Sähkösopimukset koteihin, joita Retta isännöi

VertaaEnsin.fi on Retta Isännöinnin virallinen yhteistyökumppani sähkön kilpailutuksessa. Retta lahjoittaa 10 € jokaisesta solmitusta sähkösopimusta Vailla vakinaista asuntoa ry:n toiminnan tukemiseen.

 • Vertaile johtavien sähköyhtiöiden tarjoukset helposti
 • Nopea, luotettava ja puolueeton vertailu
 • Sähkösopimuksen tekeminen onnistuu parissa minuutissa

Hae paras sähkösopimus

  Syötä tai tarkista antamasi tieto. Osoitteessa on oltava vähintään kadun tai tien nimi ja yksi numero. Syötä tämän lisäksi mahdollinen porraskirjain ja asuntonumero. Esim. Esimerkkikatu 2 A 13.
   Tarkista tai syötä postinumero ja paikkakunta, Postinumerossa on oltava viisi numeroa. Muista myös uudelleen aktivoida tämä kenttä.
   Tarkista tai syötä postinumero ja paikkakunta, Postinumerossa on oltava viisi numeroa. Muista myös uudelleen aktivoida tämä kenttä.
   4.5
   Arvostelut tarjoaa

   Säästä jopa 25% sähkölaskusta vaihtamalla sähkösopimus halvempaan

   1. Laskuri

    Arvioi sähkönkulutuksesi

    Syötä vuosikulutus tai käytä laskurimme arviota

   2. Tarjoukset vertailussa

    Vertaile tarjoukset

    Selaa tarjouksia ja löydä halvin sähkösopimus

   3. Tilaa uusi sopimus

    Solmi uusi sähkösopimus

    Täytä henkilötiedot ja vahvista tilauksesi

   Haluatko säästää energiaa ja rahaa? Tässä nopeat vinkit sähkösopimuksen valintaan

   Rettan isännöimiä koteja löytyy Helsingistä Rovaniemelle. Enemmistö asunnoista sijaitsee kerrostaloissa, joissa lämmitysmuotona on kaukolämpö. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kotitalouden vuosittainen sähkönkulutus asettuu 2 000- 4 000 kWh:n välille perheen ja asunnon koosta riippuen.

   • Jos haluat ennakoitavan sähkölaskun, valitse kiinteähintainen pakettisähkösopimus.
   • Jos kulutuksesi vaihtelee, voit säästää rahaa valitsemalla kulutukseen perustuvan toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen.
   • Pörssisähkö voi olla hyvä valinta, jos haluat maksimoida säästöt, mutta ole valmis käyttämään taloutesi joustovaraa.
   • Muista kiinnittää huomiota sopimuksen hinnoittelumalliin - kiinteähintaisessa sähkösopimuksessa maksat samaa hintaa koko sopimuskauden ajan, kun taas muuttuvahintainen sopimus tarjoaa joustavuutta.

   Valitse vertailustamme sähkösopimus, joka sopii parhaiten sinun ja kotisi tarpeisiin. Me vertaamme, sinä säästät!

   VertaaEnsin.fi Retta

   VertaaEnsin.fi on ollut Retta Isännöinnin virallinen yhteistyökumppani sähkön kilpailutuksessa maaliskuusta 2023. Yhteistyön kautta Retta tukee Vailla vakinaista asuntoa ry:n toimintaa lahjoittamalla 10€ jokaista palvelumme kautta solmittua sähkösopimusta kohden.

   Retta on Pohjoismaiden suurin asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä hallintaan erikoistunut asiantuntijapalvelukonserni. Retta-konserniin kuuluvat Suomessa Retta Isännöinti, Retta Management ja Huoneistokeskus. Retta-konsernissa sinua palvelee noin 1 600 asiantuntijaa.

   VertaaEnsin.fi on vuonna 2015 perustettu taloustuotteiden vertailusivusto. Olemme osa Samlino-konsernia, joka on perustanut vertailusivustoja myös Tanskaan, Portugaliin, Belgiaan ja Kreikkaan. Vuosittain yli miljoona suomalaista kuluttajaa käyttää palveluamme. Toimintaideamme on yksinkertainen: Me vertaamme – sinä säästät!

   Retta logo VertaaEnsin.fi logo

   Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

   Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.

   Vertaile tunnettujen sähköyhtiöiden sopimukset

   Ja löydä sinulle sopivin nopeasti ja vaivattomasti