MyLender lainat – Vertaile muihin pankkeihin

MyLender Omalainaa voi hakea 2 000 eurosta jopa 30 000 euroon asti ja parhaimmillaan maksuaikaa voi saada jopa 12 vuotta. Katso maksuttomasta vertailusta, miten kilpailukykyinen MyLenderin lainan korko on kilpailijoihin verrattuna.

MyLenderin asiakaspalvelu on tavoitettavissa sähköpostitse ja puhelimitse ma-pe klo 9–16. Maksuton palvelunumero on 0800 92202.

MyLender lainantarjoajana

MyLender Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa kotitalouksille vakuudettomia kulutusluottoja 30 000 euroon saakka. MyLenderin laina kulkee kahdella eri nimellä: Omalaina ja Yhdistelylaina. MyLender-lainaa voi hakea myös yhdessä puolison kanssa, jolloin lainan saaminen on todennäköisempää. Lainoja voi vertailla muiden tarjoajien kulutusluottoihin vertailussamme.

MyLenderin kätevässä verkkopalvelussa voi tarkistaa lainan maksusuunnitelman, hakea lainan korotusta, hakea lyhennysvapaata kuukautta, muuttaa eräpäivää, päivittää omat yhteystietonsa ja ottaa käyttöön muita lisäpalveluita. Online-palveluun kirjaudutaan henkilötunnuksella ja salasanalla. Lisäksi MyLender palvelee asiakkaitaan puhelimen välityksellä ja sähköpostitse joka arkipäivä.

Löydä edullinen laina vertailusta

Saat lainatarjoukset minuuteissa

Tietoa MyLenderin palveluista

MyLender Omalaina

Omalaina on ilman vakuuksia ja takaajia myönnettävä 2 000–30 000 euron kulutusluotto. Laina-aika voi olla 1–12 vuotta.

MyLender-lainan hinnasto on seuraava:

  • Korko: 8,9–20 %
  • Avausmaksu: 0–150 €
  • TIlinhoitomaksu: 0–12,5 €

Lainan tarkka korko ja kustannukset määrittyvät asiakaskohtaisesti. Itselle mahdollisen koron saa siis selville vain hakemalla lainaa esimerkiksi VertaaEnsin.fi-lainavertailun kautta. Vertailussa näkyvät MyLenderin lainatarjouksen lisäksi jopa yli 20 muun rahoituslaitoksen tarjoukset.

Lainan hakuehdot

MyLenderiltä on mahdollista saada lainaa, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

  • Aiemmat raha-asiat on hoidettu moitteettomasti
  • Hakijalla on säännölliset palkka- tai eläketulot (vähintään 1 000 €/kk>
  • Hakija asuu pysyvästi Suomessa

MyLender-lainan ikärajaa ei ole rahoituslaitoksen sivuilla määritelty lainkaan. Lain mukaan lainaa ei saa myöntää alle 18-vuotiaille.

MyLenderin Yhdistelylaina

MyLenderin Yhdistelylaina on käytännössä sama tuote kuin Omalaina, sillä esimerkiksi hintatiedot ja hakuehdot ovat täysin samat. Yhdistelylainan hakijan tulee kuitenkin toimittaa MyLenderille aiempien velkojensa laskutustiedot. MyLender maksaa aiemmat lainat pois ja jäljelle jää yksi laina, jota asiakas lyhentää normaalisti MyLenderille kerran kuukaudessa.

MyLender liitteet

Lainasopimuksen vahvistamiseksi MyLenderille on lähetettävä jokin seuraavista liitteistä:

  • Palkkalaskelma
  • Eläkepäätös
  • Yrityksen tilinpäätös

Liitteiden avulla MyLender varmistaa, että asiakkaan tulot vastaavat lainahakemuksessa ilmoitettuja tuloja. Liitteet voi lähettää sähköpostitse, multimediaviestinä tai perinteisen postin kautta.

Lopullinen lainapäätös annetaan liitteiden tarkistamisen päätteeksi. Tämän jälkeen MyLenderin laina maksetaan tilille viimeistään seuraavana arkipäivänä.

MyLender-lainan lyhennysvapaat kuukaudet

MyLender voi myöntää maksuvaikeuksia kokevalle asiakkaalle kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa. Maksusuunnitelman muutoksista tulee sopia ottamalla yhteyttä MyLenderin asiakaspalveluun. Maksuvapaasta peritään 5 euron palvelumaksu.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.