Laina.fi lainat – Vertaile muihin pankkeihin

Laina.fi on kuluttajille suunnattu lainapalvelu, jonka kautta vakuudetonta kulutusluottoa voi hakea 4 000 eurosta 10 000 euroon. Muista vertailla lainoja ennen Laina.fi:n tarjouksen hyväksymistä.

Laina.fi palvelee asiakkaitaan puhelimitse numerossa 0200 30033 arkisin kello 9-17. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@laina.fi.

Laina.fi – Esittely

Laina.fi on osa suomalaista Aurajoki Nordic Oy -konsernia. Konserni myöntää Suomessa lainoja myös Risicum-nimellä. Tällä hetkellä Laina.fi ei myönnä uusia lainoja, vaan keskittyy jo olemassa olevien asiakkaiden palvelemiseen.

Laina.fi käyttää hinnoittelussaan kiinteää 19,40 prosentin korkoa. Nykyisen korkotason valossa korko ei ole erityisen kilpailukykyinen. Niinpä lainaa kannattaa hakea myös muilta tarjoajilta. VertaaEnsin.fi-palvelun kautta saat lainatarjoukset kerralla jopa yli 20 rahoituslaitokselta.

Vertaile lainat muutamassa minuutissa, helposti ja sitoumuksetta

Näet kaikki tulokset listassa

Tietoa Laina.fi:n palveluista

Laina.fi Kertalaina

Kertalaina on Laina.fi:n myöntämä kulutusluotto, jota voi hakea 4 000–10 000 euron lainasummille 3–7 vuoden takaisinmaksuajalla. Kertalainan nimelliskorko on 19,40 % ja tilinhoitomaksu 11 €/kk. Todellinen vuosikorko asettuu välille 23,96–27,73 %.

Koska Laina.fi:n lainan korko on sama hakijasta riippumatta, ei talousasioitaan moitteettomasti hoitanut asiakas saa hyötyä hyvästä maksukyvystään. Muilla rahoituslaitoksilla korko määräytyy yleensä asiakaskohtaisesti, ja parhaimmillaan se voi olla noin 5 %. Lainat kannattaakin aina kilpailuttaa.

Kuka voi saada lainan Laina.fi:n kautta?

Laina.fi edellyttää lainan hakijalta kunnossa olevia luottotietoja ja riittävää takaisinmaksukykyä. Maksukyky arvioidaan hakemukseen syötettyjen tietojen, kuten tulojen, asumiskustannusten ja olemassa olevien lainojen perusteella. Lisäksi hakijan luottokelpoisuus tarkistetaan.

Laina.fi:n sivuilla ei ole ilmoitettu lainan hakemisen ikärajaa. Hakijan tulee kuitenkin olla vähintään täysi-ikäinen.

Miten Laina.fi:n Kertalainaa haetaan?

Hakemuksen voi yleensä täyttää Laina.fi:n sivuilla. Tällä hetkellä Laina.fi ei kuitenkaan myönnä uusia lainoja.

Mikäli tarvitset kulutusluottoa arjen tai vapaa-ajan hankintoihin, voit täyttää ilmaisen lainahakemuksen VertaaEnsin.fi-palvelussa. Välitämme hakemuksen lukuisille yhteistyökumppaneillemme, joilta saat henkilökohtaiset lainatarjoukset minuuteissa.

Voiko Laina.fi:n lainan maksaa takaisin etuajassa?

Kuluttajalla on aina oikeus maksaa niin Laina.fi:n kuin muiden luotontarjoajien laina takaisin sovittua nopeammassa aikataulussa. Ota kuitenkin ensin yhteyttä Laina.fi:n asiakaspalveluun, josta saat ohjeet maksun suoritukseen.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.