailla kuin kaikkia muitakin lainoja. Lainavertailustamme voit löytää paljon sopivia yhdistelylainoja, joilla voi yhdistää kulutusluotot. Lainojen yhdistämistä tarjoavat muun muassa Bigbank, Santander, Avida, MyLender sekä Bank Norwegian. Joidenkin lainantarjoajien tarjoamat lainat lainojen yhdistämistä varten voivat hätyytellä jopa 50 000 € rajoja.

Kannattaa tutustua lainalaskuriimme ja vertailla huolella kaikkien yhdistelylainojen korkoja ja kustannuksia. Jos vertailun päätteeksi löydät itsellesi sopivan lainatarjouksen, sinun tarvitsee vain klikata “jatka” -napiia, jolloin siirryt suoraan lainantarjoajan sivulle lainahakemuksen täyttämiseen.

Voiko lainoja yhdistämällä joutua pikavippikierteeseen?

Lainojen yhdistämisessä on tärkeää huomioida, ettei lainaa oteta yhtään enempää kuin mitä tarvitsee edellisten velkojen takaisinmaksuun. Jos yhdistää vanhat lainat, olisi hyvä, että uusia lainoja ei hakisi lainan takaisinmaksun aikana.

Maksuhäiriöt lisääntyvät Suomessa. Yhä useammin nämä maksuhäiriöt kuitenkin kohdistuvat samoille henkilöille, joka tarkoittaa, että nämä ihmiset ottavat uutta lainaa vaikka eivät kykene suoriutumaan nykyisistä lainanlyhennyksistään. Vanhan lainan lyhentäminen uudella lainalla on harvoin kannattavaa ja huonosti raha-asiansa hoitanut voi päätyä lainakierteeseen, joka päättyy maksuhäiriömerkintään. Paljon puhutut pikavippikierteet ovat hyvä esimerkki siitä, miten lainaa ei kannata maksaa uudella lainalla.

Lainojen yhdistäminen voi olla kannattavaa, jos kolme ehtoa täyttyvät: Ensiksi, kuluttajalla on useita sellaisia lainoja, joiden kustannukset ovat korkeita. Toiseksi, kuluttaja on täysin varma, ettei tarvitse uuden lainan takaisimaksuaikana enempää lainaa. Kolmanneksi, kuluttajan kannattaa tarkastaa, että lainojen yhdistäminen tulee ylipäätänsä halvemmaksi kuin lainojen takaisinmaksu erikseen. Jos kuluttaja on varma näistä kolmesta asiasta, voi lainojen yhdistämistä harkita. Kannattaa kuitenkin vertailla vaihtoehtoja huolellisesti ennen päätöksen tekemistä.

Yhdistä useampi laina yhdeksi

Velkaantuneelle on tyypillistä, että maksettavia laskuja on yhtä aikaa useampia: luottokorttilaskuja saattaa olla enemmän kuin yksi, tai lainan maksua varten on otettu toinen laina netistä. Usean laskun kanssa saattaa myös käydä unohduksia, ja jokin lasku saattaa jäädä maksamatta, kun eräpäivät tai summat menevät sekaisin. Tällaisessa tapauksessa lainojen yhdistäminen voi olla hyvä vaihtoehto. Maksuajat- ja ehdot riippuvat lainantarjoajasta, ja ne ovat yleensä neuvoteltavissa joustavasti. Näin maksettavana onkin vain yksi laina useamman sijaan. Tämä voi auttaa myös muistamaan laskujen maksamisen ajoissa, kun ei tarvitse muistaa useampaa eräpäivää, yksi riittää.

Yhdistä lainat kokemuksia

Lainojen yhdistely on ollut hyödyllistä monelle joilta löytyy useampi pienlaina. Maksamalla ainoastaan yhtä lainaa tulee säästämään huomattavasti kuluissa. Yhdestä lainasta huolehtiminen luonnollisesti myös helpottaa lainanmaksajan taloudenhallintaa. Yleensä yhdistelylainan kokemukset ovat positiivisia, jos kuluttaja on vertaillut lainansa huolella ja saanut lainatarjouksen, jolla kulut putoavat huomattavasti.

Nyrkkisääntönä kannattaa yhdistää kaikki lainat, jos pystyy pienentämään lainanmaksun kokokustannuksia ottamalla uuden lainan, jolla maksaa kerralla pois edelliset korkeammat kustannukset omaavat lainat. Tällä tavoin säästää rahaa lainanmaksussa.

Artikkelit

OPAS

Yleiset lainaehdot

BLOGI

Kulutusluottojen korkokatto kiristyi

Lue 3 vinkkiä muutokseen

BLOGI

Kuinka maksaa iso laina pois nopeasti?

OPAS

Lainan kustannukset

OPAS

Velkajärjestely

BLOGI

Kulutusluottojen korkokatto kiristyi

Lue 3 vinkkiä muutokseen

OPAS

Lainan kustannukset

OPAS

Yleiset lainaehdot

BLOGI

Kuinka maksaa iso laina pois nopeasti?

OPAS

Velkajärjestely

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.

Mascot