S-Pankki lainat ja luottokortit

S-Pankki tarjoaa asiakaskohtaisesti hinnoiteltua S-lainaa 5 000 eurosta 50 000 euroon. Lainan hakemiseen ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Lisäksi S-Pankin valikoima sisältää useita luottokortteja, joista hyötyvät eniten pankin asiakasomistajat. Älä unohda vertailla tarjontaa ennen lainan valitsemista.

S-Pankin asiakaspalveluun saa yhteyden numerossa 010 76 5800. Asiakaspalvelu on paikalla ma-to klo 9-20 ja pe klo 9-18.

S-Pankki lainantarjoajana

S-Pankin vakuudeton lainatuote on nimeltään S-Laina. Sitä voi hakea 5 000 €–50 000 € summille. Hakijan tulee olla S-Pankin asiakas, eli tältä tulee löytyä joko S-Pankin verkkopankkitunnukset tai pankin myöntämä maksukortti.

Luottokorttipuolella S-Pankki tarjoaa useampi Visa-kortteja, jotka kerryttävät Bonusta ja maksutapaetua S-Ryhmän liikkeissä tehdyistä ostoksista. Lisäksi S-Pankista on mahdollista saada asuntolainaa.

Koska S-Pankin lainan korko määritellään asiakkaasta tehdyn riskiarvion perusteella, voi sen kustannuksia olla vaikea arvioida etukäteen. Itselle mahdollisen koron saakin selville vain tekemällä lainahakemuksen.

Kun lainatarjouksen on saanut S-Pankilta, kannattaa sitä vielä vertailla muiden pankkien lainatarjouksiin ennen hyväksymistä. VertaaEnsin.fi-vertailupalvelun avulla saat helposti ja nopeasti tarjoukset jopa 23 pankilta. Näet siis nopeasti, jos voit saada lainaa S-Pankkia edullisemmin.

Vertaile lainat helposti ja nopeasti.

Palvelu ei sido sinua mihinkään.

Tietoa S-Pankin palveluista

S-Pankin lainahakemus ja lainatarjous

S-Pankin lainahakemus täytetään pankin verkkosivuilla, S-mobiilissa tai asiakaspalvelupisteellä. Hakemuksen voi jättää sekä S-pankin että muiden suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla. Hakijan tulee kuitenkin olla S-Pankin asiakas, jolta löytyy vähintään pankin tarjoama maksukortti.

S-Pankki voi pyytää hakijalta todistusta tulotasosta (esim. palkkalaskelma, eläkepäätös) hakuprosessin aikana. Tämän jälkeen lainapäätös tulee nähtäville verkkopankkiin ja S-mobiiliin.

S-Pankin lainatarjouksen voi hyväksyä allekirjoittamalla lainasopimuksen joko sähköisesti tai asiakaspalvelupisteellä. Ennen lainatarjouksen hyväksymistä kannattaa tarkistaa, saisiko lainaa edullisemmin muualta. Voit tehdä tämän helposti lainavertailumme kautta.

S-Laina

S-Pankin vakuudeton S-Laina on 5 000–50 000 € suuruinen kulutusluotto, jota voivat hakea pankin omat asiakkaat. Yhdelle hakijalle lainaa myönnetään korkeintaan 30 000 €. Tätä suuremmalle summalle vaaditaan vähintään kaksi hakijaa, jotka vastaavat yhdessä lainan takaisinmaksusta.

S-Lainan korko on 3 kk Euribor + 4,50–14,99 % marginaali. Marginaali määräytyy asiakaskohtaisesti muun muassa hakijan tulojen, menojen ja työtilanteen perusteella. S-Lainalla ei ole avausmaksua, mutta kuukausittain peritään 12,50 € suuruinen tilinhoitomaksu.

Korkea tilinhoitomaksu kohottaa S-Pankin lainan todellista vuosikorkoa, joka voi olla korkeimmillaan 21,59 %.

S-Lainan hakuehdot ovat seuraavat:

  • Vähintään 25 vuoden ikä
  • Vähintään 1 200 euron säännölliset kuukausitulot
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä
  • Suomalainen henkilötunnus ja vakituinen asuinpaikka Suomessa

S-Pankin asuntolaina

S-Pankki myöntää asuntolainaa kaikkien suomalaisten pankkien asiakkaille. Alustavan asuntolainahakemuksen voi täyttää netissä, minkä jälkeen hakija kutsutaan lainaneuvotteluihin. Neuvottelut voidaan käydä joko puhelimitse tai konttorilla.

Sopivaa asuntolainan määrää voi arvioida S-Pankin asuntolainalaskurilla. Laskurin suurin lainasumma on 1 000 000 € ja pisimmäksi takaisinmaksuajaksi voi valita 30 vuotta.

S-Pankin luottokortit

Kaikkiin S-Pankin maksu- ja luottokortteihin kuuluu S-Etukortti ominaisuus. Korteilla voi siis kerätä Bonusta ja maksutapaetua S-Ryhmän liikkeissä tehdyistä ostoksista. Luottokortteihin voi hakea 800–10 000 € luottorajaa.

Suosituimmat S-Pankin luottokortit:

  • S Etukortti Visa Credit/Debit
  • S-Etukortti Visa Credit

Opiskelijoiden on mahdollista saada S-Pankin Visa Credit/Debit -yhdistelmäkortti heti opiskelupaikan varmistuttua. Muilta hakijoilta edellytetään säännöllisiä työ- tai eläketuloja.

S-Ryhmän asiakasomistajuus

S-Ryhmään kuuluva S-Pankki tarjoaa merkittäviä keskittämisetuja asiakasomistajilleen. Asiakasomistajaksi voi liittyä maksamalla kertaluonteisen 100 euron osuusmaksun.

Asiakasomistajan ostokset kerryttävät S-Bonusta, joka maksetaan S-Pankin tilille kuukausittain. Lisäksi omistaja-asiakkaat hyötyvät maksuttomista pankkipalveluista ja voivat saada luottokortin ilman vuosimaksua.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.