Brocc

Brocc (entinen Balanzia) myöntää suomalaisille asiakkaille 3 000–50 000 euron lainoja jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Hae lainaa vertailumme kautta niin näet, miten Broccin lainatarjous pärjää korkovertailussa.

Voit ottaa yhteyttä Broccin asiakaspalveluun arkisin klo 9–11.30 ja 12.30–16 välisenä aikana. Yritys palvelee puhelimitse numerossa 010 524 8410 ja sähköpostitse osoitteessa info@brocc.fi.

Brocc lainantarjoajana

Broccin Yksityislaina -nimellä kulkeva kulutusluotto on vakuudeton laina, jota voi saada jopa 50 000 euroa pisimmillään 15 vuoden maksuajalla. Lainan voi aina maksaa pois maksuaikataulua nopeammin ilman lisäkustannuksia.

Broccin laina sopii esimerkiksi lainojen yhdistämiseen, remontin rahoittamiseen tai auton ostoon. Broccin lainoissa on yksilökohtainen hinnoittelu, eli lainan korko ja korkein saatavilla oleva lainasumma määritellään erikseen hakijan tietojen perusteella.

Kilpailuta Broccin laina

Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset jopa 23 pankilta

Tietoa Broccin palveluista

Brocc Yksityislaina

Broccin tarjoama kulutusluotto kulkee nimellä Yksityislaina. Brocc myöntää lainaa 3 000 eurosta jopa 50 000 euroon asti, eikä lainan saamiseksi vaadita vakuuksia tai takaajia.

Broccin lainahakemus on helppo täyttää netissä joko pankin omilla sivuilla tai vertailusivustolla. Kun täytät lainahakemuksen VertaaEnsin.fi -palvelussa, näet kerralla useamman rahoituslaitoksen tarjoukset ja voit näin verrata Broccin lainatarjousta muihin vaihtoehtoihin.

Broccin lainan korko on henkilökohtainen ja vaihtelee asiakkaasta tehdyn luottoarvion mukaan. Alimmillaan korko on 6,95 %. Lisäksi Brocc perii lainasta kuukausittaisen 8 euron tilinhoitomaksun.

Lainan hakuehdot

Broccilta on mahdollista saada lainaa, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

  • Hakija on vähintään 24-vuotias
  • Vuosittaiset bruttotulot ovat vähintään 16 000 euroa
  • Tulot ovat peräisin joko työstä, eläkkeestä tai yritystoiminnasta
  • Hakija on asunut Suomessa viimeiset 3 vuotta
  • Hakijan vakituinen osoite on Suomessa
  • Hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Lainan hakeminen Broccilta

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen Brocc tekee alustavan lainapäätöksen yleensä lähes välittömästi. Jos lainapäätös on myönteinen, lainasopimuksen voi allekirjoittaa Broccin sivuilla verkkopankkitunnuksilla. Tämän jälkeen Brocc pyytää vielä jonkun seuraavista liitteistä tulotason varmentamista varten:

  • Palkansaajalta korkeintaan 2 kk vanha palkkakuitti
  • Eläkeläiseltä eläkepäätös
  • Yrittäjältä yrityksen tilinpäätös

Liitteet voi lähettää Broccille joko sähköpostitse tai tavallisen postin kautta. Kun liitteet on hyväksytty, maksetaan laina asiakkaan tilille. Rahojen saapumisessa voi vierähtää 1–3 pankkipäivää.

Lainan takaisinmaksu

Pääsääntöisesti lainaa maksetaan takaisin Broccille kuukausittain samansuuruisissa erissä. Maksuvaikeuksien yllättäessä Brocc voi myöntää asiakkaalle kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa. Maksuvapaat kuukaudet eivät voi olla perättäisiä. Ennen ensimmäisen maksuvapaan myöntämistä lainaa on lisäksi täytynyt lyhentää normaalisti vähintään 6 kuukauden ajan.

Kuluttajalla on aina oikeus maksaa laina takaisin etuajassa ilman ylimääräisiä kustannuksia. Myös Balanzian lainan voi siis milloin tahansa maksaa pois kokonaisuudessaan.

Brocc säästötili

Lainan lisäksi Brocc tarjoaa mahdollisuuden säästötilin avaamiseen. Brocc tarjoaa säästötilille 1,35 prosentin talletuskoron, joka on hyvin kilpailukykyinen.

Säästötilillä ei ole avaus- tai vuosimaksua. Lisäksi Broccin säästötililtä voi tehdä vuosittain kuusi maksutonta nostoa.

Onko Broccin laina kilpailukykyinen?

Broccin hinnoittelu on verrattain kilpailukykyinen, sillä moni hakija saa lainatarjouksen maltillisella, alle 10 prosentin korolla. Broccin alin mahdollinen korko on kuitenkin muutamaa prosenttiyksikköä korkeampi kuin markkinoiden edullisimmat vakuudettomien lainojen korot, jotka liikkuvat 5 prosentin tietämillä.

Jos maksukyky on kunnossa, voi lainan löytää edullisemmin jostain muualta kuin Broccilta. Etenkin suuremmat lainat kannattaa siksi kilpailuttaa ennen lainasopimukseen sitoutumista.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.