Kilpailuta Lumme Energia sähkösopimus ja löydä paras vaihtoehto

Arvioimme vuosittaista sähkönkulutustasi ja haemme sinulle halvimmat tarjoukset. Voit halutessasi vertailla vain uusiutuvaa energiaa käyttävät sähkösopimukset.

 • Yli 40 tarjousta saatavilla
 • Ilmainen ja nopea palvelu
 • Läpinäkyvä ja puolueeton vertailu

Löydä sähkösopimus tästä

  Syötä tai tarkista antamasi tieto. Osoitteessa on oltava vähintään kadun tai tien nimi ja yksi numero. Syötä tämän lisäksi mahdollinen porraskirjain ja asuntonumero. Esim. Esimerkkikatu 2 A 13.
   Tarkista tai syötä postinumero ja paikkakunta, Postinumerossa on oltava viisi numeroa. Muista myös uudelleen aktivoida tämä kenttä.
   Tarkista tai syötä postinumero ja paikkakunta, Postinumerossa on oltava viisi numeroa. Muista myös uudelleen aktivoida tämä kenttä.

   Vertaile ja löydä sinulle edullisin sähkösopimus

   Vertailu on aina ilmainen

   Lumme Energia yrityksenä

   Lumme Energian on Saimaan alueelta lähtöisin oleva suomalainen energiayhtiö, jonka kotipaikka on Mikkelissä. Lumme Energian omistaa Suur-Savon Sähkö ja samaan konserniin kuuluu myös energiayhtiö Solarigo. Asiakkaita Lumme Energialla on jo yli 100 000 ympäri Suomea.
   Lumme Energian asiakaspalvelu palvelee numerossa 0800 90110 vuorokauden ympäri. Voit ottaa yhteyttä Lumme Energian asiakaspalveluun myös sähköpostilla asiakaspalvelu@lumme-energia.fi. VertaaEnsin.fi:n palvelusta näet, onko Lumme Energian sähkösopimus paras valinta sinulle.

   Lumme Energia vertailussa

   Miten-sahkosopimus-kilpailutetaan
   Kun uusi sähkösopimus on ajankohtainen, vertaile aina ensin tarjontaa ennen sopimuksen solmimista. Näin et maksa ylimääräistä ja pääset valitsemaan sinulle sopivimman vaihtoehdon. Täysin ilmaisen sähkön hintavertailumme kautta pääset tutustumaan Lumme Energian lisäksi muiden sähköyhtiöiden tarjouksiin. VertaaEnsin.fi:n avulla näet sinulle relevantit tarjoukset kätevästi yhdellä sivulla ja voit valita niistä itsellesi sopivimman.

   Lisätietoja Lumme Energiasta

   Lumme sähkön alkuperä

   Vuoden 2021 aikana myydyn sähkön tuotannosta 29 % muodostui uusiutuvista energialähteistä, 38 % oli tuotettu ydinvoimalla ja 33 % fossiilisilla energialähteillä ja turpeella.

   Lumme Energia tarjoaa asiakkailleen usein myös ympäristöystävällisempiä sähkösopimuksia.

   Vertailustamme löydät kaikki sähkötarjoukset listattuna ja voit valita sinulle edullisimman ratkaisun. Halutessasi voit myös vertailla ainoastaan ympäristöystävälliset, uusiutuvaa energiaa hyödyntävät sähkösopimukset.

   Lumme Energian sähkösopimus opiskelijalle

   Lumme Energia tarjoaa opiskelijoille usein sähkösopimusta tarjoushintaan. Opiskelijan kannattaakin siis vertailla eri sähkösopimuksia, sillä osa tarjoaa sopimusta normaalia selvästi edullisemmalla hinnalla.

   Lumme Energian asiakaspalvelu pyrkii myös pitämään huolta siitä, että opiskelijan sähkösopimus on ajan tasalla ja ottaa yhteyttä mikäli mitään ongelmia ilmenee.

   Lumme Energia aurinkosähkö

   Lumme Energia on yhdessä tytäryhtiönsä Solarigon kanssa yksi Suomen suurimmista aurinkovoimaloiden rakennuttajista. Esimerkillisenä sähköyhtiönä Lumme Energia kannustaa myös asiakkaitaan omavaraiseen sähköntuotantoon tarjoamalla sähkösopimuksien lisäksi aurinkosähköjärjestelmiä asiakkailleen.

   Aurinkopaneelit voi tilata Lumme Energialta joko helpolla avaimet käteen -periaatteella tai tavarapakettina itse asennettaviksi. Jos paneeleilla tuottaa sähköä yli oman tarpeen, voi ylijäämän myydä eteenpäin.

   Lumme Energia kokemuksia

   Lumme Energian valikoimassa on ajankohdasta riippuen useita erilaisia sähkösopimuksia. Tyypillisimmin sähkösopimuksen voi valita esimerkiksi sen tuotantotavan, sopimuksen keston tai hinnoittelun mukaisesti.

   Jos tarvitset sähkösopimukselle tietyn voimassaoloajan, Lumme-Energialta löytyy normaalisti niin määräaikaisia kuin toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia. Lisäksi Lumme Energialta löytyy eri tuotantotavoin tuotettua sähköä ja voit valita ekologisesti ja alkuperätodennetusti tuotetun sähkön. Tällä hetkellä tarjolla on kuitenkin vain pörssisähkösopimuksia.

   Jos tärkeimpänä kriteerinä on sähkön hinta, kannattaa kiinnittää huomiota hinnoitteluun, ja ottaa selvää mikä sopimustyyppi tulisi edullisimmaksi. Jotta voit olla tyytyväinen valintaasi, kannattaa sähkösopimus kilpailuttaa VertaaEnsin.fi:n avulla.

   Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

   Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.