Järjestelylaina toimii keinona päästä eroon useista pienistä lainoista

Hae järjestelylainaa vaihtaaksesi useat kalliit lainat yhteen matalakorkoiseen lainaan

 • Järjestelylainalla maksat kertyneet lainat ja osamaksut kerralla pois
 • Palvelussamme kilpailutat maksutta järjestelylainatarjoukset jusealta pankilta
 • Voit hakea vakuudetonta järjestelylainaa kauttamme 500 - 60 000 €

Hae järjestelylainaa tästä!

Arvioitu kuukausierä:

+300 000 asiakasta on käyttänyt palvelua
4.5
Arvostelut tarjoaa

Mikä on järjestelylaina ja kuinka se toimii?

Järjestelylaina toimii samalla periaatteella kuin yhdistelylaina. Järjestelylainan tarkoituksena on vaihtaa useat kalliit pikavipit ja pienlainat yhteen lainaan. Kun järjestelylainan avulla olet maksanut pois useat pienet velat tarkoittaa tämä, että jatkossa sinulla on maksettavanasi vain yksi laina kuluineen.

Luottokorttimaksuissa, osamaksuissa ja muissa pienlainoissa on usein korkeammat korot kuin isommassa vakuudettomassa lainassa, joten sinun on järjestelylainan avulla mahdollista helpottaa kuukausierää säästämällä suuria summia koroissa.

Paljonko on järjestelylainan korko?

Järjestelylainassa on sama korko kuin muissakin vakuudettomissa lainoissa. Riippuen pankista, taloudellisesta tilanteestasi, lainan suuruudesta ja lainan takaisinmaksuajasta järjestelylainan korko voi olla kohdallasi välillä 4,95 - 19,9%.

Koska korkojen vaihteluväli on suuri, löytyy paras korko tilanteeseen vain kilpailuttamalla laina useiden pankkien kesken. Mikäli lainojen yhdistäminen järjestelylainalla on sinulle ajankohtaista, suosittelemme kokeilemaan VertaaEnsin.fi:n lainahakemusta.

Hakemuksemme on sinulle täysin maksuton ja voit sen avulla vertailla monen eri pankin lainatarjoukset. Näin voit valita itsellesi parhaan järjestelylainan helposti useiden vaihtoehtojen joukosta.

Sopiva järjestelylaina löytyy vertailemalla

Täytä maksuton hakemus järjestelylainalle 2 minuutissa

Kannattaako minun hakea järjestelylaina pankista vai netistä?

Monet asiakkaamme ovat kysyneet kannattaako järjestelylaina hakea pankista vai netistä. Kerromme heille, että meidän kauttamme kummatkin vaihtoehdot ovat mahdollista samalla kertaa.

Kun täytät järjestelylainahakemuksen sivuillamme, lähetämme sen pankkiyhteistyökumppaneillemme. Saat kauttamme samat tarjoukset kuin suoraan pankeilta. Näin ollen voit hakea järjestelylainan pankista poistumatta kotisohvaltasi.

Onko minun mahdollista hakea myös iso järjestelylaina maksutta?

VertaaEnsin.fi sivuston kautta sinun on mahdollista kilpailuttaa pieni tai iso järjestelylaina maksutta. Pienin kauttamme kilpailutettava järjestelylaina on 500 euroa ja isoin 60 000 euroa.

Kun suunnittelet järjestelylainan kilpailutusta etene näin:

 1. Laske yhteen nykyiset velkasi. Velat voivat olla luottokorttimaksuja, osamaksuja tai muita laskuja. Näin selvität helpoiten kuinka paljon järjestelylainaa tarvitset.
 2. Kokeile lainalaskurillamme minkä suuruinen laina tilanteeseesi sopii. Laskurissa voit helposti kokeilla ja katsoa järjestelylainasi kuukausierää eri takaisinmaksuajoilla.
 3. Siirry täyttämään lainahakemus. VertaaEnsin.fi sivuston hakemus on täysin ilmainen ja kilpailutamme sinulle järjestelylainatarjoukset usealta eri pankilta.
 4. Vertaile rauhassa saamasi tarjoukset ja valitse niistä sinulle edullisin. Valittuasi parhaan järjestelylainatarjouksen siirrämme sinut viimeistelemään sopimuksen valitsemasi pankin kanssa heidän sivuillaan.
 5. Maksa vanhat velkasi kerralla pois ja jatkossa maksat takaisin vain yhtä lainaa.

Huomaa myös, että VertaaEnsin.fi ei velvoita sinua ottamaan kauttamme järjestelylainaa. Sinun on mahdollisuus täyttää maksuton hakemus ja vertailla saamasi tarjoukset kauttamme ilman sitoumuksia.

Voit myös ennen lainahakemuksen kirjoittamista katsoa suuntaa antavan arvion siitä, mikä järjestelylainan korko ja muut kulut tulisivat olemaan haluamallasi lainasummalla sekä takaisinmaksuajalla.

Tästä voit siirtyä arvioimaan järjestelylainasi kuukausierän -> Lainalaskuri.

Tästä voit siirtyä täyttämään maksuttoman hakemuksen -> Lainahakemus.

Usein kysyttyjä kysymyksiä järjestelylainasta

Mikä on järjestelylaina?

Järjestelylaina on laina, jota nimensä mukaisesti käytetään talouden järjestämiseen. Sinun on mahdollista kilpailuttaa kauttamme useiden pankkien järjestelylainat ja maksaa haetulla lainalla kerralla pois useat velat ja osa-maksut, joita sinulle on kertynyt.

Miten järjestelylaina toimii?

Järjestelylaina toimii samalla periaatteella kuin yhdistelylaina. Eli korvaat useat lainasi matalakorkoisella järjestelylainalla ja maksat jatkossa pois vain yhden lainan korkoja sekä kuluja.

Mistä löytyy halvin järjestelylaina?

Pankkien järjestelylainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia ja vaihtelevat suuresti asiakkaan mukaan. Varmin tapa löytää edullisin järjestelylaina on kilpailuttaa järjestelylainat käyttämällä VertaaEnsin.fi sivuston lainavertailua. Kilpailutamme maksutta järjestelylainatarjoukset kaikkien yhteistyössä kanssamme toimivien pankkien kesken.

Minkälainen takaus järjestelylainalle tarvitaan?

Sivustomme kautta haettavat järjestelylainat ovat kaikki vakuudettomia. Voit siis hakea vakuudetonta järjestelylainaa 60 000 euroon asti mikäli sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Kuka voi hakea järjestelylainaa?

Sivustomme kautta järjestelylainaa voivat hakea kaikki, jotka täyttävät seuraavat ehdot:

 • Olet täysi ikäinen
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä

Mikäli täytät kyseiset ehdot voit kilpailuttaa järjestelylainan maksutta siirtymällä palvelussamme sivulle lainahakemus.