Vakuudeton venerahoitus kätevästi netistä

Kilpailuta venelainat ja valitse paras venerahoitus useiden pankkien tarjousten joukosta.

 • Hae venelainaa 60 000 € asti
 • Voit saada venelainatarjouksen usealta pankilta
 • Ilmainen vertailu ei sido sinua mihinkään

Aloita venelainojen vertailu tästä Aloita laskemalla kuukausierä

Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset minuuteissa

Arvioitu kuukausierä:

+300 000 asiakasta on käyttänyt palvelua
4.5
Arvostelut tarjoaa

Hae venelainaa näin

 1. Täytä lainahakemus

  Täytä hakemus

  Täytä tietosi vertailua varten. Tämä ei sido sinua mihinkään.

 2. Kilpailutamme rahoituslaitokset

  Kilpailutamme rahoituslaitokset

  Kilpailutamme jopa 15 pankkia ja rahoituslaitosta alle minuutissa.

 3. Vertaile lainatarjoukset

  Vertaile tarjoukset

  Vertaile saamasi lainatarjoukset ja katso kuinka paljon voit säästää

Sopivin venelaina löytyy vertailemalla

Tee ilmainen lainahakemus 2 minuutissa

Paras venerahoitus helposti ja nopeasti

Venelaina

Tarvitsetko venelainaa? VertaaEnsin.fi vertailee vakuudettomat venerahoitukset puolestasi minuuteissa. On kyse sitten jollasta tai jahdista, olemme täällä tukenasi.

Miksi sitten venelainat tulisi vertailla? Monet eri rahoituslaitokset sekä yritykset tarjoavat venerahoitusta, mutta kokonaiskustannusten erot ovat suuria. Kilpailuta siis tarjolla olevat vaihtoehdot huolellisesti VertaaEnsin.fi:n ilmaisen lainavertailun avulla ja löydä juuri itsellesi paras venerahoitus.

Välitämme venelainahakemuksesi automaattisesti jokaiselle yhteistyössä kanssamme toimivalle pankille, jotta saisit mahdollisimman kattavan kuvan tarjolla olevista rahoitusvaihtoehdoista. Voit hakea venelainatarjouksia matalalla kynnyksellä, sillä tarjousten vertailu ei vielä sido sinua mihinkään. Edullinen venelaina on vain muutaman klikkauksen päässä!

Hae venelainaa helposti netissä

VertaaEnsin.fi-palvelussa voit hakea venelainaa ilman vakuuksia 500 eurosta 60 000 euroon asti. Lainatarjouksia eri pankeilta on mahdollista saada peräti toistakymmentä – vieläpä helposti vain yhdellä lomakkeella. Esittelemme tarjoukset selkeässä edullisuusjärjestyksessä, joten sinun on helppo valita halvin venelaina tarjousten joukosta!

Venerahoituksen hakuprosessi etenee seuraavasti:

 • Määrittele haluamasi lainasumma ja laina-aika sivun ylälaidasta löytyvällä laskurilla.
 • Klikkaa "Hae nyt" -painiketta.
 • Täytä tietosi hakulomakkeeseen ja vahvista lomakkeen lähetys. Saat päätöksen sinulle tarjottavista venelainoista parissa minuutissa.
 • Valitse tarjousten joukosta edullisin venelaina ja siirry pankin sivuille allekirjoittamaan sopimus.
 • Saat rahat tilillesi jopa saman päivän aikana tai viimeistään 1–2 pankkipäivän kuluessa.

Yhteistyökumppanit, jotka tarjoavat venelainaa

Näytä kaikki yhteistyökumppanimme

Venelainojen vertailu kannattaa

Koska Suomen lainamarkkinoilla toimii kymmeniä eri lainantarjoajia, myös erilaisia lainavaihtoehtoja on valtavasti. Tämä tarkoittaa tietysti sitä, että venelainan kokonaiskustannukset vaihtelevat suuresti. Takaisin maksettavassa summassa voi olla satojen eurojen erot, joten venelainaa ei todellakaan kannata ottaa heti ensimmäiseltä vastaan tulevalta lainantarjoajalta.

Seuraava taulukko havainnollistaa venelainatarjousten eroja, kun kyseessä on 10 000 euron venerahoitus kolmen vuoden takaisinmaksuajalla. Hintaesimerkit on poimittu vertailustamme.

Venelainojen korot ja kokonaiskustannukset vertailussa – 10 000 €:n laina
Korko Avausmaksu Tilinhoitomaksu Todellinen vuosikorko Kuukausierä Takaisinmaksettava summa
Tarjous 1 7,43 % 90 € 5 € 9,51 % 319 € 11 484 €
Tarjous 2 7,29 % 0 € 12,5 € 10,37 % 323 € 11 614 €
Tarjous 3 8,89 % 69 € 5 € 10,94 % 324 € 11 664 €
Tarjous 4 11,90 % 150 € 0 € 13,69 % 337 € 12 115 €

Kuten taulukosta nähdään, halvin venelaina on esimerkissä yli 600 euroa kalleinta lainaa edullisempi. Lisäksi huomataan, että venerahoituksia kannattaa vertailla todellisen vuosikoron perusteella nimelliskoron sijaan. Pienimmällä nimelliskorolla myönnettävä venelaina ei nimittäin ole kokonaiskustannuksiltaan edullisin korkean kuukausittaisen tilinhoitomaksun takia.

Venerahoitusten ehtojen omatoiminen vertailu voi olla haastavaa. Onneksi lainavertailumme näyttää aina selkeästi kaikki venelainan kustannukset ja järjestää hakuehtoja parhaiten vastaavat lainat edullisuuden mukaiseen järjestykseen.

Hae venerahoitusta vastuullisesti

Sopiva venelainan määrä kannattaa sovittaa omaan tulotasoon, jolloin myönteinen lainapäätös on todennäköinen eikä takaisinmaksu vaaranna omaa taloutta. Mikäli haluat parantaa mahdollisuutesi saada edullinen venelaina paremmalla korolla, on suositeltavaa hakea rahoitusta rinnakkaishakijan kanssa.

Rinnakkaishakijan kanssa tehty lainahakemus auttaa monesti saamaan suuremman lainasumman pienemmällä korolla veneen hankintaan, sillä pankin näkökulmasta riski on pienempi kahden lainanottajan vastatessa luoton takaisinmaksusta.

Muista myös arvioida sopiva laina-aika venelainan takaisinmaksuun. Mitä pidempi laina-aika on, sitä korkeammiksi venelainan kokonaiskustannukset nousevat. Toisaalta liian lyhyt laina-aika voi tehdä kuukausierästä niin korkean, että siitä on hankala selviytyä.

Muistathan, että palvelustamme kilpailutetun venelainan voit aina maksaa kokonaan takaisin ennen laina-ajan päättymistä, eikä tästä seuraa ylimääräisiä kustannuksia. Suosittelemme kuitenkin ottamaan yhteyttä lainanantajaan, kun aiot tehdä tavallista suuremman lyhennyksen tai maksaa koko summan kerralla takaisin.

Klikkaamalla linkkiä voit nyt hakea kauttamme veneen rahoitukseen lainaa ilman vakuuksia.

Usein kysytyt kysymykset venelainasta

Mikä on venelaina?

Venelaina on joko vakuudellinen tai vakuudeton kulutusluotto, jota haetaan veneen hankintaa varten. Myös osamaksu lasketaan vakuudelliseksi venelainaksi.

Siinä missä vakuudellisessa venelainassa käyttökohde on usein tiukkaan rajattu (koska vene toimii osana vakuutta), voi vakuudetonta venelainaa käyttää huomattavasti vapaammin. Jos unelmissa on useampia rahoitusta vaativia kohteita, voi vakuudettomalla lainalla rahoittaa samalla muitakin tarpeita ja korvata erillisen autolainan tai remonttilainan.

Kuinka venelainaa haetaan?

Laajan tarjonnan vuoksi venelainatarjous kannattaa hakea useammalta rahoituslaitokselta ennen lopullisen päätöksen tekemistä.> Helpoiten tämä käy täyttämällä lainahakemus VertaaEnsin.fi-palvelussa.

Välitämme hakemuksesi kaikille yhteistyökumppaneillemme, joilta saat henkilökohtaiset lainatarjoukset parissa minuutissa. Vaihtoehdot esitellään todellisen vuosikoron mukaisessa edullisuusjärjestyksessä, joten näet helposti, mikä tarjotuista venelainoista on edullisin.

Kuinka paljon venelainaa voi saada?

VertaaEnsin.fi-palvelussa voit hakea venelainaa jopa 60 000 euroon saakka, joten voit rahoittaa isommankin muskeliveneen ilman vakuuksia tai takaajia. Se, kuinka paljon mikäkin pankki on valmis myöntämään lainaa, riippuu kuitenkin pankin omista käytännöistä ja hakijan arvioidusta maksukyvystä.

Kuka voi hakea venelainaa?

Venelainaa on mahdollista saada, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

 • Vähintään 18 vuoden ikä (lainantarjoajasta riippuen ikäraja voi olla korkeampi)
 • Suomalainen pankkitili ja osoite Suomessa viimeisten 2-3 vuoden ajan
 • Säännölliset ja lainasummaan nähden riittävät tulot
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Mitkä tahot myöntävät venerahoitusta?

Venelainaa voi hakea perinteisistä pankeista sekä pelkästään netissä toimivilta rahoituslaitoksilta. Perinteisestä pankista venelainan voi saada myös vakuuksia vastaan, kun taas rahoituslaitokset tarjoavat monesti ainoastaan vakuudettomia lainoja. Lisäksi useat veneliikkeet tarjoavat osamaksua veneen hankintaan.

Vakuudeton venelaina on joustavin tapa rahoittaa hankinta, sillä hakuprosessi on nopea ja pitkälti automatisoitu. Parhaimmillaan venerahoitus on tilillä jo samana päivänä. Koska eri toimijoiden hinnoittelussa on eroja, kannattaa vakuudettomat venelainat kilpailuttaa VertaaEnsin.fi-palvelussa.

Onko olemassa venelainalaskuria?

Kyllä on. VertaaEnsin.fi sivuston lainalaskuri sopii myös venelainan tarkisteluun. Voit laskea venelainalaskurin avulla vakuudettoman venerahoituksen korot ja kulut aina 60 000 euroon saakka.

Voit siirtyä laskurille tästä – Lainalaskuri.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.