Saldo lainat – Hae ja vertaile muihin pankkeihin

Saldo.com myöntää 2 000 € joustoluottoa ja 1 000 - 10 000 € kulutusluottoa yksityisasiakkaille sekä jopa 50 000 € yrityslainaa yrityksille. Lainahakemuksen voi tehdä mihin kellonaikaan tahansa verkkohakemuksella ja hakija saa lainapäätöksen viipymättä.

Saldon asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostitse sekä puhelimitse numerossa 06000 55000. Asiakaspalvelu on auki arkisin klo 7-21 ja viikonloppuisin klo 10-18.

Perustietoa Saldolainasta

Saldolaina on perinteinen tasaerälaina, joka on tarkoitettu normaaleihin arjen hankintoihin. Tähän luottotyyppin ei tarvitse vakuuksia tai takauksia. Saldolainaa nostetaan tietty lainasumma ja sitä maksetaan takaisin samankokoisissa erissä. Saldolainan lainasumma on 1 000 - 10 000 euroa. ja laina-aika voi olla mitä tahansa välillä 12 - 88kk.

Saldolaina maksetaan kokonaisuudessaan asiakkaan tilille, ja siitä ei yleensä tehdä ylimääräisiä nostoja kuten joustoluotoissa. Tämän lainan kuukausimaksut vaihtelevat välillä 29 – 399 €/kk. Lainan voi esimerksi olla seuraavanlainen: Lainan summa: 5000 euroa. Kuukausimaksu 109,00 €. Laina-aika 80 kuukautta. Lainan nimelliskorko on 13,9–19,9 % ja lainanhoitokulut korkeintaan 150 € vuodessa.

Vertaile lainat muutamassa minuutissa, helposti ja sitoumuksetta

Näet kaikki tulokset listassa

Tärkeää tietoa Saldosta

Kuka voi hakea Saldo lainaa?

Saldolainaa voidaan myöntää täysi-ikäiselle hakijalle, joka on hoitanut raha-asiansa hyvin, asuu vakituisesti Suomessa, on luottokelpoinen, jolla on käytössään matkapuhelinliittymä. Hakijalta edellytetään suomalaista pankkitiliä luottovarojen maksamista varten ja verkkopankkitunnuksia lainapalveluun tunnistautumista varten.

Saldolimiitti

Saldolimiitti eroaa saldolainasta siinä, että asiakkaalla on käytössä joustava luottolimiitti. Saldolimiitissä ei ole määritelty kiinteää laina-aikaa ja voit tehdä nostoja tilille luottorajan rajoissa. Takaisinmaksu tapahtuu kuitenkin kuukausittain, ja kuukausierä saldolimiitissä alkaa 49:stä eurosta.

Saldolimiitti ei siis ole kertalaina, joten sitä ei tarvitse nostaa tilille yhdellä kertaa. Voit nostaa pieniä eriä halutessasi, aina kun tarvitset. Saldolimiittiä voi nostaa Saldo-palvelussa tai tekstiviestillä.

Eräpäivä ja muutokset lainasummaan

Saldon lainaa hakiessa voi valita eräpäiväksi joko kuukauden 15. päivän tai viimeisen päivän. Eräpäivää voi myös muuttaa myöhemmin Saldo-comin verkkosivuilla, mutta tällöin eräpäivän muutoksesta veloitetaan 10 euroa.

Lainan luottorajaa on mahdollista nostaa joissakin tapauksissa, joista ilmoitetaan asiakkaille erikseen. Saldon korotuksen yhteydessä asiakkaalle tarjotaan kokonaisarvioon perustuvaa korotusta lainan luottorajaan. Asiakas voi itse päättää, ottaako saldon korotuksen käyttöön. Luottorajan nostamisesta veloitetaan erillinen kulu.

Minimilyhennyksen suuruus on molemmissa lainoissa on 50 euroa kuukaudessa. Saldo.com joustoluoton minimilyhennystä on mahdollista pienentää tietyin ehdoin puoleen sen normaalista määrästä kolmen kuukauden ajaksi. Kolmen kuukauden jälkeen lyhennykset palaavat normaalin suuruisiksi. Minimilyhennyksen muutoksesta veloitetaan erillinen kulu.

Lainan takaisinmaksu

Luotonsaajalle tehdään Saldolla maksuohjelma, jossa sovitaan lainalle kuukausierä. Maksuerään kuuluu noston yhteydessä hinnaston mukaiset nostokulut, korko, tilinhoitomaksu ja maksamatta olevan pääoman lyhennys. Mikäli jäljellä olevan velan kokonaismäärä on pienempi kuin luotosta takaisinmaksettava minimikuukausierä, kuukausierän suuruudeksi tulee koko loppuvelka kuluineen ja korkoineen.

Luotonsaajan tekemistä liikasuorituksista tehtävistä palautuksista tai maksuviitteettömien suoritusten selvittelystä veloitetaan hinnaston mukainen kulu. Mikäli liikasuoritus on alle 10 euroa, sitä ei palauteta luotonsaajalle.

Saldo lyhennysvapaa

Lainanhakijalla on oikeus lyhennysvapaa yhteen lyhennysvapaaseen kuukauteen. Lyhennysvapaa tarkoittaa vapautumista luoton lyhennyserän ja kulujen suorittamisesta lyhennysvapaan kuukauden osalta. Lyhennysvapaa kuitenkin koskee vain yhtä maksuerää ja sitä seuraavat maksuerät ovat luottosopimuksen mukaisia.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.