Bigbank lainat – Hae ja vertaile muihin pankkeihin

Bigbank on Virosta lähtöisin oleva kulutusluottoihin ja määräaikaisiin talletuksiin erikoistunut pankki. Bigbank tarjoaa lainoja 1 000 ja 50 000 euron välillä. Lainamäärät ja laina-ajat vaihtelevat sen mukaan, haetaanko lainoja yksin vai yhteisvastuullisen hakijan kanssa.

Bigbankin asiakaspalvelu on tavoitettavissa sähköpostitse tai puhelimitse ja on avoinna ma-pe klo 9-16.30. Pankin palvelunumero on 09 4259 9691.

Bigbank – Esittely

Bigbank on alun perin Virosta lähtöisin oleva pankki, joka on erikoistunut määräaikaistalletuksiin ja kulutusluottojen myöntämiseen. Se aloitti toimintansa vuonna 1992 Viron Tartossa ja Suomeen se saapui vuonna 2009. Bigbank on yksi Baltian maiden suurimmista yksityisasiakkaille suunnatuista pankeista heti yleispankkien jälkeen.

Bigbank tarjoaa Suomessa asiakkailleen vakuudettomia lainoja 1 000 ja 50 000 euron välillä. Lainamäärät ja laina-ajat vaihtelevat sen mukaan, haetaanko lainoja yksin vai yhteisvastuullisen hakijan kanssa. Lainassa on 60 päivän tyytyväisyystakuu, joten voit perua päätöksen, jos tulet toisiin ajatuksiin.

Vertaile lainat muutamassa minuutissa, helposti ja sitoumuksetta

Näet kaikki tulokset listassa

Tärkeää tietoa Bigbankista

Kuka voi hakea lainaa Bigbankilta?

Voit hakea Bigbankin lainaa, mikäli olet vähintään 22-vuotias Suomen kansalainen tai asut vakituisesti Suomessa. Tämän lisäksi sinulla tulee olla vähintään 1 200 € kuukausittaiset nettotulot. Toisen henkilön kanssa yhdessä voit hakea lainaa enemmän kuin yksin, jopa 50 000 €.

Kuinka haen Bigbank lainaa?

Voit hakea Bigbankin lainaa helposti ja kätevästi verkkohakemuksella. Hakemuken käsittelyä nopeuttaa, kun lähetät tulotositteen jo hakemuslomakkeen täyttämisen yhteydessä. Lopullista käsittelyä varten Bigbank tarvitsee kopion palkansaajan palkkakuitista josta selviää viimeisen 3 kuukauden tulot. Eläkeläiseltä hakijalta tarvitaan eläkepäätös tai indeksikorotusilmoitus ja yrittäjältä tarvitaan henkilökohtainen verotuspäätöksen kääntöpuolineen (erittelyosa mukana) ja viimeisin vahvistettu tilinpäätös. Voit lähettää tulotositteet esimerkiksi sähköpostilla.

Rahat maksetaan samana päivänä kun lopullinen päätös tehdään. Bigbank siirtää rahat heti, kun lainasopimus on allekirjoitettu sähköisesti. Rahojen siirto kestää pankista riippuen 1-2 pankkipäivää.

Lainan takaisinmaksu

Bigbank lainan eräpäiväksi on mahdollista valita kuukauden 1. tai 15. päivä. Eräpäivää voi muuttaa, mutta se kuuluu sopimusmuutoksiin. Lainan voi maksaa takaisin ennenaikaisesti joko kokonaan tai osittain, eikä tästä koidu ylimääräisiä kustannuksia. Mikäli haluat maksaa lainasi loppuun kokonaan tai enemmän kerralla, tulee sinun ilmoittaa Bigbankille suunnittelemasi maksupäivä ja summa, niin saat päiväkohtaisen loppusaldon. Takaisinmaksettavaa summa ei voi laskea itse lyhennyssuunnitelmasta. Bigbankin lainaan ei voi määritellä lyhennysvapaita kuukausia etukäteen. Maksuaikataulu kuitenkin joustaa tarvittaessa eli jos toivot maksuvapaata, ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Millaisia talletustuotteita Bigbank tarjoaa?

Bigbank on myös tunnettu talletustuotteistaan, sillä Bigbankin talletusten korot ovat vähintään yhden vuoden talletuksissa keskimääräistä parempia kuin muiden pankkien talletustilien. Asiakkaan talletusten tuotto on kiinteä eikä ole riippuvainen rahoitusmarkkinoiden tapahtumista. Tallettajan ei siis tarvitse seurata korkojen tai osakkeiden hintojen muuttumista, vaan saat vakaan tuoton talletuksellesi. Bigbank on Viron vakuusjärjestelmän Takuurahaston jäsen. Vakuusjärjestelmä takaa kaikkien suomalaisten Bigbankiin tekemille talletuksille ja niiden koroille täyden suojan 100 000 euroon asti.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.