Danske Bank – lainat ja luottokortit

Danske Bank on Suomessa toimiva tanskalainen liikepankki, joka tarjoaa asiakkailleen luottokortteja sekä vakuudellisia ja vakuudettomia lainoja. Voit vertailla eri pankkien lainavaihtoehtoja sivuillamme.

Danske Bankin asiakaspalvelu palvelee maanantaista perjantaihin kello 8-18. Henkilöasiakkaiden palvelunumero on 0200 2580. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä myös verkkosivujen chat-palvelun kautta.

Danske Bank lainantarjoajana

Danske Bankin valikoimiin kuuluu useita erityyppisiä lainoja sekä vakuudellisina että vakuudettomina. Vakuudetonta kulutusluottoa on mahdollista saada 15 000 euroa ja rinnakkaishakijan kanssa 30 000 euroa.

Lisäksi pankki tarjoaa asuntolainaa, opintolainaa ja useita luottokortteja.

Danske Bankin lainat eivät tällä hetkellä ole mukana maksuttomassa lainavertailussamme. Voit kuitenkin kilpailuttaa palvelumme kautta yli 20 muun rahoituslaitoksen lainat ja vertailla sitten saamiasi tarjouksia Danske Bankin lainatarjoukseen.

Vertaile lainat muutamassa minuutissa, helposti ja sitoumuksetta

Näet kaikki tulokset listassa

Tietoa Danske Bankin palveluista

Danske Bank lainahakemus ja lainatarjous

Lainahakemuksen voi täyttää Danske Bankin verkkosivuilla. Hakemuksessa kysytään tietoja muun muassa työtilanteesta, asumiskustannuksista ja olemassa olevista luotoista. Danske Bank voi hakuprosessin aikana tarkistaa hakijan luottotiedot ja maksutapahtumat.

Danske Bank tekee lainapäätöksen yleensä automaattisesti hakemuksessa annettujen tietojen ja hakijan maksuhistorian perusteella. Tämän ansiosta lainatarjous tulee yleensä nopeasti. Huomioithan, että pankin vakuudettomia lainoja voivat hakea ainoastaan Danske Bankin nykyiset asiakkaat.

Danske Bank Haavelaina

Danske Bankin ilman vakuuksia ja takaajia myönnettävä kertaluotto on nimeltään Haavelaina. Lainaa myönnetään ainoastaan pankin nykyisille asiakkaille. Haavelainan maksimisumma on 30 000 euroa, mutta näin korkealle summalle vaaditan kaksi hakijaa. Yksin Dansken Haavelainaa voi saada korkeintaan 15 000 euroa.

Pankin sivuilla ei kerrota Haavelainan hakuehdoista tarkemmin esimerkiksi ikärajan osalta. Lähtökohtaisesti lainaa voivat hakea 18 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä. Danske Bank ei myönnä lainaa, jos se epäilee, ettei asiakas pysty huolehtimaan takaisinmaksusta. Siksi hakijalta vaaditaan myös lainasummaan nähden riittävät tulot.

Haavelainan korko on 12 kk Euribor + 7–10 %. Marginaali määritellään asiakaskohtaisesti pankin tekemän riskiarvion perusteella. Lisäksi lainasta peritään 90 euron perustamismaksu ja 5 euron kuukausittainen tilinhoitomaksu. Yhteensä lisäkulut ovat siis nykylainsäädännön puitteissa korkeimmat mahdolliset, eli 150 euroa vuodessa.

Danske Bankin Käyttölaina

Käyttölaina on jatkuvasti voimassa oleva joustoluotto, jolle voi saada 2 000–10 000 euron käyttölimiitin. Luottoa maksetaan takaisin kuukausittain valitun suuruisissa erissä, ja uutta luottoa vapautuu käyttöön vastaavassa tahdissa.

Käyttölaina on Haavelainan tapaan ainoastaan Danske Bankin olemassa oleville asiakkaille tarkoitettu tuote. Lainan hakijalla tulee olla säännölliset tulot, jotka maksetaan Danske Bankin tilille.

Käyttölainan korko on 3 kk Euribor + 9 %. Lisäksi luotosta peritään 150 euron vuosimaksu. Luottosopimus tehdään kolmeksi vuodeksi kerrallaan.

Joustoluotolle voi löytää edullisemman koron vertailustamme. Käy täyttämässä luottohakemus täällä niin näet, voivatko yhteistyökumppanimme päihittää Dansken tarjouksen.

Danske Bank lainalaskuri

Danske Bankin sivuilta löytyvä lainalaskuri on tarkoitettu ensisijaisesti asuntolainan maksuerän, laina-ajan ja lainamäärän laskemiseen. Haavelainasta kertovalla sivulla on lisäksi yksinkertainen, lainan kuukausierää arvioiva laskuri. Monipuolisemman lainalaskurin löydät sivultamme.

Asuntolaina ja muut vakuudelliset lainat

Danske Bank mainostaa useaa erityyppistä asuntolainaa, joiden ehdot vaihtelevat etenkin korkosuojauksen suhteen. Pankin asuntolainatuotteet ovat seuraavat:

  • Asuntolaina Vakaa
  • Asuntolaina Vakaa Plus
  • Asuntolaina Perus
  • ASP-laina

Asunnon hankinnan lisäksi Danske Bankin vakuudellista pankkilainaa on mahdollista saada useisiin eri käyttötarkoituksiin 10 000 eurosta ylöspäin. Lainan korko sovitaan tapauskohtaisesti lainaneuvotteluissa.

Daske Bankin luottokortit

Danske Bankin korttivalikoimaan kuuluu useampi MasterCard-kortti ja lentopisteitä kerryttävä Finnair Plus Visa -kortti. Suosituimmat luottokortit ovat Credit/Debit-yhdistelmäkortteja, joilla voi maksaa sekä luotolla että suoraan pankkitililtä.

Danske Bankin suosituimmat luottokortit:

  • Mastercard Platinum
  • Mastercard Gold

Danske Bank yrityksenä

Kuten pankin nimestäkin voi päätellä, Danske Bank on tanskalainen pankkikonserni. Yritys laajeni Suomeen vuonna 2007 ostettuaan Sampo Pankin ja sen tytäryhtiöt. Toimintaa jatkettiin Sampo Pankin nimellä vuoteen 2012 asti, jolloin nimi vaihdettiin virallisesti Danske Bankiksi.

Lainojen ja luottojen lisäksi Danske Bank tarjoaa monipuolisesti säästämisen ja sijoittamisen palveluja. Pankkikonserni on myös mobiilimaksamisen edelläkävijä, jonka luoma Mobile Pay -sovellus on suosittu kaikkien pankkien asiakkaiden keskuudessa.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.