Kilpailuta Väre sähkösopimus ja löydä halvin vaihtoehto

Arvioimme vuosittaista sähkönkulutustasi ja haemme sinulle halvimmat tarjoukset. Voit halutessasi vertailla vain uusiutuvaa energiaa käyttävät sähkösopimukset.

 • Saatavilla yli 40 tarjousta
 • Ilmainen ja nopea palvelu
 • Läpinäkyvä ja puolueeton vertailu

Löydä sähkösopimus tästä

  Tarkista tai syötä osoite ja valitse postinumero valikosta
  Syötä tai tarkista antamasi tieto. Esim. 2 A 13 (katunumero rappu asuntonumero). Tämän täytyy alkaa numerolla.

  Vertaile ja löydä sinulle edullisin sähkösopimus

  Sähkövertailu on aina ilmainen

  Väre Energia yrityksenä

  Väre Oy on uuden ajan energiapalveluyhtiö ja yksi maamme suurimmista sähkönmyyjistä: yhtiöllä on noin 250 000 asiakasta ympäri Suomen. Toimialan perinteitä ravistelevana energiapalveluyhtiönä he uskovat, että energialla muutetaan maailmaa. Heidän tavoitteena on olla edelläkävijä kokonaisvaltaisten energiapalvelujen tuottajana tarjoamalla ratkaisut, joilla heidän asiakkaiden energiakustannuksia sekä hiilidioksidipäästöjä voidaan mitattavasti vähentää. Väre pyrkii tekemään sähkönmyynnin tarpeettomaksi viidessä vuodessa, mutta se haluaa tarjota palveluita, joista asiakkaat maksavat mielellään. tarjoamme palvelut, joista maksat mielelläsi. Väre on sähköyhtiö, joka yrittää myydä mahdollisimman vähän sähköä.

  Väre sai alkunsa kesäkuussa 2018, kun Savon Voima Oyj, Kuopion Energia Oy, Alva-yhtiöt Oy ja Lappeenrannan Energia Oy allekirjoittivat perustamissopimuksen yhteisestä sähkönmyyntiin keskittyvästä energiapalveluyhtiöstä. Tästä vahvasta kumppanuudesta syntyi Väre, jonka toiminnan ytimessä on proaktiivinen kumppanuus sekä asiakaslähtöisten palveluiden ripeä ja kustannustehokas kehittäminen. Väre aloitti toimintansa markkinoilla 1.1.2019.

  Väre VertaaEnsin.fi -palvelussa

  Miten-sahkosopimus-kilpailutetaan
  Kun tarvitset uuden sähkösopimuksen tai haluat kilpailuttaa vanhan sopimuksesi, tee vertailu aina etukäteen. VertaaEnsin.fi on Väreen ja muiden sähköyhtiöiden kumppani, ja teemme asiakkaalle puolueettoman vertailun sähkösopimuksista.

  Kun teet ilmaisen vertailumme, tiedät mikä on paras hinta sähkölle ja löydät parhaan vaihtoehdon oman sähkönkulutuksesi huomioiden. Voit tutustua vertailumme kautta Väreen sähkösopimuksiin ja vertailla niitä muiden yhtiöiden tuotteisiin.

  Sähköyhtiöt päivittävät hintojaan jatkuvasti, ja esimerkiksi Väreen sähkötarjous voi olla houkutteleva. Vertailutyökalumme päivittyy reaaliajassa, joten löydät aina parhaat sähkötarjoukset työkalustamme. Sähkön kilpailutus vertailun avulla on helppoa ja maksutonta.

  Tietoa Väre Energiasta

  Väre sähkösopimus

  Väre Energia tarjoaa useita erilaisia sähkösopimuksia. Väre myy energiaa, joka on hankittu Nord Pool-sähköpörssistä. Väre hankkii osan sähköstään myös sähkön pientuottajilta.

  Väre myy itse sähkön, minkä lisäksi kuluttajan tulee ostaa sähkönsiirtopalvelu valitsemaltaan yhtiöltä. Sähköenergian osuuden voi kilpailuttaa sähkövertailun kautta.

  Väre kertoo, että vuonna 2021 yhtiön tuottaman energian lähteet olivat ydinvoima (39,2 %), uusiutuva energia (27,3 %), sekä turve ja fossiiliset polttoaineet (33,5 %).

  Väre mainostaa, että seuraavat seikat ovat yhtiölle tärkeitä, kun se tekee sähkönmyyntiä asiakkaille:

  • Vastuullisuus
  • Ennakoitavuus
  • Sitoutuminen
  • Asiakasedut
  • Hinnoittelu

  Väre kokemuksia on jo monilla asiakkailla, ja yritys kertoo itse, että asiakkaiden kokemukset ovat pääosin positiivisia. Edellisen asiakastyytyväisyysmittauksen perusteella Väreen asiakkaista yli 90 % piti sähköyhtiön vaihtamista helppona ja 75 % sai paremman tarjouksen kuin mitä edellinen sopimus tarjosi.

  Väre-tarjous

  Väreen tarjoukset vaihtelevat ajankohdasta riippuen laidasta laitaan. Esimerkiksi kiinteähintaiset sopimukset ovat usein tarjouksessa. Kiinteähintainen sopimus on hyvä vaihtoehto, jos osaat arvioida sähkönkulutuksesi etukäteen. Tällöin voit valita tuotteen nimeltä Väre Kuukausisähkö. Kuukausisähkö-tuotteessa sähkön hinta pysyy vakiona joka kuukausi, minkä seurauksena budjetointi on helpompaa.

  Jos pystyt sitoutuman sähkösopimukseen pidemmäksi aikaa, kannattaa valita Väreen määräaikainen sähkösopimus, jolla voit säästää paljonkin toistaiseksi voimassaolevaan sopimukseen verrattuna. Pörssisähkö taas voi olla toimiva ratkaisu, jos pystyt keskittämään sähkönkulutustasi hiljaisemmille tunneille.

  Väre tarjoaa usein myös sähkösopimusta muuttajalle tarjoushintaan. Jos olet muuttamassa, tee sähkövertailu hyvissä ajoin ennen muuttopäivää, niin saat sähköt varmasti ennen kuin muutat.

  Myös opiskelijoille suunnatut tarjoukset on suositeltavaa tarkistaa. Opiskelija voi tehdä sähkösopimuksen kenen tahansa kanssa, sopimus kannattaakin sovittaa oman sähkönkulutukseen. Jos kulutusta ei osaa arvioida etukäteen, pörssisähkö voi olla järkevä vaihtoehto.

  Väreen määräaikaiset sopimukset

  Kuten muutkin sähköyhtiöt, myös Väre tarjoaa määräaikaisia sähkösopimuksia. Määräaikaisessa sopimuksessa sähkön hinta on kiinteä koko sopimuskauden ajan. Väreen määräaikaiset sopimukset on hinnoiteltu kahdeksi vuodeksi. Jos siis haluaa sähkön hinnan pysyvän samana koko sopimuskauden, määräaikainen sopimus on toimiva vaihtoehto. Määräaikaisessa sopimuksessa sähkön yksikköhinta on täsmälleen sama koko sopimuskauden ajan. Asiakkaan kulutus vaikuttaa kuitenkin sähkölaskun kokoon.

  Määräaikaisuuksia on eripituisia ja hinnat vaihtelevat yhtiön mukaan. Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että mitä lyhempi määräaikaisuus, sen kalliimpaa sähkö on. Väreen määräaikaiset sopimukset löydät vertailustamme.

  Väre tarjoaa kahden vuoden määräaikaisen sopimuksen, joka on voimassa kaksi vuotta samalla hinnalla. Tällöin sähkölasku määräytyy kulutuksen mukaan ja saat sähkölaskun kuukausittain. Sopimuksen voi irtisanoa jos muutat asunnosta pois, muuten se jatkuu määräaikaisuuden loppuun. Hinta on näin ollen kiinteä koko sopimuskauden ajan.

  Jos et halua määräaikaista sopimusta, Väre Kuukausisähkö on hyvä vaihtoehto. Sopimus on voimassa toistaiseksi, ja sen voi irtisanoa joustavasti niin halutessaan.

  Väre pörssisähkö

  Väre ostaa sähkönsä Nord Pool-pörssistä, jonka he sitten myyvät asiakkailleen. Väre tarjoaa asiakkailleen muiden sähköyhtiöiden tapaan pörssisähkösopimuksia. Pörssisähkön hinta vaihtelee joka tunti, joten tämän sopimuksen avulla voit ajoittaa oman kulutuksesi edullisimpaan aikaan.

  Väre aurinkopaneelit

  Sähköenergian myynnin lisäksi Väre myy aurinkosähköpaketteja kuluttajille. Ylituotanto hyvitetään sähkölaskussa, ja näin voit saada kustannustehokkaan aurinkosähköjärjestelmän.

  Väre tarjoaa avaimet käteen -palvelua, joka on huoleton ratkaisu useimmille kuluttajille.

  Väreen muut tuotteet

  Väreen itsensä mukaan he eivät ole pelkkä sähköyhtiö, vaan he tarjoavat sähkön lisäksi myös muita elämää helpottavia lisäpalveluita. Väreellä on muun muassa seuraavanlaisia lisäpalveluita:

  Vaihtoturva

  Vaihtoturvan avulla voit päättää määräaikaisen Välkky -sopimuksen, jos sähkön hinta tippuu tietyn verran. Tämä mahdollistaa sen, että voit vaihtaa sähkön hintojen tippuessa edullisempaan sähkösopimukseen.

  Avainturva

  Väre tarjoaa kaikille asiakkailleen ilmaisen Avainturvan. Avainturva on maksuton palvelu, joka korvaa avaimen katoamisesta aiheutuvia kuluja 500 euroon asti. Väre Avainturva-tuotteessa ei ole omavastuuta. Avainturvasta korvataan kuluja, jotka aiheutuvat avainten unohtumisesta, varastetuista avaimista tai avainten katoamisesta. Näitä kuluja voivat olla muun muassa uusien avainten hankkiminen tai lukkojen sarjoittaminen.

  Väppi

  Väreellä on myös sovellus, jolla voit seurata omaa energiankulutusta. Sovelluksen nimi on Väppi, ja sen avulla voit tarkastella omaa kulutusta ja sähkösopimuksia. Väppiin kuuluu myös energiavalmentaja, joka ilmoittaa jos kulutuksesi poikkeaa normaalista.

  Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

  Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.