Surimo lainat

Surimo Finance Oy tarjosi aiemmin suomalaisille asiakkaille Surimo Express -kertaluottoa. Tällä hetkellä Surimo ei kuitenkaan enää itse myönnä lainoja. Tämän sijaan Surimon sivuilla voi vertailla muiden rahoituslaitosten lainatuotteita.

Surimon asiakaspalvelu on tavoitettavissa chatin kautta, sähköpostitse ja puhelimitse ma-pe klo 9-17. Surimon asiakaspalveluun voi soittaa numerossa 050 516 3639.

Surimo – Esittely

Aiemmin itse lainoja myöntänyt Surimo on vaihtanut toimintaperiaatettaan ja kilpailuttaa nyt lainoja 60 000 euroon asti. Lainojen kilpailutus onnistuu kuitenkin nopeasti ja luotettavasti myös suoraan VertaaEnsin.fi-sivustolla. Kun täytät sivuillamme helpon lainahakemuksen, voit saada vain minuuteissa lainapäätöksen yli 20 pankilta ja rahoituslaitokselta.

Surimo kertoo tarjoavansa sivuillaan mahdollisuuden vertailla 100–60 000 € suuruisia lainoja. Lainojen korko alkaa hieman yli neljästä prosentista, joskin näin matala korko on vakuudettomissa lainoissa melko harvinainen. Surimon kautta kilpailutettujen luottojen maksimikorko on pysyvän korkokaton mukaisesti 20 prosenttia.

Vertaile lainat muutamassa minuutissa, helposti ja sitoumuksetta

Näet kaikki tulokset listassa

Tärkeää tietoa Surimosta

Mikä on Surimo Finance?

Surimo Finance on suomalainen rahoitusalan yritys, joka tarjosi aiemmin vakuudettomia kulutusluottoja 4 000 euroon asti. Nykyään vuodesta 2015 asti toiminut Surimo ei enää myönnä itse lainaa, mutta yrityksen sivuilla voi edelleen täyttää hakemuksen ja vertailla lainatarjontaa.

Kuka voi hakea lainaa Surimon kautta?

Surimo vertailee useita rahoituslaitoksia, joten sen kautta voi hakea lainaa, kunhan täyttää lainanhakijan minimivaatimukset. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen, asua pysyvästi Suomessa ja pystyä huolehtimaan lainan takaisinmaksusta. Takaisinmaksukyvyn mittarina käytetään yleensä säännöllisiä tuloja, jotka ovat riittävät lainasummaan nähden. Surimon kautta ei voi saada lainatarjousta, jos taustalla on voimassa oleva maksuhäiriömerkintä.

Miten haen lainaa Surimolta?

Surimon etusivulla voi täyttää lainahakemuksen, jonka yritys sitten välittää eteenpäin yhteistyökumppaneilleen. Surimo lupailee lainapäätöksen tulevan lähes välittömästi. Myös itse laina on mahdollista saada tilille jopa saman päivän aikana.

Surimo lainan takaisinmaksu

Surimon kautta haettujen lainojen takaisinmaksuajat vaihtelevat 1 ja 20 vuoden välillä. Takaisinmaksun voi myös aina suorittaa etuajassa ilman ylimääräisiä kustannuksia, sillä tämä on lainanottajan lakisääteinen oikeus.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.