Saldo – lainat ja luotot

Suomalainen Saldo tunnetaan Saldo Jousto- ja Kulutusluotto-tuotemerkeistä, joiden alla yritys myöntää vakuudetonta luottoa 10 000 € asti. Kilpailuta Saldon laina palvelussamme ja tarkista, miltä pankilta saat edullisimman tarjouksen.

Saldon asiakaspalveluun saa yhteyden numerossa 06000 55000. Asiakaspalvelu palvelee arkisin kello 7–21 ja viikonloppuisin 10–18. Asiakaspalvelun sähköpostiosoite on asiakaspalvelu@saldo.com

Tietoa Saldosta

Saldo on vuonna 2006 perustettu suomalainen rahoituspalvelu, joka palvelee asiakkaitaan Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Liettuassa.

Vuoden 2022 keväällä Saldo Finance Oyj vaihtoi organisaatiomuutoksen yhteydessä nimensä Tact Finance Oy:ksi. Muutos ei vaikuta yrityksen tarjoamiin palveluihin.

Saldon tarjoamia palveluita ovat:

 • Saldo Joustoluotto
 • Saldo Kulutusluotto
 • Saldo Yrityslaina

Tällä sivulla olemme keskittyneet Saldo Jousto- ja Kulutusluottoon.

Saldon tarjoamia luottoja on helppo hakea vertailumme kautta. Tällöin asiakas näkee kerralla jopa yli 20 rahoituslaitoksen lainatarjoukset ja voi kätevästi verrata Saldon kulutusluottojen korkoa ja kustannuksia muihin vaihtoehtoihin.

Vertaile lainat muutamassa minuutissa, helposti ja sitoumuksetta

Saldon lisäksi mukana yli 20 muuta pankkia

Saldo – Usein kysyttyä

Miten lainaa haetaan?

Saldon lainaa voi hakea helposti netissä joko yrityksen omilla sivuilla tai vertailupalvelun kautta. Saldon sivuilla lainan hakuprosessi etenee seuraavasti:

 1. Asiakas valitsee haluamansa lainasumman. Korkeintaan 2 000 euron lainat myönnetään Saldo Joustoluottona ja tätä suuremmat summat Saldo Kulutusluottona.
 2. Asiakas täyttää lainahakemuksen verkossa. Tähän kuluu noin 5 minuuttia.
 3. Lainapäätös tulee välittömästi. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen rahat ovat nostettavissa jopa välittömästi kello 7 - 23 välisenä aikana asiakkaan käytössä olevasta pankista riippuen.

Kuka lainan voi saada?

Saldo Kulutusluottoa ja Saldo Joustoluottoa on mahdollista hakea, jos hakija täyttää seuraavat ehdot:

 • Hän on vähintään 18-vuotias ja oikeustoimikelpoinen henkilö
 • Hän on hoitanut raha-asiansa hyvin
 • Hän asuu vakituisesti Suomessa
 • Hänellä on henkilötunnus
 • Hän on luottokelpoinen
 • Hänellä on matkapuhelinliittymä, verkkopankkitunnukset ja suomalainen pankkitili

Miten Saldo Joustoluotto toimii?

Saldo Joustoluotto on joustoluotto, jota on mahdollista hakea 300 eurosta aina 2 000 euroon asti. Joustoluotto toimii pitkälti luottokortin tavoin, eli luottoa voi nostaa käyttöön ja maksaa takaisin joustavasti. Korkoa ja tilinhoitomaksua peritään vain silloin, kun luotolla on avointa saldoa.

Joustoluoton nimelliskorko on 19,9 %, eikä sillä ole nostopalkkiota. Siihen sisältyy kuitenkin tilinhoitomaksu, joka on 0,01 % lainasummasta päivää kohden. Tilinhoitomaksun myötä Saldo Joustoluoton todellinen vuosikorko nousee 29,6 prosenttiin.

Saldo Joustoluoton ensimmäinen nosto siirretään tilille klo 7 - 23 välisenä aikana. Tämän jälkeen nostoja voi tehdä mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Poikkeuksia ovat S-Pankin ja Ålandsbankenin tilit, joille rahat siirtyvät 1 - 2 pankkipäivässä.

Miten Saldo Kulutusluotto toimii?

Saldo Kulutusluotto on 1 000 - 10 000 euron vakuudeton kulutusluotto, jota maksetaan takaisin kuukausittaisissa tasaerissä. Saldo Kulutusluoton takaisinmaksuajan ja tätä myötä kuukausierän voi räätälöidä omaan budjettiin sopivaksi, kunhan takaisinmaksun valitsee 12 - 88 kuukauden väliltä.

Saldo Kulutusluoton nimelliskorko vaihtelee 13,9 % - 19,9 % välillä, eikä siihen kuulu nostopalkkiota. Lainalla on kuitenkin tilinhoitomaksu, joka on 0,01 % lainasummasta päivää kohden, mutta kuitenkin maksimissaan 12,50 euroa kuukaudessa.

Saldo Kulutusluoton voi saada tilille hyvin nopeasti, sillä Saldo tarkistaa hakijan maksukyvyn täysin sähköisesti. Hakemuksen tueksi ei tarvita lainkaan liitteitä.

Voiko Saldolta saada yhdistelylainaa?

Saldo tarjoaa asiakkailleen mahdollisuutta yhdistelylainaan, jossa kaikki asiakkaalle aiemmin myönnetyt lainat siirretään yhden lainantarjoajan alle. Tällöin asiakkaan on mahdollista säästää lainan kuluissa, kun tilinhoitokulut ja muut vastaavat laskutuslisät tulevat maksettavaksi vain kertaalleen.

Säästö edellyttää kuitenkin sitä, että Saldon yhdistelylainan korko on aiempien luottojen korkoja edullisempi. Tarjouksia kannattaa pyytää myös muilta pankeilta, sillä mahdollisimman laaja vertailu auttaa löytämään kohtuuhintaisen yhdistelylainan.

Onko Saldon laina kilpailukykyinen?

Saldon lainatuotteiden hinnoittelu ei lukeudu markkinoiden edullisimpiin. Niin Saldo Joustoluoton kuin Saldo Kulutusluoton korkein mahdollinen korko on 19,9 %, mikä on lähellä nykyisen lainsäädännön sallimaa 20 prosentin ylärajaa. Myöskään matalin mahdollinen 13,9 %:n korko ei ole kovin kilpailukykyinen lukuisten pankkien tarjoamien 5 - 10 prosentin korkojen rinnalla.

Toisaalta Saldon lainanhakuprosessi on yksi markkinoiden nopeimmista. Sähköinen maksukyvyn tarkistus mahdollistaa sen, ettei Saldolle tarvitse lähettää liitteitä hakemuksen yhteydessä.

Kilpailukykyisin lainatuote löytyy vertailemalla useamman pankin lainat. Tämä onnistuu kätevästi lainavertailussamme, jossa näet Saldon lainatarjouksen yhdessä muiden yhteistyökumppaneidemme tarjousten kanssa.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.