Bigbank – lainat ja määräaikaistalletukset

Bigbank on Virosta lähtöisin oleva pankki, joka myöntää 1 000–50 000 € lainoja. Muista verrata Bigbankilta saamaasi lainatarjousta muuhun markkinaan – näin voit löytää lainallesi edullisemman koron.

Bigbankin asiakaspalvelu on tavoitettavissa sähköpostitse tai puhelimitse ja on avoinna ma-pe klo 9-16.30. Pankin palvelunumero on 09 4259 9691.

Bigbank lainantarjoajana

Bigbankin kulutusluottoa voi käyttää niin pienten kuin suurempien hankintojen rahoitukseen, sillä lainasummat vaihtelevat 1 000 eurosta jopa 50 000 euroon. Lukuisista muista lainantarjoajista poiketen Bigbank tarjoaa lainalle kiinteän koron. Korko on siis sama kaikille hakijoille, jotka saavat myönteisen lainapäätöksen.

Bigbank tarjoaa lainalle 60 päivän tyytyväisyystakuun. Jos päätät näiden 60 päivän aikana, ettet haluakaan sitoutua lainasopimukseen, voit maksaa lainaamasi summan takaisin ilman lisäkuluja. Ennenaikainen takaisinmaksu onnistuu toki myöhemminkin, kunhan Bigbankiin ottaa ensin yhteyttä ja pyytää lainan ajantasaisen loppusaldon.

Vertaile lainat muutamassa minuutissa, helposti ja sitoumuksetta

Lainavertailu ei sido sinua mihinkään

Tietoa Bigbankin palveluista

Bigbank laina

Bigbankin laina on aina vakuudetonta ja kiinteäkorkoista. Lainan ehdot vaihtelevat kuitenkin jonkin verran lainasummasta riippuen.

1 000–4 000 € lainan ehdot ovat seuraavat:

 • Korko: 9,90 %
 • Tilinhoitomaksu: lainasummasta riippuen 3–12 €/kk
 • Takaisinmaksuaika: max. 5 vuotta
 • Todellinen vuosikorko: noin 17 %

4 001–50 000 € lainan ehdot ovat seuraavat:

 • Korko: 7,90 %
 • Tilinhoitomaksu: 12,50 €/kk
 • Takaisinmaksuaika: max. 10 vuotta
 • Todellinen vuosikorko: noin 15 %

Yhden hakijan on mahdollista saada Bigbankista korkeintaan 25 000 euron laina. Tätä korkeammille lainasummille vaaditaan kaksi hakijaa, eli lainaa tulee hakea yhdessä puolison kanssa.

Etenkin suuremmille lainasummille on mahdollista saada edullisempi korko jostain toisesta rahoituslaitoksesta. Siksi Bigbankin lainatarjousta kannattaa verrata kilpailijoiden tarjouksiin täyttämällä ilmainen lainahakemus sivuillamme.

Kuka voi hakea lainaa Bigbankilta?

Lainanhakijan on täytettävä ainakin seuraavat vähimmäisehdot:

 • Vähintään 22 vuoden ikä
 • Pysyvä osoite Suomessa
 • Säännölliset, vähintään 1 200 euron kuukausittaiset työ- tai eläketulot
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Näiden vähimmäisvaatimusten lisäksi Bigbank arvioi hakijan yleistä maksukykyä, jonka tulee olla riittävä haettuun lainasummaan nähden. Rinnakkaishakija mahdollistaa suuremman lainasumman hakemisen, sillä kahden hakijan ansiosta pankille aiheutuva luottoriski on pienempi.

Miten lainan hakuprosessi etenee?

Bigbankin lainahakemus täytetään pankin verkkosivuilla. Pankki tekee alustavan lainapäätöksen minuuteissa. Tämän jälkeen lainasopimus on mahdollista allekirjoittaa joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Bigbank pyytää hakijaa myös lähettämään jonkin seuraavista liitteistä tulotason vahvistamiseksi:

 • Palkansaajalta pyydetään joko tulorekisteriote tai kolmen viimeisimmän kuukauden palkkalaskelma.
 • Eläkeläisen tulee lähettää joko tulorekisteriote, eläkepäätös, verotuspäätös tai indeksikorotusilmoitus
 • Yrittäjältä vaaditaan joko tulorekisteriote tai sekä henkilökohtainen verotuspäätös että yrityksen tilinpäätös

Kun liitteet on hyväksytty, Bigbank maksaa lainan asiakkaan tilille vielä saman pankkipäivän aikana.

Voiko Bigbankin lainalle saada lyhennysvapaan?

Jos lainan takaisinmaksu vaikeutuu esimerkiksi lomautuksen seurauksena, voi Bigbankin lyhennysvapaata hakea ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Bigbank ei kerro tarkempia ehtoja lyhennysvapaan myöntämiselle, mutta kehottaa hakemaan maksuvapaata ainoastaan tarpeen vaatiessa.

Bigbankin määräaikaistalletus

Bigbank tarjoaa säästämisestä kiinnostuneille asiakkaille mahdollisuutta määräaikaistalletuksen tekemiseen. Määräaikaistalletuksessa rahat talletetaan sopimuksessa määritellyksi ajaksi, ja niille maksetaan sovittu talletuskorko joko vuosittain tai talletusajan päätteeksi.

Määräaikaistalletuksen korko vaihtelee Bigbankilla talletusajan mukaan. Jos talletuksen on valmis tekemään kymmeneksi vuodeksi, maksaa Bigbank rahoille korkeimman mahdollisen 2,5 prosentin koron. Jo vuoden mittaisille talletuksille voi kuitenkin saada hyvin kilpailukykyisen 1 prosentin koron.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.