Kilpailuta sähkösopimus Tampereella ja löydä halvin vaihtoehto

Arvioimme vuosittaista sähkönkulutustasi ja haemme halvimmat tarjoukset sinulle. Voit halutessasi myös vertailla vain vihreät sähkösopimukset.

 • Yli 40 tarjousta saatavilla
 • Ilmainen ja nopea palvelu
 • Läpinäkyvä ja puolueeton vertailu

Löydä sähkösopimus tästä

  Syötä tai tarkista antamasi tieto. Osoitteessa on oltava vähintään kadun tai tien nimi ja yksi numero. Syötä tämän lisäksi mahdollinen porraskirjain ja asuntonumero. Esim. Esimerkkikatu 2 A 13.
   Tarkista tai syötä postinumero ja paikkakunta, Postinumerossa on oltava viisi numeroa. Muista myös uudelleen aktivoida tämä kenttä.
   Tarkista tai syötä postinumero ja paikkakunta, Postinumerossa on oltava viisi numeroa. Muista myös uudelleen aktivoida tämä kenttä.
   4.5
   Arvostelut tarjoaa

   Vertaile ja löydä sinulle edullisin sähkösopimus

   Sähkövertailu on aina ilmainen

   Tampereen Energia yrityksenä

   Tampereen Energia (entinen Tampereen Sähkölaitos) on tamperelainen energiayhtiö. Tampereen Energian omistaa Tampereen kaupunki, ja se toimii pääosin Pirkanmaalla. Tampereen Energia myy kuitenkin sähköä kaikkialle Suomeen. Tampereen Energiaon perustettu jo vuonna 1888, joten kyseessä on yli 130-vuotias sähköyhtiö.

   Yritykseen kuuluu emoyhtiön lisäksi myös Tampereen Sähköverkko Oy, Tampereen Vera Oy ja Tammervoima Oy.

   Tältä sivulta löydät perustietoa Tampereen Energiasta yrityksenä. Jos haluat kilpailuttaa useimmat suomalaiset sähköyritykset, voit tehdä sen vertailumme kautta. Voit ottaa myös uuden sähkösopimuksen, jos olet esimerkiksi muuttamassa.

   Jos tarvitset suoran yhteyden yritykseen, Tampereen Energian asiakaspalvelu palvelee numerossa 020 630 3000 ja osoitteessa: asiakaspalvelu@sahkolaitos.fi

   .

   Tietoa Tampereen Energian sähkösopimuksista

   Miten Tampereen Energia tuottaa sähköä?

   Tampereen Sähkölaitos on siirtynyt enenevässä määrin tuottamaan sähköä uusiutuvilla energialähteillä. Yritys kertoo että vuonna 2021 kuluttajille tuotetusta sähköstä noin 94 % tuotettiin uusiutuvien energialähteiden avulla. Näihin kuuluvat vesivoima, tuulivoima ja puuperäiset polttoaineet. Lisäksi Tampereen Enerngialla on oma Tammervoiman voimala, joka tuottaa sähköä sekajätteestä. Tällä metodilla katetaan noin 6 % sähköntuotannosta.

   Tampereen Energia kertoo, että heillä ei ole ydinvoimaosuuksia ydinvoimaloista. Yritys ostaa myymänsä sähkön NordPool-sähköpörssistä, joten tätä kautta pieni osa myytävästä sähköstä voi kuitenkin olla ydinvoimaperäistä.

   Tarjoaako Tampereen Energia mobiilisovellusta kulutuksen seurantaan?

   Tampereen Energia ei tarjoa erillistä mobiilisovellusta. Omaa sähkönkulutusta, sopimustietoja ja laskutusta voi seurata maksuttomasti selainpohjaisessa Sähkis-palvelussa.

   Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

   Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.