Kilpailuta Lumme Energia sähkösopimus ja löydä paras vaihtoehto

Arvioimme vuosittaista sähkönkulutustasi ja haemme sinulle halvimmat tarjoukset. Voit halutessasi vertailla vain uusiutuvaa energiaa tarjoavat sähkösopimukset.

 • Yli 40 tarjousta saatavilla
 • Ilmainen ja nopea palvelu
 • Läpinäkyvä ja puolueeton vertailu

Löydä sähkösopimus tästä

  Katuosoite on virheellinen. Sen tulee olla 3 - 45 merkkiä pitkä.
  Tiedoksi, että emme löytäneet tätä osoitetta postin tietokannasta. Voit kuitenkin jatkaa tuloksiin tästä huolimatta.
  Huomioithan, että et ole kirjoittanut talonumeroa katuosoitteeseen. Voit kuitenkin jatkaa eteenpäin laittamatta numeroa.
   Postinumero on virheellinen.
   Emme löytäneet tätä postinumeroa postin tietokannasta. Voit kuitenkin jatkaa tuloksiin tästä huolimatta.
   Postin tietokannan mukaan katuosoite ei ole postinumeron alueella. Voit kuitenkin jatkaa tuloksiin tästä huolimatta.
    Postitoimipaikka on virheellinen. Sen tulee olla 2 - 45 merkkiä pitkä.
    Emme löytäneet tätä postitoimipaikkaa postin tietokannasta. Voit kuitenkin jatkaa tuloksiin tästä huolimatta.
    Postin tietokannan mukaan postitoimipaikka ei ole postinumeron alueella. Voit kuitenkin jatkaa tuloksiin tästä huolimatta.
    4.5
    Arvostelut tarjoaa

    Vertaile ja löydä sinulle edullisin sähkösopimus

    Vertailu on aina ilmainen

    Lumme Energia yrityksenä

    Lumme Energia on Saimaan alueelta lähtöisin oleva suomalainen energiayhtiö, jonka kotipaikka on Mikkelissä. Lumme Energian omistaa Suur-Savon Sähkö ja samaan konserniin kuuluu myös energiayhtiö Solarigo. Asiakkaita Lumme Energialla on jo yli 100 000 ympäri Suomen.

    Lumme Energia logo

    • Perustettu: 2017
    • Työntekijöitä: 16 (2020)
    • Liikevaihto: 268,4 miljoonaa euroa (2022)
    • Osoite: Prikaatinkatu 3 A, 50100 Mikkeli

    Lisätietoja Lumme Energiasta

    Lumme Energian sähkön alkuperä

    Vuoden 2021 aikana myydyn sähkön tuotannosta 29 % muodostui uusiutuvista energialähteistä, 38 % oli tuotettu ydinvoimalla ja 33 % fossiilisilla energialähteillä ja turpeella. Lumme Energialta on mahdollista tilata myös pelkästään ympäristöystävällisiä sähkösopimuksia.

    Lumme Energia kuuluttaa vastuullisuuden perään. He tukevat sekä luonnonsuojelu- että urheilutoimintaa. Lumme Energialla on Avainlippu-merkki, joka kertoo siitä, että tuote tai palvelu on tuotettu Suomessa ja se työllistää suomalaisia.

    Vertailustamme löydät kaikki sähkötarjoukset listattuna ja voit valita sinulle edullisimman ratkaisun. Halutessasi voit myös vertailla ainoastaan ympäristöystävälliset, uusiutuvaa energiaa hyödyntävät sähkösopimukset.

    Lumme Energian sähkösopimus opiskelijalle

    Lumme Energia ei tarjoa tällä hetkellä opiskelijoille erikseen suunnattua sähkösopimusta, mutta he suosittelevat opiskelijoille Sähköpaketti -sähkösopimusta. Sähköpaketti sisältää paketin koosta riippuen tietyn verran sähköä kuukautta kohden kiinteään kuukausihintaan. Sähköpaketti on toistaiseksi voimassa oleva sopimus, jonka ansiosta sopimuksen solmiminen ei myöskään kahlitse opiskelijaa pidemmäksi aikaa.

    Tilanne voi kuitenkin muuttua, jonka vuoksi sähkösopimus kannattaa kilpailuttaa tasaisin väliajoin. Opiskelijat saattavat esimerkiksi päästä nauttimaan tarjoushinnoista ajankohdasta riippuen, joka voi tuoda huomattavaa säästöä sähkölaskulla.

    Lumme Energia aurinkosähkö

    Lumme Energia on yhdessä tytäryhtiönsä Solarigon kanssa yksi Suomen suurimmista aurinkovoimaloiden rakennuttajista. Samalla Lumme Energia kannustaa omavaraiseen sähköntuotantoon tarjoamalla sähkösopimuksien lisäksi aurinkosähköjärjestelmiä asiakkailleen.

    Aurinkopaneelit voi tilata Lumme Energialta joko helpolla avaimet käteen -periaatteella tai tavarapakettina itse asennettaviksi. Jos paneeleilla tuottaa sähköä yli oman tarpeen, voi ylijäämän myydä eteenpäin.

    Lumme Energia kokemuksia

    Lumme Energian valikoimassa on ajankohdasta riippuen useita erilaisia sähkösopimuksia. Tyypillisimmin sähkösopimuksen voi valita esimerkiksi sen tuotantotavan, sopimuksen keston tai hinnoittelun perusteella.

    Jos tarvitset sähkösopimukselle tietyn voimassaoloajan, Lumme-Energialta löytyy niin määräaikaisia kuin toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia. Lisäksi Lumme Energialta löytyy eri tuotantotavoin tuotettua sähköä ja voit valita ekologisesti ja alkuperätodennetusti tuotetun sähkön.

    Jos tärkeimpänä kriteerinä on sähkön hinta, kannattaa kiinnittää huomiota hinnoitteluun, ja ottaa selvää mikä sopimustyyppi tulisi edullisimmaksi. Jotta voit olla tyytyväinen valintaasi, kannattaa sähkösopimus kilpailuttaa VertaaEnsin.fi:n avulla.

    Miten Lumme Energian sähkösopimus irtisanotaan?

    Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen voi irtisanoa milloin tahansa 14 vuorokauden irtisanomisajalla. Määräaikaista sähkösopimusta ei ole mahdollista irtisanoa, ellei sopimuksen purkamiselle ole hyvää syytä, kuten esimerkiksi muutto uuteen asuntoon tai sopimusehdoissa eritelty sopimussakko. Sopimuksen lopettaminen tapahtuu siis sopimusehtojen mukaan.

    Mitä Lumme Energian sähkösopimukselle tapahtuu muuton yhteydessä?

    Jos asiakas haluaa jatkaa asiakkuuttaan Lumme Energialla, tämän tulee olla yhteydessä Lumme Energian asiakaspalveluun, koska uuteen asuntoon muuttaessa sähkösopimus katkeaa. Muuton yhteydessä sähköyhtiön vaihtaminen on mahdollista – parhaat vaihtoehdot löytyvät meidän kilpailutuksesta.

    Lumme Energia vertailussa

    Miten-sahkosopimus-kilpailutetaan

    Kun uusi sähkösopimus on ajankohtainen, vertaile aina ensin tarjontaa ennen sopimuksen solmimista. Näin et maksa ylimääräistä ja pääset valitsemaan sinulle sopivimman vaihtoehdon. Täysin ilmaisen sähkön hintavertailumme kautta pääset tutustumaan Lumme Energian lisäksi muiden sähköyhtiöiden tarjouksiin. VertaaEnsin.fi:n avulla näet sinulle relevantit tarjoukset kätevästi yhdellä sivulla ja voit valita niistä itsellesi sopivimman.

    Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

    Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.