Balanzia

Balanzia myöntää suomalaisille asiakkaille 3 000–50 000 euron lainoja jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Hae lainaa vertailumme kautta niin näet, miten Balanzian lainatarjous pärjää korkovertailussa.

Voit ottaa yhteyttä Balanzian asiakaspalveluun arkisin klo 9–11.30 ja 12.30–16 välisenä aikana. Yritys palvelee puhelimitse numerossa 0105248410 ja sähköpostitse osoitteessa lainat@balanzia.fi.

Balanzia lainantarjoajana

Balanzian Yksityislaina-nimellä kulkeva kulutusluotto on vakuudeton laina, jota voi saada jopa 50 000 euroa pisimmillään 15 vuoden maksuajalla. Lainan voi aina maksaa pois maksuaikataulua nopeammin ilman lisäkustannuksia.

Balanzian laina sopii esimerkiksi lainojen yhdistämiseen, remontin rahoittamiseen tai auton ostoon. Balanzian lainoissa on yksilökohtainen hinnoittelu, eli lainan korko ja korkein saatavilla oleva lainasumma määritellään erikseen hakijan tietojen perusteella.

Kilpailuta Balanzian laina

Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset jopa 23 pankilta

Tietoa Balanzian palveluista

Balanzia Yksityislaina

Balanzian tarjoama kulutusluotto kulkee nimellä Yksityislaina. Balanzia myöntää lainaa 3 000 eurosta jopa 50 000 euroon asti, eikä lainan saamiseksi vaadita vakuuksia tai takaajia.

Balanzian lainahakemus on helppo täyttää netissä joko pankin omilla sivuilla tai vertailusivustolla. Kun täytät lainahakemuksen VertaaEnsin.fi-palvelussa, näet kerralla useamman rahoituslaitoksen tarjoukset ja voit näin verrata Balanzian lainatarjousta muihin vaihtoehtoihin.

Balanzian lainan korko on henkilökohtainen ja vaihtelee asiakkaasta tehdyn luottoarvion mukaan. Alimmillaan korko on 7,90 % ja korkeimmillaan 16,90 %. Lisäksi Balanzia perii lainasta kuukausittaisen 8 euron tilinhoitomaksun.

Lainan hakuehdot

Balanzialta on mahdollista saada lainaa, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

  • Hakija on vähintään 24-vuotias
  • Vuosittaiset bruttotulot ovat vähintään 16 000 euroa
  • Tulot ovat peräisin joko työstä, eläkkeestä tai yritystoiminnasta
  • Hakija on asunut Suomessa viimeiset 3 vuotta
  • Hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Lainan hakeminen Balanzialta

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen Balanzia tekee alustavan lainapäätöksen yleensä lähes välittömästi. Jos lainapäätös on myönteinen, lainasopimuksen voi allekirjoittaa Balanzian sivuilla verkkopankkitunnuksilla. Tämän jälkeen Balanzia pyytää vielä jonkun seuraavista liitteistä tulotason varmentamista varten:

  • Palkansaajalta korkeintaan 2 kk vanha palkkakuitti
  • Eläkeläiseltä eläkepäätös
  • Yrittäjältä yrityksen tilinpäätös

Liitteet voi lähettää Balanzialle joko sähköpostitse tai tavallisen postin kautta. Kun liitteet on hyväksytty, maksetaan laina asiakkaan tilille. Rahojen saapumisessa voi vierähtää 1–2 pankkipäivää.

Lainan takaisinmaksu

Pääsääntöisesti lainaa maksetaan takaisin Balanzialle kuukausittain samansuuruisissa erissä. Maksuvaikeuksien yllättäessä Balanzia voi myöntää asiakkaalle kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa. Maksuvapaat kuukaudet eivät voi olla perättäisiä. Ennen ensimmäisen maksuvapaan myöntämistä lainaa on lisäksi täytynyt lyhentää normaalisti vähintään 6 kuukauden ajan.

Kuluttajalla on aina oikeus maksaa laina takaisin etuajassa ilman ylimääräisiä kustannuksia. Myös Balanzian lainan voi siis milloin tahansa maksaa pois kokonaisuudessaan.

Balanzia säästötili

Lainan lisäksi Balanzia tarjoaa mahdollisuuden säästötilin avaamiseen. Etenkin näin negatiivisten viitekorkojen aikana Balanzian säästötilin 0,5 prosentin talletuskorko on hyvin kilpailukykyinen.

Säästötilillä ei ole avaus- tai vuosimaksua. Lisäksi Balanzian säästötililtä voi tehdä vuosittain kuusi maksutonta nostoa.

Onko Balanzian laina kilpailukykyinen?

Balanzian hinnoittelu on verrattain kilpailukykyinen, sillä moni hakija saa lainatarjouksen maltillisella, alle 10 prosentin korolla. Balanzian alin mahdollinen korko on kuitenkin muutamaa prosenttiyksikköä korkeampi kuin markkinoiden edullisimmat vakuudettomien lainojen korot, jotka liikkuvat 5 prosentin tietämillä.

Jos maksukyky on kunnossa, voi lainan löytää edullisemmin jostain muualta kuin Balanzialta. Etenkin suuremmat lainat kannattaa siksi kilpailuttaa ennen lainasopimukseen sitoutumista.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.