Laina.fi lainat – Hae ja vertaile muihin pankkeihin

Laina.fi on suomalainen lainantarjoaja, joka on osa kansainvälistä DFC Nordic Oy –konsernia. Laina.fi myöntää luottoa 20-75 vuotiaille Suomessa asuville henkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Luoton saamiseksi ei tarvita vakuuksia eikä takaajia.

Laina.fi palvelee asiakkaitaan puhelimitse 0200 30033 (pvm/mpm) arkisin kello 9-17. Heihin saa yhteyttä myös sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@laina.fi.

Laina.fi – Esittely

Laina.fi luottoa voi hakea verkossa tai mobiililaitteella ja lainapäätös tehdään heti. Laina.fi tarkistaa asiakkaan luottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:ltä ja vaatii tuloselvityksen, jolla selvitetään asiakkaan luoton takaisinmaksukyky. Tuloselvityksen voi tehdä kahdella tavalla; antamalla Instantor-palvelun tutkia tulo- ja meno tiedot verkkopankkitililtäsi, jolloin Laina.fi saa Instantor-palvelulta luottopäätöksen, tai lähettämällä kopiot palkkakuiteista tai tiliotteista viimeisen kolmen kuukauden ajalta.

Liitteitä voi lähettää Laina.fi:lle sähköisesti, postilla tai faksilla. Laina.fi luottohakemusta varteen vaaditaan tunnistautuminen ja tunnistautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla. Lainarahat siirtyvät asiakkaan tilille asiakaspalvelun aukioloajan puitteissa ja laina.fi asiakaspalvelu on auki jokaisena arkipäivänä. Voit laskea itsellesi sopivan lainasumman lainalaskurilla ja vertailla Laina.fi:n kulutusluottoa muiden pankkien lainatuotteisiin vertailussamme.

Vertaile lainat muutamassa minuutissa, helposti ja sitoumuksetta

Näet kaikki tulokset listassa

Tärkeää tietoa Laina.fi:stä

Laina.fi historia

Laina.fi on osa kansainvälistä DFC Nordic Oy -konsernia. Suomessa Laina.fi tarjoaa lainoja 4 000 ja 10 000 euron välillä. Laina.fi Kertalaina on jopa 10 000 euron kulutusluotto maksimissaan 60 kk maksuajalla. Voit vertailla lainaa muiden tarjoajien kulutusluottoihin täällä.

DFC Nordic Oy on Suomen johtava kuluttajaluottoja, käyttöluottoja ja verkkokaupan rahoitusratkaisuja sekä saatavienhallintapalveluita tarjoava konserni, jonka lainapalveluita on jo käyttänyt yli 400 000 suomalaista. DFC Nordic Oy -konserni on osa Dollar Financial Groupia. DFC Nordic Oy innovoi ja kehittää jatkuvasti uusia tuotteita ja liiketoimintakonsepteja palvelemaan asiakkaitaan sähköisissä jakelukanavissa. Rahoitusyhtiö työllistää tällä hetkellä noin 50 henkilöä Turussa ja Helsingissä.

Dollar Financial Group on maailman johtavia pienlainatarjoajia, jonka historia ulottuu yli 30 vuoden päähän. Dollar Financial Group toimii USA:n lisäksi kahdeksassa maassa ja jolla on n. 5 000 työntekijää 1 236 toimipisteessä. Konsernin vanhin lainapalvelu Risicum tarjoaa lainaa kahden eri tuotteen puitteissa: 50-5000 euron Joustolainaa sekä 500, 750 ja 1000 euron Kulutusluottoja.

Kuka voi hakea Laina.fi lainaa?

Voit hakea Laina.fi lainaa, mikäli olet 20-75-vuotias, sinulla on osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili, eikä sinulla ole luottohäiriömerkintöjä. Voit hakea Laina.fi lainaa verkkohakemuksella. Nostoja voi tehdä myös tekstiviestillä.

Laina.fi Kertalaina

Laina.fi:n Kertalaina on joustava rahoitusratkaisu 10 000€ asti. Kyseessä on pikalaina, jota voit hakea 500 euron välein alkaen 4 000 eurosta aina 10 000 euroon asti. Kertalaina maksetaan takaisin 60 tai jopa 84 kuukauden tasaerissä. Lainan lopullinen takaisinmaksuaika riippuu Kertalainan suuruudesta.

Laina.fi Kertalainan vuotuinen nimelliskorko 19,40 % ja tilinhoitomaksu 11€/kk. Todellinen vuosikorko sijoittuu 23,96-27,73 %:n välille ja laina-aika on 60-84 kk. Esimerkkilaina: kokonaiskulut 4000 euron 36 kuukauden luotolle ovat 5703,63€.

Lainan peruminen

Laina.fi lainan voi perua 14 päivän kuluessa sopimuksen syntymisestä tai siitä myöhemmästä ajankohdasta kun asiakas on saanut sopimuksen itselleen. Peruutus on tehtävä kirjallisesti postin tai sähköpostin kautta. Otettu ja peruutettu laina on maksettava takaisin kokonaisuudessaan korkoineen 30 päivän kuluessa.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.