Komplett Bank – lainat ja luottokortit

Komplett Bank on norjalainen pankki, joka tarjoaa vakuudetonta kulutusluottoa jopa 50 000 euroon asti. Ilmaisesta lainavertailustamme tarkistat helposti, miten Komplett Bankin lainatarjous vertautuu kilpailijoihin!

Komplett Bankin asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@komplettbank.fi sekä puhelimitse numerossa 09 4245 2288. Asiakaspalvelu on auki arkisin klo 9–15.

Komplett Bank lainantarjoajana

Norjalainen Komplett Bank myöntää niin pieniin kuin suurempiin hankintoihin soveltuvaa Joustoluottoa, jota voi hakea tarpeen mukaan 1 000–50 000 € luottorajalla. Joustoluotolla ei ole tarkkaa takaisinmaksuaikaa, vaan sitä voi nostaa käyttöön ja maksaa takaisin joustavasti luottorajan puitteissa.

Joustoluoton lisäksi Komplett Bankilta on mahdollista saada Komplett Bank Mastercard -luottokortti, joka tarjoaa jopa 50 päivää korotonta maksuaikaa. Niin lainat kuin luottokortit on syytä kilpailuttaa, sillä huolellinen vertailu auttaa löytämään koroiltaan ja kustannuksiltaan edullisimman rahoitusvaihtoehdon.

Vertaile lainat muutamassa minuutissa, helposti ja sitoumuksetta

Esittelemme tarjoukset edullisuusjärjestyksessä

Tietoa Komplett Bankin lainoista ja luotoista

Komplett Bankin Joustoluotto

Komplett Bankin vakuudeton laina on nimeltään Joustoluotto. Luottoa myönnetään 1 000–50 000 euron summille eikä sillä ole ennalta määriteltyä takaisinmaksuaikaa. Joka kuukausi on kuitenkin maksettava vähintään käytössä olevan lainasumman korot ja kulut.

Komplett Bankin Joustoluoton korko määräytyy asiakaskohtaisesti. Asiakkaasta tehdyn luottoarvioinnin lisäksi lainasumma vaikuttaa korkoon: suuremmille lainasummille on yleensä mahdollista saada matalampi korko. Komplett Bank Joustoluoton pienin mahdollinen korko on 6 % ja suurin mahdollinen korko 18,5 %.

Koron lisäksi Komplett Bank perii lainasta 3–8 euron kuukausittaisen tilinhoitopalkkion ja korkeintaan 49 euron avausmaksun. Tilinhoito- ja avausmaksun suuruus riippuu lainasummasta.

Onko Komplett Bankin korko kilpailukykyinen?

Komplett Bankin Joustoluoton korko on hyvin pitkälti linjassa muiden vastaavien lainatuotteiden kanssa. Tarkan koron saa kuitenkin selville vain tekemällä lainahakemuksen, sillä korko määritellään aina asiakaskohtaisesti.

Lainatarjouksia kannattaa pyytää samanaikaisesti useammalta pankilta. Näin näet, miten Komplett Bankin lainan korko vertautuu muiden pankkien tarjoamiin korkoihin juuri omalla kohdallasi.

Kuka voi saada Komplett Bank lainan?

Komplett Bankin Joustoluoton hakuehdot ovat seuraavat:

  • Vähintään 23 vuoden ikä
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä
  • Osoite Suomessa viimeisten 3 vuoden ajan
  • Säännölliset tulot

Jokaisesta hakijasta tehdään tarkempi luottoarvio lainahakemukseen syötettyjen tietojen perusteella. Myönteinen lainapäätös edellyttää sitä, että Komplett Bank katsoo hakijan selviytyvän ongelmitta lainan takaisinmaksusta.

Miten lainaa haetaan?

Kätevä tapa hakea Komplett Bankin lainaa on täyttää lainahakemus VertaaEnsin.fi-palvelussa. Tällöin vain yhdellä hakemuksella on mahdollista saada henkilökohtaiset lainatarjoukset niin Komplett Bankilta kuin muilta vertailussa mukana olevilta pankeilta.

Lainahakemuksessa kysytään hakijan perustietoja, nykyisiä lainoja sekä tulo- ja menotietoja. Näiden tietojen perusteella Komplett Bank ja muut pankit joko hyväksyvät tai hylkäävät hakemuksen ja määrittelevät lainan koron. Yleensä lainapäätöksen saaminen kestää vain pari minuuttia, sillä prosessi on pitkälti automatisoitu.

Jos Komplett Bankin laina osoittautuu vertailun edullisimmaksi, tulee lainasopimus allekirjoittaa pankin sivuilla. Pankille tulee myös lähettää todistus tuloista, eli jokin seuraavista dokumenteista:

  • Työntekijältä palkkalaskelma
  • Yrittäjältä yrityksen tilinpäätös ja kevytyrittäjältä yhteenveto koko vuoden tuloista
  • Eläkeläiseltä eläkepäätös

Lainojen yhdistäminen Komplett Bankin Joustoluotolla

Korkeakorkoisten luottojen ja osamaksujen yhdistäminen yhdeksi lainaksi on usein toimiva keino vähentää kuukausittaisia lainakuluja. Jos Komplett Bankin lainaa on tarkoitus käyttää lainojen yhdistämiseen, tulee pankille lähettää aiempien lainojen tarkat laskutustiedot. Tällöin Komplett Bank maksaa lainat pois asiakkaan puolesta ja jäljelle jää ainoastaan yksi, suoraan Komplett Bankille lyhennettävä laina.

Komplett Bank luottokortti

Komplett Bankin tarjoama luottokortti on vuosimaksuton Mastercard-kortti, joka kerryttää bonuspisteitä kaikista ostoksista. Verkko-ostoksista bonusta kertyy 2 % ja muista ostoksista 1 %. 100 bonuspistettä vastaa kymmentä euroa. Komplett Bankin luottokortin korko on 19,94 %, mutta korkoa aletaan periä vasta korottoman maksuajan päätyttyä. Parhaimmillaan korotonta maksuaikaa saa jopa 50 päivää.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.