Balanzia lainat – Vertaile tarjontaa muihin pankkeihin

Balanzia tarjoaa suomalaisille asiakkailleen 3 000–50 000 euron yksityislainaa jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Laina sopii esimerkiksi lainojen yhdistämiseen, auton hankintaan tai asunnon remontoimiseen.

Voit ottaa yhteyttä Balanzian asiakaspalveluun arkisin klo 9–11.30 ja 12.30–16 välisenä aikana. Yritys palvelee puhelimitse numerossa 0105248410.

Perustietoa Balanziasta

Balanzian yksityislaina-nimellä kulkeva kulutusluotto on vakuudeton laina, jota voi saada jopa 50 000 euroa maksimissaan 15 vuoden maksuajalla. Lainan voi aina maksaa pois maksuaikataulua nopeammin ilman lisäkustannuksia. Ehdot ja kokonaiskustannukset näkyvät lainatarjouksessa, joka lähetetään sähköpostilla luottoarvioinnin jälkeen. Lainahakemus tehdään Balanzian nettisivuilla ja hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen lainasopimuksen voi allekirjoittaa kätevästi pankkitunnuksilla netissä. Rahat siirtyvät muutaman pankkipäivän kuluttua tilille.

Balanzia on melko uusi lainantarjoaja Suomessa, ja se tarjoaa asiakkailleen jopa 50 000 euroa vakuudetonta yksityislainaa. Laina sopii esimerkiksi lainojen yhdistämiseen, remontin rahoittamiseen tai auton ostoon. Balanzian lainoissa on yksilökohtainen hinnoittelu, eli lainan korko ja lainasumma määrittyvät erikseen jokaiselle hakemukselle. Tämän lisäksi Balanzia tarjoaa lainaa myös yrityksille 70 000 euroon asti. Balanzia kuuluu ruotsalaiselle GCC Capital AB:lle. Vuonna 2016 yritys lanseerasi Balanzian aputoimekseen, tarkoituksena laajentaa palveluitaan kuluttajille sekä yrityksille Ruotsissa sekä Suomessa.

Vertaile lainat muutamassa minuutissa, helposti ja sitoumuksetta

Näet kaikki tulokset listassa

Tärkeää tietoa Balanziasta

Balanzia historia

Balanzian omistama GCC Capital AB on yksityinen ruotsalainen rahoituslaitos, joka tarjoaa Ruotsissa talletuksia yksityishenkilöille. Talletukset kuuluvat Ruotsin valtiollisen talletussuojan piiriin. Vuonna 2010 Accastum AB osti GCC Capitalin, ja toimintaan on siitä lähtien kuulunut myös leasing- ja lainatuotteet yrityksille. GCC Capitalin valvova viranomainen on Ruotsin finanssivalvonta eli Finansinspektionen.

Vuonna 2016 GCC Capital lanseerasi Balanzian, tarkoituksena laajentaa toimintaansa sekä rahoituspalveluvalikoimaansa kuluttajille sekä yrityksille. Balanzia toimii Suomessa ja Ruotsissa. Balanzian sivujen mukaan yritys palkkasi useita uusia henkilöitä, joilla on pitkää kokemusta kuluttaja- ja yritysrahoituksesta.

GCC Capitalin juuret ulottuvat jopa 1950-luvulle asti. Yritys on toiminut vuodesta 1995 asti rahoituslaitoksena, ja tunnettiin aiemmin nimellä Gambro Credit AB, osana Gambro-konsernia. Myöhemmin GCC Capital keskittyi pääasiassa leasingpalveluihin, ja se on edelleen yksi yrityksen päätoimialoista. GCC Capitalilla on lupa harjoittaa toimintaa useassa Euroopan maassa, joten yritys voi tarjota rahoituspalveluitaan yrityksille, joilla on toimintaa kansainvälisesti eri Euroopan maissa, myös muualla kuin Suomessa tai Ruotsissa.

Kuka voi hakea Balanzialta lainaa?

Lainanhakijan tulee olla vähintään 24-vuotias Suomen kansalainen, tai olla asunut Suomessa vähintään 3 vuotta. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, mutta tällä tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot tai tuloja yritystoiminnasta. Vuosittaisten bruttotulojen tulee olla vähintään 16 000 euroa. Lainan hakemiseen netissä tarvitaan verkkopankkitunnukset.

Balanzian yksityislaina-nimellä kulkeva kulutusluotto on vakuudeton laina, jota voi saada jopa 50 000 euroa jopa 15 vuoden maksuajalla. Lainan voi aina maksaa pois maksuaikataulua nopeammin ilman lisäkustannuksia. Balanzian lainoissa on yksilökohtainen hinnoittelu, eli lainan korko ja lainasumma määrittyvät erikseen jokaiselle hakemukselle.

Lainan hakeminen ja maksaminen

Balanzia lainan eräpäivä on aina kuukauden 28. päivä, ja päivää ei valitettavasti voi muuttaa. Lainalla voi olla korkeintaan kaksi maksuvapaata kuukautta kalenterivuotta kohden, ei kuitenkaan peräkkäisinä kuukausina. Maksuvapaiden kuukausien korko ja mahdolliset maksut lisätään lainapääomaan ja takaisinmaksuaika muuttuu vastaavasti. Ennen ensimmäistä maksuvapaata kuukautta tulee lainaa maksaa vähintään 6 kuukauden ajan.

Ylimääräisiä lyhennyksiä voi tehdä koska tahansa laina-aikana. Maksut kohdistuvat aina ensin avoimiin eriin ja jos lainalla ei ole avoimia eriä sillä hetkellä, niin ne kohdistuvat lainan pääomaan. Lainan voi maksaa kokonaan tai osittain etukäteen koska tahansa. Silloin tulee olla yhteydessä asiakaspalveluun, niin saat tarkat maksutiedot ja ohjeet.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.