Fellow Finance – lainat ja kulutusluotot

Suomalainen Fellow Finance on Pohjoismaiden suurin joukkorahoituspalvelu, jonka kautta kuluttajat voivat hakea lainaa 500 eurosta 20 000 euroon asti. Laina-aika on 2-10 vuotta, mutta lainan voi maksaa milloin tahansa takaisin ilman lisäkuluja. Vuonna 2020 yrityksellä oli yli 800 000 lainanhakijaa ja rahoitettuja lainoja yli 640 miljoonan euron edestä.

Fellow Financen asiakaspalvelu palvelee numerossa 0203 80101. Sen lisäksi Fellow Financeen saa yhteyttä sähköpostilla osoitteessa asiakaspalvelu@fellowfinance.fi. Jos haluat hakea uutta lainaa, tee se vertailumme kautta. Näin saat vertailtua kaikki lainat yhdellä kertaa, nopeasti ja ilmaiseksi.

Perustietoa Fellow Financesta

Fellow Finance on pohjoismaiden suurin joukkorahoituksen välittäjä. Yritys omistaa lainapalvelun, jossa lainanhakijat ja lainanantajat kohtaavat toisensa ja voivat lainata rahaa. Fellow Financen palvelussa voit olla joko sijoittaja, joka lainaa rahaa hakijoille, tai lainata rahaa muilta. Yksityishenkilöiden lisäksi Fellow Finance tarjoaa palveluitaan yritysasiakkaille.

Yksityishenkilöt voivat hakea Fellow Financelta perinteistä kulutusluottoa tai lainaa. Jos tarvitset remonttilainaa, autolainaa tai kulutusluottoa, voit hakea sitä Fellow Financelta. Voit myös käyttää Fellow Finance-lainaa maksaaksesi pois kalliimpia luottoja ja yhdistää lainat: saat alhaisemman kuukausierän ja maksat vain yhtä lainaa. Fellow Finance ei vaadi lainalleen takaajia eikä vakuuksia. Voit vertailla myös muiden tarjoajien kulutusluottoja vertailussamme.

Fellow Finance laina

Fellow Finance laina
Tältä sivulta löydät tietoa Fellow Finance lainoista. Lisäksi löydät ohjeet siihen, kuinka voit hakea eri luottotuotteita myös muilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

Fellow Finance tarjoaa kuluttajille ja yrityksille lainatuotteita, joista löydät tarkempaa tietoa alta. Fellow Financen lainaa voit hakea VertaaEnsin.fi lainavertailun kautta. Samalla näet myös muiden lainantarjoajien tarjoukset, ja voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon luottotarjousten joukosta.

Vertaile lainat muutamassa minuutissa, helposti ja sitoumuksetta

Useita tarjouksia yhdellä hakemuksella

Tärkeää tietoa Fellow Financen lainoista

Fellow Finance -vertaislainan hakeminen

Fellow Financen vertaislainoja voivat hakea vakituisesti Suomessa asuvat 20-75-vuotiaat henkilöt, joilla on suomalainen pankkitili ja puhtaat luottotiedot. Fellow Finance vertaislainaa voi hakea helposti netin kautta tehtävällä ilmaisella hakemuksella. Lainan hakemiseen ei tarvita vakuutuksia tai takaajia.

Täyttämällä lainahakemuksen lainanhakija antaa Fellow Financelle oikeuden tarkistaa henkilö- ja luottotietonsa asianmukaisista rekistereistä. Tämän lisäksi Fellow Finance suorittaa luottokelpoisuusarvion, jonka mukaan he arvioivat, että onko hakija kykenevä täyttämään kaikki lainasopimuksen mukaiset velvoitteet. Luottokelpoisuuden määrittelemiseksi Fellow Finance voi muun muassa tarkistaa lainanhakijan tulot ja tulojen perusteet, menot, velat ja varat, lainanhakijan mahdolliset takausvastuut sekä tarkistaa työ- tai virkasuhteen laadun.

Näiden lisäksi Fellow Finance voi tarkistaa seikat, jotka voivat todennäköisesti johtaa menojen merkittävään kasvuun. Tarvittavat liitetiedot voi toimittaa Fellow Financelle sähköpostitse, puhelimitse kuvana, postitse tai ladata ne suoraan lainahakemuksen liitteeksi.

Lainahakemuksen hyväksyminen/hylkääminen ilmoitetaan hakijalle heti hakemuksen täyttämisen jälkeen, lisäksi varmistus asiasta tulee sähköpostitse.

Fellow Finance lainan edut

  • Fellow Financen kautta voi hakea vertaislainaa 500 eurosta aina 20 000 euroon asti.
  • Fellow Finance laina ei vaadi vakuuksia tai takaajia.
  • Nopea luottopäätös – vahvistetun lainapäätöksen saa heti ja rahat voi saada tilille jopa tunnissa.
  • Fellow Financen vertaislainan laina-aika voi olla 2–10 vuotta.

Lainan myöntäminen ja nostaminen

Monet asiakkaista kysyvät Fellow Financen osalta, milloin rahat ovat tilillä. Vertailumme mukaan tämä yritys on yksi nopeimmista maksamaan asiakkaan hakeman lainan tilille. Useimmissa tapauksissa saat rahat tilille jopa saman päivän aikana.

Tarjouksen hyväksymisen ja tulojen varmentamisen jälkeen rahat maksetaan hakijan tilille Fellow Financen aukioloaikoina arkipäivisin (ma-pe 9-17). Lainan saa siis nopeasti tilille, kun hakemus on lähetetty ja käsitelty.

Lainan takaisinmaksaminen, eräpäivän siirto ja maksuvapaat kuukaudet

Laina maksetaan takaisin lyhennysohjelman mukaisissa kuukausierissä. Mikäli lyhennysohjelmaan tehdään muutoksia, nämä muutokset maksavat yleensä 15 euroa. Asiakas voi myös hakea lyhennysvapaata kuukautta, jolloin tavanomaiselta kuukausierän maksamiselta välttyy. Kuluneen kuukauden aikana kertynyt korko erääntyy maksettavaksi seuraavassa laskussa. Lyhennysvapaasta kuukaudesta peritään 10 euron lisämaksu. Laskun eräpäivää tai lyhennysvapaata voi hakea kirjautumalla Fellow Financen verkkopalveluun tai soittamalla asiakaspalveluun. Lainan voi maksaa ennenaikaisesti takaisin ilman lisäkuluja.

Jos haluat maksaa Fellow Financen lainan takaisin ennen sopimuksen päättymistä, lainanantaja saa kuitenkin periä lainasopimuksessa yksilöidyt kulut, jotka ovat aiheutuneet lainan perustamisesta.

Lainan irtisanominen

Lainasopimus on toistaiseksi voimassaoleva. Fellow Finance voi irtisanoa sopimuksen yhden kuukauden irtisanomisajalla. Sopimuksen irtisanominen ei vaikuta lainanhakijan velvollisuuksiin tai lainanantajien oikeuksiin vertaislainapalvelussa tehtyjen lainasopimuksien nojalla.

Fellow Financen lainan kulut

Fellow Financen lainan kulut ovat kilpailukykyiset. Jos haet vertaislainaa tai kulutusluottoa, kiinnitä aina huomiota seuraaviin seikkoihin:

  • Lainan perustamiskulut
  • Lainan korko
  • Todellinen vuosikorko
  • Laina-aika, ja sen muuttamisen vaikutus kuluihin

Fellow Financen kautta voi hakea vakuudetonta vertaislainaa 500 eurosta aina 15 000 euroon asti 2-7-vuoden maksuajalla. Lainan korko on kiinteä koko laina-ajan (alkaen 8 %) ja se määräytyy lainanhakijan ja -antajan tekemän sopimuksen perusteella. Lainasta peritään 5-6 % välityspalkkio myönnetystä pääomasta, kuitenkin enintään 350 €.

Tämän lisäksi lainasta tulee maksaa kuukausittaista tilinhoitopalkkiota, joka on 0,4-1 % alkuperäisestä lainapääomasta. Fellow Financen kautta on myös mahdollista hakea yrityslainaa 5 000 eurosta 1 000 000 euroon asti 12-84 kuukauden maksuajalla. Yrityslainoissa korot alkavat 6 prosentista ylöspäin.

Lainojen yhdistäminen Fellow Finance

Isompi laina on järkevä vaihtoehto jos sinulla on useita huomattavasti kalliimpia luottoja, ja haluat yhdistää lainat. Yhdistämällä lainat Fellow Financen luottotuotteella, voi kuukausikulusi pienentyä huomattavasti. Voit hakea lainojen yhdistämistä vertailumme kautta ja säästää selvää rahaa.

Fellow Finance kokemuksia

Kokemukset Fellow Financesta ovat tärkeitä, koska yritys toimii alalla joka on suhteellisen uusi. Näin ollen muiden käyttäjien kokemukset ovat isossa roolissa. Vertaislainaus on tuore ala Suomessa, ja Fellow Finance on tämän finanssitrendin pioneeri. Monet sijoittajat ovat saaneet Fellow Financen vertaislainoista hyviä kokemuksia, ja useita on innostanut erityisesti lainainstrumenttien korkeat tuottoprosentit. Fellow Finance sijoitus kokemuksia voit löytää monesta eri lähteestä, mutta lähtökohtaisesti kokemukset ovat olleet positiivisia.

Fellow Financen mukaan kokemus on, että sijoittajat ovat saaneet jopa yli 10 prosentin vuosituottoja pääomalleen. Vastaavia lukuja ilmoittavat myös muut vertaislainapalvelut. Näin ollen lainojen tuotto on erittäin korkealla tasolla. Yritys on listattu pörssiin, ja sen osake on myös tuottanut kohtalaisesti pitkällä aikavälillä. Sijoittaja voi ostaa myös osaketta, ja näin sijoittaa lainamarkkinaan jos ei halua lainata rahaa yrityksen kautta muille.

Vertaislainapalveluilla on toistaiseksi vielä lyhyt historia, joten tämä muodostaa sijoitukselle suuremman riskin. Kuitenkin kokemus on osoittanut, että Fellow Financen kaltaisilla palveluilla on kysyntää, ja tämä luo sijoittajalle mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Positiiviset kokemukset ovat avainasemassa kun tehdään sijoituksia uusiin tuotteisiin.

Jos etsit siis Fellow Finance laina kokemuksia tai haluat lainata rahaa, voit olla kohtuullisen huoletta, koska kyseessä on vakavarainen yritys. Jos sinun pitää esimerkiksi löytää uusi yhdistelylaina, tämä palvelu voi olla sinulle paras vaihtoehto. Voit hakea lainaa fellow finance palvelussa, mutta parempi vaihtoehto on vertailla kaikki lainat kerralla vertailussamme.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.