MyLender lainat – Hae ja vertaile muihin pankkeihin

MyLender on kotitalouksille vakuudettomia kulutusluottoja tarjoava suomalainen rahoitusyhtiö. MyLender Omalainaa voi hakea 2 000 eurosta jopa 30 000 euroon asti ja parhaimmillaan maksuaikaa voi saada jopa 12 vuotta.

MyLenderin asiakaspalvelu on tavoitettavissa sähköpostitse tai puhelimitse ja on avoinna ma-ke klo 9-17 ja to-pe klo 8-16. Maksuton palvelunumero on 0800 92202.

MyLender – Esittely

MyLender Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa kotitalouksille vakuudettomia kulutusluottoja 30 000 euroon saakka. MyLender on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston Luotonantajarekisteriin ja yritys tarjoaa tuotteita kahdella nimellä: Omalaina ja Yhdistelylaina. MyLender-lainaa voi hakea myös puolison kanssa, jolloin lainan saaminen on varmempaa. Lainoja voi vertailla muiden tarjoajien kulutusluottoihin vertailussamme.

MyLender tarjoaa Online-palvelua, jossa voi tarkastaa oman lainan maksusuunnitelman, hakea lainan korotusta, hakea lyhennysvapaata kuukautta, muuttaa eräpäivää, päivittää omat yhteystietonsa ja ottaa käyttöön muita lisäpalveluita. Online-palveluun kirjaudutaan henkilötunnuksella ja salasanalla. Lisäksi MyLender palvelee toki myös puhelimen välityksellä joka arkipäivä.

Vertaile lainat muutamassa minuutissa, helposti ja sitoumuksetta

Näet kaikki tulokset listassa

Tärkeää tietoa MyLenderistä

Kuka voi hakea lainaa MyLenderiltä?

Hakeaksesi lainaa sinun tulee olla vähintään 26-vuotias, asua pysyvästi Suomessa, olla hoitanut raha-asiasi moitteettomasti eli ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä, kuukausitulosi ennen veroja ovat vähintään 1 000 euroa. Mikäli laina myönnetään yhteisesti kahdelle hakijalle, molemmat hakijat vastaavat yhteisvastuullisesti kaikkien lainaa koskevien ehtojen noudattamisesta sekä lainan takaisinmaksusta.

Kuinka haen MyLender Omalainaa?

Kun täytät hakemuksen yhdessä puolisosi kanssa, lainan saaminen on varmempaa. Täytettyäsi lainahakemuksen saat alustavan päätöksen heti. Kun painat lähetä-nappia odota siis hetki, niin saat vastauksen saman tien. Lainapäätöksen yhteydessä saat toimintaohjeet sähköpostiisi. Allekirjoita lainasopimus verkkopankkitunnuksillasi. Lopullisen lainapäätöksen tekemiseksi MyLender tarvitsee viimeisimmän palkkalaskelmasi ja veroilmoituksen erittelyosan. Yrittäjiltä pyydetään palkka-laskelman sijaan viimeisin tilinpäätös (tuloslaskelma ja tase).

Mitkä ovat Omalainan kustannukset?

MyLender Omalainan korko on 21,90% Omalainan avausmaksu on alle 2000 euron lainoille 118–450 euroa, ja yli 2000 euron lainoille 199 euroa. Lainasuhteen avausmaksu lisätään lainan pääomaan. Lainansaaja on avausmaksun lisäksi velvollinen maksamaan Omalainassa ja Yhdistelylainassa kuukausittain tilinhoitomaksuna 9 euroa.

Lyhennysvapaat kuukaudet

Lainansaajalla on mahdollisuus kahteen lyhennysvapaaseen kuukauteen kalenterivuodessa, jolloin hänen ei tarvitse suorittaa kyseisinä kuukausina lainasopimuksen mukaista kuukausierää. Tällöin kyseisen kuukauden korko sisällytetään seuraavaan kuukausierään. Kuukausierä pysyy tästä huolimatta samansuuruisena ja laina-aika vastaavasti pitenee lyhennysvapaata kuukautta ja korkoa vastaavalla määrällä. Lyhennysvapaan kuukauden tilinhoitopalkkio sekä mahdolliset lisäpalveluiden, kulujen, palkkioiden ja maksujen veloitukset lisätään lyhennysvapaata kuukautta seuraavan kuukauden maksuerään.

Lyhennysvapaata kuukautta on haettava lainanantajalta vähintään kolme kuukautta etukäteen. Lyhennysvapaat kuukaudet eivät voi olla peräkkäisiä ja niiden saaminen edellyttää, että lainansaaja on hoitanut velvoitteensa sopimusehtojen ja sovitun eräpäiväaikataulun mukaisesti.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.