TF Bank lainat

TF Bank tarjoaa asiakkailleen vakuudetonta lainaa 2 500 eurosta 40 000 euroon. Tarkemmat lainaehdot vaihtelevat laina-ajan ja lainasumman mukaan. Kulutusluottojen lisäksi TF Bankilta on mahdollista saada säästötilejä.

TF Bankin asiakaspalveluun saa yhteyden numerosta 0206 90681. Asiakaspalvelu palvelee maanantaista perjantaihin kello 8-16. Tämän lisäksi asiakaspalveluun voi lähettää sähköpostia osoitteeseen info@tfbank.fi

Yleistä TF Bankista

TF Bank on toiminut Suomessa vuodesta 1999, jonka lisäksi TF Bank tarjoaa palveluitaan 10 muussa maassa. TF Bankin toiminta voidaan jakaa kolmelle eri osa-alueelle:

 • Kuluttajaluotot
 • Verkkokauppojen maksuratkaisut
 • Luottokortit

Tällä sivulla olemme keskittyneet TF Bankin kulutusluottoihin.

TF Bankin kulutusluottoa voi hakea helposti vertailumme kautta. Tällöin asiakas näkee kerralla jopa yli 20 rahoituslaitoksen lainatarjoukset ja voi kätevästi verrata TF Bankin kulutusluoton korkoa ja kustannuksia muihin vaihtoehtoihin.

Vertaile lainat helposti

Vertailu on tehty alle 2 minuutissa

Tietoa TF Bankin palveluista

Lainan perustiedot

TF Bankin kulutusluotto on vakuudeton laina, jota on mahdollista saada 2 500 eurosta 40 000 euroon. Tuotteen laina-aika on 2-12 vuotta.

Lainan nimelliskorko vaihtelee 7,39 % - 14,99 % välillä ja se riippuu kunkin hakijan luottokelpoisuudesta. Lainaan ei ole sisällytetty nostopalkkiota, mutta sillä on 0,01 % tilinhoitomaksu per päivä laskettuna myönnetyn luoton määrästä. Tilinhoitomaksu voi kuitenkin olla maksimissaan 9 euroa kuukaudessa.

Lisäksi TF Bank veloittaa myöhästyneistä maksuista 5 euron muistutusmaksun.

Miten lainaa haetaan?

Ensimmäiseksi asiakkaan on täytettävä lainahakemus verkossa, jonka jälkeen hän saa välittömästi alustavan päätöksen. Jos laina hyväksytään, se maksetaan asiakkaan tilille 1-3 pankkipäivän kuluessa. Hylätystä lainapäätöksestä ilmoitetaan sähköpostilla tai kirjeellä.

Lainaan on mahdollista saada laina-aikana korotusta, jos asiakas on hoitanut takaisinmaksua lainaehtojen mukaisella tavalla. Lisälainaa varten pitää kuitenkin tehdä uusi luottopäätös, jonka lisäksi edellisestä nostetusta lainasta pitää olla vähintään kuusi kuukautta aikaa.

Kuka lainan voi saada?

Lainaa on mahdollista saada, jos lainanhakijalla on:

 • Ikää vähintään 22 vuotta
 • Säännölliset tulot
 • Moitteeton maksuhistoria

Hakijalle tehdään hakemuksen yhteydessä aina erikseen kokonaisvaltainen luottopäätös maksukyvyn arvioimiseksi. Mikäli hakijalle myönnetään laina, hänen on maksettava tämä takaisin ennen hän täyttää 75 vuotta.

Maksuvapaa kuukausi

Mikäli asiakas on hoitanut lainan takaisinmaksua moitteetta vähintään neljän kuukauden ajan, hän voi käyttää yhden maksuvapaan kuukauden. Maksuvapaa kuukausi on mahdollista käyttää korkeintaan kahdesti vuodessa. Jos asiakas pitää maksuvapaan kuukauden, sen kuukauden korko ja kulut lisätään velkaan.

Lainaturva

TF Bankin lainaan on mahdollista liittää lainaturva, jolla asiakkaan on mahdollista turvata oma takaisinmaksukyky, jos kohdalle osuu esimerkiksi tapaturma tai työttömyys. Lainaturvan kustannus on 9 % lainasopimuksen mukaisesta kuukausierästä.

Säästötili

TF Bank tarjoaa asiakkailleen mahdollisuutta säästötilin avaamiseen. Tililtä on mahdollista tehdä maksuttomia rahanostoja kahdesti kalenterivuoden aikana, mutta kolmannesta peritään 1 % nostosummasta nostopalkkiona. Nostopalkkiota sovelletaan myös tilin sulkemisen yhteydessä, mikäli tilin kaksi ilmaista nostokertaa on jo käytetty.

TF Bankin säästötilillä on:

 • 0,7 % korko
 • Talletussuoja 100 000 euroon asti
 • Ilmaiset talletukset
 • Ei minimitalletusta
 • Ei hallinnointikuluja

Yhdistelylaina

Jos asiakkaalla on monta eri kulutusluottoa eri yrityksille, TF Bankilla voi myös tehdä yhdistelylainan, jolloin taloudenpitoa on mahdollista helpottaa merkittävästi. Tällöin asiakkaan kaikki kulutusluotot yhdistetään yhdeksi isommaksi lainaksi.

Yhdistelylainan etuja ovat:

 • Taloudenpidon yksinkertaistuminen
 • Kuukausikuluissa säästäminen
 • Kilpailukykyinen korko
 • Mahdollisuus maksaa laina takaisin suunniteltua nopeammin

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.