Komplett Bank lainat – Vertaile muihin pankkeihin

Komplett Bank on norjalainen pankki, joka tarjoaa Suomen markkinoilla vakuudetonta kulutusluottoa 1 000 eurosta jopa 50 000 euroon asti. Pankki tuli Suomen markkinoille alkuvuodesta 2017. Komplett Bank tarjoaa vakuudetonta lainaa nimellä Joustoluotto.

Komplett Bankin asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostitse sekä puhelimitse numerossa 09 42452288. Asiakaspalvelu on auki arkisin klo 9-16.

Komplett Bank – Esittely

Norjalaiset pankit ovat vähitellen tulossa Suomen lainamarkkinoille. Bank Norwegian saapui markkinoille jo vuonna 2016 tarjoten kulutusluottoa jopa 50 000 euroon asti. Komplett Bank tarjoaa Suomen markkinoilla niin ikään luottoa jopa 50 000 euroon asti, alkaen 1 000 eurosta. Pankki tuli Suomen markkinoille alkuvuodesta 2017.

Komplett Bank Joustoluoton hakeminen on helppoa, sillä 2500 euron tai pienempään lainaan tarvitset hakemuksen liitteeksi vain viimeisimmän palkkakuittisi, ja hakemuksen allekirjoittaminen onnistuu sähköisesti verkkopankkitunnuksilla. Komplett Bankin asiakkaat voivat seurata tilitapahtumia omilla sivuillaan ja hallinnoida maksuja, ja dokumentit hakemuksiin voi lisätä kätevästi netissä.

Vertaile lainat muutamassa minuutissa, helposti ja sitoumuksetta

Näet kaikki tulokset listassa

Tärkeää tietoa Komplett Bankista

Kuka voi hakea Komplett Bank lainaa?

Voit hakea lainaa, jos olet 23 - 64 vuotias ja sinulla on vähintään 1000 euron bruttotulot kuukaudessa. Maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla.

Voit hakea Komplett Bankilta lainaa pankin nettisivujen kautta helposti. Tarvitset liitteeksi mm. viimeisimmän palkkakuittisi, minkä voit liittää nettipalvelussa mukaan hakemukseen.

Komplett Bank joustoluotto ja kustannukset

Joustoluottoa saa 1000 eurosta aina 50 000 euroon asti. Luotto on aina käytettävissä siihen asti, kunnes asiakas irtisanoo sopimuksen. Nimelliskorko vaihtelee 4,9%-19,9% välillä (sidottu 3 kuukauden euribor-korkoon). Lainassa on myös avausmaksu, joka vaihtelee välillä 0-49 euroa ja riippuu lainasummasta. Tämän lisäksi Komplett Bank veloittaa asiakkaaltaan kuukausittaisen tilinhoitopalkkion, joka vaihtelee kolmen ja kahdeksan euron välillä. Tämä vaikuttaa todelliseen vuosikorkoon, joka on Komplett Bankilla usein 14,9%, hieman asiakkaan mukaan vaihdellen. Maksumuistutuksesta veloitetaan viisi euroa, ja olemassaolevan lainan muutospalkkio on 45 euroa.

Lainassa ei ole kiinteää kuukausilyhennystä: vain korot ja muut kulut tulee maksaa kuukausittain, eli lyhennystahti on itse päätettävissä lainapääoman osalta. Komplett joustoluottoon kuuluu myös valinnainen lainaturvavakuutus (tarjoaa BNP Paribas Cardif). Lasku tulee sähköpostitse, paperilasku maksaa 5 euroa. Komplett tarjoaa myös ns. uplift-mahdollisuuden, eli mahdollisuuden nostaa lisää lainaa lainan takaisinmaksun jälkeen alunperin myönnettyyn lainarajaan asti .

Lainan hakeminen ja asiointi

Lainan hakemiseen paras työkalu on kattava lainalaskuri. Lainan hakeminen on helppoa, 2500 euron tai pienempään lainaan tarvitset hakemuksen liitteeksi vain viimeisimmän palkkakuittisi, ja hakemuksen allekirjoittaminen onnistuu sähköisesti verkkopankkitunnuksilla. Komplett Bankin asiakkaat voivat seurata tilitapahtumia omilla sivuillaan ja hallinnoida maksuja, ja dokumentit hakemuksiin voi ladata liitteiksi kätevästi netissä. Asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostitse sekä puhelimitse. Yli 2500 euron lainoihin pankki vaatii liitteeksi palkkakuitin lisäksi myös veroilmoituksen sekä sen erittelyosan. Lainatarjous on voimassa kunnes asiakas irtisanoo sopimuksen.

Lainojen yhdistäminen Komplett Bankilla

Komplett Bankin kautta onnistuu myös lainojen yhdistäminen. Nykyisen lainan kilpailuttaminen tai eri lainojen yhdistäminen on järkevää, koska näin kulut voivat tippua huomattavastikin. Jos yhdistät lainat, muista kilpailuttaa kaikki vaihtoehdot etukäteen huolellisesti. Näin säästyt isolta vaivalta, ja saat varmasti parhaan tarjouksen joka sopii sinun tilanteeseesi. Tällöin myös lainan korko on varmasti kohtuullinen, ja lainan kuluihin ei mene liikaa ylimääräistä rahaa. Suomen lainamarkkinoilla on useita toimijoita, joten kilpailuttaminen kannattaa aina.

Komplett Bank luottokortti

Komplett Bankin luottokortti on Master Card-luottokortti, jolla kerrytät bonuksia jokaisesta tekemästäsi ostoksesta. Kortti on vuosimaksuton, tarjoaa jopa 50 päivän korottoman maksuajan luotolle, eikä veloita käteisen nostamisesta. Kortin nimelliskorko ostoista on 21,4 % ja käteisnostoista 24,9%. Korttiin ei sisälly muita kuluja, eli tilinhoitomaksua tai kuukausimaksuja ei ole.

Kortin käytöllä kerryttää bonuspisteitä 2% verkossa tehdyistä ostoksista sekä 1% muista ostoksista. Yhden bonuspisteen arvo on 0,10€ ja luottokortin avulla voi kerryttää jopa 500 bonuspistettä kuukaudessa ja 2000 pistettä kalenterivuoden aikana. Voit vertailla kaikkien tarjoajien luottokortteja sivuillamme.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.