Työpaikat

VertaaEnsin.fi Uramahdollisuudet

VertaaEnsin.fi:n tavoite on olla sivusto, johon tullaan katsomaan Suomessa tarjolla olevia, kuluttajille suunnattuja rahoitustuotteita. Etsimme aina intohimoisia ja lahjakkaita ihmisiä joukkoomme.

Miksi valita VertaaEnsin.fi?

 • Kansainvälisessä start-up yrityksessä työskennellessäsi pääset tutustumaan liiketoiminnan kaikkiin alueisiin. Meillä on matala hierarkia, jossa kaikkien mielipiteet otetaan huomioon. Innokkaille työntekijöille tarjoamme mahtavan oppimismahdollisuuden!
 • Tiimimme tekee paljon töitä, mutta osaa pitää myös hauskaa. Uskomme, että tukemalla työntekijöitä saamme heidät panostamaan työhönsä ja kehitykseensä.
 • Palkkaamme vain parhaita työntekijöitä, joten pääset työskentelmään lahjakkaiden ihmisten parissa.

 • Tarjoamme työharjoittelupaikkoja esimerkiksi digitaalisen markkinoinnin parissa - ota meihin rohkeasti yhteyttä sähköpostitse: hr@vertaaensin.fi.Mikäli uskot sopivasi joukkoomme, niin älä viivyttele, vaan ota meihin yhteyttä!

  Toimitusjohtaja Sebastian Blomqvist

  Vertaa Ensin Suomi Oy

  Kaisaniemenkatu 1 BA, 00100 Helsinki

  Kolme helppoa ja nopeaa vaihetta

  Miksi valita VertaaEnsin.fi?

  Ilmainen, kattava ja turvallinen
  Helppo ja nopea vertailu
  Puolueeton ja riippumaton

  Asiakaslupauksemme on auttaa kuluttajia vertailemaan ja valitsemaan parhaat rahoitustuotteet omien tarpeiden mukaisesti täysin ilmaiseksi. Palvelumme on täysin riippumaton ja palvelustamme löydät useita eri rahoitustuotteita ja toimijoita. Toivottavasti voimme auttaa myös sinua!

  VertaaEnsin.fi tiimi

  VertaaEnsin.fi tiimi

  VertaaEnsin.fi tiimi

  Tiimimme koostuu talousalan ammattilaisista, joilla on pitkä kokemus talouden, taloustuotteiden ja rahoitusalan seuraamisesta ja analysoinnista. Tarkoituksemme on sivustomme kautta jakaa vinkkejä ja helppo pääsy taloudenhallintatyökaluihin, joita olemme itse vuosien varrella käyttäneet oman henkilökohtaisen taloutemme parantamiseksi. Toivottavasti voimme auttaa myös sinua tekemään parempia talouspäätöksiä!

  Tilaa VertaaEnsin säästövinkit

  Liity postituslistallemme niin saat ilmaiset säästövinkit ja mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.

  Parhaat vinkit oman talouden hallintaan

  Lue viimeisimmät oman talouden uutiset sekä vinkit raha-asioittesi hallintaan ja säästämiseen täältä