Lea bank lainat – Hae ja vertaile muihin pankkeihin

Lea bank myöntää vakuudetonta kulutusluottoa 1000 eurosta 50 000 euroon asti, pisimmillään jopa 15 vuoden maksuajalla. Sivuillamme voit verrata Lea bank lainaa yli 20 muun pankin lainatuotteisiin ja löytää näin itsellesi edullisimman koron.

Lea bankin asiakaspalvelunumero on 02 4809 3850. Asiakaspalvelu palvelee maanantaista perjantaihin klo 10–15. Lea bankin asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä myös verkkosivujen tai sähköpostin kautta. Asiakaspalvelun sähköpostiosoite on: asiakaspalvelu@leabank.fi.

Vertaile lainat muutamassa minuutissa, helposti ja sitoumuksetta

Näet kaikki tulokset listattuina

Lea bank luoton hinta ja kustannukset

Lea bank tarjoaa vakuudetonta lainaa, johon ei tarvita takaajia. Lainan suuruus on 1 000–50 000 euroa ja laina-ajan pituus on 1–15 vuotta.

Lea bank -lainan hinnasto on seuraavanlainen:

  • Nimelliskorko: 3 kk Euribor + marginaali
  • Avausmaksu: 0 €
  • Tilinhoitomaksu: 3–12 €

Esimerkkilaskelma: Lainasumman ollessa 10 000 euroa 12,67 % nimelliskorolla ja 5 vuoden takaisinmaksuajalla (60 kuukausittaista lyhennyserää) todelliseksi vuosikoroksi määräytyy 16,06 % ja kuukausieräksi 237,84 €. Esimerkkilaskelma sisältää tilinhoitomaksun 12 €/kk. Takaisinmaksettava summa on tällöin 14 270 €.

Lea bank lainaehdot

Lea bankilta on mahdollista saada lainaa, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

  • Hakijalla on puhtaat luottotiedot
  • Hakija on 23–70-vuotias
  • Hakijalla on vähintään 1 200 € kuukausitulot
  • Hakija on asunut Suomessa vakituisesti viimeiset 3 vuotta

Vaaditut liitteet ja lainan maksu

Lainasopimuksen vahvistamiseksi Lea bankille on lähetettävä liitteeksi tulotodistus esim. palkkatodistus, tilinpäätös tai eläkepäätös.

Liitteiden ja tuloselvityksen avulla Lea bank varmistaa, että asiakkaan tulot vastaavat lainahakemuksessa ilmoitettuja tuloja. Lopullinen lainapäätös annetaan liitteiden tarkistamisen päätteeksi. Tämän jälkeen laina maksetaan 1–2 päivässä.

Lea bankin lainan takaisinmaksu

Lea bankin laina on myös aina mahdollista maksaa takaisin suunniteltua lyhennysaikataulua nopeammin. Mikäli haluat maksaa koko lainasumman pois kerralla, ota yhteyttä Lea bankin asiakaspalveluun ja pyydä lainan tarkka loppusaldo sekä viitenumero, jolla lyhennys hoidetaan.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.