Kilpailuta Väre sähkösopimus ja löydä halvin vaihtoehto

Arvioimme vuosittaista sähkönkulutustasi ja haemme sinulle halvimmat tarjoukset. Voit halutessasi vertailla vain uusiutuvaa energiaa käyttävät sähkösopimukset.

 • Saatavilla yli 40 tarjousta
 • Ilmainen ja nopea palvelu
 • Läpinäkyvä ja puolueeton vertailu

Löydä sähkösopimus tästä

  Syötä tai tarkista antamasi tieto. Osoitteessa on oltava vähintään kadun tai tien nimi ja yksi numero. Syötä tämän lisäksi mahdollinen porraskirjain ja asuntonumero. Esim. Esimerkkikatu 2 A 13.
   Tarkista tai syötä postinumero ja paikkakunta, Postinumerossa on oltava viisi numeroa. Muista myös uudelleen aktivoida tämä kenttä.
   Tarkista tai syötä postinumero ja paikkakunta, Postinumerossa on oltava viisi numeroa. Muista myös uudelleen aktivoida tämä kenttä.

   Vertaile ja löydä sinulle edullisin sähkösopimus

   Sähkövertailu on aina ilmainen

   Väre Energia yrityksenä

   Väre Oy on uuden ajan energiapalveluyhtiö ja yksi maamme suurimmista sähkönmyyjistä: yhtiöllä on noin 250 000 asiakasta ympäri Suomen. Toimialan perinteitä ravistelevana energiapalveluyhtiönä he uskovat, että energialla muutetaan maailmaa. Heidän tavoitteena on olla edelläkävijä kokonaisvaltaisten energiapalvelujen tuottajana tarjoamalla ratkaisut, joilla heidän asiakkaiden energiakustannuksia sekä hiilidioksidipäästöjä voidaan mitattavasti vähentää. Väre pyrkii tekemään sähkönmyynnin tarpeettomaksi viidessä vuodessa, mutta se haluaa tarjota palveluita, joista asiakkaat maksavat mielellään. tarjoamme palvelut, joista maksat mielelläsi. Väre on sähköyhtiö, joka yrittää myydä mahdollisimman vähän sähköä.

   Väre sai alkunsa kesäkuussa 2018, kun Savon Voima Oyj, Kuopion Energia Oy, Alva-yhtiöt Oy ja Lappeenrannan Energia Oy allekirjoittivat perustamissopimuksen yhteisestä sähkönmyyntiin keskittyvästä energiapalveluyhtiöstä. Tästä vahvasta kumppanuudesta syntyi Väre, jonka toiminnan ytimessä on proaktiivinen kumppanuus sekä asiakaslähtöisten palveluiden ripeä ja kustannustehokas kehittäminen. Väre aloitti toimintansa markkinoilla 1.1.2019.

   Yhtiön asiakaspalvelu palvelee numerossa 03 777 3131 maanantaista perjantaihin klo 8–20.

   Väre VertaaEnsin.fi -palvelussa

   Miten-sahkosopimus-kilpailutetaan
   Kun tarvitset uuden sähkösopimuksen tai haluat kilpailuttaa vanhan sopimuksesi, tee vertailu aina etukäteen. VertaaEnsin.fi on Väreen ja muiden sähköyhtiöiden kumppani, ja teemme asiakkaalle puolueettoman vertailun sähkösopimuksista.

   Kun teet ilmaisen vertailumme, tiedät mikä on paras hinta sähkölle ja löydät parhaan vaihtoehdon oman sähkönkulutuksesi huomioiden. Voit tutustua vertailumme kautta Väreen sähkösopimuksiin ja vertailla niitä muiden yhtiöiden tuotteisiin.

   Sähköyhtiöt päivittävät hintojaan jatkuvasti, ja esimerkiksi Väreen sähkötarjous voi olla houkutteleva. Vertailutyökalumme päivittyy reaaliajassa, joten löydät aina parhaat sähkötarjoukset työkalustamme. Sähkön kilpailutus vertailun avulla on helppoa ja maksutonta.

   Tietoa Väre Energiasta

   Väre sähkösopimus

   Väre Energia tarjoaa useita erilaisia sähkösopimuksia. Väre myy energiaa, joka on hankittu Nord Pool-sähköpörssistä. Väre hankkii osan sähköstään myös sähkön pientuottajilta.

   Väre myy itse sähkön, minkä lisäksi kuluttajan tulee ostaa sähkönsiirtopalvelu valitsemaltaan yhtiöltä. Sähköenergian osuuden voi kilpailuttaa sähkövertailun kautta.

   Väre kertoo, että vuonna 2021 yhtiön tuottaman energian lähteet olivat ydinvoima (39,2 %), uusiutuva energia (27,3 %), sekä turve ja fossiiliset polttoaineet (33,5 %).

   Väre mainostaa, että seuraavat seikat ovat yhtiölle tärkeitä, kun se tekee sähkönmyyntiä asiakkaille:

   • Vastuullisuus
   • Ennakoitavuus
   • Sitoutuminen
   • Asiakasedut
   • Hinnoittelu

   Väre kokemuksia on jo monilla asiakkailla, ja yritys kertoo itse, että asiakkaiden kokemukset ovat pääosin positiivisia. Edellisen asiakastyytyväisyysmittauksen perusteella Väreen asiakkaista yli 90 % piti sähköyhtiön vaihtamista helppona ja 75 % sai paremman tarjouksen kuin mitä edellinen sopimus tarjosi.

   Väre-tarjous

   Väreen tarjoukset vaihtelevat ajankohdasta riippuen laidasta laitaan. Esimerkiksi kiinteähintaiset sopimukset ovat usein tarjouksessa. Kiinteähintainen sopimus on hyvä vaihtoehto, jos osaat arvioida sähkönkulutuksesi etukäteen. Tällöin voit valita tuotteen nimeltä Väre Kuukausisähkö. Kuukausisähkö-tuotteessa sähkön hinta pysyy vakiona joka kuukausi, minkä seurauksena budjetointi on helpompaa.

   Jos pystyt sitoutuman sähkösopimukseen pidemmäksi aikaa, kannattaa valita Väreen määräaikainen sähkösopimus, jolla voit säästää paljonkin toistaiseksi voimassa olevaan eli jatkuvaan sopimukseen verrattuna. Pörssisähkö taas voi olla toimiva ratkaisu, jos pystyt keskittämään sähkönkulutustasi hiljaisemmille tunneille.

   Väre tarjoaa usein myös sähkösopimusta muuttajalle tarjoushintaan. Jos olet muuttamassa, tee sähkövertailu hyvissä ajoin ennen muuttopäivää, niin saat sähköt varmasti ennen kuin muutat.

   Myös opiskelijoille suunnatut tarjoukset on suositeltavaa tarkistaa. Opiskelija voi tehdä sähkösopimuksen kenen tahansa kanssa, sopimus kannattaakin sovittaa oman sähkönkulutukseen. Jos kulutusta ei osaa arvioida etukäteen, pörssisähkö voi olla järkevä vaihtoehto.

   Väreen määräaikaiset sopimukset

   Kuten muutkin sähköyhtiöt, myös Väre tarjoaa määräaikaisia sähkösopimuksia. Määräaikaisessa sopimuksessa sähkön hinta on kiinteä koko sopimuskauden ajan. Väreen määräaikaiset sopimukset on hinnoiteltu kahdeksi vuodeksi. Jos siis haluaa sähkön hinnan pysyvän samana koko sopimuskauden, määräaikainen sopimus on toimiva vaihtoehto. Määräaikaisessa sopimuksessa sähkön yksikköhinta on täsmälleen sama koko sopimuskauden ajan. Asiakkaan kulutus vaikuttaa kuitenkin sähkölaskun kokoon.

   Määräaikaisuuksia on eripituisia ja hinnat vaihtelevat yhtiön mukaan. Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että mitä lyhempi määräaikaisuus, sen kalliimpaa sähkö on. Väreen määräaikaiset sopimukset löydät vertailustamme.

   Väre tarjoaa kahden vuoden määräaikaisen sopimuksen, joka on voimassa kaksi vuotta samalla hinnalla. Tällöin laskutus määräytyy kulutuksen ja hinnaston mukaan ja saat sähkölaskun kuukausittain. Määräaikaisen sähkösopimuksen irtisanominen ei pääsääntöisesti ole mahdollista, ellei sopimuksen purkamiselle ole hyviä perusteita, kuten esimerkiksi muutto uuteen asuntoon tai sopimusehdoissa eritelty sopimussakko. Sopimuksen lopettaminen tapahtuu siis sopimusehtojen mukaan.

   Jos et halua määräaikaista sopimusta, Väre Kuukausisähkö on hyvä vaihtoehto. Sopimus on voimassa toistaiseksi, ja sen voi irtisanoa joustavasti niin halutessaan.

   Väre pörssisähkö

   Väre ostaa sähkönsä Nord Pool-pörssistä, jonka he sitten myyvät asiakkailleen. Väre tarjoaa asiakkailleen muiden sähköyhtiöiden tapaan pörssisähkösopimuksia. Pörssisähkön hinta vaihtelee joka tunti, joten tämän sopimuksen avulla voit ajoittaa oman kulutuksesi edullisimpaan aikaan. Väre ei tarjoa hintatakuu -palvelua.

   Väre aurinkopaneelit

   Sähköenergian myynnin lisäksi Väre myy aurinkosähköpaketteja kuluttajille. Ylituotanto hyvitetään sähkölaskussa, ja näin voit saada kustannustehokkaan aurinkosähköjärjestelmän.

   Väre tarjoaa avaimet käteen -palvelua, joka on huoleton ratkaisu useimmille kuluttajille.

   Väreen muut tuotteet

   Väreen itsensä mukaan he eivät ole pelkkä sähköyhtiö, vaan he tarjoavat sähkön lisäksi myös muita elämää helpottavia lisäpalveluita. Väreellä on muun muassa seuraavanlaisia lisäpalveluita:

   Vaihtoturva

   Vaihtoturvan avulla voit päättää määräaikaisen Välkky -sopimuksen, jos sähkön hinta tippuu tietyn verran. Tämä mahdollistaa sen, että voit vaihtaa sähkön hintojen tippuessa edullisempaan sähkösopimukseen.

   Avainturva

   Väre tarjoaa kaikille asiakkailleen ilmaisen Avainturvan. Avainturva on maksuton palvelu, joka korvaa avaimen katoamisesta aiheutuvia kuluja 500 euroon asti. Väre Avainturva-tuotteessa ei ole omavastuuta. Avainturvasta korvataan kuluja, jotka aiheutuvat avainten unohtumisesta, varastetuista avaimista tai avainten katoamisesta. Näitä kuluja voivat olla muun muassa uusien avainten hankkiminen tai lukkojen sarjoittaminen.

   Väppi

   Väreellä on myös sovellus, joka vaatii kirjautumisen ja, jolla voit seurata omaa energiankulutusta. Sovelluksen nimi on Väppi, ja sen avulla voit tarkastella omaa kulutusta ja sähkösopimuksia. Väppiin kuuluu myös energiavalmentaja, joka ilmoittaa jos kulutuksesi poikkeaa normaalista.

   Mitä minun Väre-sähkösopimukselle tapahtuu, sillä olen muuttamassa?

   Ota yhteyttä Väreen asiakaspalveluun, jos haluat jatkaa Väreen asiakkaana edelleen uudessa asunnossasi. Sinulla on myös mahdollisuus vaihtaa sähköyhtiötä muuton yhteydessä, jolloin voit käyttää sähkövertailuamme vaihtoehtojen kartoitusta varten.

   Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

   Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.