KSS sähkösopimukset päivän parhaaseen hintaan

KSS Tunti
Marginaali
0.65 snt/kWh
Kiinteä kuukausihinta
4.39 €/kk
KSS Vartti Plus
Myyntihinta
8.73 snt/kWh
Kiinteä kuukausihinta
4.39 €/kk
Minimaalinen kulutus
5001 kWh
KSS Vartti
Myyntihinta
8.11 snt/kWh
Kiinteä kuukausihinta
4.39 €/kk
Maksimaalinen kulutus
5000 kWh

Sähköä Kouvolasta entistä edullisemmin

Vertaile helposti päivän parhaita sähkötarjouksia maksuttomalla sähkövertailullamme. Meiltä saat KSS Energian sähkösopimukset joko samalla tai edullisemmalla hinnalla kuin suoraan sähköyhtiön omilta sivuilta tilatessa. Hyödynnä ainutlaatuiset kampanjahinnat jo tänään. VertaaEnsin.fi on KSS Energian virallinen yhteistyökumppani.

KSS pörssisähkö

#

Valitsemalla markkinahintaisen KSS pörssisähkön saat pitkällä aikavälillä edullisimman sähkösopimuksen, asuntotyypistä riippumatta. Pörssisähkön hinta vaihtelee tunneittain Spot-hinnan mukaan. Lisäksi maksat marginaalin ja kiinteän kuukausimaksun.

KSS käyttövaikutussähkö

#

Käyttövaikutussähkössä yhdistävät pörssisähkön markkinahinta ja määräaikaisen sopimuksen hintavakaus. Sähkösi hinta on kiinteä perushinta yhdistettynä henkilökohtaiseen käyttövaikutukseen (vaikutus keskimäärin ±5 senttiä/kWh). Säästät kun ajoitat kulutuksesi hetkiin, jolloin pörssisähkön tuntikohtainen spot-hinta on edullinen.

KSS määräaikainen sähkösopimus

#

Valitse määräaikainen sähkösopimus, jos haluat turvaa odottamattomia hintamuutoksia vastaan. Voit sitoa sähkön hinnan yhdeksi tai kahdeksi vuodeksi kerrallaan.

KSS toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus

#

Toistaiseksi jatkuva sähkösopimus on hyvä valinta, kun et halua sitoutua sähkösopimukseen pitkäkestoisesti.

KSS Energia yrityksenä

KSS Energia on vuonna 1974 perustettu Kouvolan omistuksessa oleva energiayritys, jonka toiminnan kulmakiviä ja tutkittuja vahvuuksia ovat vastuullisuus ja toimitusvarmuus. KSS Energian tavoitteena on saavuttaa 100-prosenttinen hiilineutraalius vuoteen 2030 mennessä. Vuonna 2021 sähköntuotannosta 91 % oli hiilidioksidineutraalia.

KSS Energia logo

  • Perustettu: 1974
  • Työntekijöitä: 45 (2021)
  • Liikevaihto: 131,7 miljoonaa euroa (2022)
  • Osoite: Hovioikeudenkatu 3, 45100 Kouvola

Keskeiset sopimusehdot tutuksi

Mitä etuja KSS tarjoaa asiakkailleen?

KSS Energia tarjoaa asiakkailleen vuosittain muutamaan kertaan ilmestyvää ilmaista asiakaslehteä, jonka nimi on KSS Energiset. Lehti tarjoaa energiamaailmaan liittyviä paikallisia ja globaaleja uutisia, jotka tarjoavat asiakkaille yleishyödyllistä informaatiota esimerkiksi sähkön säästämiseen liittyen.

Lehden lisäksi KSS Energian asiakkaat voivat tilata sähköautojen latauspisteitä, aurinkopaneeleita ja ilmalämpöpumppuja, jotka kaikki asennetaan valmiina “avaimet käteen” -periaatteella. Aurinkopaneeleita on mahdollista myös vuokrata käyttöönsä halutessaan. Jos aurinkopaneeleiden hankkiminen kiinnostaa, mutta omalta tililtä ei löydy yhtään ylimääräistä hankintaa varten, KSS Energia tarjoaa asiakkailleen rahoitusta OP:n kautta. Rahoitusta on mahdollista hakea 2 500 eurosta aina 50 000 euroon asti.

Tarjoaako KSS Energia mobiilisovellusta kulutuksen seurantaan?

KSS Energia ei tarjoa asiakkailleen erillistä sovellusta, mutta heillä on oma verkkopalvelu KSS Online, jossa sähköasiat voi hoitaa helposti. Palvelua käyttämällä asiakas voi tarkastella mm. omia sähkönkulutustietoja, sopimustietoja ja avoimia ja maksettuja sähkölaskuja.

Miten saan lisätietoa sähköopimuksista?

Löydät lisätietoa sähkösopimuksista valitsemalla yksittäisen KSS:n tuotteen sähkövertailustamme. Tämä valinta avautuu uudelle sivulle, joka erittelee kaikki sopimukseen liittyvät ehdot hinnasta voimassaoloaikaan.

Harkitsen kampanjatuotetta. Mistä tiedän miten sopimuksen ehdot muuttuvat kampanjan päätyttyä?

Kun valitset tuotteen, sivustomme avaa uuteen ikkunaan kyseiseen sähkösopimukseen liittyvät sopimusehdot. Tällä sivulla on eritelty esimerkiksi sähkösopimuksen myyntihinta, kuukausihinta, sopimustyyppi ja sopimuksen voimassaoloaika. Tästä yhteydestä löydät tarvittavat tiedot kampanjan voimassaoloajasta ja kuinka sopimus jatkuu kampanjan päätyttyä.

Kuinka irtisanon sähkösopimuksen KSS Energian kanssa?

Mikäli sähkösopimus on toistaiseksi voimassa, sen voi irtisanoa vapaasti 14 vuorokauden irtisanomisajalla. Määräaikaisen sähkösopimuksen tapauksessa irtisanominen ei ole mahdollista ilman hyvää syytä. Syitä ovat esimerkiksi muutto uuteen asuntoon ja sopimusehdoissa eritelty sopimussakko.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.