TF Bank laina – Hae ja vertaile muihin pankkeihin

TF Bank on ruotsalainen yhtiö, joka tarjoaa yksityishenkilöille säästötilejä ja lainoja. TF Bank on tarjonnut rahoitustuotteita aikaisemmin Credento-brändin alla. Pankki tarjoaa 2 500–30 000 euron kulutusluottoja läpinäkyvästi ja kilpailukykyisellä korolla.

TF Bankin asiakaspalvelunumero laina-asiakkaille on 0206 90681 ja säästötiliasiakkaille 0206 90591. Asiakaspalvelu on auki ma - pe 08.00 16.00.

Perustietoa TF Bankista

TF Bank on perustettu vuonna 1987 ja se palvelee noin miljoonaa asiakasta viidellä eri tuotemerkillä kahdeksassa eri maassa. Suomessa se on toiminut jo vuodesta 1999 asti. Vuonna 2004 yritys aloitti toiminnan myös Norjan ja Tanskan markkinoilla. Vuonna 2012 TF Bank sai pankkitoimiluvan.
TF Bank on tarjonnut vakuudettomia kulutusluottoja kilpailukykyisellä korolla Suomessa jo vuodesta 1999 ja säästötilejä vuodesta 2012. TF Bank on tarjonnut yksityishenkilöiden kulutusluottojen ja säästötilien lisäksi ostorahoitusta verkkokaupoille vuodesta 2014 lähtien.

TF Bank Laina

Lainaa

TF Bank tarjoaa kulutusluottoa 2 500 ja 30 000 euron välillä. TF Bank laina on vakuudetonta, ja sen voi saada jopa kymmenen vuoden maksuajalla. Laina-aika vaihtelee kahdesta vuodesta kymmeneen vuoteen.

Voit vertailla palvelumme avulla helposti ja nopeasti markkinan muita lainoja TF Bankin lainan kanssa. Vertailumme näyttää selkeästi lainan kokonaiskustannukset. Lainahakemus palvelussamme ei sido kuluttajaa mihinkään vaan voit rauhassa katsoa sähköpostiisi saapuvat lainatarjoukset. Tämän jälkeen voit edetä mieleisimmän lainan kanssa.

Vertaile lainat helposti

Vertailu on tehty alle 2 minuutissa

Tärkeää tietoa TF Bank lainasta

Kuka voi hakea TF Bankilta lainaa?

Hakijan tulee olla täysi-ikäinen eikä hänellä saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot. Luotonantaja pidättää itsellään oikeuden rajoittaa lainamäärää tai hylätä hakemus syytä ilmoittamatta. Luotto on maksettava takaisin ennen kuin luotonsaaja täyttää 75 vuotta.

Mitä lainan kustannukset ovat?

TF Bankin lainan nostopalkkio on 0 €. Vuosikorko on aina asiakaskohtainen välillä 6,99 % - 9,99 %. Tilinhoitomaksu on korkeimmillaan 12,50 € kuukaudessa ja muistutusmaksu 5 € myöhästyneestä maksusta. Tarjoukset ovat siis hyvin kilpailukykyisiä muuhun markkinaan verrattuna. Koska TF Bank lainan korko on aina henkilökohtainen, kannattaa kuitenkin katsoa lainavertailusta, minkä pankin tarjous on edullisin juuri sinulle.

Lainan hakeminen ja takaisinmaksu

Täytä hakemus ja saat alustavan lainapäätöksen välittömästi netissä. Jos TF Bankin asiakaspalvelu käsittelee hakemuksesi, saat vastauksen lainasta sähköpostitse. Mikäli hakemuksesi hyväksyttiin, voit allekirjoittaa lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi. Rahat maksetaan, kun lainankäsittelijä on tehnyt lopulliset tarkistukset.

Kun hakemuksesi on lopullisesti hyväksytty ja lainasopimus allekirjoitettu, rahat siirtyvät tilillesi. Pankistasi riippuen saat rahat 1-3 pankkipäivän kuluessa. Jos olet hoitanut maksusi lainaehtojen mukaisella tavalla, voit korottaa lainaasi aina 30 000 € saakka. Korotettua lainaa voi kuitenkin saada aikaisintaan kuusi kuukautta viimeisimmän noston jälkeen.

Lasku tulee sinulle suurin piirtein kunkin kuukauden 15. päivä. Eräpäivä on kunkin kuukauden 28. päivä. Halutessa voit maksaa lainasi pois sovittua aikaisemmin, joko kokonaan tai osittain, ilman lisäkuluja.

Neljän hyvin hoidetun laskun jälkeen TF Bank tarjoaa mahdollisuuden maksuvapaaseen kuukauteen. Voit pitää vuodessa kaksi maksuvapaata kuukautta. Maksuvapaan kuukauden korot ja kulut lisätään lainapääomaan ja lainan takaisinmaksuaika pitenee vastaavasti.

Mikä on TF Bankin lainaturva?

TF Bank tarjoaa mahdollisuuden turvata maksukykysi odottamattomien elämäntilanteiden varalta TF Bank Lainaturvalla. Joskus kohdalle voi tulla ikäviä yllätyksiä kuten työttömyys, työkyvyttömyys tai esimerkiksi vakava sairaus. Lainaturvan kuukausittainen vakuutusmaksu on 9 % lainasopimuksen kuukausierästä. Vakuutusmaksu laskutetaan kuukausittain yhdessä lainasi kanssa.

Löydä sinulle edullisin ja parhaiten sopiva vakuudeton laina vertailemalla. Vertaile varsinkin iso tai pieni pikavippi.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.