Kilpailuta Lumme Energia sähkösopimus ja löydä paras vaihtoehto

Arvioimme vuosittaista sähkönkulutustasi ja haemme sinulle halvimmat tarjoukset. Voit halutessasi vertailla vain uusiutuvaa energiaa käyttävät sähkösopimukset.

 • Valintamerkki Yli 40 tarjousta saatavilla
 • Valintamerkki Ilmainen ja nopea palvelu
 • Valintamerkki Läpinäkyvä ja puolueeton vertailu

Löydä sähkösopimus tästä

  Tarkista tai syötä osoite ja valitse postinumero valikosta
  Syötä talonumero ja mahdollinen asuntonumero

  Vertaile ja löydä sinulle edullisin sähkösopimus

  Vertailu on aina ilmainen

  Lumme Energia yrityksenä

  Lumme Energian on Saimaan alueelta lähtöisin oleva suomalainen energiayhtiö, jonka kotipaikka on Mikkelissä. Lumme Energian omistaa Suur-Savon Sähkö ja samaan konserniin kuuluu myös energiayhtiö Solarigo. Asiakkaita Lumme Energialla on jo yli 100 000 ympäri Suomea.
  Lumme Energian asiakaspalvelu palvelee numerossa 0800 90110. Voit ottaa yhteyttä Lumme Energian asiakaspalveluun myös sähköpostilla asiakaspalvelu@lumme-energia.fi. VertaaEnsin.fi:n palvelusta näet, onko Lumme Energian sähkösopimus paras valinta sinulle.

  Lumme Energia vertailussa

  Miten-sahkosopimus-kilpailutetaan
  Kun uusi sähkösopimus on ajankohtainen, vertaile aina ensin tarjontaa ennen sopimuksen solmimista. Näin et maksa ylimääräistä ja pääset valitsemaan sinulle sopivimman vaihtoehdon. Täysin ilmaisen vertailupalvelumme kautta pääset tutustumaan Lumme Energian lisäksi muiden sähköyhtiöiden tarjouksiin. VertaaEnsin.fi:n avulla näet sinulle relevantit tarjoukset kätevästi yhdellä sivulla ja voit valita niistä itsellesi sopivimman.

  Lisätietoja Lumme Energiasta

  Lumme sähkön alkuperä

  Vuoden 2019 aikana myydyn sähkön tuotannosta 20 % muodostui uusiutuvista energialähteistä, 43 % oli tuotettu ydinvoimalla ja 37 % fossiilisilla energialähteillä ja turpeella.

  Lumme Energian asiakkaana voit saada itsellesi ympäristöystävällisemmän sähkösopimuksen valitsemalla Eko Lumme Puu-, Eko Lumme Tuuli-, Eko Lumme Vesi-, tai Paketti Lumme -sopimuksen.

  Vertailustamme löydät kaikki sähkötarjoukset listattuna ja voit valita sinulle edullisimman ratkaisun. Halutessasi voit myös vertailla ainoastaan ympäristöystävälliset, uusiutuvaa energiaa hyödyntävät sähkösopimukset.

  Lumme Energia sähkösopimukset

  Lumme Energialta voit valita useammasta paketista juuri sinulle sopivan sähkötarjouksen. Voit valita haluamasi sopimustyypin sähkön tuotantotavan sekä oman kulutustarpeesi mukaan.

  Eko Lumme Vesi

  Eko Lumme Vesi -paketti on määräaikainen, 24 kk voimassa oleva sopimus. Sähkö on tuotettu 100% uusiutuvalla vesivoimalla. Määräaikaisen sopimuksen kWh-kohtainen hinta on sama joka hetkellä ja siihen lisätään paketin kuukausimaksu. Vesisähköä voi ostaa myös Lumme Vesi Toistaiseksi -sopimuksella, jonka hinta tarkistetaan markkinatilanteen mukaan 2-4 kertaa vuodessa.

  Vuosi Lumme

  Vuosi Lumme sähkösopimuksessa voit valita kestoksi joko 12kk, 18kk tai 24kk, jolloin tuntihinta määräytyy valitun sopimusjakson mukaisesti. Sopimus on kokonaiskulutuksen kannalta kilpailukykyinen ja tiedät aina etukäteen, mitä maksat kulutuksesta valitsemanasi määräaikana.

  Kuukausi Lumme

  Tässä sähkösopimuksessa sähkön hinta muodostuu kuukauden aikana toteutuneen keskihinnan perusteella. Keskihinta, eli spot-hinta muodostuu pohjoismaisen sähköpörssin kysynnän ja tarjonnan perusteella joka tunti. Keskihinnan käyttö tasoittaa hetkittäisiä hintapiikkejä, mutta hinta voi vaihdella huomattavastikin kuukaudesta toiseen. Hintaan lisätään myyjän marginaali.

  Lumme Energia lähettää edellisen kuukauden hintatiedon aina sähköpostitse asiakkaalle, sillä hinta vaihtuu kuukausittain.

  Eko Lumme Puu

  Tämä Lumme Energian paketti sopii metsänystävälle, sillä se on paikallisesti tuotettua lähienergiaa sekä Luonnonsuojeluliiton sertifioimaa EKO-energiaa. Sopimus on 24kk määräaikainen ja siinä on kiinteä kuukausihinta sekä kuukausimaksu. Lumme Puu -sopimus on palkittu Kuluttaja-lehden testivoittajana vuonna 2021.

  Eko Lumme Tuuli

  Eko Lumme Tuuli -sähkösopimus on kestävä valinta, joka on saatavilla 24 kk määräaikaisena sopimuksena. Tämän sopimuksen tuulisähkö tuotetaan kokonaisuudessaan hiilidioksiinittomalla tavalla, mikä tukee myös kestävää kehitystä. Tuulisähkö on 100 % uusiutuvaa ja alkuperätodennettua.

  Tunti Lumme

  Jos haluat sähkösopimuksen, jonka avulla voit hyödyntää sähkön hinnan vaihtelut tunnin tarkkuudella, kannattaa ottaa tämä Lumme Energian vaihtoehto huomioon sähkösopimusta kilpailutettaessa.

  Tunti Lumme on jatkuva sopimus jolla pääset hyödyntämään edullisia sähkön hintoja pörssisähkön hintavaihteluiden mukaan. Hinta määräytyy Sähköpörssin noteeraaman Suomen alueen tuntispot-hinnan mukaan ja siihen lisätään marginaali sekä kuukausimaksu.

  Paketti Lumme

  Voit valita itsellesi sopivan pakettikoon oman vuosikulutuksesi mukaan, jolloin kyseessä on 12kk kiinteähintainen sähkösopimus. Paketti Lumme -sopimuksen sähkö tuotetaan vesivoimalla pääosin kotimaisissa vesivoimalaitoksissa.

  • Paketti Lumme XS (enintään 1 500 kWh/vuosi)
  • Paketti Lumme S (1 500 - 3 000 kWh/vuosi)
  • Paketti Lumme M (3 000 - 6 000 kWh/vuosi)
  • Paketti Lumme L (6 000 - 10 000 kWh/vuosi)

  Muista kuitenkin vertailla Lumme Energian paketteja myös muiden energiayhtiöiden vastaaviin tuotteisiin, se onnistuu kätevästi vertailupalvelumme kautta.

  Lumme Energian sähkösopimus opiskelijalle

  Lumme Energia tarjoaa opiskelijoille sähkösopimusta edulliseen kiinteään kuukausihintaan, joka auttaa budjetin ennakoimisessa. Kyseessä on Paketti Lumme XS sopimus, jossa sähkö on tuotettu täysin uusiutuvalla, alkuperätodennetulla vesivoimalla, joka ei kuormita päästöillä vettä, ilmaa tai maaperää.

  Lumme energian asiakaspalvelu pitää myös huolen siitä, että opiskelijan sähkösopimus on ajan tasalla ja ottaa yhteyttä mikäli sähkönkäyttö on ylittämässä sopimuksen vuosikäyttörajan.

  Lumme Energia aurinkosähkö

  Lumme Energia on yhdessä tytäryhtiönsä Solarigon kanssa yksi Suomen suurimmista aurinkovoimaloiden rakennuttajista. Esimerkillisenä sähköyhtiönä Lumme Energia kannustaa myös asiakkaitaan omavaraiseen sähköntuotantoon tarjoamalla sähkösopimuksien lisäksi aurinkosähköjärjestelmiä asiakkailleen.

  Aurinkopaneelit voi tilata Lumme Energialta joko helpolla avaimet käteen -periaatteella tai tavarapakettina itse asennettaviksi. Paneelit voi talon katon lisäksi asentaa myös maahan. Jos paneeleilla tuottaa sähköä yli oman tarpeen, voi ylijäämän myydä eteenpäin.

  Lumme Energia kokemuksia

  Lumme Energian valikoimassa on useita erilaisia sähkösopimuksia. Sähkösopimuksen voi valita esimerkiksi sen tuotantotavan, sopimuksen keston tai hinnoittelun mukaisesti.

  Jos tarvitset sähkösopimukselle tietyn voimassaoloajan, löytyy Lumme-Energialta niin määräaikaisia kuin toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia. Määräaikaisia sopimuksia ovat tällä hetkellä esimerkiksi Eko Lumme Vesi, Vuosi Lumme, Eko Lumme Puu, Eko Lumme Tuuli, sekä Paketti Lumme. Toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia valikoimassa ovat Eko Lumme Vesi Toistaiseksi, Tunti Lumme, sekä Kuukausi Lumme.

  Lumme Energialta löytyy eri tuotantotavoin tuotettua sähköä ja voit valita ekologisesti ja alkuperätodennetusti tuotetun sähkön.

  Jos tärkeimpänä kriteerinä on sähkön hinta, kannattaa kiinnittää huomiota hinnoitteluun, ja ottaa selvää mikä sopimustyyppi tulisi edullisimmaksi. Jotta voit olla tyytyväinen valintaasi, kannattaa sähkösopimus kilpailuttaa VertaaEnsin.fi:n avulla.

  Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

  Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.