MyLender lainat – Vertaile muihin pankkeihin

MyLender lainaa voi hakea 2 000 eurosta jopa 30 000 euroon asti ja parhaimmillaan maksuaikaa voi saada jopa 12 vuotta. Katso maksuttomasta vertailusta, miten kilpailukykyinen MyLenderin lainan korko on kilpailijoihin verrattuna.

MyLenderin asiakaspalvelu on tavoitettavissa sähköpostitse ja puhelimitse maanantaista perjantaihin kello 9–16. Maksuton palvelunumero on 0800 92202.

Löydä edullinen laina vertailusta

Saat lainatarjoukset minuuteissa

MyLender luoton hinta ja kustannukset

MyLender laina on ilman vakuuksia ja takaajia myönnettävä 2 000–30 000 euron kulutusluotto. Laina-aika voi olla 1–12 vuotta. MyLender lainan korko on henkilökohtainen ja vaihtelee asiakkaasta tehdyn luottoarvion mukaan.

MyLender -lainan hinnasto on seuraava:

  • Nimelliskorko: 7–20 % p.a.
  • Avausmaksu: 0–150 €
  • TIlinhoitomaksu: 0–9 €/kk

Esimerkkilaskelma: Lainasumman ollessa 10 000 euroa 13 % nimelliskorolla ja 10 vuoden takaisinmaksuajalla (120 kuukausittaista lyhennyserää) todelliseksi vuosikoroksi määräytyy 16,1 % ja kuukausieräksi 160 €. Esimerkkilaskelma sisältää avausmaksun 100 € ja tilinhoitomaksun 9 €/kk. Takaisinmaksettava summa on tällöin 19 200 €.

MyLenderin lainaehdot

MyLenderiltä on mahdollista saada lainaa, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

  • Aiemmat raha-asiat on hoidettu moitteettomasti
  • Hakija on täysi-ikäinen
  • Hakijalla on säännölliset palkka- tai eläketulot (vähintään 1 000 €/kk)
  • Hakija asuu pysyvästi Suomessa

Lainasopimuksen vahvistamiseksi MyLenderille on lähetettävä jokin seuraavista liitteistä:

  • Palkkalaskelma
  • Eläkepäätös
  • Yrityksen tilinpäätös

Liitteiden avulla MyLender varmistaa, että asiakkaan tulot vastaavat lainahakemuksessa ilmoitettuja tuloja. Liitteet voi lähettää sähköpostitse, tekstiviestin liitteenä tai perinteisen postin kautta.

Lopullinen lainapäätös annetaan liitteiden tarkistamisen päätteeksi. Tämän jälkeen MyLenderin laina maksetaan tilille viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Lainan takaisinmaksu MyLenderille

Laina maksetaan takaisin henkilökohtaisen maksukohtaisen mukaisesti.

MyLender voi myöntää maksuvapaan maksuvaikeuksia kokevalle asiakkaalle. Maksusuunnitelman muutoksista tulee sopia ottamalla yhteyttä MyLenderin laskutukseen ja se tulee neuvotella itse. Maksuvapaasta peritään 5 euron palvelumaksu. Laskutukseen saa yhteyden sähköpostitse osoitteesta: mylender@oklaskutus.fi ja puhelimitse arkisin 9–16 numerosta: 030 105 690.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.