Credigo lainat

Credigo on ruotsalainen lainanmyöntäjä, joka tarjoaa 500–10 000 euron kulutusluottoja jopa 15 vuoden maksuajalla. Credigon lainojen asiakaskohtainen korko vaihtelee 8,9–19,8 prosentin välillä.

Credigon asiakaspalvelu palvelee niin sähköpostitse kuin puhelimitse arkisin klo 9–17. Puhelinnumero on 09 4272 0663 ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@credigo.fi.

Credigo – Esittely

Vuodesta 2006 toiminut Credigo on keskittynyt pieniin ja keskisuuriin kulutusluottoihin, joita se on tarjonnut jo yli 200 000 asiakkaalle Pohjoismaissa. Credigon lainasummat vaihtelevat 500 ja 10 000 euron välillä, ja maksuaikaa on mahdollista saada jopa 15 vuotta. On kuitenkin hyvä muistaa, että mitä pidempi maksuaika on, sitä enemmän lainasta kertyy vuosien myötä korkoa ja tilinhoitomaksuja.
Credigo korostaa toimivansa vastuullisesti, eikä se esimerkiksi myönnä lainoja lainkaan henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintä. Lisäksi lainojen korkohaitari ilmoitetaan selkeästi jo ennen hakemuksen täyttöä, vaikka korko vaihteleekin jonkin verran hakijan tietojen mukaan. Credigo on osa Northmill Bank AB -konsernia, johon myös Easycredit kuuluu.

Vertaile lainat muutamassa minuutissa, helposti ja sitoumuksetta

Näet kaikki tulokset listassa

Tärkeää tietoa Credigosta

Millaisia lainoja Credigo tarjoaa?

Credigo on keskittynyt kohtalaisen pieniin lainoihin, sillä sen myöntämät lainasummat rajoittuvat 500–10 000 euroon. Lainaa saa Credigolta ilman vakuuksia tai takaajia.

Vastaavan kokoisia ja suurempiakin lainoja tarjoavat lukuisat Suomessa toimivat rahoituslaitokset, joista suuren osan löydät VertaaEnsin.fi-lainavertailusta. Kun haet lainaa kauttamme, voit kilpailuttaa lainat helposti ja löytää edullisimman koron vain minuuteissa.

Kuka voi hakea lainaa Credigon kautta?

Ikäraja Credigon lainoille on 20 vuotta, eli tätä nuoremmat henkilöt eivät voi saada Credigolta lainatarjousta. Hakijan luottotietojen on oltava kunnossa ja tällä tulee olla verkkopankkitunnukset, joilla henkilöllisyys voidaan todentaa.

Miten haen Credigon lainaa?

Lainahakemuksen voi täyttää suoraan Credigon verkkosivuilla, jos lainan haluaa hakea nimenomaan Credigolta. Lähtökohtaisesti on kuitenkin järkevämpää vertailla useamman rahoituslaitoksen korkoja ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Vertailu onnistuu, kun teet lainahakemuksen sivujemme kautta. Välitämme hakemuksen yli 20 yhteistyökumppanille, joilta saat henkilökohtaiset lainapäätökset vain parissa minuutissa. Credigo ei tällä hetkellä ole mukana vertailussa, mutta voit verrata Credigolta saamaasi lainatarjousta helposti muuhun markkinaan.

Credigo lainan takaisinmaksu

Credigon lainat myönnetään 2–15 vuoden laina-ajalla lainatun summan suuruudesta riippuen. Kuluttajansuojalain mukaisesti lainanottajalla on kuitenkin aina oikeus tehdä tavallista suurempi maksusuoritus tai maksaa jäljellä oleva lainasumma kokonaisuudessaan pois. Tällöin suurempi lyhennys lasketaan lainan pääomaa kohti, laina-aika lyhenee vastaavasti ja kokonaiskustannukset pienenevät.

Mikä on Credigon lainan korko?

Artikkelin kirjoitushetkellä vuoden 2023 alussa Credigo-lainan nimelliskorko vaihtelee 8,9 ja 19,8 prosentin välillä. Kun tähän lisätään luoton muut kustannukset, kuten avaus- ja tilinhoitomaksut, saadaan Credigon lainojen todelliseksi vuosikoroksi 11,51–28,64 %.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.