Vakuudeton venerahoitus kätevästi netistä Hae venelainaa

Kilpailuta venelainat ja valitse paras venerahoitus jopa 23 pankin tarjousten joukosta.

 • Hae venelainaa 60 000 € asti Helposti
 • Voit saada lainatarjouksen yli 20 pankilta Nopeasti
 • Ilmainen vertailu ei sido sinua mihinkään Kilpailukykyisellä korolla

Aloita venelainojen vertailu tästä Aloita laskemalla kuukausierä

Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset minuuteissa

Arvioitu kuukausierä:

+300 000 asiakasta on käyttänyt palvelua
4.5
Arvostelut tarjoaa

Näin haet venelainaa

 1. Täytä lainahakemus

  Täytä hakemus

  Täytä tietosi vertailua varten. Tämä ei sido sinua mihinkään.

 2. Kilpailutamme rahoituslaitokset

  Kilpailutamme rahoituslaitokset

  Kilpailutamme jopa 15 pankkia ja rahoituslaitosta alle minuutissa.

 3. Vertaile lainatarjoukset

  Vertaile tarjoukset

  Vertaile saamasi lainatarjoukset ja katso kuinka paljon voit säästää

Sopivin venelaina löytyy vertailemalla

Tee ilmainen lainahakemus 2 minuutissa

Paras venelaina helposti ja nopeasti

Venelaina

Tarvitsetko venelainaa? VertaaEnsin.fi vertailee vakuudettomat venerahoitukset puolestasi minuuteissa. On kyse sitten jollasta tai jahdista, olemme täällä tukenasi.

Monet eri palveluntarjoajat tarjoavat venerahoitusta, mutta kokonaiskustannusten erot ovat suuria. Kilpailuta siis tarjolla olevat vaihtoehdot huolellisesti ilmaisen vertailumme avulla ja löydä juuri itsellesi paras venerahoitus.

Välitämme venelainahakemuksesi yli 20 pankille, jotta saisit mahdollisimman kattavan kuvan tarjolla olevista rahoitusvaihtoehdoista. Voit hakea lainatarjouksia matalalla kynnyksellä, sillä tarjousten vertailu ei vielä sido sinua mihinkään. Edullinen venelaina on vain muutaman klikkauksen päässä!

Hae venelainaa helposti netissä

VertaaEnsin.fi-palvelussa voit hakea venelainaa ilman vakuuksia 500 eurosta 60 000 euroon asti. Lainatarjous on mahdollista saada peräti 23 pankilta – vieläpä helposti vain yhdellä lomakkeella. Esittelemme tarjoukset selkeässä edullisuusjärjestyksessä, joten voit valita halvimman venelainan helposti ja nopeasti!

Venerahoituksen hakuprosessi etenee seuraavasti:>

 • Määrittele haluamasi lainasumma ja laina-aika sivun ylälaidasta löytyvällä laskurilla.
 • Klikkaa "Hae nyt" -painiketta.
 • Täytä tietosi hakulomakkeeseen ja vahvista lomakkeen lähetys. Saat päätöksen sinulle tarjottavista lainoista parissa minuutissa.
 • Valitse tarjousten joukosta edullisin venelaina ja siirry pankin sivuille allekirjoittamaan sopimus.
 • Saat rahat tilillesi jopa saman päivän aikana tai viimeistään 1–2 pankkipäivän kuluessa.

Yhteistyökumppanit

Näytä kaikki yhteistyökumppanimme

Venelainojen vertailu kannattaa

Koska Suomen lainamarkkinoilla toimii kymmeniä eri lainantarjoajia, myös erilaisia lainavaihtoehtoja on valtavasti. Tämä tarkoittaa tietysti sitä, että venelainan kokonaiskustannukset vaihtelevat suuresti. Takaisin maksettavassa summassa voi olla satojen eurojen erot, joten venelainaa ei todellakaan kannata ottaa heti ensimmäiseltä vastaan tulevalta lainantarjoajalta.

Seuraava taulukko havainnollistaa venelainatarjousten eroja, kun kyseessä on 10 000 euron venerahoitus kolmen vuoden takaisinmaksuajalla. Hintaesimerkit on poimittu vertailustamme.

Venelainojen korot ja kokonaiskustannukset vertailussa – 10 000 €:n laina
Korko Avausmaksu Tilinhoitomaksu Todellinen vuosikorko Kuukausierä Takaisinmaksettava summa
Tarjous 1 7,43 % 90 € 5 € 9,51 % 319 € 11 484 €
Tarjous 2 7,29 % 0 € 12,5 € 10,37 % 323 € 11 614 €
Tarjous 3 8,89 % 69 € 5 € 10,94 % 324 € 11 664 €
Tarjous 4 11,90 % 150 € 0 € 13,69 % 337 € 12 115 €

Kuten taulukosta nähdään, halvin venelaina on esimerkissä yli 600 euroa kalleinta lainaa edullisempi. Lisäksi huomataan, että venerahoituksia kannattaa vertailla todellisen vuosikoron perusteella nimelliskoron sijaan. Pienimmällä nimelliskorolla myönnettävä venelaina ei nimittäin ole kokonaiskustannuksiltaan edullisin korkean kuukausittaisen tilinhoitomaksun takia.

Venerahoitusten ehtojen omatoiminen vertailu voi olla haastavaa. Onneksi lainavertailumme näyttää aina selkeästi kaikki venelainan kustannukset ja järjestää hakuehtoja parhaiten vastaavat lainat edullisuuden mukaiseen järjestykseen.

Hae venerahoitusta vastuullisesti

Sopiva venelainan määrä kannattaa sovittaa omaan tulotasoon, jolloin myönteinen lainapäätös on todennäköinen eikä takaisinmaksu vaaranna omaa taloutta. Hakemuksen voi tehdä myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Tämä auttaa monesti saamaan suuremman lainasumman veneen hankintaan, sillä pankin näkökulmasta riski on pienempi kahden lainanottajan vastatessa luoton takaisinmaksusta.

Arvioi myös sopiva laina-aika huolellisesti. Mitä pidempi laina-aika on, sitä korkeammiksi venelainan kokonaiskustannukset nousevat. Toisaalta liian lyhyt laina-aika voi tehdä kuukausierästä niin korkean, että siitä on hankala selviytyä.

Muistathan, että voit aina maksaa koko venelainan takaisin ennen laina-ajan päättymistä, eikä tästä seuraa ylimääräisiä kustannuksia. Suosittelemme kuitenkin ottamaan yhteyttä lainanantajaan, kun aiot tehdä tavallista suuremman lyhennyksen tai maksaa koko summan kerralla takaisin.

Usein kysytyt kysymykset venelainasta

Mikä on venelaina?

Venelaina on joko vakuudellista tai vakuudetonta kulutusluottoa, jota haetaan veneen hankintaa varten. Myös osamaksu lasketaan vakuudelliseksi venelainaksi.

Siinä missä vakuudellisessa venelainassa käyttökohde on usein tiukkaan rajattu (koska vene toimii osana vakuutta), voi vakuudetonta venelainaa käyttää huomattavasti vapaammin. Jos unelmissa on useampia rahoitusta vaativia kohteita, voi vakuudettomalla venelainalla rahoittaa myös ajoneuvoon tai kodin remonttiin linkittyviä kuluja.

Kuinka venelainaa haetaan?

Laajan tarjonnan vuoksi venelainatarjous kannattaa hakea useammalta rahoituslaitokselta ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Voit tehdä tämän helposti täyttämällä lainahakemuksen VertaaEnsin.fi-palvelussa.

Välitämme hakemuksesi 23 yhteistyökumppanillemme, joilta saat henkilökohtaiset lainatarjoukset parissa minuutissa. Vaihtoehdot esitellään todellisen vuosikoron mukaisessa edullisuusjärjestyksessä, joten näet helposti, mikä tarjotuista venelainoista on edullisin.

Kun olet valinnut vertailusta sopivimman venelainan, voit siirtyä lainantarjoajan sivulle allekirjoittamaan sopimuksen ja lähettämään mahdollisesti pyydetyt liitteet. Tämän jälkeen saat venelainan tilillesi noin 1–2 pankkipäivässä.

Kuinka paljon venelainaa voi saada?

VertaaEnsin.fi-palvelussa voit hakea venelainaa jopa 60 000 euroon saakka, joten isommankin muskeliveneen rahoitus onnistuu ilman vakuuksia tai takaajia. Se, kuinka paljon mikäkin pankki on valmis myöntämään lainaa, riippuu kuitenkin pankin omista käytännöistä ja hakijan arvioidusta maksukyvystä.

Kuka voi hakea venelainaa?

Venelainaa on mahdollista saada, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

 • Vähintään 18 vuoden ikä (lainantarjoajasta riippuen ikäraja voi olla korkeampi)
 • Suomalainen pankkitili ja osoite Suomessa viimeisten 2-3 vuoden ajan
 • Säännölliset ja lainasummaan nähden riittävät tulot
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Mitkä tahot myöntävät venerahoitusta?

Venelainaa voi hakea perinteisistä pankeista sekä pelkästään netissä toimivilta rahoituslaitoksilta. Perinteisestä pankista venelainan voi saada myös vakuuksia vastaan, kun taas rahoituslaitokset tarjoavat monesti ainoastaan vakuudettomia lainoja. Lisäksi useat veneliikkeet tarjoavat osamaksua veneen hankintaan.

Vakuudeton venelaina on joustavin tapa rahoittaa hankinta, sillä hakuprosessi on nopea ja pitkälti automatisoitu. Parhaimmillaan venerahoitus on tilillä jo samana päivänä. Koska eri toimijoiden hinnoittelussa on eroja, kannattaa vakuudettomat venelainat kilpailuttaa VertaaEnsin.fi-palvelussa.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.